אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
אני מעוניין באוזניות מבטלות רעשים הכי איכותיות שיש לצורך נסיעות יומיות ברכבת. אני צמצמתי את ההתלבטות לשני דגמים Bose qc35ii ו sony wh-1000xm3. קראתי הרבה חוות דעת וכולם אומרים בסופו של דבר פחות או יותר את מה שהבחור בסרטון למטה אומר. שהבוס מבטלות רעשים טיפה יותר טוב ושאיכות השיחות שלהן טובה יותר. גם לבוס יש יתרון שניתן לחבר אותן לשני מכשירים. כלומר שאם אני יושב בספריה ללמוד, אני יכול להקשיב להרצאה במחשב וגם לקבל התראות מהטלפון, משהו שאי אפשר לעשות בסוני שיכולות להתחבר למכשיר אחד בלבד. ושלסוני לעומת זאת יש איכות סאונד יותר טובה וזמן סוללה ארוך יותר. מי שהתנסה בהן אישית, מה אתם אומרים? האם יצא לכם לבדוק איך הן מתמודדות עם הרעשים שיש בקרונות של רכבת ישראל? …
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
אחרי מעל 20 שנה עם המכונה הנוכחית , פה ושם תיקונים קטנים של 500 שח במהלך השנים כנראה שהגיע זמן להתחדש. משהו במכונה מקצר והפקק קופץ כל הפעלה. הנוכחית AEG תוף ודוד נירוסטה פתח קדמי 60 סמ רוחב עם מהירות סחיטה מקס של 1000 סלד. זו גם הדרישה מהמכונה הבאה. אמינה עד כמה שאפשר , תוף ודוד נירוסטה. באתר זאפ אין אפשרות סינון לפי כל הדרישות ובאתרי האונליין במפרט לא ראיתי אזכור גם לתוף וגם לדוד , אשמח לשמוע המלצות על דגמים ספציפים שעדיין משווקים, עוד בעיה של זאפ, הצגת דגמים שלא נמכרים יותר בחנויות . כשהלקוח עושה הזמנה באחת החנויות הוא מקבל תשובה שהדגם לא קיים יש דגם 2020 שעולה יותר וזה מה שמוכרים עכשיו. תודה
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
שלום לכל חברי הפורום היקרים, לאחרונה גמלה בליבי ההחלטה להתחיל ולהתעניין בלימודים האקדמיים. במקרה שלי, העניין הופך קצת מסובך עקב המחסור בבגרות ועוד שיקולים נוספים שאשתף: תחילה, כמה פרטים עליי כלקדמן; בגדול גדול, לצערי מהיסודי צברתי פער לימודי מסוים מסיבות כאלו ואחרות. דבר שהקשה על התפקוד בתיכון, בנוסף על כך שבית הספר בו הייתי קידש את המצטיינים וזרק את החלשים, דבר שהוביל לכך שאין ברשותי תעודת בגרות (כמובן שגם קיימת אשמה שלי וזה לא הנושא שהכי עניין אותי באותו הזמן). לא לפני זמן רב סיימתי את שירותי הצבאי במלואו, תחילה כלוחם בחטיבת הצנחנים ובשלב מסוים בשירות עד סיומו כגובניק מן המניין (מסיבות כלכליות). כבר מס' שנים לא מועט (מגיל 18), אני עובד …
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 661 צפיות
שלום רב , האם יש בשוק מכשיר לא יקר ופשוט שניתן בעזרתו לחרוט בלייזר על נירוסטה ? המטרה היא לסמן על גסטרונומים , חלבי או בשרי . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 0 תגובות
- 503 צפיות
הבקשה בכותרת - שתבוא עליכם הברכה.
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
מיקלדת רייזר
מאת Rafl11- 1 תגובות
- 467 צפיות
יש לי ביעה במיקלדת מכנית של רייזר 2 אותיות של המיקלדת ניתקיעים בפנים מה אפשר לעשות?
הודעה אחרונה מאת eyali23, -
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה לדעתכם יותר יעיל נגדם? מה עדיך לי לרכוש?
