אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,387 נושאים בפורום הזה
-
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
התחשק לי לעשות קצת DIY (מה שלא יצא לי לעשות המון המון זמן בגלל הילדים). יש לי נישה במרפסת השירות שהתקנתי מדפי עץ חתוכים לפי מבנה הקיר אי שם לפני עשור, מעבר למכוערות של זה, זה לא פרקטי כי הכל פתוח ותופס אבק. ואז נתקלתי באיזה מחסן עצים שמציע גם שירותי חיתוך ל DIY אז הכרחתי את עצמי לשבת וללמוד קצת sketchup כדי שאבנה תוכנית. להלן התוצאה, אשמח לעצות, תיקונים ועזרה איך לתכנן את המגירות (איך מתכננים מידות כדי שיהיה מקום למסילות). הרעיון הוא חלק עליון עם מדפים אמצע-תחתון - 3 מגירות פתוחות מאוורוות לבצלים/תפוחי אדמה חלק תחתון עוד לא החלטתי אם אני רוצה מגירות או מדפים (נוטה לכיוון מגירות) בצד הימני ישנו מקטע של הקיר הקטן שאסגו…
הודעה אחרונה מאת vogel, -
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 1 אלף צפיות
מרוב הפעמים שהייתי תקוע והלכתי לאוף טופיק אני חושב שאעביר לילדים שלי מוטו לחיים - אם אתה לא יודע מה לעשות תשאל באוף טופיק. יש לי כלב ואני מאוד אוהב אותו ונהייתי קצת יותר מודע לעניין התזונה שלו לא זוכר בעקבות מה זה קרה אבל את הכלב הקודם האכלתי בבונזו כי הוא אכל את זה סבבה ולא הייתי מודע לזה שזה אוכל נחות היום אני כבר לא מסתמך על המלצות של מוכרים בחנות כי אני מפקפק במקצועיות וביושרה שלהם וגם לא מסתמך על וטרינרים כי גם להם יש אינטרס כלכלי והולך לבדוק בעצמי מה אני שם לו בצלחת. כיום אני בוחן רעיון למיזם בתחום האוכל לכלבים משהו שיכול לעזור לחברינו ההולכים על ארבע להיות בריאים יותר ואני מחפש אנשים שחיפשו\חקרו באינטרנט לגבי האוכל או התזונה של הכלב שלהם לשאול אותם כמה ש…
הודעה אחרונה מאת maxcher, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 748 צפיות
חושב לקנות מחשב גייאמג לילד בן 11 מ ksp. חשבתי על דגם של ksp או לנבו. יש מפרט או דגם מסוים שמומלץ תקציב בסביבות 5k אך אפשר למתוח אם צריך.
הודעה אחרונה מאת גל1, -
הפכתי את הרשת ופשוט לא מצאתי. יכול להיות שפשוט לא קיים לדגם הזה? הדגם הוא Indesit BTW D551052 כמובן עוד לא נישבר כלום והמכונה כמובן עוד באחריות, אבל אני אוהב להיות מוכן עם המידע הזה מראש, וגם אוהב תמיד במכשיר חדש להתבונן קצת איך מה ומי. וליתר בטחון צירפתי את המדבקה מאחור כי אולי אני לא רואה דגם נכון? בכל אופן, גם היה שרשור לא מזמן על נושא מכונות כביסה, והמדבקה מעניינת...
