Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נינג'ה קפה - כן/לא/שחור/לבן?

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שיבדל לחיים ארוכים, רוצה להחליף את מכונת הקפסולות שלו למכונה חצי אוטומטית או אוטומטית, גוגל מהיר וגיליתי את הנינג'ה קפה. 

אני יודע שהוא מאס כבר במכונת הקפה של Caffitaly , נראה לי שהוא כבר יותר מ10 שנים עם המכונה שלהם, שהוחלפה מתישהו לאותו דגם או דגם יותר חדש..

קיצור סחבק רוצה לקנות לו מתנה אבל רוצה לדעת בוודאות שהמכשיר סבבה ולא סתם משהו שנינג'ה עשו שיקוץ ויצא להם מכונת קפה במקרה.

למישהו יש ניסיון?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מכונת קפה קפסולות ומכונת קפה ״אמיתית״, שונות מהותית מכל הבחינות- בקפסולות אין שום התעסקות חוץ ממילוי מים. ברציניות יותר(שטוחנות) צריך לתפעל.

הטעם בקפה מורגש ללא ספק. 

לאחר כשלוש שנים עם מכונת קפסולות של נספרסו, החלפנו לאוטומטית של מליטה.

״מטעינים״ פולי קפה ומים, וצריך לנקות מדי כמה ימים. הקפה ללא ספק טעים יותר. מבחינתי שווה את ההתעסקות הנוספת. 

ממליץ לך לחקור בפייסבוק, למשל בקבוצת ״אוהבי מכונות קפה טוחנות פולים״, נראה לי שתקבל שם הרבה מידע.

• אהבתי 1
פורסם

לא מכיר את המכונה של נינג'ה אבל לו הייתי במקומך,

הייתי מתמקד במכונות של יצרנים המתמקדים במכונות קפה כגון גאג'יה, בראוויל, נספרסו או כאלה לא ממוקדים אך עם רזומה כמו דלונגי

וכל שכן כשאני רואה עכשיו בגוגל שהמחיר של הנינג'ה באותו הטווח (תלוי דגם). 

זה בדיוק כמו שעון יד, תמיד אעדיף אחד של יצרן שעונים רציני ולא שעון ממותג שמוכר גם תחתונים וכפכפים בין היתר.

מצטרף לצ'ופצ'יק בהמלצה לחקור קצת בפורומים של חובבי הקפה והמכונות.

• רעיון טוב! 1

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

Breville barista - זו ה-מכונה לכניסה לעולם הזה 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

המכונה של נינג'ה קוצרת שבחים. אני לא בדקתי לעומק כי אין לי כוונה כרגע להחליף (יש לי מכונה אוטומטית של פיליפס). הסיבה היחידה שאני לא שוקל להחליף היא עצם העובדה שאין לי זמן להתעסק ואני חייב קפה בלחיצת כפתור.

כמו שאמרו מעלי - ההבדל בין קפסולות לפולים מורגש באופן מיידי אבל - יש הבדל גדול בין מכונה אוטומטית לחצי-אוטומטית (לדוג' הנינג'ה) וזה הבדל משמעותי, גם ביתרון העיקרי שלו (טעם ואיכות) וגם בחסרון העיקרי שלו (התעסקות).

לחלק, החסרון הזה הוא סוג של יתרון, כי התעסקות עם הכנת כוס קפה היא סוג של תרפיה והנאה. לחלק - החסרון הזה הוא.. חסרון.

המתנה שלך יכולה מהר מאוד להפוך לעונש, לכן - אם אבא שלך יודע שיצטרך "לעבוד" בשביל הקפה שלו (לשים פולים, להשתמש בידית ידנית להכנת קפה, להעביר אותה מתושבת הטחינה לתושבת הזרמת המים, ללחוץ על עוד כפתורים, להקציף חלב בנפרד באופן ידני) אז - לך על זה.

אם לא, אמליץ לחפש מכונה אוטומטית טובה, זה בכל מקרה יהווה שדרוג משמעותי ממכונת קפסולות וידרוש הרבה פחות התעסקות וההבדל בטעם הוא משמעותי מאוד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 שעות, shilo_v כתב:

לא מכיר את המכונה של נינג'ה אבל לו הייתי במקומך,

הייתי מתמקד במכונות של יצרנים המתמקדים במכונות קפה כגון גאג'יה, בראוויל, נספרסו או כאלה לא ממוקדים אך עם רזומה כמו דלונגי

וכל שכן כשאני רואה עכשיו בגוגל שהמחיר של הנינג'ה באותו הטווח (תלוי דגם). 

זה בדיוק כמו שעון יד, תמיד אעדיף אחד של יצרן שעונים רציני ולא שעון ממותג שמוכר גם תחתונים וכפכפים בין היתר.

מצטרף לצ'ופצ'יק בהמלצה לחקור קצת בפורומים של חובבי הקפה והמכונות.

מדובר במותג של מוצרי חשמל למטבח, זה לא כמו לקנות שעון מחברת תחתונים.

