Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בחודשים הקרובים אני אמור להשתחרר מהצבא, ולאחר מחשבות רבות החלטתי שאני רוצה להתחיל לעבוד בעגלות בארה"ב.

מבחינתי הסיבות הן : שינוי מקום ואווירה, חוויה כיף והנאה אישית, כסף טוב, לראות עולם, צבירת ניסיון במכירות, הפיכת רמת השפה מבינונית לרמה גבוהה מאוד, ואם כבר מתחילים מ-0 עדיף בחו"ל ולא בארץ.

אשמח קצת לשמוע מניסיון של אנשים אחרים לגבי הפלוסים והמינוסים של העבודה הזאת.

על פי איזה קריטריונים בחרתם את המעסיק, באיזה מוצר בחרתם וכו'.

ידוע שלבנות הכי מומלץ זה השמלות, אבל לבנים לא נראה לי שיש הרבה אפשרויות חוץ ממוצרי ים-המלח או בציורי שמן.

העדפה אישית שלי היא מיאמי(אך אני פתוח לשמוע על מקומות נוספים בארה"ב), ולכן אשמח לשמוע גם על חברות בתחום שאתם מכירים שיש להם עגלות במיאמי ושיש לכם ניסיון אישי איתם.

חשבתי גם על למצוא חברה בארץ שאחרי כמה חודשים-שנה של עבודה וצבירת ניסיון תעשה לי רילוקיישן ומעבר לחו"ל, אך לא הצלחתי למצוא חברה שלא דורשת ניסיון בתחום שלה.

יש לציין שאני מאוד מוכשר ואחראי, בעל תפיסה מהירה, ראש פתוח וגדול. יש לי גם המלצות רבות מהצבא.

תודה.

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך אזרחות אמריקאית? אחרת לדעתי הסייכון לא שווה.

אל תשכח שארה"ב נמצאת עכשיו במצוקה כלכלית, לא יודע איך זה משפיע על המכירות

בטוח שזה הולך עוד יותר קשה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

been there done it

על הפנים אחד גדול

היית מסוגל ללכת ולעבוד בשוק למשל?

אם התשובה היא לא !

אז זה לא בשבילך , זה ממש כמו לעבוד בשוק אתה צריך לעצור אנשים וממש לזיין להם תמוח

כמו שאתה הולך בשוק ואנשים קוראים לך לקנות דברים בדיוק ככה

ולא כולם שם פראירים כמו שאומרים .

יש הרבה שעושים שם כסף טוב אבל זה בעיקר אנשים שמוכרים את עצמם כן כן מוכרים את עצמם

אם זה בחורים שעובדים במוצרי ים המלח אז הם פשוט מנצלים את זה שהם נראים טוב וכאלה

משפשפים לאיזו זקנה קרם על היד בשביל שיהיה לה נעים שגבר צעיר עושה לה נעים

והיא קונה

לדעתי גועל נפש אחד גדול

נסעתי במטרה לעבוד ולבסוף טיילתי לאחר שלא הסתדרתי עם החרא הזה של העגלות !!

היה טיול מדהים , הרבה כסף נשפך שם

פורסם

ראשית,התייעצו פה בפורום לגבי העניין הזה לא מעט,תבצע חיפוש ותגלה הרבה תשובות.

ובכל מקרה,לא אישית אין נסיון עם עבודה בעגלות,אבל מה שכן אני מכיר הרבה אנשים (חברים וקרובי משפחה) שכן התנסו בזה, אם אתמצת לך את מה שהיה להם להגיד על ההתנסות:

1.חרא מעסיקים שמתייחסים אלייך כמו עבד פחות או יותר.

2.צריך לעבוד מאוד מאוד קשה בשביל להגיע למשכורת מכובדת.

3.בגלל סעיף 2 נוצר לפעמים מצב שאתה עובד שבוע שלם בלי הפסקה.

