Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנייה קלה ,כן לא למה לא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, ירחמיאל כתב:

בארה"ב למשל בונים מגדלי מגורים/משרדים מפלדה. כאן בארץ מבטון. יש עשרות יתרונות לכל אחד מהם,

האם זה נכון שאם מגדלי התאומים היו בנויים מבטון הם לא היו קורסים?

פורסם

נשמע מעט זול מידי. תבדוק שהמחיר כולל ממ"ד ויסוד עובר.

בכל מקרה, אני מניח שהמחיר הוא לדגם מוכן. אתה צריך לוודא שהוא נכנס לך בקווי בניין במגרש הפרטי שלך.

זה דגם חד מפלסי? דו מפלסי? 

תבדוק מה רמת הגמר שאתה מקבל במחיר הזה (מס' נקודות חשמל, סוג חלונות אלומיניום ודלתות, מ"א מטבח ומפרט שלו, כלים סניטריים, חיפויים בחדרי רחצה, ריצופים וכו').

כמו כן - אני מהמר שהמחיר לא כולל פיתוח, ולא כולל חיבור לתשתיות. 

לצורך קבלת ט'4 אתה כנראה תחוייב בפיתוח מינימלי (שביל שיוביל לבית, ומדרגות, גדרות ושערים לפי פרט מחייב של המועצה המקומית שלך, ריצוף לחניה הפרטית וכו'). אני לא מדבר על פרגולה, ובטח שלא על גינון.

חיבור לתשתיות זה כמה אלפים לחשמל, וכמה עשרות אלפים (בודדים) למים וביוב.

אני לא מכיר את החברה הזו, אבל כמו שאמרו לך- לך תראה פיזית בעין בתים שהם בנו לפני חמש שנים ומעלה. תדבר אישית עם הבעלים שלהם.

בכל מקרה- אם אתה מתקדם עם חברה זו או אחרת, ותרצה עין מקצועית שתעבור על המפרטים או על תכניות- אתה מוזמן לשלוח לי בפרטי.

כמובן בכיף וללא תמורה.

אני בכוונה לא מתייחס לעצם הרעיון של בנייה בעץ. 

אין לי מספיק נסיון בזה כדי לייעץ, ואני לא מכיר מספיק את החסרונות והיתרונות.

השנקל החלוד שלי, הוא שיש לי חבר שבנה בית עץ (בהזמנה) והתקשה למכור אותו. 

זה היה לפני 20 שנה, זה לא אותו בית, הקונים התבגרו קצת, תנאי שוק הנדל"ן השתנו, בקיצור-לא רלוונטי להיום.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הדגם הוא חד מפלסי,מצרף קישור למפרט ,רשום שכולל ממד.

https://avidan-z.net/projects/פרויקט-צעירים-דגם-טליה/

https://avidan-z.net/מפרט-טכני/
לא רשום כלום על פיתוח לכן אני יוצא מנקודת הנחה שזה לא כלול.

זו חברה אחת מבין כמה שראיתי,כמובן שאני אלך לראות בתים שהם עשו לפני ולא משנה על איזו חברה אלך,פשוט האתר שלהם היה הכי מפורט עם מחירים ומפרטים,יש להם כמה דגמים של בתים.

לגבי מכירה,המגרש נמצא ביישוב שבו יש בתים ישנים ובתים חדשים,הבתים הכי ישנים מחירם היום באיזור ה1.3-1.5,בתים חדשים עולים 2+,אני יכול לסיים באיזור ה850-950 אם אילו באמת עלויות הבניה.

יש שם לא מעט צעירים ויש גם דרישה גבוהה לשכירות,למכור אני לא רואה סיבה שארצה,במקרה הכי גרוע להשכיר במידה וארצה לעבור.

לגבי העזרה,מעריך מאוד ,אצור קשר במידה ואחליט ללכת לכיוון הזה.

האמת,זה מאוד קורץ לי כי אני אוהב את החמימות של בתים מעץ,לא רוצה בית גרנדיוזי,גם אם אבנה בבניה קונבנציונלית הבית יהיה סולידי.

השאלה כמה התחזוקה יותר בעייתית והאם היא יותר בעייתית משמעותית מאשר בית בבניה קונבנציונלית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני כשעה, nglancer כתב:

האם זה נכון שאם מגדלי התאומים היו בנויים מבטון הם לא היו קורסים?

אי אפשר לדעת. מה שכן יודעים שפלדה נכשלת בחום. בטון הרבה פחות אם בכלל.

מצד שני בטון פחות עמיד לזעזועים ויכול להיות שהיה קורס עוד בהתנגשות

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב

אשמח לעוד תובנות בעניין בתים מעץ,מישהו שגר באחד ויכול לתת קצת אינפורמציה על תחזוקה.
תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

באזור השומרון מאוד נפוץ העניין, הייתי עושה סיבוב אפילו למשל בישוב חוות יאיר, לדעתי כמחצית מהבתים שם בניה קלה, מברר על איזה קבלן שמבצע את זה.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...