Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, קאררה כתב:

האם אתה דוחס את הקפה ב portafilter לפני שאתה מכניס למכונה ? האם אתה שם את מידת הקפה שכתוב שצריך להכניס ?

כן, דוחס. חייב לציין שהחלפתי את הפורטפילטר כי זה שהגיע עם המכונה נראה כמו מסננת ולא הוציא קרמה בכלל, ממש מוזר, אולי חסר חלק בפילטר? 

החלפתי בפורטפילטר מאמזון עם חור אחד, זה פתר את הבעיה של חוסר קרמה אבל לא ממש עזר לארומה.

כמוכן לקפה יש ארומה טובה לפני שאני מכין אותו, כך שלא נראה לי שזו אשמת הקפה.

לגבי המנה- אני משתמש בפילטר של המנה הכפולה, אבל היות וזה לא זה שבא עם המכשיר אז הכפית מדידה לא מתאימה, אני ממלא כמעט עד סוף הפילטר ודוחס.

פורסם

אני גם הייתי משתמש במנה הכפולה והייתי משתמש בפורטפילטר עם ה-2 פתחים. אני זוכר במעורפל שהיה קו באיפה ששמים את הקפה שהייתי ממלא עד אליו.

היה יוצא לי תמיד קרמה. 

זה הקפה שהייתי משתמש בו:

https://italianfoodonlinestore.com/products/qualita-rossa-ground-brik-coffee-by-lavazza-8-8-oz?variant=20358862372982&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Google Shopping&gclid=Cj0KCQjwuJz3BRDTARIsAMg-HxVlCaExv0PvLObnAWPlM5ni13gn-H3v6cWBJdO-uULYve3JBTz0bcsaAnnCEALw_wcB

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 שעות, קאררה כתב:

אני גם הייתי משתמש במנה הכפולה והייתי משתמש בפורטפילטר עם ה-2 פתחים. אני זוכר במעורפל שהיה קו באיפה ששמים את הקפה שהייתי ממלא עד אליו.

היה יוצא לי תמיד קרמה. 

זה הקפה שהייתי משתמש בו:

https://italianfoodonlinestore.com/products/qualita-rossa-ground-brik-coffee-by-lavazza-8-8-oz?variant=20358862372982&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Google Shopping&gclid=Cj0KCQjwuJz3BRDTARIsAMg-HxVlCaExv0PvLObnAWPlM5ni13gn-H3v6cWBJdO-uULYve3JBTz0bcsaAnnCEALw_wcB

אין לי פורטפילטר עם 2 חורים, זה מה שמוזר. יש פילטר שנראה כמו מסננת- מלא מלא חורים, אני אשלח מחר בבוקר תמונה, אולי הפילטר לא תקין או חסר לו חלק.

הקפה ששמת- זה לינק לקניה? הם שולחים לארץ?

פורסם
לפני 1 שעה, flytomars כתב:

אין לי פורטפילטר עם 2 חורים, זה מה שמוזר. יש פילטר שנראה כמו מסננת- מלא מלא חורים, אני אשלח מחר בבוקר תמונה, אולי הפילטר לא תקין או חסר לו חלק.

זה סתם לינק שחיפשתי בגוגל. בזמנו הייתי קונה את הקפה בסופר (לא זוכר כבר איזה). אז אולי תנסה להציץ במדפי הקפה בסופר בפעם הבאה שאתה מבקר. שלא כמו היום, הייתי קונה בעבר את הטחון והיה יוצא לי אחלה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
לפני 6 שעות, flytomars כתב:

אני מנחש:

בחלק מהמכונות של דלונגי משתמשים בpressurized filter, שמטרה שלהם היא להתגבר על טחינה לא מספיק אחידה או מגבלות של מכונת קפה, ועדיין להוציא משקה סביר.

בפילטרים כאלו, מהצד התחתון יש חור אחד או כמות יותר קטנה ממה שיש בצד העליון (אתה יכול לראות דוגמאות כאן)

אם מה שיש לך ביד זה פילטר רגיל, וזה נשמע ככה, אתה כנראה צריך רמת טחינה מדויקת יותר, שזה יכול להיות טריקי. אתה יכול לחפש פילטר חלופי פשוט.

• רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 12 שעות, קאררה כתב:

אתה לא מתבייש, תגיד לי? זה לא קפה, זה קקי גמלים משומש.

מוצר תעשייתי נחות של אחד מקולי הקפה הכי גרועים שיש,

הכי תאגיד-רשע-זבל שאפשר, כמו נסטלה.

קפה קונים טרי (או קולים לבד) וטוחנים רגע לפני השימוש. השימוש עצמו - יענו שיטת החליטה - כבר לא משנה בכלל ברגע שהקפה טרי.

עם כל הכבוד לאריזות ואקום/פטנט/חנקן/חייזרים - כל אלה שטויות שלא דוחות את הקץ, מדובר במוצר אורגני עם חיי מדף קצובים

מהרגע שבוצעה הקלייה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 16.6.2020 בשעה 05:09, hans כתב:

אתה לא מתבייש, תגיד לי? זה לא קפה, זה קקי גמלים משומש.

מוצר תעשייתי נחות של אחד מקולי הקפה הכי גרועים שיש,

הכי תאגיד-רשע-זבל שאפשר, כמו נסטלה.

קפה קונים טרי (או קולים לבד) וטוחנים רגע לפני השימוש. השימוש עצמו - יענו שיטת החליטה - כבר לא משנה בכלל ברגע שהקפה טרי.

עם כל הכבוד לאריזות ואקום/פטנט/חנקן/חייזרים - כל אלה שטויות שלא דוחות את הקץ, מדובר במוצר אורגני עם חיי מדף קצובים

מהרגע שבוצעה הקלייה.

לא, לא מתבייש בכלל.

לבן אדם שיש מכונת קפה ב-200 שקל הקפה הזה יכול להתאים בול. האם אני קונה את הקפה הזה ? לא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש היום מבצעים בKSP, 10 אחוז הנחה על מוצרי קפה ועוד 50 שקל הנחה לרוכשים מעל 200 שקל באפליקציה.

יש גם מכונות, אבל משום מה זה קופץ ישר מדלונגי ב700 שקל לפיליפס ב2000 בלי שום דבר באמצע.

איך הקפה של האוסברנדט?

פורסם

תלוי איזה.
בכל מקרה, ממליץ על גלעד (negro.co.il). קליה טובה מאוד, ואתה יכול להיות בטוח שזה לא קפה ישן.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

• תוכן חדש...