אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,387 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 838 צפיות
אולי מישהו פה מבין במכונת קפה טוחנת אוטומטית של פיליפס ? היא הייתה בתיקון עקב בעייה בטחינה, החליפו לה סכין, עבדה מספר פעמים בודדות לאחר ההחלפה, למחרת הדלקתי אותה והייתה עם מעט מיים, יצא מעט קפה ומאז נדלק סימן קריאה אדום ולחצן ההפעלה מהבהב, כשלוחצים על לחצן ההפעלה מוציאה איזה 10 CC מיים ומפסיקה ואז שוב נדלק סימן הקריאה האדום ולחצן ההפעלה מהבהב, שוב לוחצים על ההפעלה, שוב מוציאה מעט מיים במעין לולאה אינסופית, קראתי שכנראה יש אוויר במערכת, אז איך מוציאים אותו ? אני כבר שוקל לחזור לקפסולות, אולי מישהו מבין מה לעשות , אוכל להגיע למעבדה רק בעוד כמה ימים ובינתיים אני שותה קפה דלוח אשמח לכל עזרה. VID_20200815_081352.mp4
הודעה אחרונה מאת FixTrics, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 869 צפיות
שבוע טוב, אני מתעניין בקניית מקלדת אלחוטית וראיתי שהמקלדות בחיבור USB זולות יותר ממקלדות עם חיבור בלוטוס. יש הבדל משמעותי ביניהן? תפיסת שקע USB אינו משמעותי עבורי. מה עוד יש? טווח? סוללה? הפרעות באות אם יש עוד התקני בלוטוס? משהו אחר שכדאי לחשוב עליו? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת GR8Day, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 663 צפיות
קנינו בריכה עילית לגינה של 4x2x1 מטר. לא יודע איך הגיעו לזה, אבל הנפח שלה לפי החוברת הוא 6 קוב (6478 ליטר) נזרום איתם.. קיבלנו משאבת חול, טבליות כלור ומדיד pH, כלור ואלקיליות. לפי החוברת של הבריכה ומהאינטרנט הבנתי שרמת ה pH צריכה להיות בין 6.8 ל 7.6 והכלור בין 1 ל3 ppm. והאלקיליות סביב ה 100 מג"ל. איך אתם מתחזקים את הבריכה ביום יום? לא הצלחתי למצוא אתר שמרכז את הכל בצורה ברורה. ריכזתי את השאלות שעלו לי, אני אודה לבעלי הנסיון בתחום, אם הם יוכלו לחלוק בחוכמתם. 1) כלור - כמה טבליתו כלור להוסיף לבריכה בגודל כזה, מתי, בכל כמה זמן להוסיף טבליות? האם צריך להוציא את המצוף של הכלור כאשר נכנסים לבריכה? קראתי איפשהו שצריך למקם את…
הודעה אחרונה מאת erezgur, -
-
בגלל הפסקת הטיסות חברת ת.מ.מ שמייצרת את האוכל שמוגש במטוסים נקלעה לקשיים בגלל הפסקת הטיסות וכדי להמשיך לעבוד היא התחילה למכור את האוכל שמוגש במטוסים גם ללקוחות פרטיים. יש חמגשיות גדולות ב 18₪, קטנות ב 10₪ וסנדוויצ'ים ב 15.5₪. לי אישית אין בעיה עם האוכל במטוסים, לדעתי הרוב טעים וחוץ מעניין הפלסטיקים שלא הכי סביבתי, זה נראה לי פתרון לא רע לאוכל לעבודה. גם אם לנו זה כזה זול, מעניין כמה זה עולה לחברת התעופה שמתקמצנת עלינו באוכל? http://tamam.w365.co.il/ הבעיה היא שהאתר שלהם לא כלכך אינפורמטיבי וחסר בו הרבה מידע, לא הצלחתי למצוא מה התוקף של האוכל ולכמה זמן ניתן לשמור אותו במקרר או במקפיא? איך מחממים את זה? את המנות של ה 10₪ לא נית…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
