אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,390 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
היי, נתקלתי במונה חשמל דיגיטלי.. בדיוק כמו בתמונה המצורפת. הוא מעביר את המדידות שלו אוטומטית לחברת החשמל? אם כן אז איך? כל המונים בבניין ישנים והוא יחיד כזה ומה קורה היום בבניינים חדשים?
הודעה אחרונה מאת locus, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 841 צפיות
מדובר בהמלצות שמופיעות בכל האתרים כמעט. יש פרסומת ספציפית שאני לא מעוניין לראות כי הפרצוף מכוער. אני לוחץ על ה-X ומבקש לא לראות את זה יותר. אבל הפרסומת לא מפסיקה וממשיכה להופיע אפילו בתדירות יותר גבוהה, וכבר עברו לפחות שבועיים שאני לוחץ בלי סוף ומבקש לא לראות אותה. יש מה לעשות לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 616 צפיות
שלום. הייתי בחל"ת מתחילת הקורונה וחזרתי לעבוד בתחילת החודש 1.6. השבוע המעסיק הודיע לי שאין עבודה בתחום שאני עובד וכרגע אין לו עבודה והוא יעדכן אותי ברגע שיהיה עבודה כנראה לקראת יולי ולא בטוח סופית. אני הודעתי לביטוח לאומי/לשכת התעסוקה שחזרתי לעבודה בתחילת החודש ועכשיו אני מודאג לגבי יולי מה עושים במצב שכזה? ביטוח לאומי בטלפון אין תשובה ובקושי עונים/תור לביטוח לאומי זה בעוד שבועים/מייל לא חוזרים שכותבים להם אז מה עושים? להגיש בקשה לאבטלה מחדש ולצרף עוד פעם 7 תלושים? אשמח לתשובה אם מישהו פה יודע תודה.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 504 צפיות
מקווה שזה מתאים לפה אם לא אודה למנהלים להעביר למקום המתאים. יש לי מטען מצבר שפתאום היום הפסיק להידלק ולעבוד. היכן ניתן לתקן ולסדר את זה באזור המרכז? תודה
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 519 צפיות
יש לנו מנהג אחת לשנה לרדת לכנרת 5 חברים, לפרוס רשת צל ולהישאר שם חמישי-שבת. אנחנו תמיד הולכים לחוף דאימונד (חוף אשלים), אבל השנה חוף דאימונד נשאר מתחת לכנרת, המים הציפו אותו ואין חוף. בדאימונד אין שום שירותים משום סוג, היתרון שאפשר להקים ציליה קרוב מאוד למים, לשים מעשנה עם בשר ליד ולהנות מהשקט. האם יש עוד חוף דומה בכנרת? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 483 צפיות
אהלן יש מה לעשות איתם? בזמנו הכמה עשרות שקלים קנינו אותם או שהם ניתנו תמורת פיקדון?
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
אני באמת מנסה להבין לא אומר שזה לא טוב. אל תחסלו אותי בבקשה. סה"כ שואל איך הסתדרו אלפי שנים לפני המצאת האנטיביוטיקה? מתו? יש מערכת חיסונית שאמורה להתמודד עם חיידקים רעים לא? לימפוציטים, killer cells , תאי דם לבנים והרבה פאקמנים שאוכלים חיידקים וכל זה, למה זה לא מספיק? אני שואל כי לצערי עקצה אותי צרעה במהלך טיול, וכל היד התנפחה מעבר לאזור העקיצה, הרופא חושד שיש זיהום. רופא המשפחה רשם לי אנטיביוטיקה לעשרה ימים , ואני מתלבט אם לקחת. כי כמו שאמרתי יש לי מע' חיסונית שאמורה לדעת להתמודד עם זה לבד, לא?. מי אמר שזה לא יעבור מעצמו ללא התערבות חיצונית?