Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש בארץ פיקנטו טורבו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה עשיתם מרכבי המיני?

לפני כשנתיים-שלוש, הייתה לי סוויפט 95', ידנית, מנוע ליטר, 53 כוחות סוס אאל"ט.

הייתה מגיע למהירות של 130 קמ"ש.

אז מה הבעיה לרכב חדיש בהרבה להגיע למהירות מעט גבוהה יותר?

לפני למעלה מעשרים שנה, הגענו עם סיאט איביזה 903 סמ"ק ל-145 קמ"ש עם 4 נוסעים (טיפשים)

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אונו עם 45 כ"ס מגיעה ל140.. :lol:

אבל הפנדה לא עוברת 140, אם יש עליה קטנה או עומס בכביש שלא נותנים להאיץ אז קשה אפילו לעבור את 120. אולי בכביש ארוך מאוד בירידה מישהו יצליח להגיע איתה ל150 בלחץ.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לא נראה לי שלרכב עם 85 כ"ס יש בעיה להגיע גם ל-150 תהיה בטוח שהיא הדביקה את הדושה לרצפה לנשים אין בעיה

לפרק את הרכב שלהן מה שהיא גם יותר יציבה מהפנדה.

"יש לי חבר" שהגיע בשבוע שעבר ל157 עם 54 כוחות סוס על 800 קילו.

הוא השתמש ברכב צרפתי קטן כלשהו משנות ה90.

אין לרכבים החדשים האלו בעיה להגיע למהירויות האלו, גם אם הם לא מתים עליהן.

פורסם
אונו עם 45 כ"ס מגיעה ל140.. :lol:

אבל הפנדה לא עוברת 140, אם יש עליה קטנה או עומס בכביש שלא נותנים להאיץ אז קשה אפילו לעבור את 120. אולי בכביש ארוך מאוד בירידה מישהו יצליח להגיע איתה ל150 בלחץ.

ניסית לבדוק לכמה מגיעה הפנדה?

עכשיו שמתי לב למה שרשמת,בקושי רואים את זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מכבד את כולכם אבל קצת סטינו מהנושא!!

אם כבר בקטנות עסקנן 205 סטנדרטית אחרי צבא ו 3000,00 ללא שיפוץ מנוע או ראש שנת 1991 היתה מסיימת הילוך 4 ב160 וממשיכה קרוב ל180+

איזה פחד עם 145.70.13

מצטרף לשאלה האם הגזמתה טיפה בתאור המקרה כי להעלם במהירות היא לא יכלה אבל לנסע כ 150 קמ"ש בהחלט!!

פורסם

אבל הוא ציין שם שהרכב נתן קיק ב130 וברח לו , אז זה אומר שמינימום הוא העלה באיזה 20 - 30 קמ"ש בשביל לברוח לו .

גם למשפחתיות קשה מאוד לרכב ב 130 להוריד קיק כי הרכב צועק כשהוא על הילוך שלישי באוטומט במהירות כזאת .

וגם אני הגעתי עם הפונטו 99 הראשונה שלי ל-120 אבל זה היה אחרי מסע שכנועים לא קטן.

פורסם
"יש לי חבר" שהגיע בשבוע שעבר ל157 עם 54 כוחות סוס על 800 קילו.

הוא השתמש ברכב צרפתי קטן כלשהו משנות ה90.

אין לרכבים החדשים האלו בעיה להגיע למהירויות האלו, גם אם הם לא מתים עליהן.

חבר של חבר שלי מוסר לחבר שלך שיבדוק את מד המהירות שלו..

פורסם
אתמול נסעתי לתומי באיילון, ופתאום חלפה על פני פיקנטו אפורה חמודה. רציתי להתרשם קצת מהעיצוב שלה, ולשם כך הייתי צריך להשיג אותה (אני נוהג בפיאט פנדה ידנית 69 כ"ס). בקיצור לחצתי על הדוושה, והתקשתי מאוד להגיע לפיקנטו. לאחר מאבק ממושך בתנועתה הזריזה של הפיקנטו, הצלחתי להדביק אותה בערך במהירות 130 קמ"ש (הפנדה כבר היתה מאומצת בטירוף). בקיצור בפיקנטו ישבה נהגת קטנטנה, ובערך 5 שניות לאחר שהצלחתי להדביק אותה (אנחנו על מהירות 130 קמ"ש אני מזכיר), הנהגת של הפיקנטו לחצה על הגז והשאירה לי אבק. ניסיתי להדביק אותה שוב אבל הפנדה שלי לא הצליחה לעבור את ה- 145 קמ"ש בתנאי השטח שהיו (בעוד היה נראה שהפיקנטו רק מאיצה ומאיצה...).

מה זה צריך להיות ?, הפיקנטו לא אמורה להיות רכב עם מנוע חלש ???

אולי במקום לעשות תחרות מירוצים באמצע איילון ולסכן את שאר הנהגים תכנס לסוכנות של קיה ותבקש נסיעת מבחן על הרכב.

מקווה לפחות שהכביש היה ריק

פורסם
מה עשיתם מרכבי המיני?

לפני כשנתיים-שלוש, הייתה לי סוויפט 95', ידנית, מנוע ליטר, 53 כוחות סוס אאל"ט.

הייתה מגיע למהירות של 130 קמ"ש.

אז מה הבעיה לרכב חדיש בהרבה להגיע למהירות מעט גבוהה יותר?

כמובן שחכת לציין כמה זמן לקח לה להגיע לשם :lol:

ואיך שהאוטו רועד ולא יציב במהירות כזאת אבל הוא בהחלט יכול להשאר שם בגבורה אבל זה פשוט מפחיד מידי.

בסוויפט ליטר אפשר בהחלט לשייט על 110 בכיף בהילוך חמישי עם קצת רעש רקע אבל אני לא מוטרד מזה כי יש אחלה סטאריו.

(יש לי את אותו הרכב)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אתם מגזים לגמרי, אם שרייד 1300 97 מגיע ל 180(סקאלה, ברביעי) ואתה מרגיש שהיא דוחפת עוד(הכל יחסי במילה דוחפת)

אין סיבה שפיקנטו חדשה או פנדה לא יגיעו ל 150 בכיף...

נסעתי בפיקנטו 1000 ידנית, ולא הייתה לה בעיה להגיע ל120, לא נסיתי יותר אבל היא לא התאמצה יותר מידי

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מזגן? סחורה באוטו? משקל?

אולי הפיקנטו הייתה ריקה לגמרי. בלי מזגן..

לא ברחה,אבל התקדמה יפה,מאוד יכול להיות

:)
פורסם
אתם מגזים לגמרי, אם שרייד 1300 97 מגיע ל 180(סקאלה, ברביעי) ואתה מרגיש שהיא דוחפת עוד(הכל יחסי במילה דוחפת)

דאיהטסו שרייד מגיעה ל 180 רק אם אתה זורק אותה מהגג של עזריאלי.

גם אז, לא בטוח שזה מספיק גבוהה בכדי שתגיע למהירות הזאת, ככל הנראה צריך מגדל יותר גבוה :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...