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעוניין להעיף את התנור הנ"ל שאינו בשימוש. מה המשקל של מכשיר כזה בכלל? המידות כשל מכונת כביסה פתח עליון + המנגנון שנראה כמו טורבו מקדימה. ההסקות בדירה שלי כבר סולקו, בדירה של בעל הבית למעלה נדמה לי שעדיין נמצאות. השאלה העיקרית אם צריך למצוא איש מקצוע או ששני גברים עם ידיים יכולים לעשות את זה לבד? הארובה מצד ימין מנותקת, האם אפשר לנסר אותה או שזה חומר מסוכן? התנור עצמו מחובר ל2 צינורות מים בקוטר 1 צול ככל הנראה, שעולים לכיוון הדירה העליונה. אפשר להתמודד עם זה בעזרת מפתח צינורות? האם נדרש לסתום אותם איכשהו? יש גם צנרת וריח של דלק בחדר, ידוע לי שמיכל הדלק בחצר רוקן מתכולתו אבל ייתכן שעדיין צריך לטפל איכשהו בצנרת. כמה שיותר צינורות…
הודעה אחרונה מאת innvision, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עוד מפגעי הקורונה. הפסקתי לעשות פעילות, וכבר רואים את זה. בקיצור-החלטתי לקנות הליכון חשמלי. 1. אומרים להתרחק ממשומשים. החלטתי לא להקשיב, ואני עוקב ביד2 כבר איזה זמן. הליכונים במצב טוב, באיזור ה1500 שקל "עפים" ביום שהמודעה עולה, לפני שאני מספיק להתקשר. כמו סובארו ליאונה ב80's . האם אמת שעדיף להתרחק? שקר של מוכרי הליכונים חדשים? יש הליכונים בגרושים 400-500 שקל, עם תקלות. בעיקר אלקטרוניות, אבל לא רק. לתקן הליכון לבד זה ריאלי? יש מקום שמוכר חלפים? 2. אני בעיקר אלך. לא ארוץ. אבל אני (וגם שני בני) כבדים. מעל 100 ק"ג. אני צריך משהו אקסטרה בגלל זה, או שכל הליכון חדש מ"דרג כניסה" יספיר? 3. שיפוע חשמלי- חשוב? …
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 890 צפיות
שלום לכולם, היה לי אופנוע ים עד לפני חודש, מכרתי אותו לבחור שכמובן עשה לו בדיקה לאחר שהתחייבתי. בבדיקה נאמר לו שהכלי תקין ואין שום בעיה. עשינו בכתב יד זכרון דברים שהוא קונה את הכלי מרצונו החופשי ולאחר שמצא כי הכלי תקין ומתאים לו. מיד לאחר מכן הלכנו לבצע העברת בעלות. עבר שבוע בערך, הבן אדם מתקשר אלי ואומר לי שיש תקלה חמורה באופנוע ים, ושנעשה תיקון "קומבינה" בשלדה שלו. אני בעצמי אפילו לא ידעתי על התקלה ועוד יותר לא הבנתי על מה הוא מדבר במיוחד לאחר שהוא הלך לעשות בדיקה לאופנוע ואמרו לו שהכלי תקין לגמרי. שוב אני מדגיש, לא ידעתי על התקלה הזאת בכלל, נסעתי על האופנוע שנה שלמה ללא שום בעיה. הבן אדם לקח את האופנוע לבדיקה במקום שהוא בחר, וקנה את האופנוע מרצ…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 4 אלף צפיות
אפשר לחבר למאוורר תקרה עם שלט, מתג כפול, כך שניתן לשלוט על התאורה והמנוע, בנפרד מהשלט? תודה לעוזרים. Sent from my GM1900 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Momo1111, -
-
- אחראי פורום
- 16 עוקבים
- 47 תגובות
- 7 אלף צפיות
זוג צעיר כרגע מתגוררים בקריות. ההכנסות לא גבוהות אבל ההון העצמי כן באופן יחסי. ילד בעה"י אוטוטו מגיע. אני במקום עבודה קבוע לעוד שנתיים עם משכורת מינימום שלא תעלה (צה"ל) ואשתי נכנסת ללימודי תואר בעוד מספר חודשים כלל ההכנסות שלנו מסתכמות בכ7K לחודש. בשנה-שנתיים הקרובות התכנון הוא לגור במעונות מוסד הלימודים. התקציב עומד על כ1M כשחצי ממנו מגיע מההון העצמי והחצי השני ממשכנתא. הדרישות הן לפחות 3 חדרים מרווחים, גינה של לפחות 50מטר בטאבו, ואזור טוב למגורים (חינוך {דתי} טוב לילדים, שקט.) ההתלבטות דירת גן שבקושי עונה על הדרישות המינימליות בקריות או בית פרטי/דומשפחתי בעפולה..? את הקריות אנחנו מכירים יחסית, את עפולה בכלל לא. מחפ…