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי אני דיי חדש בעולם חיפוש הדירות ומתעניין כעת בהגרלות מחיר למשתכן, יש פרויקטים בערים ספציפיות בהם אני מעוניין אבל ההרשמה טרם נפתחה לציבור. הסטאטוס שמופיע באתר ההרשמה הוא - "טרם הוגשה בקשה להיתר". שזה במילים פשוטות אומר *ציטוט* - "טרם הוגשה בקשה להיתר – הקבלן בתהליך תכנון אך טרם עמד בתנאים הנדרשים להשלמת הגשת בקשה להיתר ופתיחת תיק, כלומר טרם אושרה תקינות הבקשה." יש לי כמה שאלות: 1. אם כאמור נבחר קבלן לבצע את הפרויקט והוא עובד על קבלת היתר, מדוע בכל הפרויקטים שבהם הסתכלתי מצוין שטרם נבחר קבלן? 2. ידוע למישהו הצפי של התקדמות מהסטאטוס הזה ועד לפתיחת הגרלה? 3. האם התוכנית הזאת בכלל עדיין רלוונטית? יכול להיות שההגרלות שטרם נפתחו בכלל לא הולכות …
הודעה אחרונה מאת wee~man acuna, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 486 צפיות
היי, לפטופ חדש (Dell G5 9750H, 2060, 16GB) עושה בעיות באירוח וובינר (GoToWebinar), בעוד שלפטופים אחרים לא עושים בעיות באותם התנאים (אותה גירסאת וובינר, באותה רשת, ממש אותו מיקום על השולחן). הבעיה היא שבזמן ההרצאה האורחים שומעים את המרצה בקול רובוטי, קטוע, מונחת וגם המצלמה מאבדת איכות. על פניו, זו בעייה סטרימינג, אבל לא אני ולא צוות התמיכה של דל מוצאים בעיה ממשית. אינטרנט: בלפטופים אחרים לא משנה וואיפיי, כאן ניסיתי גם וואיפיי וגם כבל לאן. פינג 9 מילישניות, העלאה 5 מגה, הורדה 80 מגה. מחשב: המעבד\זיכרון\כ. מסך בקושי בשימוש בזמן הוובינר, הדבר היחיד בשימוש מלא זה כונן לא של הסיסטם - משמש להקלטת ההרצאה. גירסאות הכי מעודכנו…
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 571 צפיות
בקר טוב מזגן תדיראן עילי ותיק התבלבל והפך עצמו לראש מקלחת-בקיצור נוזל. יש טכנאי מאזור רחובות שיכול להגיע ולתת דיאגנוזה?
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
- 10 עוקבים
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי לכולם, כיף לחזור לפורום הזה אחרי תקופה ארוכה (תודה פבל). אז קצת עלי (34) נשוי + 2 ילדים קטנים שנתיים וחצי וחמש וחצי גרים כרגע ברמת גן במרום נווה. מחפשים את המקום הבא שלנו. הדרישות: - בית פרטי - חיי קהילה (צופים וכל דבר נוסף שמחבר) - חינוך טוב (בית ספר + גן) - קרוב למרכז (עובדים ליד קניון איילון) המקומות שאהבנו עד עכשיו: - רמת אפעל - קרינצקי - רמת חן (חצי חצי) - סביון (מדהימה ביופיה אבל קצת רחוקה ולא מבינים כל כך את סוג האוכלוסיה) אשמח לשמוע על מקומות נוספים שאנחנו לא מכירים תקציב יחסית פתוח, אשמח גם לשמוע עם שיקולים נוספים שאולי לא נרשמו פה. …
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
אני מופתע שאף אחד עדיין לא העלה את הנושא לדיון. לאחרונה ענבל אור מקבלת הרבה כותרות בחדשות. הכל התחיל בחקירה של רשות המיסים שכמו אפקט דומינו פתחה קופה שלמה של שרצים הכוללים מכירה כפולה של דירות, מכירה של דירות מעבר לאישורי הבניה וחוסר של מיליוני שקלים בקופת החברות שבבעלותה. בנוסף לכך עוד ב-2014 כאשר אור התגרשה מבעלה באמצעות עו״ד משותף עלו החשדות כי כבר אז היא דואגת להציל את משפחתה מההתמוטטות הכלכלית העתידה לה. התמונה המצטיירת כרגע היא שמדובר על סוג של הונאת פונזי. האם מישהו פה מנפגעי אור או\ו יכול להציג זוית נוספת לסיפור ?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 526 צפיות
