אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
כשמחברים ברז גינה לחדש - האם לשים טפלון או פשתן על ההברגה ?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
זה עדיף על קניית בקבוקים מים מינרליים? ראיתי אחד כזה היום ולא הבנתי מה הייחוד בזה
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 670 צפיות
XBOX ONE עד עכשיו רכשתי מספר משחקים מ-cdkeys שהתגלה כספק מאוד אמין. לאחרונה רכשתי FIFA20 דרכם לאזור בריטניה מבלי לשים לב. הכנסתי את הקוד וקיבלתי הודעה שהקוד לא מתאים לאזור. החלפתי לאזור של UK ולא עזר. החלפתי חזרה לאיזור של IL. אין בעיה - פניתי ל-CDKEYS שבדקו כי לא נעשה אקטיביציה לקוד והחזירו לי את הכסף. רכשתי שוב FIFA20, והפעם ווידאתי שמדובר באזור INTERNATIONAL - ושוב התקבלה אותה הודעת שגיאה על איזור לא תואם. קבילתי שוב החזר. והחלטתי לבדוק, רכשתי את אחד המשחקים הזולים שם (שקלים בודדים) עם איזור INTERNATIONAL - ושוב - הודעה שהאזור לא נכון. אני נמצא באיזור של IL והשעון מכוון לאותה שעה (שפה באנגלית אם רלוונטי). מה הב…
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 538 צפיות
אהלן, מחפש עריסה לדיבורית שאפשר להבריג אותה למשטח. נשמע סטנדרטי, אבל מתקשה למצוא משהו. מעדיף שיעלה פחות מ-100 עם משלוח. אם יש..
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 562 צפיות
עקב איטום לקוי במקלחון ישנה הצטברות מים אותה צריך לייבש. אבקש לקבל המלצה לחברה טובה ואמינה. כמובן מבעלי ניסיון. הדירה נמצאת בחיפה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי, ברשותי שולחן מעץ מלא בן 10, הברק שלו נעלם, הופיעו סדקים והפינות נפרדו אמרו לי שזה בגלל שהעץ נושם והעבודה כנראה לא הייתה הכי טובה ולא התחשבה בשינויים בעץ אני מעוניין לחדש את השולחן, ברשותי זוג ידיים טכניות אוהבות אתגרים, מלטשת רוטטת ואכוש דברים נוספים אם צריך. אשמח לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת hans, -
היי חברים, מצאתי את היין הזה היום בבית במקום מוצל היין משנת 1988 הוא שווה משהו לדעתכם? מצאתי עוד 2 בקבוקים משנות ה80 כרמל avdat יין לבן יבש ויין monfort 1985 תודה.
הודעה אחרונה מאת דני 9999, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 641 צפיות
שלום לכולם. אנחנו בעז״ה רוצים לשפץ+להרחיב את הבית שלנו. מצרף סקיצה של האדריכלית, אשמח לחוות דעתכם. שימו לב אי אפשר לשבור כל מה שרוצים מבחינה הנדסית. 28.7.20.pdf
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 640 צפיות
במידה ויש לי אקסבוקס 360 סלים ואני רוצה לפרוץ אותו כדי לשחק דרך הארד דיסק עם משחקים שהורדתי. באיזה דרך הכי פשוט ? להוציא עכשיו 250 על RGH לפי מה ששמעתי נראה לי לא הכי משתלם. יש דרך אחרת ? xkey ? ממש לא מבין בזה אבל התחלתי לקרוא ברשת. מבחינת הלחמות אין לי בעיה אבל אם יש דרך פשוטה בלי יהיה מצויין. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת vogel, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 992 צפיות
זקוק להמלצה על חרמש חשמלי לגינה. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זכור לי שפעם שמעתי שיש חוק כזה , שאם במקום העבודה שלך יש נגיד 50+ אנשים, אז הם מחויבים להתקין לכם מקלחות לטובת אנשים שמגיעים מזיעים לעבודה- אופניים וכאלה. מישהו יכול לתת יותר מידע בנושא?
