Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום,

סגרנו את החניה הפרטית של הבניין עם שערים, ואנחנו כעת רוצים לצבוע חלקים מסוימים במדרכה באדום-לבן, כדי שיהיה ברור איפה העמדת רכבים תפריע לכניסה וליציאה.

מדובר בכמה מטרים בשתי נקודות של החניון, אז אנחנו לא רוצים להביא בשביל זה בעל מקצוע אלא לנסות לעשות את זה בעצמנו. יש גם מכונת ריסוס צבע ששימשה לצביעת דלת, אז מניח שהיא מסוגלת להתמודד טוב עם צבעים מבוססי שמן.

ההיגיון שלי אומר שצריך פשוט שכבה עבה של צבע שמן לצביעה בחוץ, אבל האם יש משהו ספציפי יותר שמומלץ? בכלל, כל עזרה בנושא תתקבל בברכה.

תודה מראש,

דניאל

פורסם

אדום לבן זה תמרור, אינך מוסמך להציבו (או לצבוע אותו).

זה תפקידה של העיריה, עליך לפנות אליה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 30 דקות, sperial כתב:

זה תפקידה של העיריה, עליך לפנות אליה.

זה שטח פרטי, אז העיריה לא תתעסק בכך.

לפני 30 דקות, sperial כתב:

אדום לבן זה תמרור, אינך מוסמך להציבו (או לצבוע אותו).

אין ספק לגבי נכונות דבריך, אך כאן אני בספק אם יש כוונה לאכוף את החוק או כל דבר אחר.

רק ניסיון להבליט מקומות בהם חניה מפריעה לכניסה/ יציאה (האם זהו דבר נכון לביצוע או לא - זאת כבר שאלה אחרת)

פורסם
לפני שעתיים, daniel.asu כתב:

האם יש משהו ספציפי יותר שמומלץ?

הייתי מחפש חומר מונע החלקה לימים הגשומים עבור בעלי אופנועים.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש צבע ספריי של ראסט אלום לסימון כבישים בצבעים שונים. לא יקר.

אני צבעתי עם הצבע סימוני חניה לבנים, וזה החזיק תקופה. אחרי שנתיים שהצבע קצת נמחק, עם אותו תרסיס צבעתי עוד פעם.

אין לו צופציק לריסוס.

אז או שקונים את הפיה של ראסט אלום, או שאפשר לקחת מתרסיס אחר את הלחצן. או איכשהוא עם כפפות ללחוץ ולצבוע, זה מה שאני עשיתי.

תקח מסקינג טייפ או קרטונים שלא ישפריץ לכל כיוון אם אתה לא משיג פיה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

מה שאני הבנתי זה שמדובר ביציאה מהחניה לרחוב, ושהדיירים חוששים שבגלל השער אנשים יחשבו שמותר לחנות. המקומות האלה מסומנים בד״כ ב״מעטפה״ (820) ואנשים נוטים לסימון פיראטי. לכן צריך לפנות לעיריה.

אם מדובר בשטח הפרטי - הניסיון שלי, לפני המון שנים, בסימון חניות פרטיות על אספלט היה שקנינו (ועד הבית) דלי של צבע כבישים (לבן) ומברשת וצבענו עצמאית. איני זוכר את הטכניקה, אבל יצא תקין לגמרי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הצביעה היא אחרי המחסום, כלומר בשטח הפרטי של הבניין - תצבעו איך שבא לכם.

אם הצביעה היא לפני המחסום, כלומר לא בשטח הפרטי של הבניין - התשובה של ספריאל מדויקת.

איך לצבוע - בכל טמבוריה יש צבע מתאים. תבקש צבע לצביעה על בטון בחוץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עוד אפשרות - לקנות בטמבוריה הקרובה שלטי ״חניה אסורה״ ולהצמיד לקיר או לאבני השפה הרלוונטיות.

וחשוב מאוד - לפנות אישית לכל דייר ולהסביר את ההגבלה. אם אין דיירים בעייתיים זה החשוב ביותר.

• תוכן חדש...