Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שמדהים הוא שהמונית אינה הרכב היחיד שעובר באדום - גם שני הרכבים שעוברים לפניו יוצאים מהצומת באדום.

הם עברו בכתום...

נהג המונית אידיוט רציני, עברו 5 שניות מהרגע שהרמזור נהיה אדום ועד שנהג המונית נכנס לצומת.

פורסם

שימו לב - הם יוצאים באדום, והרנו נכנס ממש בסוף הצהוב. אין לי ספק שאם היה נוהג בצורה סבירה היה עליו לעצור לפני הצומת. לגבי הרכב שמימינו, קצת פחות בולט, אבל תמונה דומה.

נראה כצומת שמצריך מצלמה דו שימושית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה שהכי מצחיק (אבל בעצם עצוב), שניראה כאילו הוא (נהג המונית) בכלל חושב שהוא זה שבסדר והנהג שבפועל

הציל אותו, הוא האשם.

יכול להיות, אבל קשה לי להאמין שהוא לא ידע שהוא עבר ברמזור אדום.

אולי הוא פשוט היה בשוק ועצר לראות אם הנהג שהוא כמעט הרג בסדר.

פורסם

לראשון לא צריך הסבר.

זאת גרסא מיוחדת ונדירה של הסובארו.

בסרטון השני לא קל לראות אבל הרומסטר כנראה הזמין בקבוק קולה, ואז נזכר שהוא גם צריך כמה כוסות. איזה שירות!

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

זכות קדימה? פפףףף אל תצחיקו אותו.

בהתחלה חשבתי שיש לו מוח ואני אעקוף אותו מימין, כשהבנתי שאין לו והוא לא סופר אותי, החלטתי לא לצפור כי אם כן הוא עלול היה לעצור ולהקטין את המרחק שיש לי על מנת לבלום ולהתחמק.

*השארתי את הסאונד, למרות שהוא חושף את העובדה שאני חנון נוראי, כדי שיהיה אפשר לשמוע את הצמיגים נאבקים לשמור על אחיזה.

אה כן, בוצעה בלימה. והתחמקות :lol:

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

בהתחלה חשבתי שיש לו מוח ואני אעקוף אותו מימין, כשהבנתי שאין לו והוא לא סופר אותי, החלטתי לא לצפור כי אם כן הוא עלול היה לעצור ולהקטין את המרחק שיש לי על מנת לבלום ולהתחמק.

*השארתי את הסאונד, למרות שהוא חושף את העובדה שאני חנון נוראי, כדי שיהיה אפשר לשמוע את הצמיגים נאבקים לשמור על אחיזה.

באיזה מהירות נסעת? נהג הפורד עשה פה כמה טעויות חמורות: 1. לא בדק את הצומת לפני שנכנס אליה. 2. לא בדק את הצומת בזמן שנכנס אליה. 3. לא טרח להאיץ לאחר הכניסה לצומת כדי להשתלב עם מהירות המכוניות האחרות בנתיב בהקדם האפשרי.

לסיכום, חשבת יפה, פעלת יפה ונהג הפורד הוא בן של זונה. חג שמח.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

נהגתי כחוק, אדוני השוטר... :oops::roll:

סתם, לא. הייתי על סביבות 100-110 לפי המחוג (בערך 10 קמ"ש פחות). אני מעריך שזה היה בערך 10-20 קמ"ש מהר מדי באיזור, לא מכחיש את זה. פשוט באמת שלא ציפיתי שהוא יכנס ככה לצומת ועוד ישר לנתיב שלי בלי אפילו לבקר לשניה בנתיב ההאצה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

התנהלת מצויין. באשר לנהג/ת הפורד - נראה כמו תרחיש מעופף קלאסי. מלבד ההתפרצות לנתיב, רואים זאת גם בהאצה שלו (לוקח ת'זמןןןןןןן). בספק אם בכלל היה מודע לקיום שלך, גם כשהיית כמעט מקביל אליו לחלוטין.

פורסם
נהגתי כחוק, אדוני השוטר... :oops::roll:

סתם, לא. הייתי על סביבות 100-110 לפי המחוג (בערך 10 קמ"ש פחות). אני מעריך שזה היה בערך 10-20 קמ"ש מהר מדי באיזור, לא מכחיש את זה. פשוט באמת שלא ציפיתי שהוא יכנס ככה לצומת ועוד ישר לנתיב שלי בלי אפילו לבקר לשניה בנתיב ההאצה.

שאלתי בגלל שלפעמים המהירות בפועל היא לא כפי שנראה בצילום. "אם היו בי מילים לתאר..." :evil:

פורסם
רואים זאת גם בהאצה שלו (לוקח ת'זמןןןןןןן)

אל תשכח שזאת פורד פוקוס,הרכב הזה פאקינג מרגיש כבד.

וכל הכבוד למעלה הסרטון :wave:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...