Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
סה"כ מה שמצולם זה בריונות כביש משני הנהגים.

הייתי מצפה להתנהגות כזאת מסרטוני יוטיוב של נהגים ברוסיה.

מה אתה רוצה? ביקשתי להעלות את הרף של השרשור.

הוא בסך הכל תלמיד טוב.

פורסם (נערך)

אני מחיפה וגר באיזור ככה שמכיר את הכביש טוב מאוד,

לפי הסירטון עצרנו ברמזור במקביל והנהג התחיל להראות אצבעות לכיווני ולא התייחסתי.

זה שהוא רצה להמשיך עימות על הכביש בהמשך בעיה שלו. פשוט לא מתנהגים ככה כמו איזה ****.

מי שנוסע באיזור ובכלל ואדי ניסנאס נתקל בכאלה בכמיות.

לא בא להצדיק את עצמי אבל הוא ממש עיצבן אותי והיתי עם רכב שלא שלי בדרך לאירוע.

כשעליתי על נתיב של מטרונית רציתי להגיד לו כל משאמרתי לו בכיכר בהמשך.

סופו של גבר יש גבול לחוצפה.

עריכה אחרונה על ידי Gadgets-Car
פורסם

בשביל מה המשחקים עם האורות, היציאה מהרכב, חציית פס הפרדה? במקום להגיע לחתונה אתה רוצה להגיע לבית חולים?

תעזוב את האנשים האלה, אתה יודע כמה פעמים עקפו אותי בצורה כזאת? אפילו לצפור אני לא טורח.

פורסם

אידיוט נהג הפרייבט שלא נתן זכות לקטנוע אבל לא נראה לי גם שהקטנוע בדיוק נסע במהירות מותרת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני לא ראיתי שהוא לא נסע במהירות המותרת, אני ראיתי דביל שאסור שינהג, כי היום זה תאונה לייט, ומחר זה חיים של בנאדם כי "אופס, לא שמתי לב".

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

איזו תרבות מסריחה של צפירות!

הבנאדם עם אופנוע על הרצפה ורואים שעוזרים לו, פחות מכמה שניות והרכבים כבר צופרים.

מזכיר לי, לפני כמה ימים עמדתי ראשון ברמזור וכשהוא התחלף מאדום לאדום-כתום ועוד רגע לירוק כבר התחילה הצפירה הראשונה,

זוג אנשים מבוגרים ומוגבלים בהליכה (צליעה) שעוד לא הספיקו לבצע את המעבר בשלמותו וצעדו אט אט.

בזמן שהרמזור הפך לירוק, הזוג עוד היה מולי במעבר החצייה.

אבל מה? אני בישראל. לא עברה שנייה מרגע שנהגים ראו ירוק והתחילו צפירות. מי שישמע יחשוב שעצרתי באמצע כביש מהיר.

הכל מצולם.

אבל שומעים את המוזיקה מהרדיו ופחות שומעים את הצפירות אז לא רלוונטי לעלות את זה (אני שמעתי היטב את הצפירות, המיקרופון לא).

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^

העניין הפשוט שאין הרבה תרבות.

כל אדם לעצמו בצורה אגואיסטית קיצונית (לפעמים מסוכנת).

כמעט בלתי אפשרי להשתלב בתנועה (גם בעדינות), אנשים נוסעים באדום כאילו זה בסדר, אנשים במעברי חצייה חוטפים צפירות וכנ"ל אותו חוצפן שמעיז לעצור להולכי רגל.

לצערי, אני לא יכול להמשיך לתת דוגמאות כי זה לא ייגמר וזה די מייאש.

אפשר רק לקוות שאנשים יתחילו לפתח תרבות והתחשבות בזולת,

ומצד שני המשטרה תתחיל לעשות את תפקידה ותאכוף בריונות בכביש (הדוגמא שנתת מושלמת לעניין) במקום סתם לתת דו"חות מהירות.

פורסם
אידיוט נהג הפרייבט שלא נתן זכות לקטנוע אבל לא נראה לי גם שהקטנוע בדיוק נסע במהירות מותרת.

בלי לפחות לדעת איפה זה מצולם קשה מאוד להגיד שיש כאן אי מתן זכות קדימה.

כלומר יכול להיות, אבל יכול גם להיות שהקטנוע פנה מרחוב אחר ולא היה בכלל על הכביש כשהרכב התחיל את הפנייה.

כלומר לפי הסרטון אנחנו פשוט לא יודעים.

איזו תרבות מסריחה של צפירות!

הבנאדם עם אופנוע על הרצפה ורואים שעוזרים לו, פחות מכמה שניות והרכבים כבר צופרים.

מזכיר לי, לפני כמה ימים עמדתי ראשון ברמזור וכשהוא התחלף מאדום לאדום-כתום ועוד רגע לירוק כבר התחילה הצפירה הראשונה,

זוג אנשים מבוגרים ומוגבלים בהליכה (צליעה) שעוד לא הספיקו לבצע את המעבר בשלמותו וצעדו אט אט.

בזמן שהרמזור הפך לירוק, הזוג עוד היה מולי במעבר החצייה.

אבל מה? אני בישראל. לא עברה שנייה מרגע שנהגים ראו ירוק והתחילו צפירות. מי שישמע יחשוב שעצרתי באמצע כביש מהיר.

הכל מצולם.

אבל שומעים את המוזיקה מהרדיו ופחות שומעים את הצפירות אז לא רלוונטי לעלות את זה (אני שמעתי היטב את הצפירות, המיקרופון לא).

זה בדיוק אותם אנשים שכבר שנים מטפחים אצלם את התפיסה הזאת שהם יפנו איפה שהם רוצים, יעברו נתיבים איפה שהם רוצים, לא יעמדו בפקק אלא ידחפו מהצד, והכל בסדר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...