אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,387 נושאים בפורום הזה
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 716 צפיות
טוב אחרי שהמזגן החליט שלאט לאט לא מקרר , ושהוא היה מקרר הוא היה קופא , והיה צריך לחכות שיפשיר. מדובר על מזגן רצפתי בן 20 , אחרי סבב שיחות לטכנאי מזגנים , שאחד מתחמק , אחד אומר שבוע הבא תדבר איתי ואחד אומר 600 שח רק לבדיקה הראשונית. לא רוצה להסתמך על אף אחד רוצה לעשות בעצמי. עכשיו בתור מכונאי מוכרת לי מערכת המיזוג ברכב , אני מניח שזה על אותו עיקרון , רק אשמח לשאלות הכוונה. באיזה גז מדובר ? R134 או אחד אחר ? איזה לחצים נחשבים תקינים למזגן ?
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התוכנית היא לטייל שבוע במונטנגרו בסוף ספטמבר. לרוב באיזור הזה של העולם אני מעדיף לטייל על אופנוע. אשמח לשמוע אם משהו מכיר סוכנות השכרת אופנועים מומלצת שיכולה להביא את האופנוע לנמל תעופה (podgorica)
הודעה אחרונה מאת Igalz, -
-
שלום חברים, לאחר שהיה לנו אותו מקרר SHARP במשך 20 שנה בעקבות מעבר דירה הוחלט להשתדרג למקרר גדול יותר וחדש. המקרר הישן נמסר למטבחון במפעל של חבר והוא עובד נהדר עד היום. קניתי מקרר של SHARP בשנית ובעקבות הפסקת חשמל הפסיק לעבוד לו הפנל הקדמי. המקרר עבד אך לא היה ניתן להכנס להגדרות שלו או לשנות טמפרטורה. המקרר תוקן במסגר האחריות והותקן מגן ברקים ומאז התופעה לא חזרה. בעוד כחודש האחריות שנה מסתיימת על המקרר. היבואן מציע רק אופציה אחת להמשך אחריות. 20 ש"ח ל36 חודשים. משמע 720 ש"ח. המקרר עלה בסה"כ 3500 ש"ח כולל הובלה. ככה שאחריות ל3 שנים עולה כ20% מעלות המקרר. האם לדעתם הצעד החכם הוא לרכוש את האחריות או שזה נשמע יקר מידי? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
מזגן לחדר שינה
מאת ד ו ד-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לבקשת בן משפחה המעונין להתקין מזגן רגיל 9-10K BTU (ON OFF) בחדר שינה , המלצותיכם לדגם שקט ואמין ובעיקר לא יקר.
הודעה אחרונה מאת levy, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 528 צפיות
היי, אשתי התפטרה מעבודתה בתחילת יולי, הזכאות שלה לאבטלה מתחילה בתחילת אוקטובר (כעבור 90 יום). היא רוצה לנסות עבודה חדשה, אם היא תתחיל ולא תאהב ותתפטר, הספירה מתאפסת מחדש? או עדין מיולי? אשמח לכל מידע ממישהו שמכיר/יודע. תודה
הודעה אחרונה מאת stas12, -
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. אודה להמלצות על חברת אינטרנט טובה וזולה לטובת פורטנייט (אח שלי מחרפן אותי ) . כרגע יש 15 מגה של בזק והוא לא מספק את הסחורה . בזק הציעו לנו תשתית עד 100 ב86 ועוד 20 שקל על נתב B . Sent from my MI 9 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
שלום רב עברתי דירה ורכשתי מכונת כביסה חדשה. שמתי לב שכאשר המכונה מחוברת לחשמל ואני נוגע בתוף ובקיר אני מקבל זרם חשמלי. זה לא חשמל סטטי כי זה קורה כל הזמן, ברגע שאני מנתק את המכונה מהשקע, התופעה מפסיקה. האם זו בעייה של המכונה עצמה או של מערכת השחמל בבית? האם לפנות לחשמלאי או להפעיל את האחריות של המכונה? (כאמור חדשה לחלוטין). האם יש אפשרות להוכיח את התופעה לטכנאי/ חשמלאי עם רב מודד (מבלי לקבל זרם)? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 719 צפיות
שלום לכולם. יש לי סכום כסף שאני מייעד להשקה במניות / בורסה. האם יש המלצה על אתר או אפליקציה שדרכה אני יכול לנהל את כל האופרציה הזו? - לקנות - למכור - לראות טרנדים תקופה אחורה - כלים אחרים? יהיה נחמד אם גם תהיה אופציה של Demo, ז״א תחילה להשתמש בכסף ״לא אמיתי״ כדי להתנסות, אבל זה לא Must have. אשמח גם במידה ויש קישורים לעמודים שמסבירים ונותנים רקע על השקעות בבורסה. תודה.
