Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חרמש לגינה - מה מומלץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק להמלצה על חרמש חשמלי לגינה. 

מה דעתכם?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ב 20 שנה האחרונות ניסיתי המון חרמשים חשמליים 

והמסקנות הם :

1.לא אלחוטי 

2.עם מנוע אחורי בלבד 

3.מנוע 1000 וואט 

4.לעבוד רק עם חוט באזור 1.5 ממ בלבד גם עם מנועים חזקים שיכולים לעבוד עם חוט 2 ממ 

שומר על אריכות חיים שלהם במיוחד תחת עבודה מאומצת.

5.רצוי שהכלי יכיל מנגנון הגנה מפני התחממות מנוע.

אני אישית אוהב מכשירים עם מוט מעוקל ולא ישר ממליץ לך על :

Stiga SGT 1000 J

Ikra ESN1000

שניהם טובים מאוד.

פורסם

יש לי חרמש של Dewalt 20V עם סוללת 5ah, זמן העבודה הוא פלוס מינוס 30-40 דקות, תלוי אם השימוש הוא במהירות נמוכה או גבוהה.

הכל תלוי בגודל הגינה ומה אתה מתכוון לעשות איתו, לעבודות פשוטות כמו פינות או סביב הבית גם כלי פחות חזק יספיק.

פורסם

נכון לעכשיו אני מתמקד רק בגינה הקדמית ששטח הדשא בה הוא 20 מ"ר בערך. עוד לא התחלתי לעצב את הגינה האחורית וכשאגיע לזה ככל הנראה ארכוש חרמש עם גלגלים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני קניתי כל שנה- שנתיים חרמש חשמלי עם כבל פשוט ב 200 שח של הום סנטר. עשה את העבודה מצוין ובזול

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לפני אי אילו שנים כשגרתי בבית פרטי עם שטח גדול הבנתי מהחיפושים שאם יש שטח גדול שצריך לעבור עליו עם כל מני צמחי פרא אין תחליף לחרמש בנזין. זה מה שקניתי בזמנו.

פורסם

@Nemesis אמנם זה היה לפני אי אלו שנים, אבל זה לא היה נראה שהגינה שם ראתה חרמש כלשהו 😂

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לגינה של 100 מטר משטחי דשא - לי תמיד הספיק החשמלי הזול. כמובן שזה בתנאי שעובדים איתו כל שבועיים ולא פעם ברבעון.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
@Nemesis אמנם זה היה לפני אי אלו שנים, אבל זה לא היה נראה שהגינה שם ראתה חרמש כלשהו [emoji23]
[emoji23]
בשלב מסוים התחילו להכנס אורחים לא רצויים אז קניתי וכיסחתי מדי פעם. אבל גם עם חרמש בנזין סביר פלוס זה היה חתיכת עבודה לכסח את הג'ונגל.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...