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 834 צפיות
אז ככה כביש לא רחוק מהבית שלי עבר קרצוף והרבדה מחדש של האספלט בחודש האחרון +- סימתי את הכביש באדום בתמונה מאז חווית הנסיעה בו פשוט עלובה לאורך כמעט כל הנתיבים כל MANHOLE מוגבהה בצורה מוגזמת ככה שכל אחד כזה נותן לך זפטה ומרים לך את האוטו למעלה, עבודה ממש עלובה של הקבלנים קשה לי להאמין שדבר כזה נעשה ברשלנות - זה פשוט ממש ממש גרוע ולא בטיחותי . מה שהוביל אותי למסקנה שאולי הם עשו את זה בכוונה? למרות שזה כבר רשלנות ופגיעה מוכוונת ברכבים שנוסעים בדרך (וזה דרך מרכזית מאוד באיזור עסקים ושכונות) *למי שלא מכיר או לא מהאיזור מדובר בדרך עירונית מהירה (עד 70 אאלט) והקטע שבגלל שהיא הייתה סלולה כל כך טוב, ויחסית קטע ארוך אז בלילות היא…
הודעה אחרונה מאת arik100, -
-
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, שנה טובה ומבורכת לכל בית ישראל 🍯 לפני כ3 חודשים חבר לעבודה הביא לי מכונת קפה טוחנת מקצועית של חברת JURA המכונה הייתה משומשת וחייבה תיקון קל . המכונה תוקנה ומאז כל יום הרגשתי שאני בבית קפה לאחר מספר מכונות קפה שבהן השתמשתי שהיו מבוססות על קפסולות, עם מכונת הקפה של JURA הרגשתי שעליתי כמה רמות בעיקר מבחינת הטעם של קפה טחון טרי . לפני כשבוע מכונת הקפה שווקה חיים , תיקון המכונה יעלה כ1500 ש"ח . אני מוכן להשקיע עוד קצת ולקנות מכונה חדשה שתתאים יותר לשימוש ביתי שתדע להפיק 2 כוסות קפה משובח ביום . איזו מכונה הייתם ממליצים לרכוש במסגרת התקציב ? תודה
הודעה אחרונה מאת RBRB, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי כל כך הרבה שאלות על הגידול , אבל קודם אתן מידע על עצמי. רווק בן 23 , גר בדירת קרקע עם חצר פרטית משלי , יש כלב גדול בחצר / בבית (תלוי) . עובד קלאסי מ 8:00 עד 17:00. אחרי הרבה קריאה באינטרנט יש לי מלא שאלות . 1.איזה סוג תוכי ידודתי וקל לגידול ? (למתחיל) , לא מעוניין שידבר משפטים אבל אשמח אם ילמד כמה מילים . 2.איזה כלוב הכי מתאים ? 3.תוכי צריך לעוף בתור הבית ? 4.תוכי שהולך על הכתף / יד מדובר בסוגים מיוחדים ? 5.איזה אוכל צריך לקנות להם ? 6.כמה כסף מצריכה הקנייה של הכלוב + צעצועים והתוכי עצמו. 7.מה ההבדל בין הסוגים ? 8.מה הכוונה שכותבים "האכלת יד"? 9…
הודעה אחרונה מאת khc, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 605 צפיות
היי, יש כאן אנשים שמשחקים האטריק? הקורונה כאן והחלטתי לחזור למשחק שעזבתי לפני בערך עשור. למי שלא מכיר, מדובר במשחק אינטרנטי (על דפדפן האינטרנט, לא דורש התקנה או הורדה) של ניהול קבוצת כדורגל (לא משחקים, מנהלים), נגד אנשים מרחבי העולם. משחק אסטרטגיה לכל דבר, ממכר מאוד, חינמי ופועל כבר הרבה מאוד שנים, מומלץ מאוד. יש כאן מישהו שמשחק במשחק?
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 566 צפיות
המחשב נדלק. המאורר עובד. המסך שחור. חיבור מסך חיצוני לא עובד. חיפשתי קצת ברשת. עשיתי פריקה של חשמל על ידי לחיצה של כפתור ה-POWER. הפעלה על ידי לחיצה על SHIFT שמאלי ועל F8. הלך הלוח אם והמחשב לפח?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שנה טובה לכל חברי הפורום, יש לי משטח בטון מוחלק בגודל של 5 מ' על 12 מ'. הקבלן אמור להגיע לחרוץ את הבטון ולשים סילר. 1. מה המרחק האידיאלי בין חריץ לחריץ? 2. מה העומק של החריץ? 3. מה הפעולות שצריך לבצע לפני הסילר? תודה מראש, אבנר
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי מזגן יחסית חדש של פיילוט (AUX). ושמכוונים את הטמפרטורה הוא מתעלם מזה. שהוא היה חדש הוא קצת זייף, אבל בערך במעלה ,אז רוב הזמן השתמשתי בifeel, אז השלט שולט על הטמפרטורה. אתמול לא נלחץ לי הכפתור של הifeel אז הוא הגיע ל-21 (לפי מד חום שיש לי בחדר) מעלות שכיוונתי ל-25. יש דרך לפתור את הבעיה בזול ללא טכנאי, למשל להחליף חישן טמפרטורה או משהו? או שזה בנוי על הלוח?
