אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 586 צפיות
שבת שלום יש לי בבית 5 מזגנים של טורנדו(נרכשו עם הבית). באחד החדרים, המזגן לא מקבל היטב את הלחיצות בשלט, צריך לבוא ממש קרוב ליחידה על הקיר בשביל שיתפוס. ניסיתי שלט אחר, אותה תופעה, ניסיתי את השלט מהחדר הבעייתי בחדר אחר, הכל בסדר, מה שמוביל אותי למסקנה שכנראה יחידת האינפרא אדום בחלק של הקיר, משהו בה לא תקין . מוכר למישהוא? מישהוא יכול לכוון אותי? חובב תיקונים ביתיים אז אם זה משהו לא מסובך מדי שדורש טכנאי, כנראה שאתקן לבד.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אחרי שהקורונה ביטלה לי פעמיים ראיונות שנקבעו לי, נקבע לי עכשיו עוד אחד בסוף החודש. את כל התהליך ומילוי הפרטים עשיתי בעצמי ולא ע"י גורם שלישי שישלמתי עבורו. מבחינת טפסים שאולי אצטרך להציג בפניהם, יש לי אישור לימודים וגם תדפיס עם החסכונות שלי. איזה עוד טפסים כדאי להביא? ואשמח לדעת על מה בדיוק אני נשאל שם ואיך למקסם את הסיכוי שלי להוציא ויזת תייר. התכנון היה לטוס בקיץ אבל בגלל הקורונה זה לא ממש יקרה וכרגע אין לי כרטיסים מוכנים או הזמנה במלון.
הודעה אחרונה מאת shachar187, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 809 צפיות
אתמול התקנתי עדכון של ווינדוס 10 ואחריו כיביתי והדלקתי את המחשב כדי שהעדכון יהיה בתוקף. סגרתי את הלפטופ (בלי לכבות) והבוקר השתמשתי בו קצת ואז כיביתי. כשניסיתי להדליק הווינדוס לא עלה. מאז כשאני מדליק אותו אני רואה את הלוגו של דל ומתחתיו עיגול טעינה. אם אני מאפס את ההגדרות של הביוס אז אפשר להגיע למסך שבו כתוב שהיה ניסיון עלייה לא תקין של של ווינדוס עם כל מיני אפשרויות. אני תלוי בלפטופ בגלל שאני סטודנט וכל השיעורעם מועברים אונליין והעבודות שלי נמצאות עליו. אשמח לעזרה איך לתקן את הבעיה או לגבות את הקבצים לפני שאני לוקח אותו למעבדה של דל כי הוא עדיין באחריות. - דגם dell inspiron 5567 עם ווינדוס 10 מקורי - safe mode לא עובד - נקודת שיחזור לא עזרה, הייתה נקוד…
הודעה אחרונה מאת trekampt, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 782 צפיות
שלום, שואל עבור חבר, רכש סקודה אוקטביה 2020 חדשה, המערכת מולטמדיה ככל הנראה נעולה ע"י צ'מפיון, לא ניתן להוריד אפליקציות וכו', המערכת היא אנדרואיד ניתן להגיע לחנות אך לא ניתן להוריד בפועל, הבנתי שחלק הצליחו לעקוף את המגבלה ובכל זאת להוריד אפליקציות מהחנות או ממקור אחר, מישהו יודע כיצד ניתן לעשות זאת? תודה
הודעה אחרונה מאת p0p, -