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 8 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן, ראשית אומר שחשבון הגוגל שלי מחובר לדעתי ב4 טלפונים ו3 מחשבים בכל זמן נתון. הכל שלי ושל ההורים שלי. בגוגל פליי היה מוגדר אצלי אשראי ששכחתי להסיר עוד מלפני שנתיים. היום לפתע אני רואה 2 חיובים על סה''כ 700 ש''ח שבוצעו בתחילת השבוע ע''י איזה משחק לא מזוהה. התחלתי להתקשר להורים ואחיין שלי לא ביקר אצלם בימים אלה וגם האפליקציה לא מותקנת בשום מכשיר. עוד קצת העמקה ואני נזכר שקיבלתי התראה על התחברות חשודה אבל זרקתי על זה לצערי כי זה תפס אותי באותו הרגע באמצע משהו חשוב. נכון לרגע זה מחקתי את האשראי, שיניתי סיסמא ופתחתי בקשה לגוגל לביטול החיובים. כמו כן הסתכלתי במכשירים שהתחברו ויש טלפון ומחשב שאני לא מכיר שהתחברו יום לפני הרכישות. לא יודע איך נכנסו…
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 567 צפיות
הי לכולם בנושא הכאוב והקשה הנ"ל יחד עם פרשה חדשה ברמלה אינני מצליח להבין מדוע הצלמות אינם גורם התראה. הגננות והסייעות שגורמות למעשים בלתי נסלחים כמו מעודה והמקרה ברמלה יודעת שהן מצולמות אז היכן התראת המצלמות כאן?
הודעה אחרונה מאת Yehuda and ruty, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
הכוונה תכונה שלכם... אנשים שונים מצליחים בזכות יכולות שונות - מענין ללמוד. אפשר גם להוסיף מה התכונה שהכי מקלקלת לכם... - אבל כולם פה מוצלחים - הרי יש לכם אפשרות לגלוש והעוף פתוח לכם - אז נחמד ללמוד על דברים חיוביים.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 626 צפיות
שלום, לאחרונה התחלתי לבצע עבודות דיטיילינג קטנות "מהצד", בעיקר חידושים פנסים למינהם. בסוגריים אומר שדיטיילינג בשבילי הוא תחביב, עשיתי לפני תקופה עבודה קטנה בשביל שכן ומשם העניין קצת התפשט. הכסף נחמד והאנשים מרוצים, חשבתי קצת להרחיב את העניין ולתלות פליירים על רכבים פונציאלים באזור המגורים. האם לדעתכם שווה את המאמץ? הרושם שלי הוא שרוב האנשים בכלל לא טורחים לסתכל על מודעות כאלו. תודה
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 774 צפיות
מחפש גריל גז זול ככל הניתן אבל בכל זאת מחפש משהו של חברה טובה מצאתי את אלה ברשת : Char-Broil Classic 3 גריל גז ברינקמן 2 מבערים גריל איכותי מבית בריקמן גריל 3 מבערים מסדרת Performance Performance גריל גז 2 מבערים מסדרת גריל גז לידר - Leader 3
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 999 צפיות
שלום לכולם, משתעשע ברעיון של בילוי משפחתי (שישבת) לילי באוהל - המלצות? דיס? אם מישהו מכיר איזור בצפון שהוא שקט מוצל ונטול ערסים (מכל המגזרים) אשמח להמלצה (אפשר לשלוח מיקום גם בה"פ במידה ואתם לא רוצים לחשוף פנינת טבע שרק בודדים מכירים,מבטיח לשמור על דיסקרטיות) בוויז'ן אני מקים אוהל לגדות הנחל עם זרימה חלשה ועומק סביר (עד מטר/מטר וחצי נניח) ובערב מדליק מדורה קטנה (או גזייה) ומכין ארוחה "בטבע" עם הילדים. תמיד רציתי - אף פעם לא עשיתי לצערי. (חשוב שיהיה ליד נחל כלשהוא ובאיזור מוצל) אשמח לשיתופים,אני לא מכיר את איזור הצפון כלל. תודה! תומר
הודעה אחרונה מאת omricn, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 534 צפיות
ערב טוב חברים לאחר שהתחלתי להכנס לתחום רכיבת שטח, אני רוצה להשקיע קצת בציוד על מנת להפוך את הנסיעות לנוחות ובטוחות יותר. ראשית, איזה מכנס רכיבה אתם ממליצים? בחנות מדדתי את הדגם של פנקיר, ולא התלהבתי מזה יותר מדי, ממה שהבנתי קאסטלי\בונטרנג'ר הם די הסמן הימני מבחינת איכות ונוחות. איזו קסדה עדיף לקנות? כל הנסיעות שלי הן בשטח, כביש זה רק בדרך לשם. האם יש הצדקה להוציא 700+ על דגמי הפרימיום של בונטרינג'ר ושות'?
