Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שהכוונה היא לנתונים הקיימים בדפדפן הכרום,

במידה ומחובר חשבון לדפדפן והאופציה של הסנכרון מופעלת (לחיצה על הצלמית משתמש ליד ה-3 נקודות בשורות המשימות בדפדפן תאפשר לך לבדוק את זה)

אז הנתונים האישיים שלך, סיסמאות, מועדפים, וכיוב' - אמורים להיות מסונכרנים לכל המכשירים שמחוברים או שיחוברו לאותו משתמש.

פורסם

אם אני מסנכרן מחשב חדש אז אני יכול בטעות למחוק את כל מה שחשוב לי כלומר שהמחשב החדש יהיה הראשי ואת זה אני לא רוצה (וכבר נדפקתי עם זה פעם). השאלה היא איך אני קובע איזה מחשב יקבל. הלוואי ותוכלו לסייע כי יוצא לי להחליף מחשבים ודפדפנים די הרבה מהעבודה

פורסם

אין פה מחשב ראשי או משני,

ברגע שיש חשבון גוגל אחד (לצורך העניין חשבון GMAIL) והסנכרון פעיל, הנתונים שלך יהיו קשורים לחשבון ולא למחשב או לדפדפן הספציפי.

פורסם

אולי הוא מתכוון לסינכרון בין ספריות קבצים במחשב ל-Drive?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא. אני מתכוון לסיסמאות של אתרים, היסטורית גלישה.

בעבר ממש נפגעתי כי הכל נמחק (כי הסנכרון היה מהמחשב החדש שלא בו כלום ומשם אל המחשב הראשי שהכל שם התאפס) ואני ממש רוצה להיות רגוע שתהיה דרך לשחזר אם זה יקרה שוב. יש אפשרות כזאת? 

פורסם

אז עשית משהו שמחק (יותר סביר) או שהיה באג (פחות סביר). עקרונית כל המידע הזה נשמר בחשבון שלך בענן.

אפשר לעשות חיפוש ב... גוגל לגבי אפשרות לגבות את החשבון שלך בענן או לשכפל אותו, ככה שתהיה בטוח שיש לך גיבוי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...