הודעה אחרונה מאת Katom, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 563 צפיות
יש ברשותי שעון כרונוגרף ישן של Sector שבעבר מאוד אהבתי לענוד. אני רוצה להחזיר אותו למצב שהוא שמיש. בעבר כשעוד היתה בו קצת סוללה, הכרונוגרף לא התאפס ככה שצריך לטפל בזה, מאמין שיש מצב שהוא יצטרך קצת שימון, החלפת סוללה ואטימה. יש מקום בחיפה שמאוד מומלץ להפקיד בו את השעון ? תודה
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
מוט אולימפי 120 ס"מ 1 2
מאת mazinya- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אשמח לקבל המלצה אם מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין מוט אולימפי קצר 120 ס"מ שעושים גם משלוחים. גוגל לא ממש עזר לי פה
הודעה אחרונה מאת Giant_TA, -
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אחת מחברות הסיבים פנתה אליי והודיעה לי שהם מגיעים לאיזור. לחיבור הבניין יש צורך באישור של הועד. הועד אמר שאישר כבר לחברה אחרת. עכשיו, נגיד אני חותם לחברה הזאת במקום הועד. מה יהיה? אז יהיו 2 חברות בבניין.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
* אין לי מושג לגבי החוקיות של זה, אבל מדובר כאן בשימוש עצמי ופרטי. אבדו לי המפתחות למחסן שלי, ולצערי אין לי מפתחות ספייר. נראה שמדובר בצילינדר דיי סטנדרטי, הוא לא נראה מתוחכם במיוחד. ראיתי כל מיני סרטונים של קידוח בצילינדרים - ואז דפיקה/משיכה או שהכניסו חפץ כלשהו לתוך המנעול לאחר הקידוח. עד כמה זה ישים? אם אין ברירה אחרת אני אקרא למנעולן.
הודעה אחרונה מאת car_me, -
שלום! אני מחפש סגנון לחימה שיענה על 3 צרכים: 1. יש לו שימוש מחוץ לאולם האימונים. הכוונה היא למשהו פרקטי (נגיד לא קפוארה), משהו שיבנה בטחון במקרה של סיטואציה לחוצה בחיים האמיתיים. ולא, אני לא מחפש ללכת מכות עם כולם, ברור לי שהסגנון לחימה הכי טוב זה ריצה אבל במידה ונקלעתי למצב שאין לי לאן לרוץ וסביר להניח שעומד מולי סתם אדם מטומטם שעלה לו החום לראש ורוצה להיות גבר גבר, אני רוצה שבנקודה זאת יהיה לי בטחון לעמוד מולו. לא מעניין אותי הסקפט ה"ספורטיבי" או התחרותי של הסגנון לחימה, אלה נטו כמה שיותר פרקטי בכמה שפחות אימונים (יש לי רצון להמשיך להיתאמן כמה שיותר כל עוד זה יעניין אותי, אבל אין לי רצון להגיע לרמה בסיסת אחרי שנה של אימונים, אידיאלית אני רוצה משהו שיניב תוצאות…
הודעה אחרונה מאת GR8Day, -
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 885 צפיות
שלום רב אשמח לשמוע על רופא שינים צדיק ותותח בחולון ,כמו המוסכניק החלומות שמתקן בעיות ולא עושה קומבינות תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לפנינו מסרטה מכאנית מופעלת קפיץ, מסרטה בסיסית המיועדת לחובבים ולא לשימוש מקצועי. ידית המסרטה ניתנת לפירוק על מנת שניתן יהיה לארוז את המסרטה בתיק קומפרטי. בצד ימין של המסרטה יש את בורר מהירות הסרט - 12, 16, 24 או 48 פריימים בשניה, בורר מצבי עבודה - אוטמטי/בודד ומד צריכת פילם, כמו כן ידית מתקפלת למתיחת הקפיץ. קפיץ מתוח מאפשר כ 30 שניות צילום רצוף. ידית מנועלה - להרצת הפילם אחורה. בצידה השמלאי של המסרטה יש את ידית הצמצם ומכסה טעינת הפילם. המסרטה היא 8 מ"מ, אך טוענים אותה בפילם ברוחב 16 מ"מ, ואת הפילם מצלמים פעמיים. תחילה צד אחד של הפילם, ואחרי זה את הצד השני, מה שמאפשר או…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 665 צפיות
אהלן, עלתה דרישה לשעון/צמיד חכם עם מאפיינים חומרתיים ותוכנתיים מאד ספציפיים. מישהו יודע איך או האם יש מפעלים שניתן לבצע הזמנה דרכם? כמובן שמדובר בכמות גדולה ולא באחד בודד. מישהו עבר או מכיר מישהו שעבר תהליך כזה? מחיפוש בגוגל - עולים מפעלים סיניים לא מוכרים ,שלאחר התכתבות איתם נוצר רושם שהם חסרי ניסיון והבנה וגם לא מבטיחים כלום.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 587 צפיות
מקרר מידאה ,מצרף 2 תמונות.