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 508 צפיות
שלום לחברי הפורום היקרים, סבתי מצד אבא היא ילידת בוקרסט שברומניה. היא נולדה בשנות ה30 אני לא זוכר בדיוק באיזה שנה. להבנתי אבי וכל צאצאיו זכאים לדרכון רומני-אירופאי. אני אשמח להכוונה כללית לגבי התהליך, ולמשרד מקצועי שיודע לגרום לזה לקרות. אשמח בעיקר לשמוע מאנשים שעברו את התהליך. תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת G. P. Magnus, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אתחיל מכך שאני מבין דבר או שניים בברזים ובהברגות, אבל פחות בתחום הצנרת הביתית, ובמיוחד הישראלית (למה אוהבים לערבב תקנים בכל תחום בארץ?). הסיפור הוא כזה: לפעמים אני ממלא בריכה קטנה במרפסת בשביל הילדים. מותקן שם ברז גינה סטנדרטי שאליו אני מחבר צינור במחבר מהיר. הבעיה שיש שם מים קרים בלבד, מה שאומר שצריך לחכות הרבה זמן עד שהם מתחממים מספיק שיהיה נעים. עלה לי הרעיון להביא מים חמים מאיזור המטבח שמרוחק רק כמה מטרים. כלומר להחליף את ברז המים החמים מתחת לכיור לברז מפוצל (כזה נגיד), וכשצריך, לזרוק משם צינור להוספת מים חמים ישירות מדוד השמש. הקרים ימשיכו להגיע מהברז במרפסת (כדי לא לבשל איזה ילד 🙃). עכשיו, אני לא מצליח להבין איזה מחברים\מתאמים אני צריך. ממה שהצלח…
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 843 צפיות
רציתי לשאול כשבונים בית חדש, איך יוצרים את כל החיווט של החשמל בבית? יש מהנדס חשמל כמובן וכו' אשמח לשמוע על כל התהליך או להפנות אותי לקריאה של הנושא, וגם איך עושים את כל החורים בקיר או שבכלל יוצקים סביב? ושאלה נוספת, שקט שמגיע עם הטלויזיה לא מכיל הארקה, מדוע? האם אני יכול להאריך את השקע של הטלויזיה באותו עובי ? ( אני רוצה ליצור כבל מאריך והכבל חשמל שיש בACE למשל, הוא מאוד עבה וכולל הארקה וזה לא מתאים לצורך שלי, אני צריך כבל חשמל דק )
הודעה אחרונה מאת arik100, -
אהלן לשוכני האוף, המחשב של אמא הלך לעולמו ויש לקנות אחד אחר. שימוש עיקרי בסיסי לגמרי- גלישה, יוטוב ושות'... אך רצוי שתהיה אופציה לנגיעה באוטוקד, ככה שיכולות כלשהן צריך שיהיו למחשב. אני מדגיש נגיעה באוטוקד, לא צריך להשתגע עם כרטיס גרפי quadro או מה שנדרש בימינו לתוכנות מסוג זה. קריטריונים עפ"י חשיבות: שקט, קטן, יפה, ביצועים. יפה זה ללא פיצ'רים לא נחוצים, ללא led, ללא מאווררים זוהרים. קטן זה לא גודל מארז מלא, אחד כזה שאפשר להניח על השולחן ושהוא לא יהיה גבוה מהמסך. פרטים נוספים: אנחנו מעדיפים לקנות מחשב מותג(בידיעה שה vfm נמוך), כי ההורים לא אוהבים הרפתקאות. יש אפשרות(ואפילו רצויה) שאעשה גיחה לאילת …
הודעה אחרונה מאת method, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 602 צפיות
יש משמעות למותג? למה חשוב לשים לב? על מה לא לוותר? חנויות טובות...