הראשונה, למי שייבא מקדחה\מברגה\סוללות. האם יש בעייה כלשהיא בייבוא סוללות ליתיום (כנראה מסין)? ידוע לי שקשה לייבא סוללות ליתיום באוויר בגלל כל מיני תקנות חדשות (יחסית חדשות). מתוכנן לרכישה זוג סוללות 10.8V תואמות למקיטה (ומטען. ידוע לי לשים לב 110-220). השנייה- אבקש המלצה יד ראשונה מנגר מסור יפני. איזה גודל מומלץ? 220 או 180 ממ? הייעוד לעבודות קטנות יחסית, ואני חושב שהגדול יהיה סתם מגושם ועם יותר מדיי "עודף" לעבודות מסויימות (הוא גמיש, מה שיקשה עליי להישאר ישר בחלק נכבד מהעבודות המתוכננות עבורו). כמו כן, האם SUIZAN זו חברה מומלצת? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
אז הבעלים של אלעל לא מעוניין/לא יכול להזרים לה כסף והחברה בסכנת קריסה (תהליך מחזורי שקורה לה בכל כמה שנים). וכרגע יש ויכוח בין הפוליטיקאים שרוצים להזרים לה כסף ואולי גם להלאים אותה, לבין האוצר שמתנגד לחילוץ ממשלתי של חברה בבעלות פרטית. כאשר בכל פעם עולה הויכוח האם צריך בישראל חברת תעופה לאומית, או לא? כאשר ברירת המחדל של כולם היא שאם יש חברת תעופה לאומית, זאת תהיה אך ורק אלעל. אולם גם אם מגיעים להחלטה שצריך חברת תעופה לאומית, למה שזאת תהיה דווקא אלעל? חברה שהיתה כושלת כאשר היתה גם בבעלות פרטית וגם ממשלתית. מדוע שלא יוציאו מכרז לחברת תעופה לאומית חדשה עם שם חדש, מטוסים חדשים ועובדים חדשים בלי הסכמי העבודה המפלצתיים והמסובכים שיש כיום ובלי שכ…
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
- 15 עוקבים
- 48 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
לפני כמה שבועות דיברו על זה שהשמיים יפתחו למדינות ירוקות כפיילוט - כפריסין, יוון ועוד כמה מדינות נקיות יחסית. דיברו על כך שהחל מתאריך 15.6 נוכל לטוס למדינות אלה ללא צורך בבידוד בכל אחד מהצדדים. לפני שבוע דיברו על דחייה ל1.7 והיום דיווחו בחדשות שאין תאריך. הזמנתי טיסה ליוון בתאריכים 8-17.8, מישהו יודע לומר מה יעלה בגורלה נכון לעכשיו? אין טיסות בכלל? יש טיסות עם בידוד בארץ וביוון? יש טיסות עם בידוד בחזרה לארץ? מישהו מבין מה קורה ויכול להאיר את המצב? יש כאן אנשים "מבפנים" שיודעים להגיד מה קורה? תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 502 צפיות
אהלן. אבא שלי נפטר והשאיר צוואה. אחותי הגישה בקשה לרשם הצוואות ורשמה אותי, אותה ושכחה להוסיף את אשתו של אבא. כעת רשם הצוואות מבקש אישור כשרות משפטית לאשתו של אבא חתום ע"י עו"ד. למישהו יש ידע מדוע ולמה? תודה. Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת adidas1, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 738 צפיות
היי, היה היה לי סמסונג A5 ותיבה קולית כאילו אנחנו בניינטיז. מדי פעם היתה מגיעה הודעה, עוד יותר מדי פעם הייתי נכנס לתיבה הקולית, מוחק הכל והסימן היה נעלם. קרה מקרה נוסף רק שהסימן לא נעלם. נכנס שוב ושוב לתיבה, אין הודעות חדשות אבל הוא בשלו. ביטלתי את התיבה, גם כי באמת אין בה צורך ואולי זה גם יעלים את הסימן. כלום. החלפתי מכשיר. כל האפליקציות מתעדכנות, המסך נקי מקישקושים מיותרים ואני מבסוט. ואז לגרנד פינאלה, גם הסימן הזה חזר. מה עושים? מפריע לי בעין😒
