Jump to content

cjns

  • הודעות

    159
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי cjns

  1. אז ככה. אחרי שיחה קטנה לאחד ממנהלים של מוסך מורשה אמרו לי שכנראה 99 % זה חיישן מד אוויר מין חיישן חלק קטן פלסטיק שיושב על הפילטר אוויר. אז החלפתי לאחד אחר ועדיין נתקלתי באותה הבעיה. כנראה שאין לי הרבה ברירות אלה ללכת למורשה ושיחברו את האוטו למחשב. שבלול: יש סטרטר חזק כמו שצריך הכל תקין. יוסי : אצלי המד של הטמפרטורה בסדר גמור (לפחות כך זה נראה) בכל אופן אני יחבר את האוטו למחשב,עדכונים בהמשך.
  2. מכוניות שירדתי מהם מחויך. sti 700 hp כן פה בארץ. אבארט משופרת עם מתלים,אוטו בדיוק כמו קרטינג מפחיד. c63 אחרי השקעה יפה מאוד של כסף.
  3. לא מזמן התחילה לי בעיה בהנעה של הרכב,הרכב קר מניע ישר אולי טיפה רעש אבל מניע. ולפעמים שאני עומד ברמזור בניוטרל או ראשון עם קלאץ, חצי דקה פתאום האוטו נכבה. מנסה לניע..אן אןן אןן יש רעש של מצבר אבל לא מניע.. נותן כבלים מניע. דוחף מניע.. מגיע הביתה נותן לאוטו לעבוד רגיל,האוטו עובד רגיל לא נכבה ולא כלום.. ולפעמים אני נוסע אחרי נסיעה של נניח 20 דקות מכבה את האוטו בא להניע אחרי זה האוטו לא מניע.. רק בדחיפה. או אחרי שעתיים שלוש שהוא "נח" או לפעמים אם יש לי מזל לפי מצבי רוח של האוטו הוא מניע. נתתי לחשמלאי לבדוק לי את האוטו הוא לא עלה על הבעיה. שמתי מצבר חדש לא עזר. הקטע שלפעמים יש ימים שהכל בסדר שאני נוסע הוא מניע מכבה הוא מניע..ולפעמים יש ימים שהוא עושה לי את המוות. אני כבר משתגע לא יודע מה לעשות הרכב הוא wrx 01 . אשמח לעזרה תודה רבה.
  4. מחפש דוד אחורי של פתוח של hks לאמפרזה אזור מרכז. הודעה בפרטי יום טוב
  5. הייתי שמח לדעת כמה עלה לך בסופו של דבר,למה אני רוצה להזמין גם את אותו החלק. אשמח להודעה בפרטי. שבוע טוב.
  6. LOL יצאתי טמבל. כי הסרטון משום מה לא עבד לי אתמול בלילה.
  7. cjns

    ושוב הדלק עולה , 7.43 !

    חבל שאיאפשר להזמין דלק מאיביי.
  8. אני כל כך ישמח עם כולם יזהרו ממש ולא יצא להם אגורה והם יפסידו מיליוני שקלים.. הגיע הזמן לדפוק את המדינה. או שבמחשבה אחרת..אם הם לא יוציאו כסף מזה אז הם כבר ימצאו ממה לעשוק אותנו? מס אוויר? מס נשימה? או שיעלו עוד את הדלק?
  9. עכשיו הגיע הזמן לעשות מרד צרכנים. שיעמידו את המכוניות האלה עוד שנתיים עד שיפסידו כסף,אבל לא הצרכן הישראלי רואה קצת הנחה רץ לבנק לקחת הלוואה ומשם לקנות את הרכב.
  10. מי שיקנה את הרכב הזה זה בנאדם שרוצה להיות יחודי. ולהרגיש "רק לי יש". אוטו סבבה..חבל שאין כאלה בליסינג.
  11. ראיתי אימפרזה טורבו ואודי tt וbmw מה זה שווה? מה הוא שונה מטויטה קורולה 1600? בכביש של 50 כולם נוסעים 50 ובכביש המהיר כולם נוסעים אותו מהירות אף תלמיד לא פותח ב 5 אלף טור מהמקום.. סתם חראטהה להגיד לחברים כןן אני למדתי על bmw ואף אחד מהם לא יודע באמת לנהוג
  12. כל הכבוד לו. חבל שנתפס..
  13. עיניין של זמן עד שיהיו עוד מיסים. רק מלחמת אזרחים תעורר את הממשל הזה,לא אוהלים ולא נעליים.. עיניין של זמן עד שאני עוזב את הארץ,מי שרוצה להצטרף מוזמן
  14. יפה מאוד כל הכבוד שיהיה לכולכם המון בהצלחה... ונהנתי מאוד לקרוא,אני אישית אשמח אם תכתוב עוד. כל הכבוד! הרבה בהצלחה
  15. אשמח לקבל קישור לשירשור הקודם בו הוא סיפר הכל.
  16. אותי מעניין איך הרימו את הדייהו למשאית????? ואיך מתכוונים להוריד אותה.
  17. cjns

    [חדשות רכב] - Subaru Impreza 2012

    מאחורה זה כמעט בדיוק מזדה 6 קיצר סובארו מתחילים לפשל בזמן האחרון.
  18. אני אומר שזה אינדיבידואלי לכל אדם. זה שאני בן 22 (דוגמה) זה אומר שאין לו יכול לקחת אוטו של חצי מיליון במידה ואני באמת מתעניין לרכוש את הרכב?? יש ילדים בני 17 שנוסעים במכוניות במחירים של בתים ברמת אביב ויש להם כסף אז לא תיתנו להם נסיעת מבחן?
  19. cjns

    [חדשות רכב] - Subaru Impreza 2012

    לקחת זהב ולהפוך אותו לחול. גועל נפש..הרסו את כל העיצוב,נקווה שהפנים והמנוע לפחות יפתיעו.
  20. אף פעם לא תיהיה מכוסה ב 100% פשוט צריכים לדעת איפה ללחוץ.
  21. cjns

    שאלה לגבי גלאי רדאר

    תעשה חיפוש דברו על זה המון.
  22. מכסה מנוע wrx/sti 01 פנסים קידמים פנסי ערפל. טמבון קידמי.
  23. מכסה מנוע wrx/sti 01 פנסים. פנסי ערפל. טמבון קידמי.
  24. וואלה אני לא מבין כלום במשלוחים לכן אני לא יכול לעזור או לתרום משהו. אבל במידה וזה יצא לפועל אני בפנים,רק תגידו למי להעביר את הכסף.
  25. מזגן? סחורה באוטו? משקל? אולי הפיקנטו הייתה ריקה לגמרי. בלי מזגן.. לא ברחה,אבל התקדמה יפה,מאוד יכול להיות
×
×
  • תוכן חדש...