Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רופא שינים מומלץ בחולון

gilcom
שימו לב! השרשור הזה בן 1480 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אם אתה מעוניין אני יכול לספר על הרופא שיניים שלי, תותח בלי קומבינות, אבל יקר בצורה קיצונית

בערך כמו להכניס את השיניים שלך לטיפול במוסך של BMW.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה חשובה.

אל הרופא שיניים שלי הגעתי בהמלצה מחבר משפחה שהוא מומחה לטיפולי שורש ומרצה באוניברסיטה ולימים גם הפך לפרופסור

הוא המליץ עליו ואמר שהוא הולך אליו בעוד שאחותו גם רופאת שיניים (זה שלעצמו אומר הרבה)

כאחד שיש לו שיניים בעיתיות ועבר כמה רופאי שיניים, אין ספק שהוא רמה ואפילו 3 רמות מעל כל השאר

נתחיל מהזריקה שהוא עושה אותה בשיטה שהרבה פחות כואבת ומורגשת מכל השאר (לא שזה מעיד על משהו, סתם נקודה חיובית נוספת)

הפדנטיות שלו, יש לך פצע ? לך הביתה הוא לא מטפל, יש לך דימום ? לך הביתה ככה לא עושים סתימה.

כתר - 6 פגישות על כל כתר, עד שלא הכל טיפ טופ, יושב במקום המדויק, בזוית המדויקת, הצבע הוא המדויק - הוא לא מסיים.

--

בגלל שהמחירים שלו גבוהים, אמרתי די, עובר למישהו אחר, עברתי למישהי שהיא צריכה להיות גם תותחית - מרצה באוניברסיטה ואותו חבר משפחה מההתחלה, גם מכיר אותה ועובד איתה

מרגישים שאיכות הטיפול לא אותו הדבר, אין את הפדנטיות, נפל לי כתר לאחר 10 שנים, הלכתי אליה והיא הדביקה לי אותו, במקום הדבקה זמנית עשתה לי הדבקה קבועה

הזוית לא הייתה נכונה ואז שייפה לי את השן כי זה לא ישב טוב והפריע לי בסגירת הפה, ולסיום השאירה לי שאריות דבק מסביב.

חזרתי אליו ...

בטוח שיש עוד טובים כמוהו, אבל עוד לא נתקלתי במישהו ברמה גבוהה שלא לוקח מחירים אסטרונומיים ..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו בדיוק הרופא שיניים שלי כבר שנים, מדויק, לא מכאיב, יסודי, ולא מוריד סתם שיניים

כפי שעושים כמה רופאי שיניים, במקום לנסות לחזק/להציל אותן.

לפני כמה ימים עשיתי אצלו עקירה, לא הרגשתי את הזריקה ופשוט הייתי חייב לומר לו שזה משהו לא רגיל

לאחר העקירה לא כאב ולא כלום. לעומת זאת המחירים במכבי למשל 20 ש"ח לעקירה לעומת 280 ש"ח בפרטי

העדפתי את הפרטי. לגבי טיפולים כוללים, לא החלטתי עדיין. אבל עד עכשיו אני מרגיש את הכאב/טראומה של "המומחית" לחניכיים  של מכבי שדקרה לי את החניכיים בכוח למרות שאמרתי לה שזה ממש כואב, היא טענה שככה בודקים. (הרופא הפרטי לא עושה את זה לעולם) או פעם לפני הקצעת שיניים, פשוט הרופאה הפרזיטית דחפה לי מחטים  לתוך הפה בצורה כל כך ברוטלית שנשארתי בהלם מכאב.

האם שווה להוסיף עוד כמה אלים לרופא הפרטי במקום במכבי? לדעתי כן. (חוץ מזה במכבי צריך לחכות 3/4 חודשים בין פגישה -הזוי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חושב שכאב זה מדד לרופא..

בכל מקרה ההשוואה שלי היא לא בין מכבי לרופא פרטי, אלא בין רופאים פרטיים טובים. 

להבהרה על עקירת שן בינה כלואה

אני משלם 2000-3000 עבור מומחה שקיבלתי אליו הפנייה מהרופא שלי (ואז מצליב את ההמלצה עם החבר משפחה לוודא שהוא טוב) 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו בדיוק הרופא שיניים שלי כבר שנים, מדויק, לא מכאיב, יסודי, ולא מוריד סתם שיניים
כפי שעושים כמה רופאי שיניים, במקום לנסות לחזק/להציל אותן.

לפני כמה ימים עשיתי אצלו עקירה, לא הרגשתי את הזריקה ופשוט הייתי חייב לומר לו שזה משהו לא רגיל
לאחר העקירה לא כאב ולא כלום. לעומת זאת המחירים במכבי למשל 20 ש"ח לעקירה לעומת 280 ש"ח בפרטי
העדפתי את הפרטי. לגבי טיפולים כוללים, לא החלטתי עדיין. אבל עד עכשיו אני מרגיש את הכאב/טראומה של "המומחית" לחניכיים  של מכבי שדקרה לי את החניכיים בכוח למרות שאמרתי לה שזה ממש כואב, היא טענה שככה בודקים. (הרופא הפרטי לא עושה את זה לעולם) או פעם לפני הקצעת שיניים, פשוט הרופאה הפרזיטית דחפה לי מחטים  לתוך הפה בצורה כל כך ברוטלית שנשארתי בהלם מכאב.

האם שווה להוסיף עוד כמה אלים לרופא הפרטי במקום במכבי? לדעתי כן. (חוץ מזה במכבי צריך לחכות 3/4 חודשים בין פגישה -הזוי)

תשמע זה רק מחזק כמה אין לך מושג.
הבדיקה שהיא עשתה לא הייתה עם מחטים וזה לא דקירות. אלא עם משהו קהה בצד. נקרא פרוב.

הבדיקה אינה נעימה וככה עושים. והיא חשובה מאוד.
וזה שהרופא שלך מעולם לא עשה לך אותה זה ממש לא בסדר.
זה לבדוק את היסודות לפני שבונים את הבית.

ללכת לרופא כי הוא לא מכאיב זה כמו לבחור מוסך לפי זה שהוא שוטף את הרכב בסוף. זה נחמד. אבל זה לא העיקר.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתעלק על הפוסט, המלצה לרופא שיניים בתל אביב? כרגיל מקצועי וטוב. כסף זה לא מה שחשוב פה. וכזה שיוכל לקבוע לי תור פחות מחודש קדימה

עריכה אחרונה על ידי נמרוד...
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...