Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב סיאט איביזה 2002 אוטומטי. קילומטרז נמוך מאד.

ברשותי 10 חודשים. לראשונה קרתה לי עליית טמפרטורה קיצונית. המחוג תמיד מראה 90 מעלות. הפעם הוא קפץ וכמעט הגיע ל120! שזה קצה הסקאלה. עצרתי את הרכב מיידית מחשש להתחממות יתר מסוכנת.

הרכב עבר טיפול גדול רק לפני חודש במוסך רון בעקבות המלצה שראיתי כאן.

חשוב לציין ש10 דקות לפני האירוע, עליתי עם הרכב על קרטון ריק של ירקות מהשוק. חשבתי שאעבור מעליו אבל הוא נתקע מתחת למנוע למשך כ5 דקות עד שהשתחרר. האם זה קשור?

בדקתי ואין לרכב נזילות. ולא חסר נוזל קירור או שמן במנוע. אחרי שהרכב עמד שעה וחצי והתקרר קצת, המשכתי בנסיעה והמחוג כרגיל ישב ברוגע על 90 מעלות.

האם הקרטון קשור?

אולי זו בעיה בחיישן?

והאם שווה להיבדק במוסך בכל מקרה?

תודה חברים!

פורסם

זה נשמע הזוי אבל כיוון שעברתי מקרה דומה לפני 3 חודשים עם הרכב שלי אז כנראה שחתיכת הקרטון נכנסה היכן שהוא וגרמה כנראה לכך שהמאורר של הרדיאטור לא יפעל באופן זמני/חנקה אותו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בדוק שלא חסר נוזל קרור ברדיאטור וגש לבדיקה במוסך, תוך כדי הסתכלות על מד חום המנוע כדי להמנע מלנסוע עם מנוע מתחמם מדי.

חבל להזניח זאת ואם המנוע יתחמם שוב, בגלל תקלה קיימת כלשהיא, הוא עלול להפגע מאוד.

בברכה - רפי לין

פורסם

תלוי היכן ניתקע הקרטון, בהחלט יתכן שהקרטון נתקע כך שפגע בזרימת האוויר החופשית של הרדיאטור והפחית את יכולת הקירור שלו.

גש למוסך לבדיקה כדי לוודא שלא נגרמו נזקי התחממות ושאין תקלה ברכב.

פורסם

אוקי תודה!

יש לציין שמאז עשיתי 2 נסיעות של 8 ק"מ כל אחת ולא הייתה שום בעיה. המחוג הראה 90 מעלות בצורה יציבה ללא חריגות.

חשבתי לקפוץ כבר היום למוסך, אבל מניסיוני במקרים כאלה, תמיד "מתגלות" תקלות שלפעמים כלל לא קיימות.

אז בנסיעות קצרות הרכב עמד יפה. מחר נסיעה של 50 ק"מ. אדע יותר טוב לאחריה.

בכל אופן אני מאד קשוב לרכב כרגע ועל כל פיפס קטן נוסף אעוף מיידית למוסך.

• תוכן חדש...