אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
שלום לכם, יש לי בולדוג אמריקאי מקסים נכון להיום בן 4 שנים. מחפש להעביר אותו לאוכל סופר פרימיום בעקבות בעיות עור שיש לו, הגעתי בסוף ל 3 חברות שאני מתלבט קשות ביניהן: 1)בלקנדו - פעם ראשונה שאני שומע עליהם השבוע. 2) יוקנובה - חברה טובה וידועה. 3) פרו פלאן - חברה טובה וידועה. בלי שום קשר לחברות, עוד התלבטות קשה שיש לי היא: עוף או כבש?! אני כבר יומיים חופר את האינטרנט בודק מסתכל קורא ועדיין לא הגעתי למסקנה מה אני רוצה לקנות. אני יודע שיש פה אנשים עם ידע בבעלי חיים ואולי תוכלו לעזור לי לבחור? מבחינה תקציבית אני מוכן להשקיע עד 15-16ש"ח לקילוגרם, אם יש משהו מומלץ בפחוץ אז עדיף. מה שכן - חייב להיות סופר פרימיום. תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת maxcher, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אולי תוכלו להסביר לי למה איראן כול כך רוצה להשמיד דווקא את ישראל? הם מוכנים להקריב הכול רק כדי להצליח לפגוע בנו... לשלטון לא אכפת מהעם שלו, מהכלכלה והסנקציות. לא אכפת להם שכול העולם נגדם. הרי אין גבול עם איראן, הם באמת עושים את זה כדי לעזור לפלסטינאים? או יש איזשהו אינטרס אחר? Sent from my SM-G985F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, עתיד לשכור דירה ראשונה באזור המרכז (רמת גן). אף על פי שלעולם לא שכרתי דירה או חתמתי על חוזה שכירות, החוזה שהמשכיר שלח לי אינו נראה חוזה סטנדרטי ונראה מעט דרקוני. מצרף את החוזה, אשמח להתייחסותם בנוגע לסעיפים שנראים לכם בעייתים. תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת BloodFist, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 508 צפיות
אני צריך 3 רגליות, שיהיו מפלסטיק, עץ, דמוי עץ או לא-איכפת-לי-מה. זה משהו בסגנון הזה: https://www.aliexpress.com/item/4000378986404.html?src=google&albch=shopping&acnt=494-037-6276&isdl=y&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Google_7_shopping&aff_platform=google&aff_short_key=UneMJZVf&&albagn=888888&albcp=9594014534&albag=99232325655&trgt=296904913880&crea=he4000378986404&netw=u&device=c&albpg=296904913880&albpd=he4000378986404&gclid=EAIaIQobChMIo4yV2LiJ6wIVSrTtCh2JbA7BEAQYAiABEgL63_D_BwE&gclsrc=aw.ds הסגנון הוא כמו בתמונה וכמובן לא חייב להיות בדיוק. הנוכחי תפוס לרהיט עם בורג עץ ארוך. הבעיה היא …
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 783 צפיות
1. רציתי לשאול אם מישהו יודע איפה קונים פירות אקזוטיים? או בכללי איפה אתם רוכשים פירות מיוחדים? 2. יש את האתר בורסת הפירות שמציעים לקנות-למכור שם פירות וירקות מכל הסוגים, הקטע שלא ממש ברור אם האתר עדכני-עובד-אמיתי, https://www.fruitstock.co.il/fruit/all
הודעה אחרונה מאת arik100, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 627 צפיות
מזגן עילי פורק לפני 3 שבועות, מסיבה טכנית כל הגז יצא ושכחו לסגור ברזים ופקקים. האם המזגן במצב טוב לשימוש חוזר כולל מילוי גז, או ברזים פתוחים והעדר פקקים סיימו את חייו.
