אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 994 צפיות
ממש חוקי מרפי כאן. מרוב שרשורי מקררים זה הגיע גם אלינו 😄 הוא בן כ- 15-10 שנים. מעולם לא גמגם. המקרר עובד (שומעים) והאור דולק. קירור - אין. כרגע אנחנו מנסים להציל את האוכל שיש בו וניתקנו החשמל - הולכים כמובן על הפשרה מלאה. אח"כ אבדוק אם יש סתימה או משהו בסגנון וניראה. אם הוא לא יחזור לקרר - למישהו יש טכנאי מומלץ ואמין באזור המרכז? ר"ג - גבעתיים. תודה ושבוע טוב לכולם.
הודעה אחרונה מאת bjlb, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היום באמצע משחק הבחנתי שהסאונד של הרמקולים השתנה, הבאס נהיה חזק פתאום. לא שיניתי כלום, לא היה עדכון של וינדוס. זה ממש נשמע כאילו הגבירו את הבאס דרך הסאב, אבל הוא מכוון על המינימום כרגיל. ניסיתי לכבות ולהדליק, לנתק מהחשמל, לשחק עם הווליום, לחבר דרך שקעים אחרים. אפילו חיברתי אותם לשני סטים של ממיר\מגבר חיצוניים כדי לוודא שזה לא משהו תוכנתי. מה שמוביל אותי להשערה שמשהו פיזית התקלקל, אבל בדרך כלל רמקולים פשוט מפיסיקים לעבוד לגמרי או שיש דיסטורשן, אף פעם לא שמעתי על זה שהבאס פתאום נהיה חזק. הרמקולים הם Logitech X-230 שנמצאים אצלי כבר הרבה שנים, לדעתי משהו כמו 10 שנים, ככה שיכול מאוד להיות שהם פשוט זקנים. הבעיה היא שאני לא…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
מכיוון שהנושא עלה במקום אחר חשבתי לשתף קצת את החוויות מתהליכי ראיונות בחברות הגדולות. לאורך השנים (ובשנה האחרונה בחיפוש עבודה האחרון) יצא לי לדבר ולהתראיין אצל כמה מהחברות הגדולות בתחום (אני מדבר ספציפית על משרות של פיתוח) ושווה לשתף קצת על החוויה. נתחיל מהגשת קורות החיים , מניסיוני ומניסיון של הרבה מחברי - הדרך הכי טובה להגיע לחברות האלו (שנוחתות אצלהם כנראה מאות אם לא אלפי קורות חיים למשרה היא אחת מה2 הבאות: 1. דרך חברים וקשרים - מה שנקרא referral - לכל החברות יש מנגנונים של חבר מביא חבר , מעבר לבונוס גיוס שהחבר יקבל - החברות האלו בהחלט לוקחות את ההמלצות האלו יותר ברצינות. ככה הגשתי כמעט לכל המשרות בסבב האחרון - וגוגל , פייסבוק ועוד כמה החזירו טלפו…
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
https://roly.co.il/קטלוג-מוצרים/motorized-vehicles/12v/אאודי-r8-ספיידר-ספורט-ממונעת-לילדים-עם-ש-2/?attribute_pa_colors=%d7%9c%d7%91%d7%9f&utm_source=Google Shopping&utm_campaign=roly&utm_medium=cpc&utm_term=5189&utm_content=first&gclid=CjwKCAjwiaX8BRBZEiwAQQxGx11fyEGorrqaKDbscAhQrGyIROgk40ZxCN1Nd6ZKcd7EowBokyAMCxoCJNoQAvD_BwE הרכב דומה למה שיש בלינק כאן. קיבלתי אותו עם שלט אבל הרכב לא מגיב לשלט. איפה אפשר לקודד אותו?
