Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי גטס,2005 סופר מיני ששותה כמו סוואנה.

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

• תגובות 227
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יונדאי גטס,2005 סופר מיני ששותה כמו סוואנה.

אוי ה1.35. בטח גם GLF, מלכודת מוות. :twisted:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא הרבה זמן על הכביש אבל האוטו הגרוע שנהגתי בו היה מאזדה 3 2008 עגלה שאין דברים כאלה ושובר תגב אני לא מבין איך אנשים קונים רכב כזה...

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם
לא הרבה זמן על הכביש אבל האוטו הגרוע שנהגתי בו היה מאזדה 3 2008 עגלה שאין דברים כאלה ושובר תגב אני לא מבין איך אנשים קונים רכב כזה...

למען האמת מסכים איתך לגמרי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כשאחי ואחותי היו בתיכון (מתישהו בשנות השמונים המוקדמות) הם קנו במשותף סיטרואן דיאן 6 ישנה. כל חלק במכונית הזו היה בעייתי, ובאופן רגיל היו להם בעיות עם ההתנעה. למזלם (או לרוע מזלם) למכונית הזו הייתה אפשרות התנעה חלופית באמצעות מנואלה. כן, כזו שמחברים לחלק הקדמי של הרכב ומסובבים במרץ. תדמיינו לכם את הסצנה של התנעה של רכב עם מנואלה מול שאר החברים מהתיכון :-D

פורסם

רנו מגאן דור 2. הרכב הכי גרוע שהיה לי. כל חודש ביקור במוסך, עושה טובה שהוא זז, אחיזת כביש גרועה, מקרקש בכל מקום, וסחירות על הפנים. 40% מתחת למחירון ורק אחרי שנה נמכר. זה הרכב שלמדתי ממנו למה יש הרבה שונאים לזבל עופות שנקרא מכוניות צרפתיות.

פורסם

למען האמת מסכים איתך לגמרי.

אני אתכם! אני אתכם!

אגב, אני שכחתי לציין שפעם אחת (רק פעם אחת) נהגתי על גטס, ואני לא חוזר על החוויה. צמיגונים דקיקים בלי ABS, לא מתאים לי...

לאנסר קלסיק

עגלה שתיינית משעממת ולא נוחה.

עגלה, כן, משעממת, לא כל כך, אבל לשלי אני קורא נוח. :twisted:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היה לי פעם רכב SEAT מסחרית

לא זוכר מה השם

רכב פשוט זוואה

התחמם בנסיעה בגלל איזה חיישן, נעמדתי באמצע כביש (בצד), איךשהו דחפתי אותו לתחנת אוטובוס קרובה, אחרי שבועיים טיפולים הלך ראש מנוע והרכב נמכר לחלקים.

הקצין רכב סבל מרכב זה המון בעיות ותחזוקתו היתה מאוד יקרה.

בסוף עברתי לברלינגו של סיטרואן - סוס עבודה!

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

פורסם

מצטרף למאוכזבי היונדאי גטס (לשמחתי רק מההשכרה, כנראה היה לי שכל לקנות רכבים שלא היו רעים באמת).

מילא הצורה, מילא איכות ההרכבה האיומה וה"סאלון" המחריד, מילא צריכת הדלק הגרועה- אבל הרכב הזה הוא הראשון שהצליח לשבור לי את הגב. קופצני עם מושב נוקשה כמו קרש.

פורסם
כל הכבוד שביט.תחשוב על הבטיחות האקטיבית עם המנוע רב העוצמה.את הבטיחות הפסיבית ניתן לראות בקומדיה של לואי דה פינס כשרכב אחר מתנגש בו והוא נשאר עם המושב בלבד,לא זוכר את שם הסרט אבל מישהו בטח ימצא את הקטע.

בבקשה:

http://www.youtube.com/watch?v=gnPGZPZDKiE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...