הודעה אחרונה מאת D_D, -
-
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, רכשתי בית מקבלן, השלמתי את תשלומי ההון העצמי ונותר רק תשלום המשכנתא. בוצע סקר ע"י יועץ חיצוני, נקבע תמהיל, נבחר בנק ועתה אני מתחיל את הליך המשכנתא האופרטיבי, לקראת נטילתה ב-1.6. כחלק מהאופרציה אני נדרש כמובן לביטוח חיים וביטוח מבנה, אולם כאן הלכתי לאיבוד, בעיקר בסוגיית ביטוח החיים, עקב הצהרת בריאות לא נקיה (חו"ח לא מצב מסכן חיים, ובכל זאת...) ולכן פונה לעזרתכם. ביטוח חיים: 1. ככלל, ובנסיבות שרשמתי, האם נכון לעשות ביטוח "משכנתא" או ביטוח חיים שבחלקו ישועבד למשכנתא? 2. האם נכון לעשות סקר שוק בביטוחים הישירים או שיש עדיפות לסוכן? האם יש כאן למישהו סוכן מומלץ בחום (לי יש ניסיון לא טוב)? 3. מה חשו…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים החלתתי לפתוח ערוץ יוטיוב בנושא פיננסים הערוץ הוא בשביל מי שרוצה להבין איך להגן על הכסף שלו בעולם של בנקים מרכזיים חסרי שליטה וממשלות גדולות שהורסות את רמת החיים הערוץ באנגלית, אני משתדל לעשות סרטונים קצרים של 8-15 דקות רהוטים ומרוכזים. כרגע יש ארבע סרטונים, אשמח לחוות דעת מה אתם חושבים בנוסף אצרף הסבר קטן על אינפלציה שכתבתי בפורום בעברית למי שמתקשה עם האנגלית: אינפלציה - מהמילה לנפח באנגלית.להדפיס כסף = אינפלציה => תופעת לוואי של אינפלציה זה עליית מחירים. כי יותר כסף רודף אחרי אותו מספר של מצרכים ושירותים.מה שקורה עכשיו בארצות הברית זה לא בגלל הרצח של פרוייד, זה רק תירוץ שהדליק קבוצה של אנשים במצב קשה שרואים שכבר שנים המצב לא…
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
-
עוד שבועיים לא ישאר ממנו כלום. "בית מעריב" שבצומת הרחובות יצחק שדה-דרך בגין (דרך פתח תקווה)-לינקולן-קרליבך, מבנה הסטורי בן כ 65 שנה נהרס לטובת פינוי מקום למגדל משרדים. בבית מעריב מאז בנייתו ועד לפני כמה שנים שכנה מערכת העיתון "מעריב". המבנה היה בצורת משולש, צלע אחד ברחוב קרליבך והשני בדרך פתח תקווה. החזית הקעורה פנתה לכיוון הצומת. אולי לא המבנה הכי יפה בעולם אבל כן מבנה מיוחד, אחד מהסמלים של העיר ושל האכיטקטורה של שנות ה 50. חבל מאד שלפחות את החזית לא שמרו, אפשר היה לשלב אותה עם המגדל החדש שיבנה... עברתי שם היום ואת התחושה שלי מנסה להעביר כאן. תמונת רפרנס, הצלם שי דוד. מבט מכיוון דרך בגין. מכיוון יצחק שדה. מהגשר הזמני…
הודעה אחרונה מאת wa11a, -
אני חושב שיש משהו מאוד פסול בשיטת ההתנהלות שלהם. האצבע קלה מדי על ההדק. לא משנה מה האדם עשה לפני כן, לא היה צריך להגיע למקרה של מוות. זה מוות שיכול היה להימנע אילו הייתה טיפת חמלה, אבל אין. כל השוטרים שנכחו באירוע לדעתי שותפים לגרימת המוות. מקרה מצער, זו לא פעם ראשונה שזה קורה, עושה רושם שהולכת להיות שם ״חגיגה״. "אני לא נושם": שוטר אמריקני דרך על עצור שחור עד שמת
הודעה אחרונה מאת garicho, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 529 צפיות
https://www.azrieli.com/o/725b71bd-2187-49e2-a2c1-13282bf7ed13?gclid=Cj0KCQjwoPL2BRDxARIsAEMm9y8ww4YPW2ogV5iiFgPlTShYqpPNG0yfmOiqtVA1OrshG7sFLEI9EDUaAvrxEALw_wcB רק בשביל לשאוב מתחת למיטה ועל ריצפה
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
רציתי לשאול, במידה ואני מעוניין להקים עסק של נניח, בית דפוס, או עסק למכירה ותיקון של מחשבים נייחים/ניידים? כמה כסף צריך בשביל זה? והאם חייב שותף כדי לפתוח עסק? מה הסיכונים? אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות.