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
- 1 תגובות
- 565 צפיות
שלומלום כפי שכתוב בכותרת, אני מחפש את חבר הפורום הנ"ל. מחיפוש בהיסטוריה שלו, נראה שהוא לא כתב בפורום כשנה וחצי, כשפתח את שירשור הגרוטראלי, וזו הסיבה שאני מחפש את עקבותיו. אם מישהו מכיר אותו ויכול למסור פרטי התקשרות, או לחילופין אם הוא רק קורא כאן, אשמח ליצור עימו קשר. תודה מראש על כל קצה עזרה
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
שלום לכולם, אני מתחיל את לימודי התואר בקרוב וההתלבטות בשיאה, ההתלבטות היא בעיקר בין הנדסת תוכנה לבין הנדסת חשמל. השיקולים שלי הם: הנדסת תוכנה - יתרונות: - תמיד יש ביקוש - שכר נאה, גם התחלתי - תנאים טובים - עבודה משרדית (אם כי אני קצת סולד מעבודה משרדית נטו, אוהב גם לעבוד בחוץ) - שאר הסטיגמות הידועות על עולם ההייטק הנחשק חסרונות: - עבודה משרדית נטו - יצירת דברים שעובדים בעיקר מאחורי מסך, פחות מדבר אליי. הנדסת חשמל- יתרונות: - תכנון ויצירה של דברים שעובדים בעולם הפיזיקלי. - התעסקות עם דברים שנורא מעניינים אותי כמו שימוש בתדרי רדיו ותקשורת אלחוטית בכללי בשלל צורותיה - רישיון …
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 803 צפיות
היי. אז כמו רוב ההורים במדינה בזמן הקורונה, אנו שמים לב כי הילדים מבלים זמן רב מול המסכים. נכון יש לימודים מרחוק בזום, ולעיתים מדובר על שימוש ראוי ונכון. ולפעמים השימוש הופך התמכרותי, נכון נעולים בבית, ולפעמים אין מה לעשות, משעמם וכו. הוחלט עי הרשות המחוקקת בבית שיש להגביל שימוש, (בשלב זה רק לילדים[emoji849]...בתקווה) , אז רצתי לפורום לבקש עצה. גילאים הם 6- 10, עדיין בשליטתנו. מחפש המלצה לאפליקציה נוחה לשימוש, לניהול 3 מכשירי אנדרויד. (כלל מערכות ההפעלה בבית מבוססות אנדרויד) דרישות : הגבלת זמן שימוש פרטני פר מכשיר, בחיתוך לשעות וימים בשבוע. הגבלת שימוש כמותית פרטנית ברמת אפליקציה. לדוגמא שעה ביום יוטיוב. ניתור תכנים מסוכנים (גם תוכן כתוב), הן בגלישה בweb, וה…
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 722 צפיות
היי, למרות שיש לי קטנוע, מדיי פעם יש לי סידורים שלא ממש מחייבים להשתמש בקטנוע, וחשבתי לרכוש אופניים חשמליים. מתוך ההיצע הענקי שקיים, איזה מומלצים? מאיזה להיזהר? (כל אלו שמתלקחים ושורפים בתים) ולמה צריך לשים לב? תודה !
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 9 עוקבים
- 39 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
ביום הראשון של המחלה היה רשום מחלה ואז הגיע היום שני הייתי אמור לקבל 50% ימי מחלה הוא רשם בשעות כאילו הייתי בחופש ולא הייתי בחופש אלא בימי מחלה ואז שוב הימי מחלה התאפסו וביום הרביעי במקום לשלם לי 100% , זה כתב 50% , כביכול חסך לשלם את ימי המחלה. מה ניתן לעשות כנגד המעסיק?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם ביום רביעי הבא אני מתחיל את הסמסטר השני שלי, ולאחרונה נהרס לי התיק גב אשר שימש אותי במשך ה20 שנה האחרונות, אני מחפש תיק גב אשר יוכל להכיל מחשב נייד עד 15 אינץ' וכל מה שנלווה למחשב, שיהיה קצת מקום לבגדים להחלפה, שיהיה עמיד למים (אני רוכב עם האופניים ללימודים כ30 ק"מ לכיוון), ועדין שלא יהיה כבד או מגושם מדי. עד עכשיו רכבתי עם תיק גב רגיל וכיסוי גשם, זה עבד אבל זה לא היה הכי נוח, אני מעדיף עם כבר תיק אשר עמיד למים לדוגמאת התיקים של ORTLIEB למי שמכיר. התציב עומד על 800 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת renaultfreek, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
צריך אחד או שניים. מעדיף קנייה בארץ, אלא אם כן המחיר ממש משתלם. מהיכן אתם קונים? refill ballpoint pen אגב, יש לכם עדיפות ל-B/M/F? עריכה: טוב, הזמנתי מאמזון. אני חלש. 2 מילויים. ב-105 שקל עם משלוחה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 513 צפיות