לא מכיר את המכונה של נינג'ה אבל למותג הזה יש מוניטין חיובי בכל מה שקשור למוצרים למטבח. לא רואה הבדל בינו לבין דלונגי או פיליפס למשל, שמייצרים קומקומים בלנדרים ומיקרוגלים ובין היתר גם מכונות קפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הביקורות מהללות בינתיים. זה גם דורש פחות התעסקות וכנראה גם פחות כיולים מסטאפ יותר ידני (מטחנה נפרדת וכו׳). כנראה שהתוצאה גם תהייה פחות טובה ממכונות מקצועיות יותר. אבל אישית אם הייתי מתחיל מ-0 עכשיו, כנראה זה מה שהייתי שוקל (בהנחה גם שהתקציב והמקום מוגבלים, ולא רוצים להביא la marzocco ב-15,000) 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מניח שאני מעליב פה מיליוני חובבי קפה ברחבי העולם - אבל אישית כמישהו שהיה בתחביב הקפה ויצא ממנו די מהר - פשוט רציתי קפה טעים 2-3 פעמים ביום. מכונה אוטומטית לא הוציאה קפה שהיה מספיק טעים לדעתי. עם חצי אוטומטית הוצאתי תוצרים מצוינים, אבל היה קשה להישאר עקבי כי הציוד פשוט לא מספיק טוב (כל הברוויל אנטרי לבל למינהם שמנסים לעשות הכל במכשיר אחד).

אם הוא בכל זאת רוצה להיכנס למאורת הארנב הזו, ההמלצה שלי היא מטחנה בנפרד (DF54 במינימום) ומכונת אספרסו בנפרד (כל דבר ששומר על 9 באר יהיה די טוב, אני ממש ממש אהבתי breville bambino plus מלבד העובדה שהמכונה מתה אחרי חודשיים, אבל כשהיא היתה בחיים היא עשתה עבודה מעולה).

* מדבר על משקאות מבוססי אספרסו בלבד, אם אבא בקטע של דריפ קופי אפשר להוציא תוצרים מדהימים עם ציוד ב 100 שקלים.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

la marzocco ב-15,000

חלום של מכונה והנוחות וואי וואי וואי. עבדתי על כזו. 

לפני 6 שעות, oryo כתב:

Breville barista - זו ה-מכונה לכניסה לעולם הזה 

אני אבחון לעומק את המכונה.

לפני 42 דקות, כוכב השחר כתב:

אבא בקטע של דריפ קופי

יש לו דריפ קופי ישנה וטובה ככה שאין צורך בכזו. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש לו כח לעבוד עם מכונה כזו כל פעם? זה תהליך הרבה יותר ארוך ממכונה אוטומטית.

בכל מקרה לטעמי ה breville barista express עדיפה, יש יותר אביזרים והכרות כדי להוציא תוצרים טובים, אבל גם הנינגה בסדר.

הייתיי מתחיל באוטומטית, זה קפיצת מדרגה קטנה, רואה שהוא בסדר ואז מתקדם

Miata ND2

פורסם
לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

מדובר במותג של מוצרי חשמל למטבח, זה לא כמו לקנות שעון מחברת תחתונים.

לא מכיר את המכונה של נינג'ה אבל למותג הזה יש מוניטין חיובי בכל מה שקשור למוצרים למטבח. לא רואה הבדל בינו לבין דלונגי או פיליפס למשל, שמייצרים קומקומים בלנדרים ומיקרוגלים ובין היתר גם מכונות קפה.

את המותג נינג'ה ואת המוניטין שלהם אני מכיר ויש לי גם מכשיר שלהם שעובד מצוין עד כה.

איך מכונות הקפה שלהם? אין לי מושג.

רק נתתי חוות דעתי שהייתי מעדיף יצרן שמתעסק רק במכונות קפה.

וההשוואה הייתה לצורך המחשה, אל תיקח ברצינות יתרה.

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם (נערך)

ברוויל אינו מותג של מכונות קפה. הוא מייצר, בין השאר, מכונות קפה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 28.9.2025 בשעה 23:33, DareDevil כתב:

אבא שיבדל לחיים ארוכים, רוצה להחליף את מכונת הקפסולות שלו למכונה חצי אוטומטית או אוטומטית, גוגל מהיר וגיליתי את הנינג'ה קפה. 

אני יודע שהוא מאס כבר במכונת הקפה של Caffitaly , נראה לי שהוא כבר יותר מ10 שנים עם המכונה שלהם, שהוחלפה מתישהו לאותו דגם או דגם יותר חדש..

קיצור סחבק רוצה לקנות לו מתנה אבל רוצה לדעת בוודאות שהמכשיר סבבה ולא סתם משהו שנינג'ה עשו שיקוץ ויצא להם מכונת קפה במקרה.

למישהו יש ניסיון?

השנקל שלי, וכולם היו לי על השיש במטבח.

מקפסולות עוברים לחצי אוטומטי ונהנים מכל העולמות. קפה הרבה יותר טוב ונוחות תפעולית סבירה ביחס לקפסולות.

מכונות כמו מליטה או סאיקו בגרסאות בסיס, ואם אתה מחפש "מרצדס" אז יורה.

תן לו להנות מזה ואם אחרי תקופה ידגדג לו להמשיך תמיד תוכל להמשיך הלאה למכונה ידנית.

לכשעצמה המכונה של נינג'ה עושה עבודה טובה מאוד ביחס לעלות שלה, אבל אם כבר ידני הייתי מתחיל במכונה ומטחנה נפרדים ומשקיע במטחנה טובה אפילו יד שניה. זה הרבה יותר אפקטיבי ומורגש.

פורסם

מזכיר לי שהייתי בדירה בחול, היתה שם Jura מהדגם המממממששש יקר. לא e8. הזה היותר יקר...

הפעלתי. גועל נפש. אולי הפולי קפה שלהם מגעילים. אולי ההגדרות. יצא קפה שרוף ומגעיל עם אפטר טייסט מזעזע.

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...