עבור טלויזית LG 32" או משהו (הטלויזיה תקינה, השלט בר-מינן) - מישהו מכיר שלט אוניברסלי לא מפוצץ במחיר שיוכל לאכול אותה? בתאכלס זקוק רק ליכולות הדלקה/כיבוי/ווליום/שינוי סורסים ; מצורפת תמונה של השלט עצמו (כולל הדגם) אם זה עוזר. Sent from my Tricorder
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
שלום, אני שואל בשביל חבר, הוא זכה במסגרת מחיר למשתכן באפשרות לרכוש דירה באשקלון בשכונת עיר היין, מסירת מפתח ביולי 2023, כרגע הוא גר בראשון לציון בשכירות. מחירי הדירות בפרויקט שנשארו 4 חדרים במחירים של 1.2-1.4 מיליון ש"ח, האם באמת זה משתלם כיום לקנות במחיר למשתכן באשקלון? האם מישהו מכיר את הפרויקט של שכונת היין? האם לאור המצב קיים זו טעות לקנות דירה עכשיו, הרוב אומרים שהמחירים דווקא יעלו, אבל עושה רושם שזה להפחיד והכל אמור להתרסק? הוא אמור לבחור דירה בעוד שבוע, מקציבים לו 45 דקות לבחור דירה :) הוא מתלבט מאוד, תודה לעונים :)
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 17 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
פשוט אין לי מזל השבוע.. נחתכתי ממש בקטנה, זה די שטחי עם טיפלה דם שישר נעצר. מהמכסה של פחית שימורים של פרי גליל. זו פחית חדשה שרק פתחתי, אין בה לכלוך או חלודה וכו׳ הסיכוי לטטנוס הוא כמעט אפסי נכון?
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני גר במרכז בדירת גג ישנה. הבנין ניבנה בתחילת או אמצע שנות ה- 70. הגג מוקף בחומה/מעקה כמובן (אנחנו משתמשים בגג לא מעט, יושבים שם בערבים, מזמינים אורחים וכו'). לאחרונה שמתי לב שמבחוץ, מלמטה ברחוב, ניתן לראות סדק לאורך כל היקף הקיר/חומה, בחיבור שלו אל ריצפת הגג. כאשר עולים אל הגג, ניתן לראות שהחומה נוטה טיפ-טיפה כלפי חוץ ושבחלק מהמקומות ברזלי הזיון בחגורה חשופים ורקובים. שתי שאלות ברשותכם: אשמח לקבל המלצות לקבלן מומחה בתחום, באזור המרכז אני מניח שמדובר בפעולה יקרה מאד - אז האם עדיף אולי להפעיל את הביטוח של הדירה ולסמוך על מה שהם יבצעו?
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
זה עניין שחוזר על עצמו פעם בכמה זמן. הדוגמא הנוכחית היא "פרשת הכדורגלנים והקטינות" שכבר מעל לשבוע פותח מהדורות(או שני לקורונה) הפרשה הקודמת שנטחנה הייתה הסמים של יובל המבולבל. למה לי כצופה יש עניין לצפות בזה? למה לציבור הצופים בכלל יש עניין בזה? אני מפספס משהו? אם זאת הייתה כותרת צדדית, ניחא, אבל למה הדברים האלה נטחנים שבועות רבים?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 7 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היי, התפטרתי מהעבודה ואני לא יודע האם כספי פיצויים מגיעים לי או לא , או שהם הולכים לקופת הפנסיה. נכנסתי לקופה אבל חוץ מסכום הפנסיה אין שם שום דבר. אני חתום על נספח :אישור כללי בדבר תשלומי מעבידים לקרן פנסיה ולקופת ביטוח במקום פיצויי פיטורים לפי סעיף 14 לחוק פיצויי פיטורים. מה זה אומר ? האם הכסף צריך להגיע אליי ? לקופת הפנסיה ? או שבכלל אני לא זכאי לו מכיוון שאני התפטרתי ? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי תשובה ברורה. תודה!