כלומר שיהיה עם כל הלשוניות והסיסמאות השמורות
הודעה אחרונה מאת anonport, -
-
שלום לכולם, תמיד אהבתי עטים נובעים אך לצערי אף פעם לא היה ברשותי עט איכותית. אני מעוניין להתחדש ועל כן מספר התייעצויות: א. התקציב שאני מייעד למוצר נע סביב 400-500 ש"ח, השאלה היא האם ניתן בכלל להשיג משהו איכותי (יחסית, לא מתכוון למון-בלאן כמובן) במחיר זה. ב. מחסנית הדיו - מה העדיפות לדעתכם? מחסניות קטנות או קסת דיו למילוי? ג. מריחת דיו - משום שאנו כותבים מימין לשמאל, האם ישנם סוגי דיו אשר מתייבשים מהר ומכך לא ימרחו על הדף? אשמח לעזרה, בברכה, אופיר
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
האמת השבוע בדיוק ביטלתי את מנוי הפריים שלי כי פשוט לא ניצלתי אותו, לא בוידאו, לא במוזיקה, לא במשלוחים ולא בקניות. אשמח לדעת אם יש דברים שווים בריים דיי שאולי אחדש את המינוי. Sent from my MI 9 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 2 תגובות
- 501 צפיות
מה שבכותרת תכלס, אודה לעזרתכם. משלוח לרמת אביב ביום שישי
הודעה אחרונה מאת pl7410, -
מכיוון שאין דבר כזה משלוחים של שווארמה (לפחות לא ברחובות), לא ברור לי האם לפי כללי הסגר, מותר לי לנסוע לשווארמיה הקרובה לביתי ולהכנס ולקנות לאפה אחת, או שתיים של שווארמה עגל? על פי החוקים אם הבנתי נכון, אסור למסעדות למכור ללקוחות בחנות, גם לא טייק אוואי. מותר להבנתי רק משלוחים. האם ידועה לחכמי הפורום דרך להשיג שווארמה טובה ברחובות בזמן הסגר? כמובן שאני מחשיב כמשהו ששווה להתאמץ למענו רק שווארמה עגל, ורק אם ממש אין ברירה ונגמרו כל האופציות האחרות אז אפשר גם פרגית. הודו זה דוחה ולא בא בחשבון.
הודעה אחרונה מאת bobi, -
היכן הכי זול לרכוש נעלי רדבק? עדיפות לאזור חדרה/השרון או המרכז.
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 488 צפיות
בוקר טוב, אז הגיע הזמן קצת להתקדם, אני מחפש מחשב בתקציב של עד כ~ 6,000 ש"ח (עם אופציה לחריגה קטנה אם נדרש). השימושים הם בעיקר לעריכת אודיו ועיבוד מוזיקלי (תכנת Cubase Pro 10 ובעיקר פלאגינים כבדים). אין צורך בציוד היקפי, מה שכן מאד חשוב זה מארז וקירור שקטים ככל שנית ,32GB זכרון ולפחות 500 ג'יגה SSD NVMe. מתלבט קשות על מחשב מבוסס Intel / AMD, אבל ממה שיצא לי קצת להבין ולקרוא - AMD יתאים יותר לגיימינג ואינטל פשוט יעבוד טוב יותר לצרכים שלי. שאו ברכה
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 965 צפיות
שלום לכולם, מאז ומתמיד הייתי תומך גדול של רכישה מאובטחת דרך פייפאל, עד למקרה הנוכחי. נרכש מוצר בהתאמה לפי מידות מדויקות בכ 500$, נשלח על ידי המוכר והמשלוח כשל (לא ברור למה), המוכר ביקש להוסיף כסף בכדי שישלח שוב - באנו לקראתו והשתתפנו בעלות משלוח נוסף (למרות שהמשלוח כשל שלא באשמתנו, המשלוח אפילו לא הגיע לארץ - והכתובת שמסרנו הייתה מדוייקת). לאחר אי אלו חודשים, סוף סוף הגיע המוצר (קייס לכלי נגינה ייחודי), והתאכזבנו מאוד לגלות שהמידות שגויות לחלוטין ולמעשה אין מה לעשות איתו, שכן איננו נסגר כשכלי הנגינה בפנים. פנינו למוכר, תחילה ניסה להתכחש ולאחר שהוצגה לו ההתכתבות איתו בה נמסרו לו כל המידות וכי נתנו לו את מלוא …
הודעה אחרונה מאת m1011409, -
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הזמנתי טרום הקורונה טיסה בפסח לברצלונה מארקיע דרך ספק (חברה צרפתית), ארקיע ביטלו את את הטיסה ולאחר מכה חודשים קיבלתי קופון למימוש הטיסה. לפני כמה שבועות יצאה כתבה בטמקא שארקיע מתחילה להחזיר כסף על טיסות שבוטלו, פניתי לספק בבקשה להחזר והוא סירב תוך שהוא מצטט את החוק הצרפתי. המשכתי להתעקש וכרגע התשובה מהסםק היא שאם לא אנצל את הקופון עד סוף 2021 אז אוכל לדרוש החזר כספי לטיסה. יש לי עוד מה לעשות בעניין? אולי לנסות לקבל אישור מארקיע שהחזירה את הכסף ואז לפנות שוב לספק? מישהו ניסה והצליח לקבל החזר על טיסה שבוטלה בעקבות הקורונה?