היי חברים יקרים, אני זקוק לדעתכם בנושא שמטריד את מנוחתי. אני גר כ 10 שנים לערך בדירת 4 חדרים גודל 96 מטר, מטבח סטנדרט מהקבלן, ללא השקעה מהותית בדירה כי לא היה כסף זמין. בתחילה היה לי חדר עבודה, הילדים גדלו והחדר עבודה הפך לחצי עבודה וחצי משחקים. מאז שהילדים נולדו כל הבית התחיל לאגור כמויות אדירות של צעצועים ומשחקים, חדר המשחקים מתפוצץ, חדר השינה שלהם התפוצץ גם וכשהם מוציאים משחקים אז זה לסלון ... לא מזמן נולד הילד השלישי ואיתו נולדה גם הדילמה - איפה אני שם אותו ? אז התשובה הברורה מאליו היא שהחדר עבודה הולך קפוט ונהפך לחדר שינה + חצי חדר משחקים. מה אני עושה עם המחשב (שמשמש גם לעבודה) ? 2 מסכים שכל כך התרגלתי אליהם, צפוף כבר אמרנו ?…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
כמו הרבה זוגות, גם אנחנו עומדים להתגרש. יש לנו שתי בנות 6 ו 8 ויש הסכם ממון. למזלי הרכב שלי יישאר רק שלי... מה שנשאר זה כל מה שקשור בהתנהלות ביננו בכל מה שקשור לחלוקת הימים (משמורת משותפת), מה עושים חגים, חוגים ותשלומים שונים. זה תחום שהאינטרנט לא ממש מלא במידע כי עו"ד רוצים שיבואו אליהם, מה גם שזה לא נעים לגברים להודות בכל מיני פשרות. אשמח לקבל קצת טיפים על מה שווה להתעקש ועל מה לוותר. זה יעזור לי מאוד, תודה מיכה
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
כמו בכותרת. בקצת יותר פרטים: מקצוע טכני (אפילו מאוד), עבודה יחסית מעניינת, נראה שיש ביקוש בשוק לתפקיד, אפילו משכורת שאפשר לחיות ממנה. בסה"כ, אין מה להתלונן משום בחינה. מצד שני, צוות שגדל משמעותית, מנהל שמבין שיש לו (באמת) יותר מדי עבודה, הצעה די פתוחה לעשות משהו קצת כללי יותר, בין אם יותר ניהולי או יותר טכני, אבל משהו שמחייב פחות עבודה טכנית עצמאית ויותר דברים אחרים. לשלילה: פחות מעניין אותי. באמת. מעדיף להתמודד עם אתגרים טכניים מאשר אנושיים. לא בטוח בכלל שהיכולות שלי בתחום המוצע הן on-par לאלו הטכניות. יותר לחץ, דורש קצת יותר זמינות. לחיוב: מאפשר לראות דברים קצת יותר מלמעלה ולקבל יותר recognition. אולי בסוף כן יהיה מעניין יותר, לא פוסל. …
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ב- 5:00 בבוקר. יש חוף עם שובר גלים ? או שבשעה הזאת הים שקט.
הודעה אחרונה מאת omricn, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 770 צפיות
שלום חברים, שכן שלנו שיפץ את הבית שלו, עשה בריכה בחצר ומשכיר אותו כוילה. שוכרים אצלו בעיקר למסיבות רווקים/ימי הולדת וכו'. כמובן שהרבה פעמים מפעילים מוזיקה בקולי קולות. יש לציין שהם מפסיקים ב23:00, כך שלפי תקנות הרעש שמצאתי, הם עומדים בתקנות. כשזה מפריע אנחנו מתקשרים אליו, לפעמים זה עוזר, ולפעמים פחות (אולי כי האורחים לא משתפים פעולה?). עכשיו, עם עבודה מהבית ותינוקת זה מפריע לנו במיוחד. השאלה האם מותר לו בכלל לעשות שינוי ייעוד ולהשכיר? (אין לי מושג אם יש לו את האישורים הנדרשים) ואם כן, האם רעש באופן כמעט יומי לפני 23:00 מותר? מה דרכי הפעולה האפשריים? משטרה? תביעה? תודה!
