Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Tosot 10, לעומת תדיראן 10 Joy, מה מומלץ ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה, אז ככה... את עבודות החשמל ביצע חשמלאי מוסמך והוא גם זה שהכין את המעבר הכתום (למרפסת שרות). הדירה גם הייתה במהלך שיפוץ אז גם איש השיפוצים עזר עם הגבס. השקעים הדו-פינים הם עבור ממיר סטרימר וכולי שאולי יתלו על הקיר בהמשך.

לגבי הממ"ד , לא בוצעו קידוחים שם, השתמשנו במעבר 8 אינץ' הקיים, פותחים את המכסה שלו ומתקינים במקומו את ההתקן עם המעברים, ככה שלא הייתה שם עבודת קידוח. ההתקנה של המעבר פשוטה יחסית, אם יש לך מעבר קיים אני לא חושב שתסתבך עם זה, ראה גם את ההסברים באתר ואני מאמין שזה יהיה ברור. יש גם פתרונות עבור קידוחים. הנה המוצר:

http://www.edo.co.il/etken-existing.php

עריכה אחרונה על ידי innvision
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

תודה. הממ"ד שלי הוא ממש מהראשונים שנבנו בשנות ה-90.

אין לו צ"א בכלל...

חשבתי לקדוח מעבר ולשים אביזר תקני מיוחד לקידוחים "אחרי מעשה", כמו שראיתי שהבחור באתר שקישרת אליו מדגים.

כמובן שאין לי כוס יהלום,  והפטישון המסכן שלי לא בנוי ממילא למומנטים כאלה.

(מצד שני, גם לקדוח 15-20 "דוכים" זה לא צחוק).

שאני אבין:

צנרת הגז מגיעה עד האביזר, עושים פלר, וממשיכים עם צינור אחר בחוץ?

אני עובד כרגע 9-10 שעות כל יום מהממ"ד הזה, כנראה שהמוטיבציה לבצע תעלה ביחס ישיר לטמפ' :-)

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לצערי גם לי אין מקדח כוס יהלום, כמו שאתה רואה מהקידוחים שביצענו, קדחתי כמו שאתה מתאר (קידוחים בהיקף וחציבה). כמובן שבממ"ד הקידוח בעייתי וכדאי מאוד להשתמש במקדח כוס יהלום. אולי ניתן לשכור אחד או להיעזר בשרותי חברה לקידוח וניסר בטון. יכול להיות שישתלם לך לרכוש אחד (אולי משומש) ואז למכור. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, natco כתב:

שאני אבין:

צנרת הגז מגיעה עד האביזר, עושים פלר, וממשיכים עם צינור אחר בחוץ?

לא, זה אותו הצינור. אתה חושף את הבידוד (ושומר אותו בצד להלביש חזרה אח"כ) בצד אחד בערך 50-80 ס"מ בהתאם למיקום של היחידה הפנימית, פותח את האומים של מעברי הנחושת (אנטיגרונים) ומשחיל את הצנרת גז והחשמל (כל אחד דרך האנטיגרון שלו). לאחר מכן אתה נועל את האום של מעברי הנחושת (ברונזה, פליז, או מה שזה לא עשוי ממנו) שמהדק אטם גומי ונועל את הצנרות. עכשיו אתה יכול לכופף את הצינור לכיוון היחידה הפנימית להחזיר את הבידוד שחשפת לחתוך ולבצע פלייר. ראה הוראות גם כאן:

https://www.amavi.co.il/items/1274808-מעבר-בטון-תקני-לצנרת-8-לממ-ד-התקן-עידו-

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 14.6.2020 בשעה 14:53, innvision כתב:

לצערי גם לי אין מקדח כוס יהלום, כמו שאתה רואה מהקידוחים שביצענו, קדחתי כמו שאתה מתאר (קידוחים בהיקף וחציבה). כמובן שבממ"ד הקידוח בעייתי וכדאי מאוד להשתמש במקדח כוס יהלום. אולי ניתן לשכור אחד או להיעזר בשרותי חברה לקידוח וניסר בטון. יכול להיות שישתלם לך לרכוש אחד (אולי משומש) ואז למכור. 

ניתן לשכור את כלי.

כשביצעתי את העבודה אצלי שכרתי אחד בעלות של 250 ש"ח ליום (כוס יהלום עם קירור מים יחד עם המקדחה). 

לא קל לעבוד עם החרא הזה במיוחד כשצריך לעשות קידוח בפינה של הפינה לניצול מקסימלי של הגובה והקטנת ההנמכה שצריך לעשות בהמשך (במקרה שלי).

natco כך בחשבון שזה כלי כבד מאוד וצריך להיזהר בעבודה איתו כי אם הכוס נתקעת המקדחה דופקת סיבוב נגדי מה שיכול להעיף לך את השיניים / אותך מהסולם בקלות.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 1 שעה, Benor כתב:

מה קורה עם מקדח הכוס נתקל בחגורת בטון או בקורות של בטון מזוין?

היא תצליח לעבור דרכו?

תראה בסוף כשמוציאם את הגוש, אני חושב שיש שם כמה ברזלים שנחתכו 😀

פורסם

הסרטון הזה מפליא אותי.

אין ציוד הנדסי שיכול לקדוח בקוטר הזה?

הם קדחו אותו בשיטה פרמיטיבית יחסית.

זה מזכיר לי סרטונים שראיתי שעושים קדיחות בהיקף כשאין בהישג יד מקדח כוס.

פורסם (נערך)

אני רואה שיש, זה פשוט היה סרטון חביב ששעשע אותי. כמעט תמיד יש יותר גדול, אבל זה קידוח של קיר (קידוח אופקי), והקיבועים לקדיחה כזו יהיו מורכבים (עבור ציוד שנדרש לחור בגודל הסופי, ראה דוגמה בסרטון). לפעמים עובדים "בשיטה פרימיטיבית" וזה משתלם (יותר כח אדם וזמן עבודה, פחות השקעה בציוד מיוחד) ולפעמים לא.

עריכה אחרונה על ידי innvision
  • תוכן חדש...