Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי ששאל בפורום סקירת הDVR'ים עד כמה המצלמה האחורית שלי אינה שמישה, מצ"ב סרטון (עם "בונוס" בצורת פגיעה מאחור) :

מוצ"ש תשע בערב.

שימו לב גם לאיכות הסאונג המזעזעת. (לא האוטו שלי לא רועש כך במציאות :D)

חיילצ'יק לא מרוכז במיוחד לא שם לב שיש בראש הטור (איזה שתי מכוניות לפני) אידיוט אחד שמעכב את כל התנועה (שומעים אותי מקלל אותו מתחת לשפם, כמה שניות לפני הבום). כמו כן, שומעים אותי עוד מספיק לקחת אוויר כשראיתי במראה את התוצאה המתקרבת להתנהלותו של אותו אידיוט מלפנים.

לכולם שלום (פרט לפגוש האומלל).

הבחור הצעיר שוחרר על-ידי בלחיצת יד, לאחר שטען ש"ההורים יהרגו אותו" וגו'.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
למי ששאל בפורום סקירת הDVR'ים עד כמה המצלמה האחורית שלי אינה שמישה, מצ"ב סרטון (עם "בונוס" בצורת פגיעה מאחור) :

מוצ"ש תשע בערב.

שימו לב גם לאיכות הסאונג המזעזעת. (לא האוטו שלי לא רועש כך במציאות :D)

חיילצ'יק לא מרוכז במיוחד לא שם לב שיש בראש הטור (איזה שתי מכוניות לפני) אידיוט אחד שמעכב את כל התנועה (שומעים אותי מקלל אותו מתחת לשפם, כמה שניות לפני הבום). כמו כן, שומעים אותי עוד מספיק לקחת אוויר כשראיתי במראה את התוצאה המתקרבת להתנהלותו של אותו אידיוט מלפנים.

לכולם שלום (פרט לפגוש האומלל).

הבחור הצעיר שוחרר על-ידי בלחיצת יד, לאחר שטען ש"ההורים יהרגו אותו" וגו'.

מצב לא נעים. :oops:

סתם מתוך סקרנות, כמה חמור הנזק לרכב שלך?

פורסם

היום הייתי עד לתאונת אור אדום מזעזעת בבאר שבע.

נסעתי מכיוון הקאנטרי לעיר, בזמן נסיעה בנתיב הימני, רכב יוצא מצומת צדדית מבלי לתת זכות קדימה לרכבים שנוסעים בנתיב .

הוא מאחוריי, אני בינתיים מגיע לפניו לצומת גדולה מרומזרת שבדיוק התחלף הרמזור לאדום, ואלה שמצד שמאל התחילו לפנות שמאלה\ ישר כשבקדמת התור הקטנוע הוא הראשון שהתחיל נסיעה .

הקטנוע פנה שמאלה ולא עברה שניה ונהג הרכב הנ"ל עבר על רמזור אדום שכבר כמה שניות טובות דלק ונכנס בתוך הקטנוע .

תאונה מזעזעת שפשוט אין מילים.

אם עושים 1+1 = התפרץ לתוך נתיב מבלי לתת זכות קדימה + נכנס לצומת באור אדום בצבע מוות = כנראה שהראש שלו היה במקום אחר .

עצוב .

פורסם
מצב לא נעים. :oops:

סתם מתוך סקרנות, כמה חמור הנזק לרכב שלך?

לא טרגדיה.

את הנזק העיקרי לפגוש עשה ךי אלמוני כשהרכב חנה באייס ירקונים לפני חודש וקצת . (כמובן שללא פתק, כמובן שלא מצאו כלום בסרטונים של מצלמות האבטחה).

נראה לי לא פייר שכל הנזק יתוקן דווקא ממשכורת צבאית.

(למרות שהבחור בהחלט החמיר את הנזק שם).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

קצת פרווה מהיום:

1. על הבוקר, קטנוען נזכר שהוא צריך שמאלה ועושה את זה על האף של ה-206.