הודעה אחרונה מאת URSH, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 553 צפיות
מעניין אותי לדעת. אני משהו כמו 20-23 ימים בשנה בימי מחלה , אז אני יורד לים המלח לטפל במחלת הפסוריאזיס. המשכורת שלי כמעט ולא נפגעת. זה יוצא מהכיס של המעסיק או ביטוח לאומי משלם את הימים האלו למעסיק?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי חברים, רציתי לקבל המלצה לחנות מזרונים, אין לי בעיה להגיע לרוב הארץ, מלבד הצפון הרחוק(קריית שמונה) והדרום הרחוק(אילת). תודה רבה חברים. נ.ב אם יש לכם המלצה למזרון זוגי 160X200, אשמח גם כן לשמוע, תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת URSH, -
-
סטרימר של Roku 1 2
מאת Asaf-R- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
מישהו התנסה עם הסרימרים שלהם? על פניו נראית חלופה דיי טוב לשיאומי. https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B07HDBZN7Q/ref=dp_olp_afts?ie=UTF8&condition=all אפשר להתקין עליו סלקום טיוי? באתר שלהם כמובן שלא היה זכר לנושא, והנציגה הנחמדה של סלקום לא ידעה על מה אני מדבר.
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 844 צפיות
חבר סיפר לי סיפור: השכנה שלו מבוגרת והוא עוזר לה היכן שיכול. היא הסתבכה עם הוט שחוזרים ומבקשים תשלומים למרות שהבטיחו לה בכל תשלום - שזהו האחרון ודרכיהם ניפרדות. מדובר בכל פעם בסכומים קטנים יחסית (50, 10 ש"ח וכו') אבל כמובן הרבה עבור הגברת שאין לה מקורות הכנסה. החבר מטפל לה בכל פעם בנושא מולם, הם מצידם אומרים שלא ניתן לשלוח מכתב "אין יותר דרישות והכל נסגר" במייל, אלא רק בדואר וכך הם עשו (הוא כמובן מניח שמדובר בשקר). כרגע הם מבקשים כבר תשלום שלישי, לא ברור כל כך על מה. הוא כמובן יתקשר אליהם שוב, יגיד בתחילת השיחה שבנייד שלו מותקן מקליט שיחות אוטומטי וימשיך השיחה בכדי להבין על מה הם הפעם רוצים תשלום, אבל נגיד שהשיחה תגיע למבוי סתום - לאן לפנות? ynet ? מ…
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 866 צפיות
שלום לכולם בקרוב עוברים לבית חדש ושוקל להתקין מערכת כזאת. בעבר הרחוק התקנתי בבית הנוכחי מערכת של הרדלס משהו כזה, בדיעבד החברה עצמה רוצה לקדם מוצר חדש שלהם וטוענת שמה שהם סיפקו יש בהתקן סיבי זכוכית וזה מסוכן לשתיה וכו', אז קצת ירדתי מהרעיון לבינתיים. היום קפצה לי פרסומת על "טכנולוגיה חדשה", האם מישהו מכיר את המוצר? או יכול לחוות דעה על מוצר חדש? מבחינתי החשיבות העליונה לשמור על הדוד(יחד עם זאת לשמור על המים) ושאר מכשירי החשמל תאורתית אבנית במי שתיה זה משהו שהוא לא מזיק עד כמה שאני יודע, לכן אין לי בעיה לשתות אותם. זה המוצר https://www.nyga.co.il/Product.aspx?cid=184&pid=1772
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי גג מרוצף גדול (100 מ"ר). לפני כמה שנים לאחר בעיות רטיבות חוזרות הורדנו את כל הריצוף, שמנו יריעות ועליהן ריצוף חדש. המצב השתפר מאוד, אבל פה ושם יש נקודות שעדיין יוצרות רטיבות בגשם. אני רוצה לפני החורף לטפל בגג בעצמי - למרוח חומר איטום בנקודות הבעייתיות או אפילו על כל הגג ואני חושב שגם על ראש הקירות החיצוניים (שאולי הגשם חודר דרכם) האם יש חומר מומלץ לכך? האם זה אפשרי או שאני שאפתני מדי? בגוגל מצאתי מגוון חומרים לביצוע איטום. למשל - https://www.b-gtech.com/בי-ג-י-דורוסיל-מט https://devtec.co.il/product/איטום-שקוף-למרפסות-וגגות-מרוצפים-n-2/ https://www.mivnit.co.il/items/1663826-איטום-מרפסת-מרוצפת-ועוד-MariTrans-MD- …