הודעה אחרונה מאת car_me, -
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, מידי פעם אני מפרסם פריטים למכירה ביד 2. באופן מוזר הן מופיעות גם באתר https://www.ad.co.il/. אני מבין שהם עושים איזשהו קרולינג על אתרי יד שנייה ומכניסים את המודעות לאתר שלהם. כנראה האלגוריתם שלהם לא יודע להוריד מודעות לא רלבנטיות כאלו שכבר נמחקו. לא פעם קרה שפנו אליי על פריטים שהיו מפורסמים לפני שנה ביד 2 שמזמן המודעה שלהם ירדה. השאלה שלי איך מעיפים מודעות משם? תודה.
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
מעניין אותי לעשות איזה סקר קצר בנוגע לנעלי יומיום שלכם. כמה זמן שורדות אצלכם זוג נעלי יום יום? [אני חייב להדיגש, שאנקדוטות כמו נעליים שנועלים פעם בחודש ואיתכם כבר 4.5 שנים - לא רלוונטיות] כמה אתם הולכים ביום יום? אתם מחליפים סתם כדי להתחדש או רק כשיש סימני שחיקה מתקדמים? השואל הינו בעל רגלי הוביט שמאז שהוא זוכר את עצמו הורסות נעליים כול שנה, לפעמים אפילו לוקח פחות זמן. אני יודע שההמלצות לגבי נעלי ריצה הן 700-1000 ק"מ, אבל אני לא חושב שזה תקף לנעליים שהולכים איתם יום יום. אכתוב את הנתונים שלי אחרי כמה הודעות.
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, עקב הסגר שבא עלינו, החלטתי לשדרג את המחשב הישן, למחשב נורמלי יותר, המחשב הישן מריץ PUBG וכו׳ ברמת מינימום על 45FPS לערך, קצת נמאס לי. השאלה היא כזאת, תקציבית, אני מעוניין לרכוש מחשב עד כ-3500 ש״ח, נטו גיימינג, חזק ככל האפשר, שאוכל להנות ולשפר את חווית המשחק. (את המחשב הישן מסרתי כך שאין אפרוץ לשדרג עליו). אשמח להמלצות למחשב, תודה!
הודעה אחרונה מאת כוכב השחר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מצטער על הכותרת- זה הניסוח היעיל ביותר שיכלתי לחשוב עליו. הכל התחיל אי שם בשנת 2012. פתחתי עסק עצמאי, אתר וכל הבלגאן. כחלק מהשיווק והפרסום של עצמי, יצאתי עם כמה רעיונות יצירתיים למדיי, שלא הופיעו במקומות אחרים. בנוסף, משפט שאמר לי אחד מהלקוחות שלי, ליווה אותי בסרטונים ובעמודי האתר לכמעט כל המוצרים שלי. יש לי תיעוד מתי אמרתי מה ומתי כתבתי מה. למיטב זכרוני, כמה חודשים לאחר מכן, חברה אחת (מהמוכרות בשוק) ניכסה לעצמה את המשפט הנ"ל, ואף יצאה בקמפיינים שמכילים כמעט אחד לאחד את התוכן ששמתי אצלי באתר (מבחינה רעיונית). אני עד היום שומע את הפרסומות שלהם ומתעצבן על החקיינות הזו בכל פעם שאני שומע אותה. העיזים: -לך תוכיח …
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
יש לנו מספר שכנים שמאכסנים דברים בחניה התת-קרקעית שלהם בבניין. מדובר בדברים כגון כסאות שאינם בשימוש, שמשיות שבורות, אפניים מפונצרות, ויטרינות, פחי צבע, תריסים וכו'. הודענו להם שאנו מביאים חברת ניקוי לניקוי יסודי לפני פסח ועליהם לפנות הכל. כל מה שלא יפונה יזרק. כמו כן לאחר פסח מתוכננת הדברה. מספר שכנים לא פינו וכשהגיע החברת ניקיון לא היתה באפשרותה לפנות חלק מה"פסולת" מפאת גודלה ומשקלה. אז הניקיון בוצע באופן חלקי וכמו כן זה גם יפריע להדברה שתבוצע בקרוב. מה ניתן לעשות כדי לגרום להם לפנות את הפסולת? מבחינתינו/חברת ניהול/ועד בית כל האמצעים כשרים, בין אם זה להזמין גוף שיתן להם דוחות, תביעה וכו'. מקריאה ברשת הבנתי שחניה פרטית בבניין הינה ברשות הרב…
הודעה אחרונה מאת Benor, -