4.התקופה הכי חזקה הינה לפני הכריסמס (שאותו כאמור כבר עברנו).

5.מגורים משותפים עם כמה עובדים יחד,לא מתאים לכל אחד.

בקיצור,כשאתה לוקח את הפידבקים שאני קיבלתי אודות העבודה בעגלות,זה לא נשמע הכי סימפטי בעולם,אבל אנשים מסתנוורים בגלל שזה "לעבוד בחו"ל".

אז אם מתאים לך לצאת לחו"ל ולעבוד שם בערך כמו שפועל תאילנדי עובד בארץ (ושלא תטעה לרגע,זה ה"מעמד" שלך בארה"ב בתור עובד בעגלות)- העבודה תפורה עלייך.

צריך להפנים שהעבודה הזאת לא חוקית,ואתה ממש לא רוצה להסתבך עם שלטונות ההגירה של ארה"ב.

אני אישית הייתי הולך על טיול כמו שצריך,אבל מוותר על ההרפתקאה של עבודה בעגלות,יותר מדי דברים לא טובים שמעתי על כך, וממש לא מאדם אחד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם בארץ אפשר לעבוד כמו תאילנדי ב-2 עבודות מהבוקר עד הלילה, עד שהזיעה תזלוג מהתחת.

אני לא מוצא סיבה לעבור את כל הכאב ראש הזה בארה"ב ועוד לא דברנו על ההוצאות שכרוכות בדבר.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

נדב עזוב אותך שטויות, הקיץ בא לך תעבוד בים או משהו כזה בתור מלצר.. אפשר לעשות שם בוחטות של כסף אם אתה מאוד מאוד נמרץ יש לי חברים שבתקופות הקיץ מרוויחים בים 500-1000 שקל במשמרת

תעבוד פה קצת בקיץ תקרע תתחת אבל אחרי זה שתאסוף לך קצת (הרבה) כסף תטוס ותתפנק על הכסף הזה כמו מלך.

עגלות זה עבודה על הפנים כמו שאמרו כאן כבר.. אני אישית לא התנסתי מזה אבל מחוויות של כל מני אנשים שאני מכיר שכן ניסו הבנתי שכדי לוותר על זה.

אבי.

פורסם

אחת העבודות שהכי משתלמות מבחינת רווח ליום בסופי שבוע, היא כמובן מלצרות !.

במלצרות כמו שכתבו כאן, בתקופת הקיץ אנשים פשוט זורמים למסעדות וכו', אתה פשוט לא מאמין אם אתה באמת נחמד ונמרץ, כמה כסף אתה יכול לעשות, מספיק שתבוא לך משפחה ביום שולחן של 10 או 12 או 8 ויזמינו על 800 שקל, כבר 80 שקל ומה עשית? סך הכל בלבלו לך קצת בשכל, זה לא טעים וזה לא בסדר קצת סובלים וזהו.

הרגע חזרתי עם המשפחה והקרובים מהטיילת באשדוד, היינו 12 איש, אכלנו על 1000 שקל בערך, המלצרית החמודה קיבלה 100 וקצת שקל טיפ, שבסך הכל היא לא עשתה כלום ושירתה במקביל עוד 3 שולחנות עם 5-6 אנשים (השירות היה מעולה גם אצלנו).

יש גברים בתעשייה והם מאוד מצליחים, פשוט חבל שתלך עד קצה העולם במעמד של עבד ועבודה שכלל לא תואהב.

פורסם

ובקשר לרילוקיישן - אם מדובר על תחום העגלות ? שכח מזה , אפילו אישורים אין ל99% מהן ואם תופסים אותך - חותמת שחורה (אסור לך להכנס לארה"ב) לכל החיים - במקרה הטוב , במקרה הרע - תבלה גם קצת בכלא שם עם ערב רב של מהגרים ושאר פושעים.

