Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בהמלצות שמופיעות בכל האתרים כמעט. יש פרסומת ספציפית שאני לא מעוניין לראות כי הפרצוף מכוער.

אני לוחץ על ה-X ומבקש לא לראות את זה יותר. אבל הפרסומת לא מפסיקה וממשיכה להופיע אפילו בתדירות יותר גבוהה, וכבר עברו לפחות שבועיים שאני לוחץ בלי סוף ומבקש לא לראות אותה. יש מה לעשות לדעתכם?

פורסם

בתור התחלה נקה את זיכרון המטמון של הדפדפן ובדוק האם במקרה התווספו לך איזה תוספים לדפדפן.

איזה כייף לי :)

פורסם
בתאריך 18.6.2020 בשעה 03:00, מרק10 כתב:

בתור התחלה נקה את זיכרון המטמון של הדפדפן ובדוק האם במקרה התווספו לך איזה תוספים לדפדפן.

ניקוי המטמון באמת עזר 👍

בתאריך 18.6.2020 בשעה 05:54, save כתב:

תוריד חוסם פרסומות לדפדפן . פשוט ויעיל מאד.

יש לי שניים אבל הם לא חוסמים אותם.

שמתי לב שהדפדפן של שיאומי שיש לי בטלפון מכיל חוסם פרסומות מצויין. כדאי להוריד אותו גם למחשב נייח? עם הנייח אני עובד רוב הזמן.

וחוץ מזה בימים האחרונים גם יוטיוב השתנו. לא יודע אם זה בגלל שהם הכניסו "בכוח" משהו כזה שאמנם לא רואה פרסומות אבל מאלץ אותי לחכות או ללחוץ כדי לצפות בסרטון. זה קשור לכך שהם רוצים לאלץ אותי לבחור לצפות בפרסומות או לשלם פרימיום?

פורסם
לפני 2 שעות, anonport כתב:

חוץ מזה בימים האחרונים גם יוטיוב השתנו. לא יודע אם זה בגלל שהם הכניסו "בכוח" משהו כזה שאמנם לא רואה פרסומות אבל מאלץ אותי לחכות או ללחוץ כדי לצפות בסרטון. זה קשור לכך שהם רוצים לאלץ אותי לבחור לצפות בפרסומות או לשלם פרימיום?

ברור, זה המודל העסקי שלהם, ההכנסות הן או מפרסומות או ממכירת פרימיום

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...