מעל 19 שנה היתי מנהל של פורום רכב (207) בתפוז, וזהו, סגרו את השאלטר, בלי הודעת פרידה מסודרת, בלי להציע דרך לגבות תכנים, היו רמזים לזה בשבועיים האחרונים אבל די החביאו את זה ובטח שלא פרסמו מתי, פשוט חיכינו, והנה זה עכשיו הסטוריה. אז שהמונופול לא יעלה לכם עכשיו לראש CF הא? 😝
הודעה אחרונה מאת V6, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 579 צפיות
הבידוד עשה את שלו, הטלפון כבר מעל לשנה אצלי ומזמן רציתי לשים רום קסטום פשוט התעצלתי, מה גם שהמון זמן לא התעסקתי בזה וזה עלול להיות מתוסבך. מפה לשם הצצתי איזה רומים יש לשיאומי מי 9 שלי והלכתי על שם שהיה מוכר לי ממזמן, paranoid android. הותקן בהצלחה (אחרי איזה תקלה שלי שסיבכה את ההתקנה הדי פשוטה). ואללה נחמד, העפתי את כל האפליקציות המיותרות של שיאומי, הממשק עדיין מעט מוזר לי אבל אני מתרגל, נקי, חלק, דיי פשוט ונעים. מפה לשם יש איזה המלצות על רום מסויים ששווה את ההתעסקות יותר מהפראנןיד ומה מיוחד בו? Sent from my MI 9 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
למה כל חברת אשראי ממציאה את הגלגל מחדש עם אפליקציות קקיוניות ופרסומות מפגרות? השימוש ב apple pay הוא אחד הדברים הנוחים שפגשתי ושדרוג אמיתי מאז המעבר לכרטיסי אשראי, למה בכל מקום בעולם זה עובד ורק בישראל מחליטים שצריך להתחכם?
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 539 צפיות
שלום החלטנו בבית להתקדם מהמזגן המרכזי למזגנים עיליים לכל חדר. מכירים אולי חנות שמציעה הנחות טובות? למזגני טורנדו /תדיראן /אלקטרה
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 586 צפיות
אני מחפש לבנות שולחן מחשב בסגנון כמו בתמונה פה - https://imgur.com/a/cFICtps מישהו מכיר נגריה מומלצת שיכולה לבנות דבר כזה בצורה איכותית? אני יודע שאפשר להרכיב את השולחן הזה מאיקאה, אבל אני רוצה שהפלטה העליונה תהיה מעץ אגוז מלא, והמגירות בסגנון אחר שאין באיקאה, ובנוסף אני צריך ידיות למגירות. מהו טווח מחירים נורמלי לפלטת אגוז 170X70, בעובי 2.6? את המגירות אפשר מעץ סנדוויץ או משהו עמיד אחר, לא כל כך משנה לי. אני גר באזור המרכז, אז עדיפות למשהו קרוב לתל אביב. תודה!
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 770 צפיות
שלום חברים, יש ברשותי מחשב נייח (יחסית מיושן), הכולל את הלוח אם הבא - MSI H77MA -G43 לקראת הסגר שבא עלינו לטובה, הייתי רוצה להכניס שדרוגון קטן למחשב ברשותי 2 כוננים, אחד SSD של סמסונג מראשית ימי ה-SSD (840 PRO) בנפח קטן יחסית, וכונן 1TB רגיל. האם ניתן לחבר ללוח אם הקיים כונן קשיח חדיש יותר, כדוגמת הכונן הזה - https://ksp.co.il/?uin=70526 או שמא הלוח אם מיושן מדי ולא מתאים לתושבת אני מקווה שאני לא יוצא אהבל והכונן הנ"ל מתחבר ללוח אם בדומה לזיכרונות הראם נכון? תודה!
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מעוניין לשים סמארטפון על השמשה לשעתיים-שלוש פעם בחודש לערך. מחפש מתקן עם ואקום שאפשר להוריד בלי סימנים. כל מה שאני מוצא זה מתקנים עם דבק. מישהו מכיר מתקן כזה? פתרון אחר שיכול להיות רלוונטי?
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 683 צפיות
לה"ו מה אומרים? הם בסדר גמור? סבירים? אני מעוניין ב 13.3 אינצ שם, אבל יכול להיות שאקח גם את ה 15.6. היו אמורים להביא מעבד חלש לדגם ה 15.6 ושידרגו למפרט הזה, הוא חזק יותר מהמעבד i5 דור עשירי של אינטל? חלש יותר?
