Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדרך לאזכרה בבית העלמין העירוני.

אם לא הייתי משתהה עם השילוב לראשון, ומתחיל בנסיעה שתי שניות מוקדם יותר, יש מצב שהייתם רואים את הסרטון בכתבה בטמקא :|

הולי שיט. מטורף. :shock:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בדרך לאזכרה בבית העלמין העירוני.

אם לא הייתי משתהה עם השילוב לראשון, ומתחיל בנסיעה שתי שניות מוקדם יותר, יש מצב שהייתם רואים את הסרטון בכתבה בטמקא :|

...

Fuck me...

שמע, זה מרתיח (לפחות אותי), אבל כשאתה חושב לפנות למשטרה, אתה מבין שאין בשביל מה. מה הם יעשו? אפילו מספר לא רואים בסרטון.

וזה כבר באמת מרתיח.

פורסם (נערך)

בהחלט אין מה לעשות עם הסרטון (מבחינת אכיפה), חוץ מלשתף, ולשמוח שזה הסתיים בזה.

אגב, בנתיב השמאלי בכביש החוצה עמד רכב. כלומר, הרכב שחצה אותי הגיע מהנתיב הימני, ובשמאלי שלו עמד הרכב. אני תוהה איך הרכב והרמזור האדום כמובן לא רמזו לו לעצור...

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

פורסם
חבר, אתה נוסע מהר מידי לכביש הזה.

אני לא רוצה להתווכח, אבל המהירות המותרת לקטע הזה של הכביש היא 80 ואני נסעתי מתחת למהירות הזו.

ולגבי עדשת המצלמה Tom_22 צודק בהחלט , מדובר במצלמת SJ4000 עם עדשה של 170 מעלות.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
אני לא רוצה להתווכח, אבל המהירות המותרת לקטע הזה של הכביש היא 80 ואני נסעתי מתחת למהירות הזו.

ולגבי עדשת המצלמה Tom_22 צודק בהחלט , מדובר במצלמת SJ4000 עם עדשה של 170 מעלות.

זה לא ויכוח. אני אומר לך כי כך זה נראה. מה גם שזה לא משנה מהי המהירות המותרת. בעיר למשל מותר 50 אך ישנם מקומות שאני נוסע פחות מ30. הכל תלוי בסביבה.

לשיקולך.

פורסם
באיזה צורה התקנת אותה ברכב? אצלי יש השתקפות מהשמשה

כרגע היא מותקנת אצלי על תושבת כזו: http://www.ebay.com/itm/Car-Auto-Mount-Suction-Cup-Bracket-Support-Holder-for-Action-Camcorder-SJ4000-/261582035655?pt=AU_Cameras_Photographic_Accessories&hash=item3ce7811ac7

לפני שהתושבת הזו הגיעה התקנתי אותה על המראה באמצעות תושבת לכידון אופניים שהגיעה יחד איתה בקופסה ובאמת היו יותר השתקפויות , אבל עדיין יש מידי פעם השתקפויות בעיקר בלילה מהרדיו וכו'.

אבל הבנתי שזה קורה גם במצלמות דשבורד יעודיות כמו G1WH.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אני בשוק שהם בכלל בחיים אחרי התנגשות כזאת ! ואיך שניהם הצליחו לא לראות שמגיע רכב מולם ? הראש של השוטר היה מופנה קדימה לפי זוית הצילום, אבל כנראה שהעיניים שלו היו עסוקות במראות יותר כדי לראות מה קורה עם הקטנוע. לגמרי שני מפגרים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...