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, רוצה לנצל את מעבר הדירה, לאחת עם מרפסת נורמלית, לקנית מנגל גז למרפסת. זה מנגל גז ראשון שלי, עד עכשיו הייתי עם מנגל חשמלי עם מכסה שדי עשה את העבודה. אנחנו שלושה אנשים, השימוש הולך להיות בין פעם לפעמיים בשבוע, בעיקר פרגיות\נקניקיות\קבבים\נתחי MAINSTREAM כאלה ואחרים. היה לי בראש WEBER 3200, ששמעתי שהוא טוב, אבל התנסות לא טובה של אחד החברים עם המנגל ושירות היבואן גרמה לי לרדת ממנו. המנגל צריך להיות יחסית קומפקטי (עד 90 רוחב מקופל), אין חובה לכירת צד, התקציב הוא עד כ 3000 ש"ח (לא אהיה קטנוני ואם צריך אוסיף כמה מאות), האופציות שעומדות על הפרק הן: GRANDHALL GTI3 COLEMAN GALAXY 3 COLEMAN REVOLUTION 3 מה אתם אומרים? …
הודעה אחרונה מאת yuval1111, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 720 צפיות
את הסיפור הזה שמעתי לפני כמה ימים מהשכן שלי שמשרת בתור נהג בצבא וחשבתי לשתף כאן. אמנם לא קרה פה משהו רציני,אבל כן אירוע לא נעים. אז שכן שלי שהיה בנסיעה בחזרה מהמוסך הצבאי באחד הבסיסים בדרום,ומרחוק באמצע הכביש הוא מבחין בקבוצה של אנשים עם שלטים שחוסמים את הדרך וצועקים,אז הבחור צופר להם שיפנו לו את הדרך,והם בתגובה מקיפיםאת האכב ומתחילים להתקרב ולצעוק,הוא נועל את הדלתות אבל פותח את החלון ושואל צה העניין ולמה הם חוסמים אותו,הם ממשיכים לצעוק ואומרים לו שמבחינתם הוא לא עובר ושכל הצבא זבל ומקללים אותו,תוך כדי שיותר ויותר אנשים מתקרבים לרכב ונותנים מכות,כעבור מספר רגעים הוא מרגיש אבנים עפים לרכב אבל הוא עדיין חסום,הבחור ממשיך לצפור להם ואז אחרי שהם עדיין חוסמים א…
הודעה אחרונה מאת NEW10, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 496 צפיות
שלום לכולם, בן אדם חייב להודות שעל אף שניסה בכוחו שלו להתמודד, לא הצליח. לפיכך, כאמור בכותרת, אני זקוק להמלצה על עו״ד שיודע להתמודד עם קבלנים, ובפרט בכל הנוגע לליקויי בניה. חשובה לי המלצה אישית וכמובן שאם יש כאן חבר פורום שמוכן לבחון את הדברים, אשמח. עדיפות לחיפה והסביבה אבל אפשר גם מחוץ, אם זו ההמלצה. בתודה מראש בן
הודעה אחרונה מאת benj, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 570 צפיות
שלומות, במחשב הנייח שלי מותקן הזכרון הבא: xpg gammix D10 ax4u3200316g16-SR10 אני מעוניין להרחיב את הזכרון ל 32G ומחפש את הכרטיס המתאים, ניסיתי למצוא כרטיס זהה אבל נראה שהוא "נדיר" יותר ואני לא מוצא אותו ברוב החנויות המוכרות לי. כרגע עיני צדו את זה (נפוץ ויש ברוב החנויות): xpg gammix D30 ax4u3200316g16-SR30 זהים במהירות, שניהם DDR4 אבל, מה המשמעות של הD10/30 והסיומת? האם שני הכרטיסים יוכלו לחיות בצוותא?
הודעה אחרונה מאת rev-Match, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 921 צפיות
זה תוכן הדואר האלקטרוני שנכנס אתמול לתיבת הדואר האישית שלי. אמרתי לעצמי "נחמד, מכרתי את הרכב לפני חצי שנה, וצ'מפיון עדיין זוכרים לי חסד נעורי". מה שמוזר בסיפור, שהשובר הוא על סך 16 ש"ח. כן, זו לא טעות, שישה עשרה שקלים חדשים. ואני תוהה, האם זה באמת קשור לתיבת ההילוכים ולצ'מפיון? בתביעה הקודמת, לפני כמה שנים, על רכב קודם, קיבלתי 1,300 ש'"ח. יש למישהו מושג על איזו תביעה יצוגית מדובר? עוד מישהו קיבל שובר זיכוי כזה?