אם מדובר בחברות מהארץ ולעבור לשם - מן הסתם הם לא ישלמו לך על רילוקיישן בלי שיהיה לך משהו רציני להציע - זה הרבה כסף והרבה אישורים ובלאגנים לחברה.

גם בתחום שאני עובד בו , קשה מאוד לעשות רילוקישן , וגם כשבאה סוף סוף הצעה - הם לרוב מוכנים להתעסק רק עם האישורי עבודה והשהייה ולא לממן לך מעבר קומפלט לארה"ב ( שזו לרוב המשמעות - מכולה מהארץ , עזרה בדירה ותחבורה שם וכו , לא רק אישורי עבודה)

מה גם שכמו שרמזו לך קלות - עכשיו הכלכלה של ארה"ב לא בדיוק בשיא - זה לא ממש הזמן לנסות לפרוץ שם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה גם שכמו שרמזו לך קלות - עכשיו הכלכלה של ארה"ב לא בדיוק בשיא

ליביו

אני אפילו אחדד את מה שליביו כתב ואומר שלא רק שכלכלת ארה"ב לא בשיא,נכון לעכשיו היא דיי בהליכי ריסוק מתקדמים.

אני אישית מרגיש את זה יופי בענף שלי,שלקוחות שלי שעובדים חזק עם השוק האמריקאי מתקשים לעמוד בתשלומים במועד הפרעון ובכלל בצמצום הייצואים של סחורות לארה"ב.

בקיצור,מוי כיף אחד גדול מה שהולך שם מתחילת חודש יולי.....

פורסם

מצד שני, מיתון הוא תמיד הזדמנות כלכלית למי שבונה את עצמו במהלכו, ובשנתיים הקרובות תהיינה המון הזדמנויות כאלו בארה"ב, רק לא בתחום העגלות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפני שלושה חודשים הייתי בארה"ב ו"זכיתי" לראות את הישראלים שעובדים שם.

מה אני אגיד לכם...

הם לא ממש מוציאים שם טוב לישראלים בחו"ל.

אני לא יודע איך אפשר לעשות עבודה שמשמעותה התקרצצות על העוברים ושבים כש-95% מנפנפים אותך כאילו אתה ג'וק.

לדעתי, העבודה הזאת היא בעיקר למי שאין לו משהו יותר טוב לעשות בארץ, פשוט מעבירים שם זמן וכנראה עושים כסף טוב תמורת העבודה השחורה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

...

חשבתי גם על למצוא חברה בארץ שאחרי כמה חודשים-שנה של עבודה וצבירת ניסיון תעשה לי רילוקיישן ומעבר לחו"ל, אך לא הצלחתי למצוא חברה שלא דורשת ניסיון בתחום שלה.

יש לציין שאני מאוד מוכשר ואחראי, בעל תפיסה מהירה, ראש פתוח וגדול. יש לי גם המלצות רבות מהצבא.

בשם כל עובדי החברות הבינ"ל, אני נעלב מכך שהרילוקיישן בכלל מוזכר במשפט אחד עם העבודה הבזיונית הזאת.

לנסוע לחו"ל ולעבוד בתור עבד נרדף זה חוויה לחובבי הז'אנר, אבל אינני מבין מה בין זה לבין מצב התעסוקה בארץ.

אם אתה כזה "מוכשר ואחראי" ויש לך ניסיון מינימלי בתחום הטכני, לא אמורה להיות לך בעיה למצוא עבודה בהייטק.

נכון, זאת תהיה עבודה שחורה, ובשכר נמוך יחסית, אבל עם הזמן תוכל להוכיח את עצמך ולהתקדם, כמו בכל מקום.

תמשיך לחפש קיצורי דרך להצלחה וספק אם תגיע רחוק בחיים. בקצב הזה, יש סיכוי ממשי שתמצא את עצמך בכלא.

הנוער של היום... לא מבין אתכם. :brickwall:

פורסם

טוב אז הגיע הזמן לעשות קצת סדר.

1. אני לא תאילנדי או חושק בזה.