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
היי היי, חיברו את הבניין של הוריי לסיב של פרטנר ואנחנו נשמח להעיף את הוט לקיבינמט. אבל, אני קצת לא הבנתי איך כל נושאי הסיבים עובד ואשמח להסבר ממי שמבין. החשש הגדול שלי הוא קדיחות וחורים בדירה המשופצת של ההורים שלי. הנציגה לא ממש הבינה את השאלות שלי. זה השרטוט של הדירה: המרחק בין הנקודה בסלון לממד הוא בערך 12 מטרים בקו אווירי עם שני קירות +קיר שלישי של ממ"ד. כרגע יש מחשב נייח בממד עם כבל רשת וראוטר שמשרת את כל הבית (לא בהצלחה בכלל, אבל זה נושא אחר לדיון). בסלון יש טלוויזיה עם ממיר הוט ונקודה של ממיר על הקיר. כל חדרי השינה (כולל יחידת ההורים צורכים אינטרנט), אבל העיקריים הם הסלון, הממ"ד והחדר שליד הממ"ד. רציתי לשאול מספר שאלות: …
הודעה אחרונה מאת arik100, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אוקיי מזמן למדתי שלא כל הדברים בעליאקספרס הם זבל ואני קונה משם לא מעט דברים. ראיתי מוכר מומלץ לחלקי אופניים שימנו והזמנתי רפידות בלמים. הגיע היום, נראה בסדר, אבל האריזה היא סה"כ שקית ניילון. אפילו לא קרטון עם לוגו של שימנו. אני לא ממש דואג, אבל זה בכל זאת בלמים.. ואם הם יאכזבו זה עלול להיות כואב. מאוד. הסיבה היחידה שאני לא רגוע עם עצמי, היא שבאוטו בחיים לא הייתי מרכיב רפידות מעליאקספרס גם אם היה כתוב עליהם Ate או Brembo. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 771 צפיות
קצר ולעניין. PSA אחד מקונצרני הרכב הגדולים בעולם מייצר רכבים עם שליטה במיזוג דרך מערכת המולטימדיה במגע. הרבה לא מרוצים מהעניין וחשבתי לפתוח קיקסטארטר של פאנל שליטה פיזי במזגן שיתלבש על הדאשבורד וישלוט במיזוג דרך הOBD. רציתי לדעת זה אפשרי
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
מקרר למטבח
מאת o_prime- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 716 צפיות
ההוי אנשים אמיצים ואמיצות גם, נתון: נישה למקרר ברוחב 90 סמ. עומק: צד אחד מטר, צד שני עומק דלפק, 60סמ האם מקרר ברוחב 88 סמ יכנס? אני מתלבט כי אני רוצה מקרר 4 דלתות שיהיה נוח ובשביל לפתוח את הדלת צריך מקום גם ... חשבתי על מקרר מידאה שצר יותר אבל הוא יצא מהמלאי.... נפח נדרש מהמקרר יותר מ580. עצות יתקבלו בברכה, אוהד
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קרה והתגלגל לידי ארגז מכובד של רכיבים שונים, בעיקר רכיבי SMT בגלילים שלמים (או כמעט שלמים) יש שם רכיבים שבבדיקה במאוזר או דיגיקי עולים 800 דולר לגליל.ניסתי לשים מודעה באיביי (כמובן לא במחיר של חדש)לחלק מהדברים אבל אף אחד לא פנה.יש רעיונות איך או למי אפשר למכור סחורה כזו?תודה מראש
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
אז לפני כמה חודשים עברתי ל"בית החלומות" שלי, קומה ראשונה, 2 חניות פרטיות סגורות, מרפסת גדולה ענקית, באמת שלא יכולתי לבקש יותר, הכל פשוט מושלם, עד ש.. (למה תמיד להיות חייב להיות עד ש..?) עברו לגור דירה מעליי שכנים חרדים עם 3 ילדים, וכן, אני יודע שזה לא הרבה לזוג חרדי אבל הם עדיין צעירים. מאז שהם עברו אני פשוט מתחרפן, בתור סטודנט שלומד לעיתים עד השעות הקטנות של הלילה (ולומד דרך הזום מהבית), הם משכימים אותי כל יום ב8 בבוקר, הילדים שלהם נמצאים במרפסת שנמצאת מעל החדר שלי מש8 בבוקר עד 8 בערב, כל היום צרחות, גרירות רהיטים קבועות 24/7, גם ב-1 וחצי בלילה לפעמים (מה יש לכם להזיז ב1 וחצי בלילה?!), אי אפשר לישון, אי אפשר להתרכז בלימודים, אי אפשר כבר להיות בבית בלי להיות …
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
- 9 עוקבים
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
תקציר הפרקים הקודמים: קורונה - אמזון מפסיקה כמעט כליל משלוחים לישראל. לקראת סיום הגם הראשון פותחת שוב משלוחים אבל בעלות ממש גבוה. לפני חודש בערך חזרו המשלוחים הזולים. עכשיו אני רואה שמחירי המשלוחים עלו אפילו יותר מהשיא בגל הראשון - הנה דוגמה: חבילה קטנה ששוקלת מעט, עלות המכשיר 47 ש״ח, עלות משלוח 143 ש״ח. יש צפי כלשהו לשינוי? מישהו מצליח להבין מה הקווים המנחים של אמזון לתמחור המשלוח?