הודעה אחרונה מאת Fixesss, -
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 20 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
אהלן התחלתי להתעניין בזמן האחרון ברכישה של קרקע ,ובניה עצמאית של בית . רציתי את דעתכם על בניה קלה,הבנתי שיש לא מעט שיטות,הדרישות שלי די צנועות,לא מחפש ארמון תלת קומתי,בית מפלס אחד בשטח של 100 מ"ר +-. עד כמה אפשר לחסוך בעלויות הבניה לעומת בניה קונבנציונלית? למה בניה קלה היא פחות נפוצה בארץ? ראיתי בחו"ל פרוייקטים מטורפים של בניה ממכולות לדוגמא,אופציה שמאוד מושכת אותי,או בניה מעץ כמה התחזוקה שם היא משמעותית ? על אילו עוד כיוונים כדאי לחשוב? אנשים שבנו בצורה הזו ואפשר להתייעץ איתם? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
אהלן. זה לא סוד, ובמיוחד אחרי שעלתה התוכנית 'האזרח גואטה' לעונה שניה בטלויזיה, שכל מערכת הנוגעת בשירות לאזרח במדינתנו, כושלת. כל תהליך הכי קטן ויומיומי, מתחבורה ציבורית, לדואר, לבנקים ומיסים, מלווה בסבל נוראי של בירוקרטיה, יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה וזה פשוט בכל תחום במדינה. שום דבר לא עובד כמו שצריך. זה בעיקר פוסט פריקה על אחד מהדברים שאני חווה בנושא זה בתקופה האחרונה (בנוסף לעוד צרות שיש לי עם בתי משפט, מערכת הבריאות, הדואר, רשויות מקומיות ועוד). הזמנתי חלקים לרכב האספנות שלי לפני חודשיים מצרפת, על המשלוח שילמתי קרוב ל150 ש"ח (משלוח מהיר דרך EMS) בפועל - חבילות שהזמנתי מעלי אקספרס ללא עלות שילוח הגיעו כבר הביתה מזמן, אבל החבילה הזו? מתעכבת…
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 500 צפיות
כמו בכותרת, מחפש כלי לאכיפה על משתמשים בלי להגדיר דומיין. יכול להיות דרך AV, או תוכנה לא יקרה. התחנות הם WIN, MAC ולינוקס יהיה בונוס.
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אנחנו בדיוק עוברים דירה, לקומה רביעית בלי מעלית. אני מניח שנגור שם 3-5 שנים ורוצה להתקין כננת. לדיירים הקודמים הייתה כננת והם שמו תשתית שנראית לי טובה (מעוגנת חזק לגג, מוט מאסיבי שמתחבר לסורגים). אני רוצה להחתבר אליה עם כננת חדשה. ממה שראיתי לרוב הכננות יש שתי יכולות הנפה, כתלות בגובה, ואני חושב שיכולת הרמה של 125 ק"ג תהיה לי מעל הראש (תשמש למעבר דירה, ואח"כ לפי צורך. אולי גם אניף את עצמי אם אתעצל לעלות במדרגות). ראיתי שכננת כזו + זרוע + שני שלטים אמורה מתחילה מבערך 1100-1200 ש"ח. זה מחיר הגיוני? יש כאלה שאפשר לשלוט עליהן מהטלפון במקרה? אשמח לקצת טיפים בנושא
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בחודש האחרון התחלתי חיטוב אגרסיבי לקראת אירוע שאני מתכנן בחורף קניתי את המשקל של שיאומי שמגיע עם אפליקציה שעוקבת אחרי נתונים הנתון היחיד שלא מתעדכן זה כמה צעדים עשיתי ביום זה תמיד 0 ממה שאני יודע מספיק שהטלפון עליי בשביל שיוכל לספור צעדים יכול להיות שצריך עוד משהו כדי שזה יעבוד?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 616 צפיות
היי, התכנה notability יוצרת קבצי .note למחשבי מאק ואייפדים. יש לי קובץ NOTE כזה שאני רוצה לפתוח (לא כמו NOTE ) של מחשב. חיפשתי ממירים וניסיתי את onenote וזה לא עבד כמובן. האפשרות לגבות את הקובץ כ-PDF דרך האייפד המקורי שהכין את הקבצים כבר לא קיימת ולצערי אני לא מכיר אף אחד שיש לו IPAD וגם נעים לי לבקש שימירו לי עכשיו 750 מגה של קבצי NOTE ל-PDF ואז גם יעלו לי את זה לדרייב. האם יש כאן אדם המכיר פתרון? תודה.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ.,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 993 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- point of view
- parnuk
- sperial
- avizaz
- מייק24
- WideFocus
- oferg22
- הדיין
- אורי מ.
- quizlette85117701
- T_A
- Igalz