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אחרי הרבה מחשבות ולאחר שעברתי דירה עם בת הזוג, החלטנו להביא כלב הביתה. תמיד אהבתי רועה גרמני ומצאנו אחד שאהבנו בחסות עמותה כלשהי. אז היום אני נוסע להביא אותו, לאחר שדאגתי לכל הדברים בבית (כלוב אילוף, אוכל, קערות, צעצועים) הכלב מגיע מהסגר. הוא בן פחות מחצי שנה ולא מורגל לשום דבר, מיומו הראשון נמצא בהסגר. כשהלכתי לקנות את הציוד המוכר בחנות המליץ לי לקנות את האוכל מחברת נאטורל באלאנס (למרות שרציתי אקאנה, לאחר דיון ארוך שהיה פה פעם על סוגי האוכל) מכיוון שהוא אכל אוכל זבל כל חייו ולהביא אוכל איכותי יגרום לו לשלשולים, יש בזה אמת? זהו. קראתי המון על איך לאלף לדברים בסיסיים, מה לתת ומה לא. מתי להתנהג ככה ומתי ככה. אני חושב שאני דיי מוכן ברמה הכללית אבל אשמח לטיפים …
הודעה אחרונה מאת Katom, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
והמחיר בסופר בערך פי 1.5-2 מעניין מי שם את זה בסופר לצורך העניין זה שופרסל שלי
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 534 צפיות
הקדמה- המלצה לרוני גמזו. שפר את המידע באתר משרד הבריאות לא צריך להיות עו"ד ולנחש מה צריך לעשות בכל מקרה. אז כך הבת שלי נסעה באוטובוס כשהתברר מאוחר יותר שאחת הילדות היתה חולת קורונה מאומתת. אציין כי מכיון שאני יודע מי החולה אני יודע בוודאות שהבת שלי לא ישבה לידה והן היו עם עם מסכה. (הקו פועל לפי התו הסגול). במקרה כזה הילדה חייבת להיכנס לבידוד?
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 506 צפיות
מדוע דוד חימום דירתי בקומה ראשונה בבנין 8 קומות, עם מערכת סולארית מרכזית לוהטת שיורדת מהגג, מחמם רק כמות קטנה למקלחת אחת בלבד בסוף יום? בפירוק הצנרת שמחברת את המערכת לבין מחליף החום שבדוד שלי, כניסה ויציאה, התברר שאין סתימה במחליף שבדוד ובצנרת המקשרת.
הודעה אחרונה מאת אמיר ש, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 760 צפיות
נתבקשתי להקליט את הטקס שישודר בשידור חי באתר צה"ל, למעל אלה שלא יוכלו לצפות בו בצהרים. האם ניתן לעשות זאת? האם יש צורך להוריד איזו תוכנה למחשב? או לנייד?
הודעה אחרונה מאת D_D, -
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 684 צפיות
שלום. אני צריך לתכנן טיול בן יומיים: יום א - יוצאים מהמרכז. נוסעים צפונה מטיילים. ישנים בחיפה. יום ב - מטיילים קצת באיזור חיפה וחוזרים למרכז. חלק מהמשתתפים מתקשים בהליכה וחלקם אנשים מבוגרים, לכן אני צריך המלצות למקומות שאפשר לנסוע אליהם, להחנות קרוב ולטייל. יש המלצות? מסלול מתאים? מה כדאי לראות?
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
*דיסקליימר - לא מבין כלום בתחום* לאחרונה התחלתי לרכב על אופניים כחלופה לאופניים החשמליים, כאשר המטרה היא קומיוטינג וספורט-תחביב. תוואי הרכיבה הוא עירוני: כבישים, שבילי אופניים ומדרכות. המרחקים בינתיים הם בין 10 ל30 ק"מ ביום, בין 100 ל200 מטר טיפוס. כרגע רוכב על אופני מדבקה - מונגוס שיכוך מלא שוקלות סביב טון (18 קילו), שנת 2005 בערך. קיבלתי gt arrowhead משנת 1998, הבאתי אותן למצב נסיעה והן שוקלות כ14 קילו, ריג׳יד בודי. אחרי עוד קצת שיפצורים כנראה אעבור אליהן. יש לי עוד זוג של אופני כביש של orbea מקרבון במשקל נוצה. אבל אני לא בטוח שהן במידה מתאימה, צריך לבדוק בהמשך. בכל אופן, כנראה זה אוברקיל לשימושים שלי. שאלות של צעיר: 1. תנוחת רכיבה - מה הכיוונון הנכון? ברכ…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 1,051 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Tal7
- avargel
- לומד לתקן
- גולדן191
- ypz
- Igalz
- srool
- אבי ים
- yovel673
- Johnathan
- Itzik-b
- פאר האורה