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי חבר טוב עוד מימי השירות הצבאי, שלצערנו אובחן כחולה פרקינזון. שנינו נושאים אקדח ברישוי פרטי עוד מהימים ההם. ברגע שבוצע התבחין אצלו, הבחור הלך מייד לרופא שניפק לו את הטופס הרפואי ושלאחריו הוא כבר פסול מלשאת את הנשק. כפי שהוא הבין, התהליך הוא שליחת הטופס למשרד הפנים לאגף הרלוונטי. מה שלא ברור לו ואני גם לא הצלחתי לברר, זה כיצד האקדח נישאר בחוג המשפחה? האם זה אפשרי? הוא מבקש לשמור אותו אצלו בביתו בכספת (הכלי היה עליו כ- 40 שנים ויש לו ערך סנטימנטלי). הוא שמע פעם שיש ללכת אל נשק מוסמך שיפסול את מנגנון הירי (נוקר?) ויחזיר לו הנשק עם תעודה המאשרת פסילת הכלי. האם זה נכון? מהי פעולת הפסילה של הנשק? הבטחתי לו שאשאל כאן. אם לא ידעו כאן, יטריח ע…
הודעה אחרונה מאת Katom, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 620 צפיות
ובכלל, לאיזה חברות יש תמיכה ב esim ולאיזה לא ?
הודעה אחרונה מאת מרטין מקפליי, -
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, מחשב נייד לנובו 510s-14ISK בן 4-5 שנים. המחשב עובד מצוין, אבל הטעינה מזייפת ואני לא מצליח להבין אם הבעיה מהמטען או מהמחשב. לפעמים כשהייתי מנקה את החיבור עם אוויר ומחבר, בזווית מסויימת זה היה מטעין קצת ואז גם זה כבר לא עבד. אין לי גישה למחשב לנובו אחר, אז אני לא יכול לבדוק את המטען על מחשב אחר (או מטען אחר על המחשב שלי). מטען חדש עולה 250 שקלים כולל משלוח ואני צריך את המחשב לשבוע הבא. אם הבעיה במחשב קצת חבל לי לרכוש מטען בכזה סכום. יש איזו דרך אבחן? מודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 571 צפיות
נכון, יש לי גישה ישירה לגרסה החדשה של התוכנה, אך אני מחפש את התוכנה בגרסתה הישנה ולא, אני לא רוצה גרסות מאוחרות יותר(3.16, 3.18, 3.24). בעבר היתה לי את הגרסה והיא היתה שמורה ע"ג דיסקים. ככל הנראה באחד הניקיונות העפתי אותם למחזור. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני עייף. יותר מדיי עייף. אני מבצע מדי פעם שינויים קלים בתזונה שלי, כדי להתאים אותה לתוצאות שאני רוצה לקבל. כרגע, לאחר השינוי האחרון, אני מרגיש שחסרה לי אנרגייה בצורה די קיצונית (הכל יחסי, כן?). אני לא מעוניין ברדבול\אקסל\פאוורפוינט\חטיפי אנרגייה ודומיהם, הסוכר שם יהרוג אותי. הסוכר זו גם הסיבה שאני לא מעוניין להגדיל את כמות הפחמימות. אשמח לשמוע המלצות. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- 11 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים לאחרונה רכשנו דירה ושיפצנו אותה בצורה יסודית. שבוע לפני סיום השיפוץ יצרו איתנו קשר מבניין סמוך - מתחילים מגעים לפינוי בינוי (עד השלמת בנייה יקח כמובן לא פחות מ4-5 שנים וכנראה יותר) תכנית המתאר בגבעתיים היא כזו שמחייבת לפחות 4 דונם שיתאגדו יחד לפרויקט. כנראה שמדובר על בין 4 ל-6 בניינים (חלקם עם כמה כניסות). הבניין שהתאגד ראשון לקח עו"ד לצורך התהליך. לא ברור לי עדיין איזו תמורה הוא מקבל מהם, והם מנסים להוביל את כל השאר. בשאלה שעלתה בשיחת דיירים על הנושא, נאמר ע"י העו"ד שבכל דירה יבקר שמאי ויבצע הערכת שווי, שלפיה יוכל לבחור דירה בפרויקט החדש. על פניו, זה נשמע כאילו אין כאן הרבה מקום להתמקחות, וזה לא מסתדר לי עם המחשבה שבניין לקח עו"ד ש…