הודעה אחרונה מאת AmitGo, -
-
- 17 עוקבים
- 61 תגובות
- 14.4 אלף צפיות
שלום, מאז שאני זוכר את עצמי, לא הייתי חובב ירקות במיוחד. עם זאת, אני אוהב סלט ירקות ערבי קצוץ דק, אבל אין לי סובלנות לחתוך עם סכין - זה לוקח לי כמעט חצי שעה לחתוך סלט. בכדי לשפר את התזונה הדפוקה שלי בלאו אכי, אני מחפש מכשיר שיודע להכין סלט אמיתי ולא להרוס את הירקות. חשוב שזה יהיה בצורת קוביות קטנות ולא עיגולים ושאר הירקות
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 532 צפיות
שלום, ההורים שלי גרים ברב קומות, מתחתיהם גר שכן שנוהג במשך שעות, כול יום, לעשן סיגרים סופר מסריחים באחד החדרים בדירה. כמובן שכאשר החלון באחד החדרים פתוח מעל החדר שבו הוא מעשן אז כול העשן שלו נכנס לדירה של ההורים. אבל מה שמוזר שאפילו כשכול החלונות בצד שבו הוא מעשן סגורים, איכשהו העשן נכנס לדירה דרך הפתח בהנמכת תקרה שבו מורכב הפילטר של המזגן המיני מרכזי. איך העשן שלו מגיע לתקרה של דירה מעלו? היום פירקתי את הפילטר, ובאמת בפנים בהנמכת תקרה, מורגשת תנועה חלשה של אוויר מסריח מעשן סיגריות. מדובר במזגן מיני מרכזי שהמדחס שלו נמצא במרפסת שרות והיחידה הפנימית שממנה יוצאים צינורות לכול החדרים נמצאת בהנמכת תקרה בחדר רחצה. הדירה של השכן זהה לדירה של ההורים. Sent from my SM-G9…
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
-
הבנתי שב 12.8.20 יהיה מחזה מרהיב של כוכבים בשמיים. אני גר ברמת גן, יש לכם המלצה לאן לנסוע לא רחוק מדי כדי לצפות במחזה ממקום חשוך לגמרי? ההנחיות הן: על התצפית המתגמלת והפשוטה ביותר לעמוד בקריטריונים הבאים: - מקום חשוך, ללא זיהום אור ולילה ללא ירח - לחות נמוכה/ללא עננות - שק שינה / כיסא עם משענת מתקפלת, המאפשר כיוון צפייה לשמיים בנוחות - שתייה חמה בתרמוס (גזיה תסנוור את הצופים) - ביגוד מתאים
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מדובר במטען RC18120 של ריובי. הוא מחולק לשנאי שמחובר לקיר ובקר שיושב על עמדת הטעינה עצמה. השנאי והבקר נותקו והייתי צריך לחבר מחדש וגם להאריך חיווט, בעקבות טעות חיווטתי את הבקר בקוטביות הפוכה. בחיבור לחשמל לא קרה כלום, פשוט לא נדלק. לאחר שינוי הקוטביות המצב נשאר זהה. לא מגיב ואין אור בלדים. הלוח עצמו נראה תקין, מצרף תמונות (הראשונה של השנאי, שמספק 20v לבקר וכנראה תקין). הפיוז נבדק (אפשר לראות את ההלחמה היפה שלי..) והוא תקין, אבל בכל מקרה הוא יושב על מעגל הטעינה של הסוללה אז הוא לא רלוונטי. אי אפשר להשיג מטען כזה בארץ, אז מקווה להציל אותו. למישהו יש כיוון?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 638 צפיות
שבת מבורכת אנשים , אומרים שאין חכם כבעל הניסיון ולכן אני פונה לכאן - כאן יש גם חכמים וגם בעלי ניסיון מחפש המלצה על מקום/חוות סוסים לטיול קצר(לא חצי יום/יום שלם) ביום שבת הקרוב באיזור המרכז . אני מכיר כמה מקומות כאלה טובים בצפון אך במרכז עדיין לא יצא לי לעשות סיבוב . אשמח שתציינו את המיקום החוויה והמחיר לערך . תודה .
