Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש בארץ פיקנטו טורבו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי לתומי באיילון, ופתאום חלפה על פני פיקנטו אפורה חמודה. רציתי להתרשם קצת מהעיצוב שלה, ולשם כך הייתי צריך להשיג אותה (אני נוהג בפיאט פנדה ידנית 69 כ"ס). בקיצור לחצתי על הדוושה, והתקשתי מאוד להגיע לפיקנטו. לאחר מאבק ממושך בתנועתה הזריזה של הפיקנטו, הצלחתי להדביק אותה בערך במהירות 130 קמ"ש (הפנדה כבר היתה מאומצת בטירוף). בקיצור בפיקנטו ישבה נהגת קטנטנה, ובערך 5 שניות לאחר שהצלחתי להדביק אותה (אנחנו על מהירות 130 קמ"ש אני מזכיר), הנהגת של הפיקנטו לחצה על הגז והשאירה לי אבק. ניסיתי להדביק אותה שוב אבל הפנדה שלי לא הצליחה לעבור את ה- 145 קמ"ש בתנאי השטח שהיו (בעוד היה נראה שהפיקנטו רק מאיצה ומאיצה...).

מה זה צריך להיות ?, הפיקנטו לא אמורה להיות רכב עם מנוע חלש ???

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי זאת פיקנטו אוטומט,יש לה מנוע יותר חזק 1.25 עם 85 כ"ס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הממ... הגיוני שזה היה רכב אוטומט (הרי היה מדובר בנהגת).

אם כך ההבדל בין הפיקנטו הידנית לאוטומט הוא שמיים וארץ מבחינת ביצועי מנוע.

פורסם

אבל עצם זה שהיא אוטומטית הופך אותה להרבה יותר עצלה מידנית.

עדיין נשמע לי תמוה בהחלט שהפיקנטו נותנת קיק ב-130 (!) קמ"ש ומשאירה אבק (!!!)...

פורסם

אלדד אל תשכח שמדובר בפנדה בעלת מנוע 1.1 עם 69 כ"ס, אני לא חושב שב130 יהיה כל כך בעיה להשאיר לה "אבק" למרות שהיא בטח התרחקה בקצב יותר איטי מאשר נעלמה לה באופק תוך שניות...

Confidence In Motion

פורסם
למרות שהיא בטח התרחקה בקצב יותר איטי מאשר נעלמה לה באופק תוך שניות...

:lol:

עדיין נראה לי קצת לא הגיוני שהפיקנטו יכולה להגיע למצב שהיא עוד מאיצה ב-130 קמ"ש...

פורסם

לפנדה מנוע 1.25,למרות שזה אוטומט יש לה מנוע יותר חזק,וגם יכול להיא נסיעה בקיק ולכן התרחקה כול כך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מוזר מאוד.

ההפרש בין 0-100 של הפנדה ידני לפיקנטו אוטומט הוא 0.6 שניות.

חוץ מזה לך יש בפנדה 5 הילוכים ידני ולה 4 אוטומט (לא נראה לי שיש לה אופציה לקיק במהירות כזאת.)

אולי היית במקרה עם מזגן?

זה מטורף כמה שהם חלשות, אני בקוואליר (רק 3 הילוכים), דוחף את הדוושה ב130 היא מאיצה עד 170 (הגבלה אלק') בלי למצמץ. (עם מזגן קצת פחות, אבל גם חזקה.)

אבל הבאסה שהיא אוכלת 1\9 בערך מחוץ לעיר.

פורסם

הילוך 5 זה לא מה שיעזור לו,אם כבר למשוך את הרביעי.

השאלה עד כמה משכת הילוכים,והאם הגז היה עד הסוף?

פורסם

אני רואה שאתם לא מעודכנים...

לפני כשבועיים אחת הסדנאות שיפורים בארץ עשתה פרויקט מיוחד מאוד - הרכבת טורבו K03S על קאיה פיקנטו,

בנוסף, הותקנו ברכב דאונפייפ וחלונות חשמל מאחורה.

הרכב הנ"ל נצפה, אגב, בערד בסופ"ש החרון, ואני חייב לציין כי הראה תוצאות יפות מאוד!

ממליץ לשאול באשכול "שיפורים - כח, אחיזה..."

BTW הקאיה האפורה הזאת שייכת לבת הקטנה של איש מפורסם מאוד.

בברכה, איוון. 8)

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם
סביר להניח שמסתלבט..

סורי, לא התאפקתי :lol:

מוכר את הפיג'ו? (דבר איתי אם אתה חושב בעתיד.)

מי היה מאמין, כולה פיקנטו עגלה, השיפור היחידי שאפשר לעשות זה לכבות את המזגן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...