Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סלט ירקות ערבי קצוץ דק - איזה מכשיר יודע להכין?


Opel Astra GSI
שימו לב! השרשור הזה בן 1322 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אחזק את GSI, סכין טובה.

עכשיו לוקח לך חצי שעה, עוד שבוע עשרים דקות, ועוד שבועיים זה זורם לך ואתה קוצץ כמו משוגע (רק תיזהר על האצבע!).

ושידרגת את סקיל הבישול שלך. 

SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

יש לי משהו כזה. פחות מתאים לעגבניות רכות. מסתדר טוב עם כל שאר הירקות בעולם.

בעבר היה לי סלייסר כזה, אבל הוא נשבר די מהר.

למי שלא יותר מדי  פדנט על התוצאה הפתרון הזה מאוד נוח.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, Opel Astra GSI כתב:

סלט ירקות ערבי קצוץ דק - איזה מכשיר יודע להכין?

 

ערבי.

שום מכשיר לא מתקרב לחיתוך קוביות של יד אדם

  • מעניין 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי בארון המטבח כמה סלייסרים, אף אחד לא שימש יותר מפעמיים. חזרה לסכין חדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, LotusElise כתב:

המכשירים האלה לא מוציאים קוביות.

זה לא מוציא סלט רגיל של קוביות.

ראיתי בכמה מסעדות את המכשיר שלהם והתחלתי לחפש, אין ביתיים כאלה.

זה מה שיש למסעדות שאתם מקבלים סלט ערבי קצוץ קוביות קטנות

 

http://www.gastroline.co.il/מוצר/קוצץ-ירקות-גודל-חיתוך-1717-ממ-dynacube/

 

עבדתי עם המכשיר הזה, אחרי כמה זמן צריך להחליף סכינים אחרת העגבניות נמעכות ולא נחתכות. 

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל המכשירים האלה רק גרמו לי להתעצל להכין סלט

 

קנה סכין טובה ותחתוך לבד

10 דקות בהגזמה ויש לך סלט מוכן בלי מכשירים לנקות ובלי להזמין שום דבר

תהיה בטוח שזה יותר זריז ופחות מסובך מלחתוך ירקות לסושי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם אהיה נודניק- סכין!

הרבה אנשים נרתעים מחיתוך כי מעולם לא השתמשו בסכין נורמאלית.

ולא צריך סכן של 500₪. כסין חדה וטובה של 50 שקל גם תעשה את העבודה.

כשתהיה לך על הקרש חיתוך עגבנייה לא קשה והסכין יחתוך אותה כמו חמאה תדע שזו סכין טובה.

אחרי זה צריך לדעת להשחיז מדי פעם, ללמוד איך מחזיקים סכין ואיך חותכים ואז זה נהפך לעניין של דקות בודדות לקערה גדולה.

ואני לא מכיר מישהו שיודע לעבוד עם סכין (כולל עצמי) כמו בן אדם שלא הזדקק לפלסטרים מדי פעם. אבל עם הנסיון תדירות הפלסטרים יורדת.

אצלי בימים אלו זה אולי פעם פעמיים בשנה. אז לא להתרגש מזה.

 

ואם להסתייג מכל מה שכתבתי- יש אנשים שאין להם ידיים ושום סכין לא תעזור להם. מי שיודע שהוא כזה שימשיך לנסר ירקות עם סכין משוננת או שיקנה קוצץ.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אשים ביס בכל ירק ואגרגר עם שמן זית ולימון לפני שאחתוך עם סכין.

 

משתמש במשהו מהמשפחה הזו https://www.teamimhome.co.il/product-page/סלייסר-2-סכינים-pro

מעדי לשטוף אותו ולא לחתוך עם סכין.

 

עריכה, מלפפונים חוצה לאורך ועגבניות חותך לפרוסות וככה מקבל קוביות.