הודעה אחרונה מאת motior, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 563 צפיות
יש סיכוי שמישהו רואה את זה בערוץ של הסדרות הטורקיות? {לא אני! אני לא רואה את זה}
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 494 צפיות
שלום,היכן ניתן לרכוש פריטים אלו לתחום הרכב? מאסתי בזבל שיש בחוץ.עדיפות לאזור הדרום אבל אני לא בוחל.תודה.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 557 צפיות
אני רוצה לעשות ביד נרתיק. מעור. הלדרמן שלי כבר צועק הצילו, הנרתיק המקורי שהגיע איתו גמור. החדשים לא מכילים כיס צדדי שבו אני שם את הפנס הקטן שלי. חלופיים (ויש כמה מדהימים בשוק!) לא כוללים נעילה. לא מצאתי משהו שתואם ב-100% את הציפיות והרצונות שלי, אז אצטרך להכין לבד בעצמי 😏 יצירה בעור זה לא משהו שיש לי ניסיון איתו. אני מבין את העיקרון, אבל טרם שמתי את הטלפיים שלי על החומר. אני צריך קצת ייעוץ (עובי חומר מומלץ למטרה, כלים שרצוי שיהיו) מעבר לרכישת הציוד הבסיסי. תודה לעונים.
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 698 צפיות
ערב טוב דירה חדשה מקבלן של 3 חדרים . בעקרון אני מתלבט בין האינוורטר למזגן On/Off , אני מתכנן לקנות 3 יחידות של טורנדו עם 7 שנות אחריות מלאה . 1. לסלון 3 כ"ס 2. לחדר שינה 1.25 כ"ס 3. לממ"ד 1 כ"ס . אני צריך את עזרתכם ואז אוכל להחליט : 1. מבחינת עלות תיקון שהביטוח יגמר , הבנתי שלתקן אינוורטר יותר יקר , האמנם ? 2. מבחינת תצרוכת חשמל - האם יש הבדל בין השניים ומי מבניהם יותר חסכוני ? 3. לאיזה מהמזגנים יהיה מנוע שקט יותר ? תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת Alkash, -
-
- 10 עוקבים
- 29 תגובות
- 2 אלף צפיות
סבלתי מכאבים בקרסול מספר חודשים עד שהלכתי לאורטופד שאבחן דלקת בגידים. עברתי סידרת טיפולי פיזיותרפיה ששיפרו קצת את המצב אבל מאס כבר שנה וחצי אין שינוי. יש למישהו תובנות מה ניתן לעשות (האורתופד אומר ניתוח ואין לי זמן להיות מושבת עכשיו)?
הודעה אחרונה מאת BioS, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבת שלום, בעקבות המצב (אין חו''ל 😥) אני יורד לאילת לראשונה מאז שהייתי בן 10. נוסע עם בת זוג ועוד זוג למלון אסטראל וילג'. אני באמת לא יודע איך להתנהל באילת (חוץ מזה שאני יודע שאני קונה פלאפון ושואב אבק), באיזה סכום להבין שאני מבזבז יותר מידי? מה האטרקציות הקיימות? פאבים טובים? בגדול אנחנו רוצים כל מיני אטרקציות ימיות + צלילה. אני קונה את הרוב דרך חבר אז יהיה יחסית זול. אשמח להמלצות ודברים שלא כדאי לפספס.
הודעה אחרונה מאת Potato, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 552 צפיות
שלום רב, המכסחת שלי שקיבלתי מתנה לפני שנים רבות עמדה איתנה בכל מכשול לאחרונה לא מצליח להשתמש בה. החלפתי אטם בין הפילטר אוויר לקרבורטור ובין הקרבורטור למנוע, ניקיתי הכל, פלג חדש, פילטר אוויר חדש. מצליח להניע רק כאשר מרסס טיפה ספריי קרבורטור ביניקה ואז המנוע עולה יורד עולה ויורד, יש איזה משהו שמושך את המצערת מכיוון המנוע ואני לא מצליח להבין למה ומה זה. חבל לי על המכונה וזה נראה לי בעיה קלילה רק שאני לא מצליח לעלות על זה. אשמח לעזרה המקצוענים פה, מצורף סרטון. VID_20200831_134211(0).mp4
הודעה אחרונה מאת Rieno,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 549 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- bigfoot7375nadav
- hans
- eyalgr
- yuvk
- פריג'י
- amirtoar
- discoTD5
- orsh99
- kingikra
- davemustaine87
- asix
- FuriousLift