הודעה אחרונה מאת Potato, -
שלום, מתחתי גר שכן מאוד בעייתי בשכירות שעושה רע לכול השכנים בבניין (תופס חניות פרטיות, מרעיש בלילה, זורק זבל מהחלון..), אבל אם משהו מפריע לו, אפילו ציוץ הכי קטן הוא ישר הולך ומתחיל לצרוח על אותו שכן "שהפריע" לו. אני לא אכנס לפרטים, אבל אתמול הוא ממש הגזים, הפריע לו שאני הולך יחף בדירה, ורעשי הצעדים שלי עצבנו אותו. בתגובה הוא מיד עלה אלי והתחיל לאיים. כמה משפטי מפתח: "אתה בוגד ומלשן" "אתה והמשטרה שלך על הזין שלי" "אם עוד פעם אחת תתלונן אלי ואני אכנס לכלא, אני אקרא למשפחה המשוגעת שלי והם יתלו אותך ואת המשפחה שלך!!!" קצת רקע על הבחור: מוסלמי בן 40+, נשוי לנוצריה, גר בשכונה יהודית, וטוען שהוא סמנכ"ל אסם. אחרי שהודעתי לו ש…
הודעה אחרונה מאת Benor, -
אני שמן - מה עושים? 1 2 3 4 20
מאת nimrod7676-
- אחראי פורום
- 16 עוקבים
- 290 תגובות
- 64.4 אלף צפיות
חברים יקרים , כותרת מצחיקה אמנם אבל הבעיה אמיתית ונפוצה , ואני מאמין שאני אמצא כאן אנשים שהתגברו עליה ויכולים לעזור. אני בן 20.5, הגבוה שלי הוא 182 ס"מ ואני שוקל בסביבות ה-80 קילו. אני מתאמן בחדר כושר כ-4 פעמים בשבוע כבר תקופה ארוכה של שנתיים עם הפסקות ארוכות באמצע לצערי בגלל הצבא. כאמור אני גם חייל וקצת קשה לי לשמור על תזונה. יש לי 2 ארוחות ביום בגדול - צהריים וערב , ושקם באמצע. אני המון זמן רוצה להגיע לאחוז שומן נמוך , מה שאני לא עושה - אני תקוע שנים על 80 קילו. התקציב אינו גדול אבל אפשר להשקיע בהתאם לשכר שלי העומד על 810.50 בחודש, לכן אני אשמח לשמוע מה יכול לעזור לי לדעתכם. דיון פורה ומועיל לכולנו ותודה
הודעה אחרונה מאת Fixesss, -
-
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב אנשים יקרים, לאחר מיצוי מתנות / חופשות / ורעיונות, עלה לי רעיון לעשות סדנת שוקולד זוגית לכבוד יום ההולדת של האישה, כחובבת שוקולד אשמח להמלצותיכם מניסיון משום שגם לאחר חיפוש קדחתני בגוגל, האופציות כל כך רבות, ולא ברור מי טוב יותר ופחות, מה מושקע יותר ופחות... - אין הגבלת תקציב עד גבול הסביר (לא אלפיון עליון) - רצוי סדנה באזור המרכז תבורכו
הודעה אחרונה מאת YNV, -
כבר לא רלוונטי. למחוק בבקשה
הודעה אחרונה מאת babayaga, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 836 צפיות
לפני 3 שנים בערך פתחתי חשבון G Suite כי רציתי לעשות כתובת Gmail עם "דאווין" בשביל המשרד שניהלתי. המשרד נסגר, אך ה-G Suite נשאר ונמאס לי לשלם 80 שקל בחודש על אוויר. במהלך השנים הצטברו ב-G Suite המון מילים ומסמכים סרוקים שתייקתי בתיקיות של לקוחות שפתחתי תחת החשבון. כיצד אפשר להוציא את המידע as is ולהעביר אותו לחשבון Gmail כללי שאני מחזיק?