הודעה אחרונה מאת yorng, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
אני מאוד אוהב סיפורים כאלה... הטנק הסובייטי T-34 פותח בשנת 1940, אחרי מלחמת העולם השניה יוצר תחת רישיון בעוד כמה מדינות עד 1958, נחשב בזמנו מוצלח מאוד. זו כנראה הטנק הנפוץ ביותר בהסטוריה מבחינת כמות היחידות שיוצרו. טנקים כאלה היו בשימיש הצבא הסורי במלחמת ששת הימים, כמה מהם נשארו ברמת הגולן כשלל אחרי המלחמה. אחד מהם "אומץ" על ידי קיבוץ גונן והוסב למכונה חקלאית לטיפול בעצי הצפצפה. לא יודע בדיוק עד איזה תקופה התשמשו בו. לפי המצב הטוב יחסית שלו, כנראה שהיה בשימוש הרבה מאוד שנים. הצריח הוסר ממנו ועומד ליד גני הילדים: גם המנוע המקורי (דיזל 38 ליטר 500 כ"ס) הוסר...לא מפתיע כי מנועי הטנקים לא בנויים לשעות ולק"מ גדולים, זה לא ה…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
לאחרונה התבשרנו שאנלימיטייד חיברו את הבניין שלנו לסיב אופטי שלהם (חברת חשמל ביצעה את העבודות, מוזר?) למיטב ידיעתי גם פרטנר וסלקום עתידות בקרוב להגיע בכל הקשור לאינטרנט רגיל אני די בקיא, אך בסיבים אופטיים הרבה פחות (באשר לחברות השונות ואיכותן) איזה חברה מבין אלו הנמצאות היום בשוק מציעה את חיבור הסיב הטוב ביותר? יש שוני בכלל? לאחר בדיקה מול אלימיטייד ראיתי שעובדת עם ספקיות כמו סלקום, רימון אקספון וכו'. יש הבדל בין הספקיות? תודה
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
השכן שלי החליט להתקין מצלמות אבטחה אצלו. חלקן פונות לרחוב מהמרפסת שלו, שאין לי בעיה עם זה. הבעיה היא שהוא גם מיקם מצלמה מחוץ לדלת שלו ואני גר דירה לידו. כלומר הוא יכול לראות מה קורה בכל הקומה וגם מתי אנחנו נכנסים, יוצאים, מי מגיע אלינו, מי יוצא מאיתנו. מבחינתי יש פה פגיעה בפרטיות שלי. האם מבחינה חוקית מותר לו לשים מחוץ לדעת מצלמה שמצלמת את הקומה?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
משבר ראשון מאז שאני בפנים. בינתיים, לא מוכר כלום. ויש סיכוי גדול שאפילו אעבה ואגדיל אחזקות בתיק. בזמן הקרוב לא אכנס ולא אסתכל. הציפייה שלי, שעוד שנה שנתיים המדדים יתאוששו בחזרה. איך אתם מתמודדים ?