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 604 צפיות
שלום, השאלה בכותרת. תודה! Sent from my SM-G985F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Potato, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 664 צפיות
אשמח לעזרה העלתי כמה מודעות רכב ליד 2 (התחלתי לעבוד בסוכנות רכבים, מנפלאות הקורונה לפחות עובדים במה שאוהבים😄) והתמונות יוצאות לי מעוותות דיברתי עם יד 2 הם טוענים שאין תקלה,נציג שלהם פרסם תמונות שאני פרסמתי ויצא לא מעוותת. מה יכול להיות הבעיה? אגב שפרסמתי מודעה מטלפון יישן מאוד התמונה יצאה חלקה אבל מגלקסי 9 יצא מעוות גם מהמחשב האישי שלי🙄
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 821 צפיות
ובכן... הבן שעולה לי"ב עובד החופש ויש לו תקציב מכובד (מדי?) למערכת מחשב לגיימינג לא חייב לנצל את מלוא הסכום 😊 המחיר צריך לכלול: מחשב נייח חזק עם יכולות עיבוד מתאימות למשחקי מחשב לפחות 500MB SSD 2TB דיסק קשיח 32MB זכרון עבודה WIN, אנטי וירוס 2 מסכים 24" (או חלופה אחרת) מקלדת ועכבר הוא שוקל את המחשב הנ"ל https://salepc.co.il/32gb-ssd-960-rtx2070-8gb-9600k.html וחשבתי על מסכי DELL כמו שיש לי בעבודה המלצות, דיס-המלצות יתקבלו בברכה תודה
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 500 צפיות
חודשים מרגשים בUFC בצל הקורונה, וזה (לדעתי) השיא של מה שנקבע כרגע. לא זכור לי אי פעם קרב כזה משמעותי לlegacy של שני הלוחמים. מי שיקח את זה ייחשב כנראה כה-Heavyweight GOAT. טרילוגיה אמיתי שנכנסים אליה 1-1 הראשון: השני: אז הכבאי מקליבלנד או אחד המתאבקים הכי טובים שידע הUFC?
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 818 צפיות
השאלה בכותרת. יום טוב.
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
פתחתי נושא בפורום הטכני. זה לא העניין כי כבר באמת שירד לי גם החשק מלנסות לאבחן את הבעיה. אני כנראה רגיש מדי ולוקח קשה מדי ללב ונעלב מהר. כל כך רציתי להירגע ולא להיות לחוץ לגבי עניין שעלה, שפניתי בשמחה לפורום שאני רגיל לפנות אליו. אל הקהילה הזאת. עזרו לי פה לא מעט בעבר, ושלא רק דרך הפורום. שמחתי לדעת שיש לי מקום שאני יכול לפנות אליו. לא לחשוש ולפחד במיוחד שאני לא מבין ברכבים. לאחר מספר הודעות ענייניות קיבלתי הערה ממנהל הפורום, מכבודו לא אציין את שמו, אין לי עניין חלילה לפגוע אישית ואני רק רוצה לבקש מכם שתהיו קצת יותר סבלניים אל האחר. קיבלתי הודעה שאני חופר, ומה אני עוד רוצה? לאחר מספר הודעות, קיבלתי עוד כמה הודעות בסגנון. עניתי באריכות…
הודעה אחרונה מאת leon1.8, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר אדריכל קיבל היום את הבשורה הקשה פיטורים או יציאה לחל"ת ללא שום ביטחון שמקום העבודה יעסיק אותו בתקופה הקרובה בגלל שבאופק לא נראים פרוייקטים חדשים. * במקום העבודה של החבר כבר פוטרו מספר אנשים וגם חלק יצאו לחל"ת ולאחר מכן הוחלט לפטרם. מכיוון שהבחור עובד באותו מקום כבר יותר מ-10 שנים ניתנה לא האפשרות לבחור בין חל"ת לביו פיטורים והשאלה מה היתרונות/חסרונות ביציאה לחל"ת לעומת פיטורים במידה ויישנם כאלה.