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
מדובר בבחור בן 17 שסובל מעצירות וחוסר תחושת התרקונות. הוא ניסה לקחת את כל סוגי הכדורים הטבעיים (גרין לקס, עצירון , לקסין, סיבים תזונתים, אל אקס קיו אר, סופרלס) והכל עזר חלק יותר וחלק פחות אבל רק לתקופה. הלכנו איתו לגסטרו ושם טענו שיקח נורמלקס וזהו. ניסינו לפנות לרופאת משפחה והיא טוענת שלא יעשו כלום בבית חולים לגיל כזה. מה עושים? יש למישהו המלצה לאיזשהוא טיפול שיעזור? תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- אחראי פורום
- 16 עוקבים
- 23 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אתם מהקיצוניים שפותחים ומפרקים הכל מנקים ומחזירים? אתם עושים "וויש" חיצוני? ספריי לחץ אוויר דחוס? מה הדרך הכי טובה בכלל לעשות את זה בזמן קצר ויעיל?
הודעה אחרונה מאת avic78, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
היי. אני שוכר דירה בבניין מרובה דיירים. משלם ועד בית. בתקופה האחרונה קוראים דברים הזויים בועד. דברים לא מטופלים והבטחות לא מתקיימות (כך הבנתי מבעל דירה ומקבוצת ואטסאפ של הבניין) ולכן עקב כך, הונחתי על ידי בעל הדירה שלי לא לשלם ועד כרגע. כמובן שקיבלתי מכתב עם חוב לועד (עם סכום מופלץ שאין לו שום סימוכין כי אני יודע לעשות חשבון והסכום שאני כביכול חייב פשוט לא עובד בעולם של מספרים טבעיים). מפה לשם אני תוהה מה הזכויות שלי על מול הועד. להבנתי אני לא רשאי להיות נוכח באסיפת דיירים וכן לבחור מי יהיה בועד ואילו סמכויות יהיו לו (הבנתי שרק בעלי דירות יכולים להיות נוכחים) ולכן אני מסיק שאין לי יכול להשפיע על הרכב והתנהלות הועד. מה לגבי עניין החוב? …
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
-
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אולי הנושא הזה נטחן פה אבל אני לא מבין איך זה מחושב. נגיד ומדובר על רכב מסוג קיה פיקנטו, ולצורך העניין השכר (מספרים להמחשה): השכר הוא = 20 ברוטו לפני ההורדה של הרכב. מה השכר שנשאר (ברוטו) אחרי ההורדה של הרכב ? והאם במצב כזה מתשלם להחזיק רכב פרטי + תוספת לשכר בעקבות זה שלא לקחתי רכב , או לקחת את הרכב חברה.
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
ככל שאני קורא יותר בנושא קבוצות רכישה, אני רואה עד כמה רבות הן לא ממש "חכמות" ונופלות בכל מיני מהמורות. היום נתקלתי בכתבה הזו https://www.calcalist.co.il/real_estate/articles/0,7340,L-3829258,00.html?ref=ynet וכל מה שניתן להסיק ממנה הוא שהייתה כאן נאיביות (כיבסתי את המילים) מצד הגורמים המתכננים. העמוד שניצב בכניסה לחניון משמש כפתח אוורור למנהרה שמצויה בתת־הקרקע ובה תשתיות של בזק. אלא שלמרות מיקומו הגלוי והבולט, שום גורם לא נתן את הדעת להימצאות העמוד מול פתח החניון. הוועדה המקומית לתכנון ובנייה, שהנפיקה היתר בנייה לפרויקט, טוענת כי העמוד לא הופיע בבקשה להיתר. כבר מזמן ידוע שחלם זה כאן, אבל זה טיעוני האדריכלים וגורמים שאמונים על עשיית עבו…
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 551 צפיות
שלום לכם. אני עומד לבדוק רכב חשמלי ולא הצלחתי להבין אם יש עמדת הטענה מהירה אמיתית ועדכנית בעיר אילת. על פארן ופונדק כושי רימון אני יודע, כאמור, בודק לגבי אילת עצמה Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
שיש לידו מתג להפעלת האור וגם מחוץ לחדר יש מתג להפעיל את האור אני רוצה לנתק את המתג שליד השקע אשמח לההדרכה מצולמת או סרטון תודה רבה .
הודעה אחרונה מאת hans,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 1,051 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Tal7
- avargel
- לומד לתקן
- גולדן191
- ypz
- Igalz
- srool
- אבי ים
- yovel673
- Johnathan
- Itzik-b
- פאר האורה