הודעה אחרונה מאת Benor, -
אין לי רקע בתיכנות. לא מבין בזה. הרעיון הוא טוב ואיכותי. מאיפה אני מתחיל לגשת לזה? מה הצעדים הראשונים שעלי לעשות? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 10 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
לאחרונה עלה להורים רעיון לקנות דירה להשקעה בעקבות פרויקט חדש באזור, אבל כל המצב הנוכחי די מקשה על קבלת החלטה. אני לא הכי בקיא בשוק נדלן, אבל אם הייתי יכול להגיד בביטחון שהוא לא ימשיך לעלות כמו התרגלנו ואולי אפילו בדרך לירידה, אז המצב היה קל יותר. אבל מכתבות שאני רואה פה ושם לי זה מרגיש שהפרסומים הם לכאן ולכאן ולרוב מלווים באינטרסים. אין איזה משהו חד משמעי. הפרויקט הוא באזור השומרון, ככה שלא מדובר באזור עם ביקוש רב (ולכן גם עלות הדירה לא בשמיים) ולא ברור מה הפוטנציאל שיש בדירה כזאת. בפרויקט דומה לפני 4-3 שנים, דירת 4 חדרים נמכרה ב900 אלף. בפרויקט החדש המחיר הוא 1.3 מיליון. מחירי השכירות גם עלו אבל לא יודע להגיד בכמה. בהנחה ויש את רוב הממ…
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 623 צפיות
אהלן חברים! לאחר הכניסה לתחום האופניים, החלטתי להוסיף לעצמי גם נמשא לרכב מאחר ונמאס לי לריב עם האופניים בעת הכנסתם לרכב ולכלוך כל פנים הרכב בכל רכיבה. מאחר ואני רוכב לבד, לא רואה תרחיש שבו אני אעמיס 2 זוגות על המנשא, וראיתי שיש מגוון רחב מאוד של מנשאים כשהחברות המובילות הן SARIS וTHULE. ראיתי את המנשא הזה: SARIS לזוג אחד התכנון הוא נסיעות בין עירוניות מהבית למסלול,האם יש בעיה איתו? האם בטוח לסוע איתו בכביש בינעירוני? נ.ב האם יש טעם להוסיף גם מוט מתאם? מדובר באופני הרים זנב קשיח מידה XL
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
שיפוץ רשתות גריל גז 1 2
מאת jaguarr-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום יש לי גריל גז של Charboil שעמד בחורף ללא כיסוי, הרשתות תפסו חלודה וגם לנקות אותם זה אתגר לא פשוט ... חשבתי לנסות לשפץ אותם ולהחזיר אותם למצב חדש. בתור התחלה אני יכול לשייף אותם עם דיסק אבל אז אקלף את כל הציפוי צבע... ואז איזה צבע מתאים שיעמוד בחום ולא יתקלף על ההמבורגר הראשון שאכין? אשמח להצעות מה התהליך הנכון תודה
-
ניקוי מזגן
מאת om2-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שוב פעם המזגן מוציא ריח מסריח שנה שעברה הזזתי את כל החדר הצידה ושטפתי את היחידה הפנימית במים עזר לחודש ושוב זה חזר יש שיטה טובה יותר להרוג את הפטריה הזאת בלי שטיפה מסיבית במים או לחלופין איזה חומר שמשפריצים וזה מונע את גדילתה?