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 638 צפיות
מחפש מי שמבין באלקטרוניקה ומחשבים. צריך לביצוע פרוייקט. שליטה מרחוק בניית דף נחיתה לשליטה על מנועים חשמליים מרחוק. ארדואינו / אופציות אחרות . פרטים נוספים למי שמכיר ויצור איתי קשר בברכה אלי נתחיל בפרטי. תשלחו לי טיפה מידע לגביכם מה הידע. מה הנסיון וכו
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
בגלל שכל פעם משאירים מפתח בפנים, מה שלא מאפשר לפתוח את הדלת מבחוץ, החלטתי להחליף את הצילינדר הרגיל לצילינד מסוג "כפתור" - זאת אומרת פתיחה ונעילה מתוך הבית מתבצעות ללא מפתח. קודם כל ברור לי לגמרי שזה עבודה סופר פשוטה שהרבה מאוד אנשים יכולים לעשות ללא שום הדרכה. אבל שיהיה... נדרש סט כלים בסיסי כמו זה, עלוה 150 ש"ח בכל חנות כלי עבודה ומפתח אלן 2.5 מ"מ. אפשר לקנת סט מפתחות אלן במידות 1.5 עד 10 מ"מ בכ 20 ש"ח. צילינדרים של רב בריח קיימים במגוון מידות אורך ויכולים להיות סימטריים או אסימטריים. הנפוץ ביותר ומה שהיה אצלי הוא סימטרי 33-33. זאת אומרת מידות B ו C זהות. הטבלה פה רק לדוגמא, היא לא …
הודעה אחרונה מאת Buki, -
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
קיבלתי קומקום חדש. מותג אירופאי ידוע מאוד. יבואן רשמי. יצרן ענק של מוצרים לבנים. הקומקום מיוצר בסין. עד כאן הכל סטנדרטי. הקומקום הגיע עם תקע אירופאי כאשר מחובר אליו כבר מתאם לשקע ישראלי. זה די מעצבן אותי. זה בולט. מעולם לא ניתקלתי במשהו כזה. להיפך, היו מחייבים את כל מכשירי החשמל הלבנים לעבור החלפת כבל במפעל או לחילופין במעבדת היבואן. האם זה חוקי? האם התקנות השתנו? האם צריך לציין את זה בעמוד הרכישה?
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 15.1 אלף צפיות
כמו בכותרת, אשמח להמלצות [או נסיון אחר] לכריים אינדוקציה חד פאזי. מבחינת תקציב - רוצה לשלם מה שצריך לא להשתגע. ראיתי שיש יחסית מעט דגמים, עם יחסית מעט מאד המלצות או מידע.