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 950 צפיות
שלום אני זקוק שוב לעזרה בתחזוקת הבית ושיפוץ הבית 1. התקנתי במרפסת תאורת לד, אני מעוניין להתקין עוד גוף תאורה זהה יותר לחוץ של המרפסת, איך אני מתקין שם נקודת חשמל? איזה פתרונות אסתטטים יש? 2. הaerators faucet שיש לי בברז במקלחת נשבר-נהרס , איך אני יודע מה הגודל המדויק ? הוא שונה משאר הסוגים בבית לפי הרגשתי... בנוסף איך מנקים את הכתמים הירוקים החלודה-אבנית על הברזים? סוג של פאטינה
הודעה אחרונה מאת arik100, -
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום, השאלה פחות רלוונטית בשלב זה עקב איסור טיסות, עם זאת, אני נמצא בשלבי מכירה מתקדמים של הבית הנוכחי שלי (בית פרטי), ולקראת בניית בית פרטי חדש מ-0. ראיתי שישנן מספר חברות עם אתרים מרשימים שמציגים הוזלות משמעותיות מאוד ביבוא של תכולה מטוריקה (אני יודע שיש מסין, אני מעדיף מטורקיה, לא מתכוון לטוס לסין. התנהלות מול טורקיה הרבה יותר נוחה בהיבט אחריות, שליחת מודדים וכו' בגלל הקרבה הגאוגרפית). האם מישהו עשה זאת? האם יש חברה שהוא יכול להמליץ עליה? האם שווה להעמיק עמאית בקריאה ולמידה באינטרנט ולייבוא עצמאית ולהתנהל לבד בטורקיה או ששווה לשלם את דמי התיווך לחברה ישראלית ועדיין לחסוך חצי מהעלות בארץ. התכנון שלי לרכוש בטורקיה קרמיקות, אלומיניום(חלונ…
הודעה אחרונה מאת dany, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 624 צפיות
אהלן חברים, מה קורה? אז ככה, בקצרה עליי נכון לכרגע סטודנט כהנדסאי תוכנה. אני שוקל לפתח מעבר את תחום הלימודים שלי ולכן אני כאן כדי להתייעץ. אני אגיד מראש, אני חלש במתמטיקה ודי רוצה לחפש משהו שלא כולל מתמטיקה כבדה בתוכו. מה אני כן מחפש? כל דבר שקשור לעבודה מול מחשב. אני בעתיד רואה עצמי עובד מול מחשב, בין אם זה לפתח תוכנה או לעבוד על תוכנות מסוימות שדורשות ידע כזה או אחר. גם תמיכה טכנית שקשורה בתחומים רחבים יותר בנוגע למחשב. בקיצור, כל דבר שקשור למחשב אני אשמח לעסוק בו בעתיד. שוב, הבעיה היחידה שלי היא המתמטיקה לכן יש מקצועות שלא אוכל להרשות לעצמי ללכת אליהם(דוגמת מדעי מחשב, הנדסת תוכנה וכד'). אשמח לעזרתכם וייעוצכם בעניין.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הזמנתי טלפון כבר בתחילת אפריל ועדיין לא הגיע. בדף ההזמנות שלי על יד המוצר כתוב שההזמנה תיסגר עוד 11 יום. מתי אם כך אני אמור להגיש דיספיוט? לפני שהסתיימו ה 11 יום? אחרי? ואם לפני אז כמה זמן לפני?