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 635 צפיות
ארון הזזה שני דלתות היה עומד בצורה מצויינת העברתי אותו עצמית לחדר אחד אבל מאז שני הדלתות תמיד נמשכות ימינה נסיתי לפתוח את הרגל למטה בצד ימין כדי ליצור שיפוע הפוך. לא עוזר נסיתי לשחק עם הברגים ליד הגלגלים. לא עוזר למישהו יש רעיון איך ניתן לתקן? הרצפה מפולסת, גם הארון מפולס תודה
הודעה אחרונה מאת nathun, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 991 צפיות
שלום אני זקוק לקליטת WIFI ממחשב אחד שנמצא בתוך מתחם בניינים שיוכל לקלוט את השידור מבניין אחר שנמצא במרחק 3 ק"מ. בדקתי באינטרנט וראיתי שיש אנטנת יאגי חיצונית האם יש מצב שזה יקלוט 3 ק"מ ? מכירים מקום שאפשר לרכוש דבר כזה? בעבר היה באייבורי אבל לא מצאתי במלאי. תודה.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
שלום, כרטיס זיכרון של מצלמה, SanDisk Ultra II ישן בנפח 8GB. יש עליו כמה מאות תמונות. תוך כדי העתקת התמונות למחשב התחיל להראות את שם התיקיה בג'יבריש ולא ניתן היה לפתוח אותה, אחרי עוד כמה נסיונות רושם שהכרטיס דורש פירמוט כי זה File System לא מוכר. איך ועם איזה תוכנה אפשר לנסות לשחזר את החומר? תודה.
הבן הבכור שלי סיים בזמנו את אותו התואר באוניברסיטה. הבן שני כרגע אמור לסיים את השנה השנייה במכללת נידחת כלשהי בארץ. במשך החצי שנה האחרונה אני רואה אותו הולך ודועך מול העניים שלי, הוא נראה רע יותר ויותר בכל פעם שאני רואה אותו. הוא מסתגר בעצמו, ואם בעבר הוא היה בכור צעיר שהיה דואג לגבי המראה שלו, עכשיו לצערי הוא נראה כמו הומלס לא מסופר ולא מגולח שזרק על עצמו משהו רנדומלי מהארון ויצא לרחוב. הוא היה עד הסמסטר האחרון סטודנט מצטיין עם ממוצע 91 והוא התנהג כרגיל וניהל חיי חברה במקביל לתואר. אני ואישתי התחלנו לדאוג לו ולכן אתמול כשהוא הגיע לשבת אחרי שכנועים רבים שלנו הושבנו אותו לשיחה. הוא סיפר לנו שמאז כל העניין עם הקורונה, המכללה שלו נהייתה בלתי נסבלת. הוא אמר שהמב…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 651 צפיות
אם אני מוצא הודעה שיש לי מה להגיב עליה, מה זה משנה מתי היא נכתבה?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
שלום לכם, יש לי בולדוג אמריקאי מקסים נכון להיום בן 4 שנים. מחפש להעביר אותו לאוכל סופר פרימיום בעקבות בעיות עור שיש לו, הגעתי בסוף ל 3 חברות שאני מתלבט קשות ביניהן: 1)בלקנדו - פעם ראשונה שאני שומע עליהם השבוע. 2) יוקנובה - חברה טובה וידועה. 3) פרו פלאן - חברה טובה וידועה. בלי שום קשר לחברות, עוד התלבטות קשה שיש לי היא: עוף או כבש?! אני כבר יומיים חופר את האינטרנט בודק מסתכל קורא ועדיין לא הגעתי למסקנה מה אני רוצה לקנות. אני יודע שיש פה אנשים עם ידע בבעלי חיים ואולי תוכלו לעזור לי לבחור? מבחינה תקציבית אני מוכן להשקיע עד 15-16ש"ח לקילוגרם, אם יש משהו מומלץ בפחוץ אז עדיף. מה שכן - חייב להיות סופר פרימיום. תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת maxcher, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אולי תוכלו להסביר לי למה איראן כול כך רוצה להשמיד דווקא את ישראל? הם מוכנים להקריב הכול רק כדי להצליח לפגוע בנו... לשלטון לא אכפת מהעם שלו, מהכלכלה והסנקציות. לא אכפת להם שכול העולם נגדם. הרי אין גבול עם איראן, הם באמת עושים את זה כדי לעזור לפלסטינאים? או יש איזשהו אינטרס אחר? Sent from my SM-G985F using Tapatalk
-
מי מחובר 16 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 984 אורחים (הצג רשימה מלאה)