Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בסיטרואן C3 2026

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיוני לגמרי מה שהם עושים, הם לא יודעים כמה הרכב יעמוד שם. אבל בהחלט היה נחמד אם היו בודקים זאת לפני המסירה.

למשל לא ידעתי שבמצלמה יש כרטיס סים, נכנסתי סתם לאפליקציה ולחצתי על שליטה מרחוק ופתאום אני מקבל גישה למצלמה. מי משלם על הסים? כמה ? לא ברור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בזמנו לחבר שקנה רכב חדש היה בדיוק את אותו דבר רק עם וויז ברכב. אחרי זמן מסויים(ניראה לי חצי שנה) התקשרו אליו מהחברה שסיפקה את הסים ואמרו לו שההטבה הולכת להגמר ואם הוא רוצה שזה ישאר זה יעלה לו X כסף בחודש

הוא התרגל לזה, אז הוא הסכים להשאיר את זה.

גם זאת שיטת שיווק. 

• אהבתי 2
פורסם

אותי רק מעצבן שלא ידעו אותי על זה.

מחר אבדוק מול סלקום לגבי הסים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מובן מה את אומר בסרטון ב 5:48

"אבל באק כשלוחצים קצת על גז זה מוריד הילוך"

הרכב נראה מאוד מרשים ונוח מתוכנן קודם כול לנוחות ואחרי זה כול השאר!

תתחדש!

פורסם

😀 אכן יצאה לי מילה לא מובנת.

הכוונה שלי שברגע שיש רעידות עקב סלד נמוך בגלל הילוך גבוה, לוחצים על גז ואז או שהמהירות עולה והרעידות נפסקות או שהתיבה מורידה הילוך. זה מורגש למשל בעליות.

• מעניין 1

פורסם

איך אומרים על טעם וריח, אני לא אהבתי את הלבן בכלל.

הייתה התלבטות בין אדום לכחול.

וביום של המסירה ראיתי כסוף שניראה גם טוב.

שחור אחרי הקליאו אין מצב, קשה לתחזק אותו.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

תתחדש! עיצוב חיצוני מוצלח מאוד לדעתי. לא מתיימר פשוט ויפה, לא משדר ״פרימיום טק״ עתידני מאולץ ומעייף כבר. פשוט אוטו נאה בלי אפקטים מיותרים, לא צריך יותר מזה. גם הצבע מעולה. 

כיף שמצאת רכב שאתה מתלהב ממנו, זה באמת קשה היום עם כל צבא השיבוטים חסרי האופי שרץ בחוץ. 

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, vxlan כתב:

תתחדש!

הקליאו נמסרה לטרייד בסוף, או שנמכרה על ידך?

נמסרה לטרייד אין, לא הצלחתי למכור לבד למרות שהורדתי לא מעט מהמחיר, וחבל הרכב היה סופר שמור, נתונים מעולים, ציפוי ננו וו גרירה. אבל הסטיגמה הצרפתית השפיעה.

פורסם

קודם כל תתחדש, הצבע הכחול ממש יפה

אני גם רציתי להתחדש בצרפתיה חדשה,קליאו טכנו פלוס,אבל ירדתי מהעניין בגלל ה CVT, בניגוד לקליאו שלך שהיא דו מצמדית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...