Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו בדיוק עוברים דירה, לקומה רביעית בלי מעלית.

אני מניח שנגור שם 3-5 שנים ורוצה להתקין כננת.

לדיירים הקודמים הייתה כננת והם שמו תשתית שנראית לי טובה (מעוגנת חזק לגג, מוט מאסיבי שמתחבר לסורגים).

אני רוצה להחתבר אליה עם כננת חדשה.

ממה שראיתי לרוב הכננות יש שתי יכולות הנפה, כתלות בגובה, ואני חושב שיכולת הרמה של 125 ק"ג תהיה לי מעל הראש (תשמש למעבר דירה, ואח"כ לפי צורך. אולי גם אניף את עצמי אם אתעצל לעלות במדרגות).

ראיתי שכננת כזו + זרוע + שני שלטים אמורה מתחילה מבערך 1100-1200 ש"ח. זה מחיר הגיוני? 

יש כאלה שאפשר לשלוט עליהן מהטלפון במקרה?

אשמח לקצת טיפים בנושא :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

שים בצד רגע מחיר.

כננת כזו צריכה אישור של מהנדס בודק פעם בשנה. אחרי זה אתה חייב לשמור שאין אף אחד מתחת כשאתה מניף משהו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא בקטע מתריס, אבל כדי להרים שקית קניות אני לא מתכוון להביא מהנדס פעם בשנה.

אני כן מתכוון לוודא שהעיגון הקיים (שנראה לי יציב, אבל אני לא איש מקצוע) - מספק.

וכמובן שאני אעשה את זה ככה שלא יעברו אנשים מתחת. אני לא רוצה לבדוק את גבולות הביטוח צד ג' שלי.

אז אשמח לטיפים :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
לפני כשעה, Talgaz כתב:

שנראה לי יציב, אבל אני לא איש מקצוע

פה טמון האסון.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שמתקינים כננת בבית.

זה משהו נפוץ?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הפעם הראשונה שראיתי שמשתמשים בכזה דבר בשביל להעלות שקיות קניות ולזרוק את הזבל היה אז בתחילת 2013 בשכונת התקווה אבל זה היה ידני, פשוט חבל עם וו תלייה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, vadim6385 כתב:

פעם ראשונה שאני שומע שמתקינים כננת בבית.

זה משהו נפוץ?

אמנם לא כננת, אבל בהולנד תראה מוט שיוצא מהקיר מעל הקומה העליונה כמעט בכל בניין, הכוונה לבניינים הקלאסיים הצרים והגבוהים יחסית. משמש להעלאת חפצים כבדים על ידי חבל כיוון שחדרי המדרגות שלהם צרים ומפותלים ולא מאפשרים הובלת רהיטים.

כשהייתי ילד היתה לאמי חברה שגרה בקומה עליונה (בחיפה), בחדר המדרגות היה לה דלי קשור בחבל ששימש אותה להעלאת הקניות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קיים גם קיים (לא רוצה להגיד נפוץ, אבל בהחלט קיים).
אני מכיר כמה כאלה חבר'ה, אף אחד מהם לא מזמין טכנאי והאמת? מתי שמעתם לאחרונה על תאונה בתחום?
אצלנו בעבודה יש מנוף והטכנאי שמגיע אחת לשנה פשוט לא עושה כלום, חוץ מלהפעיל, לוודא ברגים הדוקים וזהו. הסיבה? אין לו איך לבדוק! זהו פשוט כסת"ח של המערכת. בדיוק כפי שטסטר של רכב כבד לא יכול לבדוק בלמים: הוא אומר לבלום, רואה את לחצי הכוח בשעונים וזהו. הוא לא יכול לדעת מה הוא רואה. האם הלחץ תקין או לא. 

לגבי הענין עצמו: היות וגם אני השתעשעתי פעם ברעיון (מושפע מהחבר'ה שלי...), בדקתי והיפנו אותי אל לפידות (היו בצ'לנוב ת"א, עברו אל חולון). לבסוף לא יצא כלום, אבל נידמה לי שהם הכתובת להתחיל בה.

כמו כן השוק מוצף בסחורה סינית, שתמורת כמה זוזים ידביקו עבור היבואן מדבקת תקן גרמנית ואם תוסיף עוד, גם ישלחו את אחד העובדים, מקופל, בתוך אחת הזרועות והוא יתקין לך גם את הגשעפט. 
כלומר: תשתדל לרכוש תוצרת אירופאית. יש איטלקית, ספרדית וכו'.

פורסם
לפני 33 דקות, ירחמיאל כתב:

אצלנו בעבודה יש מנוף והטכנאי שמגיע אחת לשנה פשוט לא עושה כלום, חוץ מלהפעיל, לוודא ברגים הדוקים וזהו. הסיבה? אין לו איך לבדוק! זהו פשוט כסת"ח של המערכת. בדיוק כפי שטסטר של רכב כבד לא יכול לבדוק בלמים

נכון שאתה לא בודק מוסמך למתקני הרמה ומעולם לא ראית אפילו את הסילבוס של ההסמכה?

מרימים משקל ובודקים תזוזה של העמוד, שקיעה של הקורה, מיסבים במקרה של זרוע מסתובבת, מצב הכבל/שרשרת, מנגנוני בטיחות ועוד. אם לקחתם מישהו שמחפף זה סיפור אחר אבל בדיקה אמיתית זה דבר סופר חשוב בכלי כזה.

• תוכן חדש...