הודעה אחרונה מאת Blaz00r, -
היי, אתאר לכם סיטואציה שאני בתוכה, במקביל לעוה"ד שמטפל אשמח לשמוע דעתכם. ראינו דירה דרך מתווך באוגוסט 2019, חתמנו טופס תיווך סטנדרטי. כעבור יומיים הצענו לו שתי הצעות שנשללו על ידו (כיום אני יודע שאפילו לא הגיעו למוכרים). ההצעות האלה היו תחומות בזמן (כשבוע). לא הבשיל כלום תוך הזמן הזה. המתווך מעולם לא הפגיש אותנו עם המוכרים או מסר פרטים אודותיהם. תוקף שירותי התיווך מול המוכרים נגמר באוקטובר 2019, והמוכרים פרסמו עצמאית ביד2. בדצמבר 2019 ראיתי את הדירה ביד2 מפורסמת על ידי המוכרים ופניתי ישירות למוכר, ניהלתי משא ומתן עצמאית מול המוכר ובסוף נסגר בדיוק במחיר שהוצא למתווך (רק מול המוכר). חוזה נחתם בפברואר 2020. כמו כל מתווך, שלח מכתב הדורש…
הודעה אחרונה מאת falou, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 932 צפיות
מחפש דעות לגבי המכשיר הנ"ל Fluke 336 מול UNI-T201
הודעה אחרונה מאת innvision, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אהלן אז יצא מצב ואני שוכר יחידת דיור קטנה שבה האופן שקדחו את הנקודה לטלויזיה הוא אידיוטי, ואני לא רוצה לבצע חציבה בקיר. קיים מכשיר שניתן לחבר דרכו את הממיר המעפן של הוט (פייבר שיטבוקס) באופן אלחוטי לטלויזיה? הממיר עצמו יהיה מחובר במקום אחר רחוק ממנה לכן לא תהיה אופציה להעביר כבל hd אליה מבלי שאצטרך לדרוך עליו בכל פעם שאעבור בסלון. רב תודות
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 478 צפיות
היי, מעוניין לקנות גריל גז למרפסת. אין לי חיבור גז לכן מתכנן לחבר אותו לבלון גז 5ק"ג. התקציב סביב 1,500 ש"ח כולל הבלון. ראיתי את 2 הגרילים האלה: http://www.charbroil.co.il/document/57,75,31.aspx https://www.almog-tech.com/items/2334320-גריל-גז-2-מבערים-דגם-York-Grill-כולל-מתנה- אשמח להמלצותכם.
הודעה אחרונה מאת samg, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
סוכך וילון למרפסות - 5 מטר. מה סדר גודל של מחיר ?
הודעה אחרונה מאת Big Guy, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
בדירה השכורה שבה אני גר, יש לי חלון אחד שאני מאד אוהב לראות ממנו את הנוף, אבל אין גישה לחבל של התריס לפתיחה (ליתר דיוק, לסגירה) נוחה. חשבתי להפוך את התריס לחשמלי, אבל אני לא מבין שום דבר בתחום. אשמח לייעוץ. תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת nisim91, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 659 צפיות
מחרפן אותי כבר... לא מסתדר עם הדבר הזה. יש לו חיים משלו. אני רוצה להוריד לאוטו (לנסר ספורטבק) כמה אפליקציות. למשל, נגן שיחליף את המובנה ואת הרנדום המחורפן שלו (כבר שבועיים הוא משמיע לי את אותם 8 שירים ברנדום מתוך מעל 100 אפשרויות ☹). למשל, במקום להציג את מסך הבית, מציג את מסך האודיו בכל התנעה. אם יש אפשרות לשנות את זה בלי להוריד אפלעקצייה ייעודית אשמח לשמוע על זה... תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני הולך לקבל הצעת מחיר בקרוב על התקנת המזגן הזה, האם למישהו יש ניסיון עם מזגני טורנדו?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
אמזון ישראל 1 2
מאת ד ו ד-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
האתר נפתח היום, לפי הפרסומים האתר החדש עדיין באנגלית. חיפשתי ולא הצלחתי למצוא, מישהו יכול לתת את הכתובת.
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 693 צפיות
אז ככה: בבית יש שני מחשבים. אחד היה ישן עם windows 7, ודיסק גיבוי פנימי נוסף לשני הדיסקים הרגילים של הסיסטם והדטה. המחשב השני גם די ישן עם גירסה מוקדמת של windows 10 home. בנוסף, מתחבר מידי פעם עם הנייד שמריץ windows 10 pro ומעביר חומרים למחשבים הנייחים לגיבוי. המחשב עם הwindows 7, הראשי, כבר היה ממש ישן לכן החלפתי אותו במחשב חדש. שילמתי בכוונה יותר על windows 10 pro כדי שלא יהיו לי מגבלות עם הגדרות רשת. ואז התברר לחרדתי שמייקרוסופט ביטלו את הhome network wizard בגירסאות האחרונות של 10. כולל הpro. חיפשתי ברשת ומצאתי מלא אנשים שצועקים גוועלד שהרשת הביתית שלהם הפסיקה לעבוד. מתברר שמייקרוסופט רוצים שתעשה את כל השיתוף והגיבוי דרך הענן שלהם. …
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
יצוא יין. איך?