2. העבודה היא עם אישור, במידה ולא היה אישור עבודה אז מלחתכילה לא הייתי הולך לעבוד שם (המחשבה על במקרה להתפס למרות שהאחוזים קטנים, ואי כניסה יותר בחיים לארה"ב או אפילו כלא, זה לא דבר שאני רוצה!)

3. לי אין ניסיון אישי בעגלות לכן שאלתי פה אנשים, אומנם יש לי 2 חברים שיש להם ניסיון עם הדבר הזה ועובדים מסביב לשעון והכל, אבל זה בכלל לא כמו שתארתם ואכן הכסף טוב (התכנון שלי לנסוע באוגוטס לכריסמס).

4. למכור את עצמי ולהתחיל לשגע אנשים באמצע הרחוב, זה ממש לא אני! ואם העבודה הזאת ככה אז היא ממש לא בשבילי.

5. מצוי בידי כרגע סכום של כ-30K ובמידה ולא ילך טוב בעגלות אחרי חודש-חודשיים אני ממשיך פשוט לטיול בארה"ב, שזאת גם אפשרות שנלקחת על הפרק.

Derish,

ציינת : "ניסיון מינימלי בתחום הטכני" אומנם אין לי אבל קליטה מהירה ורצון לעבוד יש לי, ואני אפילו מאמין שאם טיפה לימוד אני מסוגל לעשות את זה יותר טוב מבנאדם עם כביכול "ניסיון".

לגבי הקיצורי דרך להצלחה או כסף מהיר, לכל אחד יש את הרצון הזה אבל בעולם שאנו חיים בו הכמות אנשים שמצליחים בזה שואפת ל-0, לכן זה לא אופצייה ממשית!

וקצת סיפור רקע כדי להבין למה חשבתי על זה,

באוגוסט הקרוב הגיע זמני לעבור לגור לבד (מסיבות כאלה ואחרות) ללכת להשכיר דירה היום בת"א זה משהו כמו $1000, ולהתחיל לעבוד ככה סתם בתור ברמן/מלצר לא יביא אותי רחוק בחיים וכסף מהעבודה לא ממש ישאר לי עקב שכירות, מים, חשמל ואוכל.

נדב.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

2. העבודה היא עם אישור

4. למכור את עצמי ולהתחיל לשגע אנשים באמצע הרחוב, זה ממש לא אני! ואם העבודה הזאת ככה אז היא ממש לא בשבילי.

Derish,

ציינת : "ניסיון מינימלי בתחום הטכני" אומנם אין לי אבל קליטה מהירה ורצון לעבוד יש לי, ואני אפילו מאמין שאם טיפה לימוד אני מסוגל לעשות את זה יותר טוב מבנאדם עם כביכול "ניסיון".

נדב.

נדב , השארתי קצת טקסט שאני אתייחס אליו

עבודה עם אישור - לרוב חירטוט כלשהו כדי למשוך אנשים (כמו שכתבתי ב99% מהמקרים)

בקשר לאופי העבודה - זה האופי , נקודה , מכירות אגרסיביות בקניון תוך התחנפנות ללקוחות שממש לא רוצים את מה שאתה מוכר , גם במקרה של מוצרי ים המלח לדוגמא (שאני לוקח את זה כמוצר טוב מנקודת פתיחה) הלקוחות יעדיפו לקנות מחנות קוסמטיקה שבאמת מבינה משהו , בעות העגלות ינסו לדחוף את זה בכח נקודה.

בקשר לתגובה שלך לדריש , אל תיהיה יהיר.

אתה אולי מרגיש שזה קל ואתה משאר הרבה דברים , כמויות הידע והניסיון בשטיקים הקטנים שדרושות כדי להתקדם מהר ולמעלה בשוק הזה הם בהחלט לא טרוויאליות ולא משהו שאתה יכול ללמוד מהר ולהסתמך על קליטה מהירה ורצון טוב.

