Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מוצר ב-1200₪ מebay

במעקב באתר שלהם הוא מסומן כ delivered

בפועל הוא לא הגיע.

גם המספר מעקב שלהם לא תקין, המעקב עובד רק באתר שלהם.

פתחתי דיספיוט ולטענתם אני לא זכאי להחזר כי רשום להם שהמוצר נמסר.

פניתי לשירות לקוחות והם רוצים הוכחות שהמוצר לא נמסר.

אני כרגע מחכה למספר מעקב תקין לפנות לדואר, אבל הבעיה שלך תשיג את הדואר.

שקלתי לפתוח דיספיוט גם בפייפאל, אבל אני מניח שאם איביי דחו אותי גם פייפאל ידחו.

מה לעשות?

פורסם

אמרת נכון, פייפל. כבר הפסקתי לנסות את השירות לקוחות של איביי אחרי 2 פאדיחות. ישר הולך לפייפל עם כל בעיה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

נסה להשתמש בשירות הזה, או דומה לו, בשביל לראות קצת יותר פרטים- איפה החבילה, מתי היא נמסרה, באיזה יישוב וכדומה. אולי יעזור לך להוכיח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 44 דקות, yotams4 כתב:

אמרת נכון, פייפל. כבר הפסקתי לנסות את השירות לקוחות של איביי אחרי 2 פאדיחות. ישר הולך לפייפל עם כל בעיה.

עד לא מזמן הייתי אומר שאתה צודק, אך לצערי התאכזבתי בגדול מפייפאל (מוזמן לקרוא בשרשור - אגב,

עד עכשיו לא ניתן להשיג אותם בשום אפיק ובגללם ולמרות שפעלתי בדיוק לפי ההוראות שלהם,

נשארנו בלי שום מענה, בלי המוצר ועם כ 500$ שלא חזרו ונראה שגם לא יחזרו!).

לפותח השרשור - ממה שיצא לי להיחשף בתקופה האחרונה, יש התדרדרות משמעותית גם באיביי.

לא מעניין אותם יותר מדי להתעסק עם הלקוח, האם באמת לא קיבלת ומה צודק.

הרבה פעמים אי קבלת המוצר היא באמת לא תקלה של המוכר אלא של הדואר (בחו"ל או בארץ), 

מוצרים שלא מגיעים תקופות ארוכות מאוד (4 חודשים ויותר) - אך אין זאת גם אשמת הקונה והוא 

לא אמור לשאת בעלות מוצר שהוא מעולם לא קיבל. הגיוני שאם הקונה מגיע לקראת תום תקופת 

ההגנה של איביי והמוצר טרם התקבל ולא נראה באופן (מבחינת מעקב), שהקונה יבקש את כספו.

הוגן כמובן גם שאם וכאשר המוצר יגיע, להגיע להסדר תשלום עם המוכר.

מי שקרה לו כמה פעמים שלא קיבל מוצר בחצי שנה האחרונה (מכיר אישית, באמת לא קיבל ולא כל מיני

ניסיונות לתחמן), איביי שולחים לו הודעה חד צדדית שהם חושדים שהוא פועל באופן לא כשר ופשוט מעיפים

אותו לצמיתות מאיביי ללא אפשרות ערעור. המנוי המדובר, אגב, עם מאות של רכישות מוצלחות קודמות, מנוי

עם וותק של שנים רבות.

• תוכן חדש...