Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על חברת אינטרנט זולה וטובה

bigbosf
שימו לב! השרשור הזה בן 1476 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם. אודה להמלצות על חברת אינטרנט טובה וזולה לטובת פורטנייט (אח שלי מחרפן אותי ) . כרגע יש 15 מגה של בזק והוא לא מספק את הסחורה .
בזק הציעו לנו תשתית עד 100 ב86 ועוד 20 שקל על נתב B .

Sent from my MI 9 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

018 נותנים אינטרנט 100 מגה ב69 לחודש.

אם תרצה לשכור מהם נתב, זה יעלה עוד 10 שקל בחודש (ו50 שקל חד פעמי ששליח יביא לך את זה).

כשעוזבים אותם, צריך להביא את הנתב המושכר פיזית למשרדים שלהם בפתח תקווה.

סה"כ בסדר, רק צריך כל שנה לוודא איתם שהמחיר נשאר 79 כי הם אוטומטית מעלים ל99.

אני מצד שני, צופה בעיה אחרת, אם יש לכם 15 מגה, האם התשתית שלכם תומכת ביותר מזה ?

בדר"כ החברות שמחות להעלות אותך במהירויות האלו לחבילות הסטנדרטיות באותו מחיר או נמוך מזה, ולא יעלו אותך רק אם פיזית אין תשתית שתומכת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתב BE לא שווה 5 שקל.. סתם תעלול שיווקי, אם אין לך ראוטר תומך VDSL (צריך למהירויות של 40 מגה ומעלה בתשתית בזק) אז קונים אחד ביד2 ב 100-150 ש"ח.

לאיזה ספקית אתם מנויים?

תתחיל מלבדוק פינג לשרת המשחק:
https://gameserverping.com/fortnite-battle-royale

בדגש על השרת בפרנקפורט, ככל שהמספר (פינג שנמדד ב ms) יותר נמוך ככה אח שלך פחות יסבול כשהוא משחק.
עד 65 זה מעולה, 65-90 גם סבבה, 90 ומעלה -> תעבור ספקית, בזק בינלאומי מומלצים כי יש להם את הניתוב הכי טוב לאירופה, גם 018 לא רעים.

אם יש לך אפשרות לפרטנר פייבר אז הם גם טובים ולא יקרים (70 ש"ח לחבילת 200 מגה), תוצאות עם פרטנר

עריכה אחרונה על ידי ishayk
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזק בינלאומי מציעים חבילה בשוק הסיטונאי של ספק + תשתית של בזק ובזק בינלאומי במחיר סביר לגמרי

לעניות דעתי הקו שלהם מאוד איכותי ולא היה אצלי תקלות טרם עברתי לסיב אופטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה לגבי פרטנר/סלקום בסיב אופטי ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך תשתית סיבים - אשריך.

לח יש אפשרות ל-500 או 1000 מס"ש על תשתית הנחושת של הוט, אבל בגלל כבל אחד בבית שמוגבל ל-100 מס"ש, דווקא בקטע מהמודם לתיבת התקשורת, אני מסתפק בחיבור 200 מס"ש. עד לאחרונה החיבור היה דרך הוטנט ומאד לא יציב, לאחרונה עברתי ל-ITC עם שיפור ניכר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-BE  לא מוצלח. אני לא ממליץ עליו.

מעבר לזה - לדעתי בזק בינלאומי וחבילת גיימרים יהיה הכי טוב על תשתית בזק. 

אם יש אפשרות לסיבים - לך על זה.

ספיראל - תחליף את הכבל. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני תריך להחליף את כל הכבילה בבית, עניין של אלפי שקלים. בינתיים לא במקום גבוה בסדר העדיפות.

מה שקרה הוא שמי שהתקין לי את הכבלים היה מתקין האזעקות שהביא קבלן השיפוצים, ובדיעבד התברר שאין לו מושג מה זו רשת מחשבים. וכיוון שמדובר במשהו יותר מורכב מרשת ביתית רגילה אני מסתפק ב-200 מס"ש במודם ו-100 בשאר הדירה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלפי שקלים? אתה גר בארמון ורסאי?

תשמע זה לא כזה מסובך אתה יודע. אתה קונה גליל של כבל רשת. 100 מטר זה 200-250 שקל.

משחיל לבד.

קונה מכווץ סופיות ועובד לפי סכמה די פשוטה שיש ברשת.

אתה סוגר את זה בפחות מ-500 שקל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הניסיון היחיד שלי בהשחלה הוא של כבל קואקס לטלויזיה לפני הרבה שנים, למזלי היה לי שכן שהיה טכנאי במת"ב שחילץ אותי מהברוך שנגרם לי על ידי איזה ברך בצנרת (שיועדה במקור לטלפון), ולא יודע ללחוץ את הקונקטורים (עשיתי כמה ניסיונות כושלים). ואמנם לא מדובר בארמון, אבל במערכת שכוללת השחלה של 7 קטעים שחלקם די ארוכים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסתתרת פה איזה בדיחה על השחלות

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 1.9.2020 בשעה 23:21, bigbosf כתב:

מה לגבי פרטנר/סלקום בסיב אופטי ?

100 רמות מעל כל השאר, לפחות פרטנר.

אתה לא צריך מהירות יותר מ-40 מגה.

אתה כן צריך פינגים נמוכים כפי שהסבירו לך.

אצלי פרטנר נותנים את התוצאה הטובה ביותר.

אחריהם הוטנט ואז בזק בינלאומי.

018 ו-012 היו זוועה בגיימינג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...