גם בתור עובד QA הכי פשוט בעולם שנראה לך שהתפקיד שלו מסתכם בלהקליק על העכבר לראות אם הכל בסדר אתה נדרש להבנה ולידע מרחבי די גדול במקומות רציניים.

אתה רוצה קצת לקבל תחושה ?

ניקח תחום בסיסי וניתן לך פרופורציות - רשתות - קרא את TCP/IP Illustrated Volume 1 של Stevens.

הנ"ל נחשב ספר בסיסי ורפרנס למבנה של רשתות מחשבים (עוד ברמה הרבה יותר בסיסית ממה שאתה מתאר לעצמך)

תעיף מבט על כמה פרקים , תעדכן אותי מה אתה חושב אחרי (שלא לדבר על זה שלמרות איך שזה נראה , העבודה לא ממש קלה והשוק פולט עובדים בינוניים די מהר ובצורה אחזרית)

אם אתה צריך לעבור לגור לבד באוגוסט , במקום לחשוב על לבזבז את הזמן בארה"ב בעבודה כזו או אחרת - תתחיל לחשוב לכיוון לבנות את עצמך כראוי ,

תבדוק קצת על לימודים , ברר עלויות של דברים , חפש עבודה רצינית מעכשיו בתחום מענין , תרחיב את הידע המקצועי שלך בתחומים שמענינים אותך.

לעבוד בעגלות זה בהחלט ה"פתרון הקל" שלא מוביל לשום דבר.

אפילו אם זה יצליח , נגיד חזרת לארץ בדצמבר עם עוד 30 אלף ש"ח (אופטימי , במיוחד כשתגלה כמה כסף שורפים שמה ודברים שתקנה לעצמך אבל נו נתפרע - אפילו 60 אלף ש"ח) - אתה כמעט באותה נקודה , רק חצי שנה מאוחר יותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מצד שני, מיתון הוא תמיד הזדמנות כלכלית למי שבונה את עצמו במהלכו, ובשנתיים הקרובות תהיינה המון הזדמנויות כאלו בארה"ב, רק לא בתחום העגלות.

כמו שאמרת,המיתון כיום יכול ליצור הזדמנויות עבור מי שמחליט להכנס לשוק שם בתור פרטי.

אבל,וזה אבל גדול, קשה מאוד להעריך מתי וכמה יתאושש השוק האמריקאי מהמיתון בו הוא שרוי כיום (אנליסטים מעריכים שזה ייקח שנים,וכדי להגיע למצב בו ארה"ב היתה בשיאה יכול לקחת גם עשרות שנים),כך שזו לקיחת ריזיקה לא קטנה.

במקום זה הרבה מעדיפים לעשות את ההשקעות שלהם באירופה,ששם זרימת הכספים כרגע יותר יציבה,או לחילופין להשקיע במזרח, שם יש את השוק ההונג קונגי שהוא מאוד חזק ויציב,ויש גם את השוק הסיני,שזה הכוכב העולה החדש\ישן.

2. העבודה היא עם אישור, במידה ולא היה אישור עבודה אז מלחתכילה לא הייתי הולך לעבוד שם (המחשבה על במקרה להתפס למרות שהאחוזים קטנים, ואי כניסה יותר בחיים לארה"ב או אפילו כלא, זה לא דבר שאני רוצה!)

שלא יבלבלו לך את המוח,העבודה הזאת חוקית בערך כמו שאתה תיקח פועל ערבי מעזה ביום של סגר,אין אישורי עבודה בתחום הזה,חברות שמגלגלות בארה"ב מליונים מתקשות לעיתים לקבל אישורי עבודה לעובדים,אז אל תצפה שעסק שברובו מנוהל בצורה "שחורה" יקבל אישורי עבודה,לכן תיקח בחשבון שאו שאתה מוציא אישור עבודה באופן עצמאי (כבר אומר לך שב-99% אתה יכול לשכוח מזה) או שתקח בחשבון שאתה לא חוקי שם,חד וחלק,ותבין את המשמעויות של זה.

