Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש בארץ פיקנטו טורבו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע מי לך את זה, אבל המיני עם הביצועים הכי טובים זאת הספארק

.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מוזר מאוד.

ההפרש בין 0-100 של הפנדה ידני לפיקנטו אוטומט הוא 0.6 שניות.

.

אין קשר לתאוצת אפס למאה, כתוב שהן היו על 130 קמ״ש, במהירויות האלה הבדלי הספק משחקים תפקיד, למרות שבאמת לא נראה לי הגיוני שהפאנדה קיבלה רכבת ממכונית עם אוגר קצת יותר גדול....

אני בכלל נגד תופעת המל״מ (מכוניות ללא מנוע) שתוקפת כרגע בעולם....

:lol:

בדיוק אתמול הבן שלי רצה לשחק עם ניירות טישו, מיד פצחתי לו בהרצאה למה אסור לבזבז טישו ושזה פוגע בסביבה וגורם לכריתת עצים והפצרתי בו לו לעשות אז זה ושישמור על הסביבה ככל הניתן למעט רכישת איזו פריוס בעתיד.....

הוא בן 10 חודשים, מקווה שעד רכישת הרכב הראשון הוא ילמד ויפנים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עד שהוא יוציא רשיון, מנועי בעירה פנימית יוצאו מחוץ לחוק!

היה פעם באוטו/טורבו כתבה אגדתית של טל שביט (שנכתבה בעקבות שיפוץ של איזה הארלי מרוץ) על העתיד שבו רק לבודדים יהיו במחתרת אופנועי בעירה פנימית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אולי באמת לא יהיו יותר מנועי בעירה פנימית, אבל החשמליות יהיו הרבה יותר מהירות ופרקטיות ליומיום מאשר החשמליות וההייברידיות העכשוויות.

אולי בעוד 18 שנה נוכל לשקול חשמלית הגונה, היום לא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הנה שאלת תם. זכור לי משהו שבשנות ה90 היפנים הוציאו גרסאות מוטרפות למיקרו מכוניות פיציות. האם לא ניתן לעשות דבר דומה למכוניות החדשות? אי אפשר טכנית לשים איזשהו טורבו קטן שיוסיף באופן יחסי הרבה? משמע יעלה דרסטית את יחס המשקל/כח של המכוניות הללו? יכול להיות משעשע לראות פיקנטו שלוש דלתות עושה "רכבת" ל500 אבארת' P:

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

להפך, תן לכולם לעבור למכוניות חסכוניות/חשמליות לא שורפות בנזין. כך שהתענוג ישאר לאנשים שבאמת מעריכים כל אוקטן, בתקווה שהמחיר ישאר שפוי..

הנוסחה היא כזאת -

יותר אנשים חוסכים דלק -> נשאר יותר דלק לחולה הגה !

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

שום סיכוי שבעולם שפיקנטו נתנה קיק ב 130 קמ"ש ואם היא עשתה את זה אז כנראה מישהו משך אותה עם כבל מקדימה,

נראה לי שבעלי הפנדה מדמיין או הוזה אחד מהשתיים אפשרי גם שפשוט נהג גרוע .

פורסם

לא נראה לי שלרכב עם 85 כ"ס יש בעיה להגיע גם ל-150 תהיה בטוח שהיא הדביקה את הדושה לרצפה לנשים אין בעיה

לפרק את הרכב שלהן מה שהיא גם יותר יציבה מהפנדה.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

מה עשיתם מרכבי המיני?

לפני כשנתיים-שלוש, הייתה לי סוויפט 95', ידנית, מנוע ליטר, 53 כוחות סוס אאל"ט.

הייתה מגיע למהירות של 130 קמ"ש.

אז מה הבעיה לרכב חדיש בהרבה להגיע למהירות מעט גבוהה יותר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...