הודעה אחרונה מאת dany, -
-
בוקר אור אפרוחי שבת שכמותכם, לאחרונה (באיחור), גיליתי את "כפר" ירכא הדרוזי ולקראת טיול באזור שאני מתכנן אשמח שנרכז את כל ההמלצות מאלו שכבר יודעים לנווט רגלית באזור, אכלו, שתו ונהינו בכפר המוצלח. ברשימת הקניונים ומרכזי הקניות שחייב לבקר בהם, ממה שהצלחתי לאסוף - יש את My Baby, ביג פאשן אאוטלט, סופר גדול העונה לשם מרכזה וכנאפה קפה (כחובב כנאפה מושבע) יתקבלו בברכה מקומות שחייב לאכול ולבקר בהם, וגם מרכזי קניות
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
- 8 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא ראיתי שרשור כזה בעבר פה ואישית אני סקרן מאוד. אנחנו פורום של כלי רכב, בעיקר כאלו עם 4 גלגלים למרחקים ארוכים, אבל בעיקר בשנים האחרנות מספר הכלים מסוגים שונים בארץ עולה באקספוננט דומה לגרף של קורונה. זה גם שינה את מפת הכבישים ואופיים בלא מעט מקומות, אשמח לשמוע אז מחברי הפורום- 1- משתמשים בכלי חשמלי כלשהו? אם כן, מה רוב השימוש שלכם בו, באיזה סוג של דרך (וישוב- יש כמובן הבדל ענק בין מושב קטנטן לעיר גדולה) ועל איזה בסיס? 2- מה הדעה האישית שלכם לגבי התייחסות כלי הרכב מסביב, והדעה שלכם כנהגי רכב לרוכבי החשמליים למיניהם? 3- הדיון האינסופי. מה לדעתכם צריכים להיות הקווים המנחים לשימוש בכלים חשמליים- כביש/מדרכה? ותחת איזה הגבלות? אני לא רוצה…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 720 צפיות
שלום רב! מעוניין לקנות לעצמי מחדש נייד. השימוש העיקרי הוא עבודה (אינטרנט, אופיס וכדומה), סרטים , מדי פעם PHOTOSHOP וכן לסירוגין רוצה שתהיה לי האופציה לשחק משחקים באכות די טובה כדוגמת GTA - אבל שוב חשוב להדגיש זה לא יהווה השימוש העיקרי. אני צריך אותו בדמות מחשב נייד משיקולי ניידות. קראתי ביקורות טובות על ה ASUS ROG ZEPHYRUS G14 - מחשב גיימינג במחיר יחסית סביר עם נתונים טובים. מצורף קישור - https://ksp.co.il/?uin=107254 המחשב מגיע במספר תצורות כאשר פה אשמח לכמה שאלות קונקרטיות: 1. מה דעתכם על המחשב? האם למישהו יש נסיון עימו? לדעתכם יתאים לפירוט שהצגתי לעיל? 2. יש אופציה להויסף כסף ולקחת מסך של WQHD לעומת FULL HD - האם …
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 530 צפיות
אני מעונין להוציא את המזגן חלון הישן בחדר ולאטום את החלל מבפנים ומבחוץ, פניתי לכמה בעליי מיקצוע(שיפוצניקים)שחלקם אינם מעוניינים בעבודה הזאת בכלל וחלקם טוען שצריך לבנות פיגום ע"מ לעבוד על הקיר החיצוני וזה מאוד מייקר את העבודה.החדר בקומה ראשונה על עמודים וע"מ להגיע לחלון צריך לפחות סולם גבוה,דבר שני שלא פחות חשוב לי זה שיהיה בעל מיקצוע טוב ואמין שיודע את העבודה ולא ישאיר אותי עם חצי עבודה וחור בקיר ויעלם,למישהו יש להמליץ לי על בעל מיקצוע כזה מניסיונו האישי שאפשר לסמוך עליו? אגב כמה בערך עבודה כזאת של סתימת החלל משניי הצדדים כולל צביעה מבפנים אמורה לעלות?יש אפשרות לסיים עבודה כזאת(לא כולל הצביעה)ביום עבודה אחד?
הודעה אחרונה מאת Benor, -
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 645 צפיות
ערב צח. אמנה בן בערך 20, מקפיא תחתון. המקפיא לא מקפיא... יש לי הרגשה שבחלק האחורי הוא כן מקפיא אבל מוצרים שמונחים מקדימה נשארים רכים. הוצאתי הרבה פריטים כי חשדתי בזרימת אוויר פגומה, ללא הועיל. אשמח לעזרתכם בעיצות, מה לפרק קודם... בתמונה שצירפתי הוצאתי הכל כולל מגשים, בכדי שתיראו את המיבנה הפנימי שלו.
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אנחנו לפני החלפת מטבח וחושבים על כריים. כיוון שלעשות שקע תלת פאזי לאינדוקציה יוצא יקר, חשבנו על חד פאזי. מה כדאי? האם תהיה בעיה בהדלקת 3 או 4 נקודות חימום בו זמנית?
-
מי מחובר 73 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 545 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- פעם
- עוזי ל
- SlowRide
- Be roo
- סידן
- פאר האורה
- רפי לין
- Itzik-b
- mcaspi
- zvit
- vigi