הודעה אחרונה מאת natco, -
בין היתר, אני חבר בפייסבוק בקבוצת DIY. יש לי לא מעט מה לתרום לקבוצה, מסתבר. היום, מישהו שם פרסם שאלה ברמת גנריות 110%: "איפה בארץ אני יכול למצוא סוג מסויים של כלי?" אני יודע מהו סוג הכלי, ויש לא מעט אופציות. הבחור גם לא כתב מאיפה הוא. אז גיגלתי את השם המקצועי של ה"סוג של כלי", וכתבתי לו - גוגל יודע, יחד עם הלינק. ענה, "כדאי לבדוק את גיל השואל לפני שעונים תשובה כזו מתנשאת". בחיי, שלא הבנתי את התשובה שלו- אם הילד מספיק מבוגר לכתוב בפייס, הוא אמור להיות מספיק מבוגר לכתוב גם בגוגל, לא? למען הסר ספק, אם היה שואל איפה *בחיפה* אפשר למצוא, היה מקבל לינק ישיר לחנות, עם המלצה לעוד חנות אחת ובדיקה שלי של העצות שקיבל לראות אם הטעו אות…
הודעה אחרונה מאת Benor, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 485 צפיות
רכשתי מוצר ב-1200₪ מebay במעקב באתר שלהם הוא מסומן כ delivered בפועל הוא לא הגיע. גם המספר מעקב שלהם לא תקין, המעקב עובד רק באתר שלהם. פתחתי דיספיוט ולטענתם אני לא זכאי להחזר כי רשום להם שהמוצר נמסר. פניתי לשירות לקוחות והם רוצים הוכחות שהמוצר לא נמסר. אני כרגע מחכה למספר מעקב תקין לפנות לדואר, אבל הבעיה שלך תשיג את הדואר. שקלתי לפתוח דיספיוט גם בפייפאל, אבל אני מניח שאם איביי דחו אותי גם פייפאל ידחו. מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת m1011409, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 573 צפיות
אני נוסע בכביש הזה מעל עשור. נשבע שלא ראיתי מעל 2-3 אוטובוסים בחודש. מעבר לזה שעשו 2 נתצים לא נחוצים בכביש (במהירות הבזק בסגר הקודם), עכשיו עושים עוד איזה משהו מוזר בשוליים לפני מחלף ירקון לכיוון מזרח. למישהו יש מושג מה קורה? בשביל איזה אוטובוסים זה? לא חבל על הפקקים שיהיו שם? כל ככה הכביש הזה עמוס לעייפה.
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי מעקה מדרגות מברזל עגול עם קימורים. המעקה בתוך הבית ולכן איכות הצביעה מאוד חשובה.קניתי המרטון לבן (לא היה המרייט בגוון שרציתי) המעקה שויף ונוקה עם טרפנטין כמו שצריך.צבעתי קצת לנסיון והתוצאה לא ממש אחידה.דיללתי קצת עם טינר יש פחות כיסוי אבל השכבה יותר עדינה ואני מקווה שבשכבה השניה זה יראה יותר טוב. אני מנקה את המברשת עם טינר מידי פעם.אשמח לעצות לשיפור מנסיונם של אנשים פה לפני שאני מתחיל את הצביעה. תודה Sent from my SM-G930F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,036 אורחים (הצג רשימה מלאה)