Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן וליביו אני חושב סיכמו את זה בצורה הכי נכונה ויפה שאפשר.

אין אישורי עבודה - אל תשלה את עצמך לא קיים כזה דבר בתחום הזה. נקודה.

הכסף הוא לא משהו עוד פעם נקודה.

שוב פעם, עם כל הזלזול אני מכיר לא מעט אנשים שעובדים בהיטק ורובם הגיעו למשרות הללו בניסיון מוכח של שנים של עבודה שחורה ולימודים, ואם הם לא בעלי מינימום תואר ראשון אז הם כרגע לומדים את זה.

אני לא ידבר כרגע על מתכנתים פרילנסרים שגם הם צריכים את הנסיון ואו את הגיבוי שהם עבדו על פרוייקט קוד פתוח כלשהוא ופיתחו כאלה וכאלה כדי להתקבל כי זה לא המקרה שלך.

באמת תקח את הזמן שלך רגע, תעשה איזה טיול קטן תחליט מה אתה רוצה לעשות במה אתה רוצה להשקיע לעצמך בקריירה כי העובדות מדברות היום שאם אין לך נסיון בתחום ואין לך לפחות תעודה שתגבה אותך פשוט מאוד לא יקחו אותך.

וגם נגיד והיה והגעת להיות בQA מהר מאוד תמצא את עצמך נחסם מבחינת האפשרויות קידום שעומדות בפנייך... מה שיוביל בסופו של דבר שגם אם תרוויח משכורת גבוהה יחסית אתה בגיל 30 תעוף משם כמו גליל נייר טואלט ותמצא את עצמך עוד פעם עומד באותה הנקודה.

אבי.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה כולם רצים להייטק???

יש עוד עבודות מעניינות החיים.

תנסו לגלות את עצמכם!!

מניסיון של חבר מהנדס תוכנה שלא אהב את המיקצוע - לא החזיק בו יותר מ 3 שנים. ואז חוזרים לנק' ההתחלה.

מכר נוסף הבין אחרי שהיה בממר"מ שנמאס לו מתוכנה.

בימים אלו - הוא מסיים ביחד איתי ה.מכונות. הוא אומר לי שמבחינתו המקצוע העכשווי מענין הרבה יותר.

חברים, תנסו לגלות את עצמכם בחיים.

נדב,

אתה רוצה לטייל? תעבוד בארץ, תחסוך וסע.

אתה רוצה לגור לבד? תעבוד ותגור.

אני חושב שכיום זה לא משתלם לעבוד בארה"ב - במיוחד שהדולר נמוך כל כך.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

כי כולם חושבים שזה "קל" ויש "המון כסף" ואם הם יודעים להתעסק עם ווינדווס והתקינו פעמיים מחשב - הם כבר פריקים של מחשבים.

יכי ההבדל.

ולמה אתה חושב שאנחנו כאלו אטומים וחסרי ניסיון?

אני עשיתי מסלול הפוך משל חבר שלך - למדתי הנדסת מכונות ועברתי למחשבים.

בקיצור , יש לך נקודה , אבל אל תכליל :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני שונא מחשבים כמקצוע, אומרים שנוזל הידראולי זורם אצלי בוורידים (אני טוען שזה דס"ל),

ויחד עם זאת, גם אני מצאתי את עצמי בהייטק. כי הייטק זה גם מערכות מולטידיסציפלינריות,

לא רק מחשבים. דווקא ממך, הרמן, אחרי שראית במה אני מתעסק, לא ציפיתי להכללה כזאת... :rolleyes:

פורסם
אני שונא מחשבים כמקצוע, אומרים שנוזל הידראולי זורם אצלי בוורידים (אני טוען שזה דס"ל),

ויחד עם זאת, גם אני מצאתי את עצמי בהייטק. כי הייטק זה גם מערכות מולטידיסציפלינריות,

לא רק מחשבים. דווקא ממך, הרמן, אחרי שראית במה אני מתעסק, לא ציפיתי להכללה כזאת... :rolleyes:

טוב, נו אולי באמת הכללתי :oops:

ואדים, תאמין לי - אתה הUNDERDOG של ההיטק :twisted:

הכוונה שלי הייתה, שאנשים הולכים לעבוד בזה כי חושבים שזה כסף קל.

ומי כמוך יכול להוכיח שזה לא ממש כך. או שכן?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

ומי כמוך יכול להוכיח שזה לא ממש כך. או שכן?

גיליון השעות שלי חולק על הטענה שזה כסף קל. :-(

מצד שני, אתה צודק, כנראה שזה לא בדיוק "הייטק" במובן המקובל של המילה.

בכל מקרה, אני מסכים עם טענתך העיקרית - אנשים צריכים להחליט מה מעניין אותם,

ולא רק להיגרר אחרי הכסף ה"קל" (בין אם הכוונה להייטק, לעגלות בחו"ל או לשוד בנקים).

לסיכום - הנדסת מכונות כבוד! (בקרוב אצלנו, עניין של שנה-שנתיים.) 8)

פורסם

נדב, מניסיון של כמה חברים שעשו מסלול דומה והלכו לעבוד עם העגלות האלה בני יורק, הם חזרו אחרי כמה חודשים והם פשוט ביזבזו יותר ממה שהרויחו , המחייה שם יחסית יקרה הכסף כמו שאמרו לך לא משהו והכלכלה שם עכשיו חלשה (הם הלכו לפני המיתון והיו שם גם בתקופה של הקרסימס) מה שכן הם מאוד מאוד נהנו בתור טיול וחוויה לא יותר מזה.

