Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם, הרי אפשר להגיב גם בלי, וממש לא בא לנו להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

Opel Astra GSI

סלט ירקות ערבי קצוץ דק - איזה מכשיר יודע להכין?

Recommended Posts

משתמש לא מעט בסלייסר.

קוביות הוא לא עושה, אבל בשימוש נכון, מכין סלט סביר לגמרי, בהרבה פחות זמן ומאמץ, מאשר בסכין.

לגבי נקיון, את כל החלקים, למעט הסכין שאני שוטף בדקה, אני מכניס למדיח.

image.png.f3426359351eeb897e40689c345faf89.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

הסלייסרים האלה עושים סלט באמת ערבי ולא במובן הטוב של המילה.

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אתם עוד תופתעו מהבורנר. מי שיארגן קבוצת רכישה יעשה פה בוחטות רק מהפורום

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון - המכשיר הגיע היום בערב.

לקחתי אותו לנסיעת מבחן קצרצרה על שיש המטבח.

לפניכם התוצאה. 

 

מחר אם יהיה לי זמן\כח אפרט.

שורה תחתונה - חותך סבבה.

 

 

WhatsApp Image 2020-06-02 at 21.16.02.jpeg

WhatsApp Image 2020-06-02 at 21.16.01 (3).jpeg

WhatsApp Image 2020-06-02 at 21.16.01 (1).jpeg

WhatsApp Image 2020-06-02 at 21.16.01 (2).jpeg

WhatsApp Image 2020-06-02 at 21.16.01 (6).jpeg

WhatsApp Image 2020-06-02 at 21.16.01 (5).jpeg

WhatsApp Image 2020-06-02 at 21.16.01.jpeg


עד מתי ספטמבר 08.:(

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

נראה טוב, תתחדש!

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

לא הזכרת את הםרמטר הכי חשוב.
כמה זמן לקח מהרגע שבוצאת את הירקות מהמקרר עד שהערבי היה בקערה והמכשיר היה שטוף

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

  • תודה 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה כפי שאתה רואה היא בעיקר בעגבניות...

בקטע הזה - סכין (חדה!) פשוט רמה אחת מעל.


If living is for learning

Then dying is forgetting

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 6 שעות, gsi16v כתב:

לא הזכרת את הםרמטר הכי חשוב.
כמה זמן לקח מהרגע שבוצאת את הירקות מהמקרר עד שהערבי היה בקערה והמכשיר היה שטוף

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 

בשביל שימוש ראשון כולל הרכבה והכל משהו כמו 8 דק'. הניקוי ממש קל. שוטפים במים זורמים וזה הכל. הירקות לא נתקעים בכיסים ניסתרים.


עד מתי ספטמבר 08.:(

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 6 שעות, Liviur כתב:

הבעיה כפי שאתה רואה היא בעיקר בעגבניות...

בקטע הזה - סכין (חדה!) פשוט רמה אחת מעל.

העגבניה אכן הייתה הירק (פרי) הכי קשה לחיתוך.

לקחתי עגבניות רכות מאוד, מצד אחד הן נחתכו מהסכינים בקלות ולא נמעכו, מצד שני, היא נפלה כל הזמן מהמסמרים שתפסו אותה מרוב שהייתה רכה. ננסה פעם נוספת עם עגבנייה יותר קשה. העגבנייה יצאה בחיתוך כמעט מוכנה לרוטב ג'חנון :D

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

שמור על האצבעות.
זה החיסרון היחיד של המכשיר הזה.
זה לא שאלה של אם תחתך, אלא עד כמה חמור זה יהיה.
ועדיין, אני משתמש במנדולינה כזו כמעט כל יום.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk


"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש

נראה לי בזבוז זמן גדול מדי בשביל לחתוך 2 עגביות ו 2 מלפפונים

 

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אל תשתמש במכשיר בלי אביזר הנעיצה,

תשתמש לניקוי עם מברשת (בתמונה) כזו ולא תחתך אף פעם.

קשה לאנשים לפרגן, אם תחתוך קצת יותר גדול החיתוך יהיה מושלם - אתמול הוספתי צנון וגזר - בסכין זו פעולה קשה יותר. גם פרוסות מושלמות של תפוחי אדמה, עגבניות, ועד ועוד - המכשיר מקל את העבודה.

יש לי שלל סכינים ומנדולינה כזו, והסכינים של המנדולינה לא צריכים השחזה אף פעם.

זו המברשת:

 

30407814_Enlarge.jpg

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 2 שעות, Opel Astra GSI כתב:

ננסה פעם נוספת עם עגבנייה יותר קשה.

זה הסוד בכל מקרה, לא משנה סכין או לא.

אגב, אין שום קשר בין קושי של עגבנייה לבין מידת הבשלות שלה!

 

זה קטע דפוק שהתרגלנו אליו כצרכנים, אבל כשאתה מגדל עגבניות לבד אתה פתאום קולט שעבדו עליך,

ועגבניות בשלות באמת (ולא כאילו שקטפו מוקדם מדי והבשילו בדרך-לא-דרך תוך כדי המתנה בכל מיני מחסנים)

הן קשות, וקל לעבוד איתן - נחתכות בקלילות.


אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 5 שעות, hans כתב:

 

 

זה קטע דפוק שהתרגלנו אליו כצרכנים...

 

ועגבניות בשלות באמת (ולא כאילו שקטפו מוקדם מדי והבשילו בדרך-לא-דרך תוך כדי המתנה בכל מיני מחסנים)

הן קשות.

נו, זה חדש למישהו?

ברור שעגבנייה בשלה באמת היא קשה. מה חדש בזה?

עגבנייה רכה היא אחרי השיא של הבשלות שלה ונמצאת בצד של הגרף שממנו הדרך אל הריקבון.

זה ממש לא מחייב שהעגבנייה רקובה או לא טובה פשוט היא הכי קשה כשהיא בשלה על השיח. מרגע הקטיפה והלאה היא הולכת והופכת לרכה יותר.

בצעם... כמו כל פרי וירק (נראה לי).

 

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

זה עניין של זן.
עגבניות בשלות, במקור, היו קשות אחרי קטיף חצי יום. אחכ קוועטש.
כיום רוב מה שמגיע לחנויות, בעיקר בחורף הן עגבניות מזנים עם חיי מדף ארוכים. לחלק מהן יש טעם של קרטון גם שבועיים אחרי קטיף לחלק יש טעם טוב וחיי מדף ארוכים.
https://www.zeraim.com/varieties/tomato/Cluster_Tomato
זו הדוגמא הכי טובה לעגבניה מזן מודרני ומוצלח.

מה שמגיע לרמי לוי מטורקיה זו דוג' לזן עם חיי מדף ארוכים וטעם נחות. גם כשתבשיל הטעם יהיה דרעק.

http://www.kedemseeds.co.il/?product=%D7%A2%D7%92%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%9E%D7%A8%D7%9E%D7%A0%D7%93
זו דוגמא לעגבניה טעימה אבל יום אחרי קטיף אא לטפל בה עם מנדולינה

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

  • תודה 1

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

שתף הודעה זו


קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • Create New...