2. טנדרון שחייב לנהל שיחה במקום הכי לא מתאים בעולם (וכמה שחוצים באדום צומת לפני, אבל נחליק להם- כבר התרגלנו).

3. מי עובר במעבר חצייה? אנשים ו... שליח על קטנוע, כמובן.

4. סתם מתוך עניין, ה-C5 הכי חבוטה ואומללה שראיתי בחיים שלי- אין פגוש אחורי, הקדמי תלוי על אזיקון.

5. והכי חביב, פינת הישראלי המכוער- במקרה זה, מישהי עם ליסינג של פז בתחנת פז סביון (שממילא הכניסה לתחנה הזו תמיד מבולגנת בגלל השטיפה), איפה היא תחנה את הרכב? כמובן על המשאבות- היא הרי מנהלת את כל פז משם. לא זזה כשהגעתי, ובטח לא עד שנסעתי. שימו לב שאני צריך לתמרן בגללה, שלא לדבר על המתדלקת שעסוקה ב"עבודה מועדפת".

ואני מתנצל מראש על הצפירות, הכעסים והקללות, לפעמים הם עולים לי על העצבים. כולם.

[video=youtube;kL-Hg41_P38]

פורסם

"נהג" נוסע ועולה על המדרכה(עם דשא) לא מרוכז, בגלל משהו, או שהוא בודק את רכב השטח שלו?

זהירות: השמשה מלוכלכת מאוד

אני פונה ימינה לכניסה בנתיב שאמור להיות שלי, (יש שני נתיבים), "החליטו" לנסוע גם בנתיב הנגדי(ולהפוך אותו לנתיב אחד), ולחסום את כל מי רוצה לנסוע בנתיב שלו ,תוך כדי שבאים מפניה , ולא נותנים זכות קדימה ולא מעניין אותם כלום, דוהרים ללא מעצורים(חוק העדר).

עוד אחד פותח לי חלון ואומר לי "אתם לא שמים לב שאתם נגד כיוון התנועה"? חה

אני ומי שמאחורי , לוקחים רוורס ועוקפים את הכל מהצד ימין (מה שלא אמור לקרות בכלל!)

זהירות: השמשה מלוכלכת מאוד

פורסם
לא טרגדיה.

את הנזק העיקרי לפגוש עשה ךי אלמוני כשהרכב חנה באייס ירקונים לפני חודש וקצת . (כמובן שללא פתק, כמובן שלא מצאו כלום בסרטונים של מצלמות האבטחה).

נראה לי לא פייר שכל הנזק יתוקן דווקא ממשכורת צבאית.

(למרות שהבחור בהחלט החמיר את הנזק שם).

כן ירבו כמוך, כל הכבוד. יש הרבה שהיו מאשימים את הנהג הפוגע על נזק שהם לא עשו.

מוריד את הכובע!

פורסם
^^

הסרטון השני, ממש Israel.arj

הצלחת לדחוס את כל התרבות הישראלית על הכביש בדקה ו 45 שניות. תענוג.

אחרי יומיים של הנאה מנהיגה צפון אירופית למהדרין אמש הרגשתי בבית: קטנוע שליחות של דומינו'ס עולה על המדרכה וחוצה במעבר חציה, SUV חסר סבלנות עוקף על השוליים מימין, כל זה בקטע של 2 דקות.

אהה, שכחתי. אני בבלגיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדרך לאזכרה בבית העלמין העירוני.

אם לא הייתי משתהה עם השילוב לראשון, ומתחיל בנסיעה שתי שניות מוקדם יותר, יש מצב שהייתם רואים את הסרטון בכתבה בטמקא :|

!AWDSOME

פורסם
בדרך לאזכרה בבית העלמין העירוני.

אם לא הייתי משתהה עם השילוב לראשון, ומתחיל בנסיעה שתי שניות מוקדם יותר, יש מצב שהייתם רואים את הסרטון בכתבה בטמקא :|

מן הסתם ב ynet.

לא יאומן, רכבים לפניך כבר עברו בירוק ואז החתיכת חרא הופיע מכלום...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...