 

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה הגברת שרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אך פעם לא הבנתי למה יש אנשים שמאמינים שכל ה"פטנטים" האלה באמת חוסכים להם זמן . אין תחליף לסכין טובה.

עריכה אחרונה על ידי Bob Ross
לפני 16 שעות, Transporter כתב:

 

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם חוסכים זמן. לא שתחסוך חצי שעה אבל כ 25% כן ועם הפרעות הקשב והריכוז שלי זה ההבדל בין להתחרפן מלעשות פעולה מונוטונית במשך 4 דקות או לחלק אותה לדקה וחצי פעולה מונוטונית אחת ועוד דקה וחצי פעולה מונוטיונית אחרת.

 

 

עריכה: לכמויות גדולות אני מפעיל את המעבד מזון קנווד שחותך ערימות בשניות.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • רעיון טוב! 1

תודה הגברת שרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Just now, Night Driver כתב:

הם חוסכים זמן. לא שתחסוך חצי שעה אבל כ 25% כן ועם הפרעות הקשב והריכוז שלי זה ההבדל בין להתחרפן מלעשות פעולה מונוטונית במשך 4 דקות או לחלק אותה לדקה וחצי פעולה מונוטונית אחת ועוד דקה וחצי פעולה מונוטיונית אחרת.

 

סליחה, אבל באמת מדדת פעם סטופר ועשית השוואת זמנים? 

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

 

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא סטופר אבל זה סדר הגודל.

כשאשתי חתכה סלט עם סכין פתחתי את המכשיר, חתכתי קערה ל 4 אנשים, שאפתי אותו והיא עוד לא גמרה חצי קערה. בשקלול זה שהיא חותכת יותר לאט ממני (ובניגוד אליי מסיימת כשכל האצבעות מחוברות ליד) זה יוצא בהערכה גסה כ 25%.

תודה הגברת שרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Just now, Night Driver כתב:

לא סטופר אבל זה סדר הגודל.

כשאשתי חתכה סלט עם סכין פתחתי את המכשיר, חתכתי קערה ל 4 אנשים, שאפתי אותו והיא עוד לא גמרה חצי קערה. בשקלול זה שהיא חותכת יותר לאט ממני (ובניגוד אליי מסיימת כשכל האצבעות מחוברות ליד) זה יוצא בהערכה גסה כ 25%.

 

הבנתי, השאלה היא, האם אתה לוקח לשיקלול בזמן ההכנה גם את שטיפה וניקוי המכשיר אח"כ? וזה כולל את כל החתיכות הקטנות שנתקעות לך בפנים ..

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

 

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה2, אם כבר, סלייסר זו פעולה מונוטונית

 

סליחה3, אין קשר להפרעת קשב וריכוז

 

סליחה4, פות'ש טוען שלוקח לו חצי שעה עם סכין, העובדה היא שלא יקח לו פחות זמן עם סליסר

 

סליחה חמש-שש, מעבד מזון? אתה מכין שייק או סלט ערבי?

 

 

 

 

 

 

  • אהבתי 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל לוקח בחשבון את זמן הניקוי.

1. החתיכות הקטנות יוצאות בקלות בכמה מכות לתוך שלולית מים בתבנית או בקערה.

2. לא ניסיתי סלייסר. המכשיר ששמתי בקישור גם מונוטוי אבל המונוטוניות מתחלקת לשתי פעולות שונות (חיתוך לפרוסות עם סכין ולחיצה במכשיר) שעושה את זה יותר קל.

3. מבין שאין לך בעית קשב וריכוז. בשבילי היום הכי קשה בעבודה זה היום שצריך לשבת ולבדות חשבוניות לקוחות וספקים. החצי שעה הכי מתישה עבורי.

4. לא מכיר את כישורי החיתוך של פות"ש.

5,6. מגובר על האביזר שחותך לקוביות. הוא מתפקד מעולה גם עם עגבניות בלי למעוך אותן.

תודה הגברת שרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...