3.אומנם יש לי 2 חברים שיש להם ניסיון עם הדבר הזה ועובדים מסביב לשעון והכל, אבל זה בכלל לא כמו שתארתם ואכן הכסף טוב (התכנון שלי לנסוע באוגוטס לכריסמס).

אל תצפה מחברים שלך שהם יגידו לך שהם טסו עד ארה"ב וגילו שהכסף לא משהו,כי הכסף באמת לא משהו כמו שאתה חושב, למעט בתקופה שלפני הכריסמס,וגם אז יש בדיוק שבועיים שמרגישים יותר לחץ.

אפרופו כריסמס,הוא מגיע למחוזותינו בסוף דצמבר.

5. מצוי בידי כרגע סכום של כ-30K ובמידה ולא ילך טוב בעגלות אחרי חודש-חודשיים אני ממשיך פשוט לטיול בארה"ב, שזאת גם אפשרות שנלקחת על הפרק.

קח בחשבון שהעבודה שם הינה בחוזה,אתה אמנם יכול לקום מתי שתרצה ולהגיד שאתה עוזב ואף אחד לא יחזיק אותך,אבל מצד שני,זה יעלה לך בכסף (הם נוהגים בשיטה של לחייב אותך בכסף על ביטול חוזה,ואם אתה לא מוכן לשלם הם פשוט לא מעבירים לך את המשכורת)-שוב,אני כותב לך את זה מנסיון של קרובת משפחה,שטסה לארה"ב,עבדה בעגלות אצל החבר של חברה הכי טובה שלה,ולאחר חודשיים בקליפורניה,לא רק שהיא לא הרוויחה כסף,היא בסוף גם שילמה לו משהו כמו 800$ על ביטול חוזה.

כמו שליביו אמר לך,זה מעולה שיש לך קליטה מהירה והמון אמביציה,אבל אל תיהיה יהיר,אנשים משקיעים המון כסף בלימודים בתחומם,ויהיה לך קשה להאפיל עליהם רק עם רצון.

תנאי הקבלה היום למשרות מאוד נוקשים ודורשים נסיון כלשהו בתחום המשרה,לכן אני מצטרף להמלצה של ליביו,אם יש לך 30K ואתה רוצה לעשות עם עצמך משהו,תנתב את זה לכיוון של לימודים,במקום חשיבה על עבודות של "כסף קל" שלא יובילו אותך לשום מקום.

וקצת סיפור רקע כדי להבין למה חשבתי על זה,

באוגוסט הקרוב הגיע זמני לעבור לגור לבד (מסיבות כאלה ואחרות) ללכת להשכיר דירה היום בת"א זה משהו כמו $1000, ולהתחיל לעבוד ככה סתם בתור ברמן/מלצר לא יביא אותי רחוק בחיים וכסף מהעבודה לא ממש ישאר לי עקב שכירות, מים, חשמל ואוכל.

אתה תתפלא לשמוע שבתור ברמן\מלצר במקום אטרקטיבי אתה תוכל לעשות יותר כסף מאשר בעגלות בארה"ב...

אחי עבד לפני אולי איזה 8 שנים בתור מלצר ובהמשך מנהל משמרת במסעדה בטיילת ת"א, הממוצע שלו בסופי שבוע (חמישי-שישי-שבת) עמד על יותר מ-2500 שקל !!!

נשמע טוב,רק קח בחשבון שזו קריעת תחת לא קטנה בכלל,בטח לא כמו שמישהו פה תיאר את זה "ישבנו 12 איש והמלצרית לא עשתה כלום".

מה שכן,העבודות האלה הן כסף טוב ותו לא,זה לא מה שייקדם אותך בחיים,אבל זה ישלם לך יופי את השכירות\חשמל\מים..

נדב.

• תוכן חדש...