אחד מהם תפסו אחרי שבוע או שבועים משטרת ההגירה והוא חזר בלית ברירה לארץ בקושי הספיק להנות וביזבז דיי הרבה כסף כל הכרטיסי טיסה וההכנות לקראת זה.

לדעתי אם יש לך כסף עכשיו 30K כמו שאמרו לך נסה ללמוד משהו שיעניין אותך, בין אם זה מכונות או מחשבים תלמד משהו ומשם תוכל להתקדם.

פורסם

המחייה שם יחסית יקרה הכסף כמו שאמרו לך לא משהו והכלכלה שם עכשיו חלשה (הם הלכו לפני המיתון והיו שם גם בתקופה של הקרסימס)

המחייה בארה"ב ממש לא יקרה. האוכל הרבה יותר זול מבארץ, המכוניות יותר זולות מבארץ, הדלק הרבה יותר זול מבארץ ברוב

המקומות הלינה יותר זולה ועוד רשימה ארוכה של הוצאות מחייה שיעלו הרבה פחות מאשר אותן הוצאות בת"א (לצורך העניין). הבעיה העיקרית היא שבאמת רוב הכסף מתבזבז ולא דווקא על דברים חיוניים. הראי אתה כבר בניו-יורק, אז אתה תקנה בגדים, ותעשה קניות, ותקנה מחשב נייד ותטוס ללאס ווגאס -ואז תהמר קצת, ותישן בבתי מלון קצת יותר יקרים ומפה לשם הכסף באמת יגמר מהר. אבל חשוב להדגיש כי הכסף לא נגמר בגלל הוצאות מחייה יקרות אלא בגלל יצר הבזבזנות הקיים אצל כולנו. ובצדק.

בכל אופן כמו שאמרו לך פה חבל על הזמן ועל הסיכון. להיתפס על ידי משטרת ההגירה זה לא חוויה נחמדה.

סיכוי גדול שתוציא את כל הכסף שתרוויח (ואולי קצת יותר ממה שתרוויח) והדולר עכשיו לא בשיאו. היו ימים ששער הדולר

באמת היה מפתה ואנשים היו עושים יחסית הרבה כסף... אבל היום, 1000$ שווה ערך ל3400 ש"ח (לעומת 4700 לפני שנה בערך)

Lexus CT200H

פורסם

אני אתייחס טופיק טופיק ואוסיף:

א. האוכל יותר זול מסכים.

המכוניות יותר זולות , חבל שלא תוכל לקנות אחת כי בתור משהו שהוא לא אזרח אמריקאי אתה לא יכול להוציא PLATES והביטוח יקר. מקומות הלינה ממש לא זולים באיזורים מרכזיים ובאיזורים שלא לוקח הרבה זמן להגיע ממקום למקום והחשבונות לא כ"כ זולים , במיוחד. וכל זה תוסיף את הדאגה שהמשכיר יתעצבן עליך ויקרא לרשויות ההגירה.

ב. אכן - המון כסף יתבזבז על המסביב - כנראה יותר משתקבל בלי שתרגיש.

וכמו הסיכום שלך - זה אכן הסיכום , הכסף כבר לא מה שהוא היה , קשה יותר להשיג אותו , משטרת ההגירה לא נחמדים וזה לא מקדם אותך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני יודע שאצל רוב המעסיקים בתחום העגלות הם משכנים אותך בדירה (עם שותפים, אבל עדיין זה חוסך הרבה כסף למלונות)

ואפילו יש רכב בדירה שעובר בתורנות אצל כל אחד מהאנשים. כמו כן הוצאות בסיסיות של אוכל ותחזוקת הדירה גם כן משולמות

על ידי המעסיק. ככה שהוצאות בסיסיות מכוסות (מאוד בסיסיות, אבל גם זה משהו).

Lexus CT200H

פורסם

לגבי לימודים,

הייתי אמור להתחיל בסוף החודש הזה את הקורס פסיכומטרי בשביל להבחן כבר במועד יולי, אפילו שילמתי מקדמה אבל בסופו של דבר התחרטתי והחלטתי שאין טעם סתם להלחיץ את עצמי, מכוון שלהתחיל השנה את הלימודים לתואר ראשון זה לא יקרה.

לכן, כרגע הגעתי למצב שיש לי קצת יותר משנה חופש שבהם אני צריך לעשות את הפסיכומטרי, לעבוד ולצאת לאיזה טיול בחו"ל.

ולהגיד לכם ת'אמת 2 הקורסים היחידים שעולים לי כרגע בראש שאני רוצה לעשות זה : 1. צניחה ו-2. ברמנים.

ולסיכום,

כרגע יש לי עוד כחודשיים-שלוש להמשיך לחפש עבודה "נורמאלית", להינות ממנה ואף לצבור ממנה ניסיון, או פשוט להיות מלצר/ברמן באיזה מקום כלשהוא בת"א :wink:

*אם למישהו יש עוד איזה רעיונות או משהו להציע, אשמח לשמוע.:arrow:

נדב.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

• תוכן חדש...