מאת method-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 675 צפיות
ערב ככה-ככה לכולם, חבר קרוב בעל עסק בצ'כיה שאל אם אני יכול לארגן ייצוא של מנה התחלתית של כ-500 בקבוקי יין ישראלים. למה הוא לא מזמין ישירות? - אז התשובה פשוטה: הוא כן מזמין, אך מעדיף שיהיה לו איש קשר שהוא מכיר בארץ, ואחד שגם יוכל להפעיל שיקול דעת ולא להיות כפוף ליקב אחד\נציג מכל יקב. כל הרעיון נסיוני לגמרי בשלב זה. השאלה הגדולה: מול מי עליי ליישר הדורים במדינה, בכדי שכל העסק יהיה חוקי לגמרי ללא הפתעות? במה זה כרוך? מידע נוסף: יש חברה רשומה ממנה אני יכול להוציא חשבוניות תקניות ולהסדיר כספים, כך שאת המשוכה הזו עברתי. בונוס: אני מניח שהיקבים ייתנו לי פתרונות אריזה ושילוח, אך אם לא - האם ישנה אריזה סטנדרטית לבקבוקי יין שמתיישבת על מ…
הודעה אחרונה מאת method, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 74 תגובות
- 22.1 אלף צפיות
הדוד (boiler) שלי בן 21. היום גוף החימום החליט להחזיר נשמתו לבורא ועל הדרך גיליתי סימני קורוזיה מוגזמים בקולט וחייבים להחליף לפני שהוא יחליט מתי מחליפים. עכשיו 2 שאלות: 1. המלצה לקולט (חברה, דגם ועל מה לשים לב) 2. בהנחה שהאמאיל שלם וללא פגעים יש סיבה להחליף דוד (לדעתי לא אבל עדיין אשמח לשמוע דיעות מבעלי מקצוע). מדובר על דוד 150 ליטר.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 634 צפיות
השאלה בכותרת... יש לי די והותר שנינות ורעיונות למשך שנים. איך ניתן להתקדם? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
1. מה קורה אם אני מתחיל ל"ייצר הכנסות של עסק" לפני שפתחתי תיק מורשה/פוטר? האם אפשר לדווח רטרואקטיבית כביכול? 2. נניח שאני מוכר מוצרי מזון בייצור ביתי, מתי זה "בסדר" ומתי זה כבר דורש פיקוח ובדיקות שגרתיות? 3. נניח שאני רוצה עכשיו לפתח קרם פנים-משחת שיניים-מוצר קוסמטי כזה או אחר, האם אני נדרש לעמוד בבדיקות מסוימותת? האם צריך לעשות ניסויים וכו'?
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 456 צפיות
מאוד מבולבל ונראה שמוכרי האופניים לא יודעים. הציעו לי מעיין דרגש כזה מרופד. לא נראה לי שהילד יכול לתפוס אותי בדרך עם זה. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
כמה אדם עם מספר 1.0 לרחוק, החדות ראייה שלו ללא משקפיים?
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היי, מנסיוני תמיד אפשר לקבל המצות טובות פה בפורום. אני רוצה לקנות טלויזיה של סמסונג QE65Q60R שהיא QLED 65״. יש יבואן מקביל (י.שלום או תמוז) ויש ביקר יותר יבואן רשמי סמליין. האם זה משנה? האם יש הבדל? שניהם נותנים רק שנה אחריות. משהו אחר שחשוב לדעת?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 363 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- רועי5
- לירון .ה.
- Yuvalino
- itaysamurai
- חד אופן
- Pika007
- yor2
- Olórin the grey
- itzik123
- flytomars
- sperial
- yoav911gt2