הודעה אחרונה מאת joelsnet, -
אני מזמין במקדונלדס לעיתים קרובות בעבודה והרבה פעמים אני רואה אנשים שלפני בתור מקישים סוג של קופון במסך ההזמנה ומופיעה להם הטבה של 45₪ הנחה, כך שנשאר להם להוסיף 5-10 שקל להשלמת ההזמנה. רציתי לשאול אם מישהו מכם מכיר מאיפה ניתן להשיג קופונים או שוברים כאלה למקדונלדס בורגראנץ וכדומה. באחת הקבלות שמצאתי היה רשום "הנחה ארוחת רויאל MC". כששאלתי אותם מכל אחד קיבלתי תשובה שונה. מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 6 עוקבים
- 25 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ישנה התלבטות בין שני המזגנים Tosot 10, לעומת תדיראן Joy 10, כאשר על פניו השניים נראים די דומים (שניהם מבית תדיראן), וה- Tosot זול יותר. אגב, חיפשתי גם Amcor 10, אבל כרגע קשה להשיג את הכמות שאני מחפש במלאי. מה דעתכם, האם למישהו יש ניסיון עם Tosot ? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת innvision, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
זה הדבק הכי טוב שאני מכיר, ואני צריך להצמיד משהו לזכוכית ברכב. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 620 צפיות
קניתי ממשתלה זרעים של עגבניות, עגבניות שרי, תירס ורשד. פשוט לשים בעדנית, להדק מתחת לאדמה ולהשקות במים?
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 687 צפיות
היה לי בסט 1.5-6.5 ממ שרכשתי מהרפובליקה העממית של סין. רוב הקדיחות שלי הן בקוטר 2-2.5 ממ (רוב מה שאני בונה זה דברים קטנים יחסית). 3 כבר גדול מדיי והברגים יהיו רופפים. גם ה-2 וגם ה-2.5 ממ שלי נשברו. ופשוט מחרפן אותי לעבור בין 6 ממ (כל הביטים ושאר המקדחים) ל-2 ממ (של מקדח סטנדרטי) כל פעם במברגה. אני רוצה לקנות כמות שתספיק לי לכמה שנים. אממה, לא מצליח למצוא אותם בבודדים! רק כחלק מסט... תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 23 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
הייתי בשרשור מכונות הקפה הגדול הכול שמה נשמע לי כמו דיבורים על פיזיקה קוונטית. בקצרה אני מחפש מכונת קפה טוחנת טובה עד 1500 ש"ח האם קיים בשוק? המכונה נועדה כמתנה לבחור שעד כה השתמש בקפסולות ורוצה מכונה טוחנת.
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
-
בוקר טוב, אז השאלה בכותרת. שתי החברות הגיעו לבניין ומציעות דילים פחות או יותר זהים. אחד השכנים בקומה התחבר, אבל הוא די קלולס ולא בדיוק יודע מה יש לו ("נו, זה הדיל של מאה שקל"). לשאלתי אמר שאין ניתוקים מאז שעבר, שזה כבר כמה חודשים. העניין הוא שאני רוצה אינטרנט, והאשה רוצה טלפון קווי (זה מה שיש כרגע על גבי בזב"ל). החיסרון בבאנדלים של שניהם, לפי מה שהצלחתי לבדוק, הוא שהם כוללים אינטרנט, TV וקווי. אין לי עניין בערוצי טלוויזיה ואני לא צריך אותם. אני ממילא מעדיף לא לעבור את המאה ש"ח לחודש, שבשתי החברות נותן חבילה של 1K mbps. בנוסף, יש השכרת נתב ב-10 ש"ח לחודש - האם ניתן לרכוש נתב עצמאית ולהשתמש בו מול התשתית של פרטנר\סלקום? האם יש בזה טעם בכלל? לעוזרים תודה,…
הודעה אחרונה מאת yarongti,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 994 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לב טוב
- ofer-1973
- shaymolcho
- Ohad91
- משה משה משה
- Mike Lowrey
- sperial
- dani666
- yahaga
- ldti
- dr6633
- מחפש1