אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
במצב אי הוודאות הנוכחי, לקראת פתיחת שנת הלימודים מהבית, מצאתי שני דגמים שעדיין כנראה במלאי. בפינה השמאלית של הזירה, HP 340s G7, מעבד i7, זיכרון 8GB, דיסק 512GB, מסך 14" FHD. יתרונות: 3 שנים אחריות, Win10 Pro. חסרונות: רק סלוט אחד של זיכרון, כבד יותר, אין תאורה אחורית למקלדת ממולו, בפינה ימנית, Asus Zenbook14, מעבד 4500, זיכרון ודיסק כנ"ל (זיכרון כנראה מולחם), מסך כנ"ל. יתרונות: קל מאוד, כרטיס מסך דיסקרטי MX350, תאורה אחורית למקלדת. חסרונות: שנה אחריות, בלי מערכת הפעלה, זיכרון כנראה לא ניתן לשדרוג. המחירים מאוד קרובים (סביב 3,600 ש"ח). מצד אחד, קשה לי עם להיתקע עם 8 GB לנצח עם האסוס ועם האחריות הקצרה. מצד שני, מאוד קורץ לי המשקל הנמוך, וקצת הכר…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, אחרי שנים שלא התעסקתי עם שוק הלפטופים בארץ מישהו התייעץ איתי ואחרי שהסתכלתי קיבלתי חום מהבלגאן. דרישות: לפטופ לבן 13 ללימודים, לא גיימינג ולא נעליים. אם יריץ פורטנייט אז בסדר, אבל גם בסדר שלא. שיהיה עמיד יחסית כי את הקודם הוא שבר. לא משנה משקל וגודל. כולל מערכת הפעלה. נראה לי רצוי 8 ג'יגה זיכרון כדי שיסחב. ושוב, זול כי בונקרים שם. אשמח להמלצות כי אני הולך לאיבוד. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
או לחילופין שטיפה חיצונית זולה? פעם אחרונה ביקשו ממני 35 שקל בשביל לעבור במכונה.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הוחלט שצריך מקפיא. האם להתעקש על no frost? כל כמה זמן באמת צריך להפשיר מקפיא שאינו כזה? מבקש המלצה למקפיא עם 5-6 תאים (גובה 140-145) בסביבות 1500 שקלים. תודה.
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 13 עוקבים
- 37 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני חודש עברתי לתל אביב וכחלק מהמעבר ויתרתי על הרכב ועכשיו קשה לי לעשות קניות. אז עברתי לקניות אונליין. עשיתי פעמיים קניון והממצאים הם בישראל כמו בישראל - שופרסל אונליין: איחור מכפיר של 3 שעות, ניילוני שתיה פתוחים וירקות באיכות ירודה. רמי לוי: חצי מההזמנה לא סופקה, אף אחד לא טרח להתקשר ולהציע תחליפים. (בשביל הכמות שסופקה, כבר הייתי נוסע לשופרסל בעזריאלי ...) בקיצור, אני שוקל לחזור חזרה לקניה פיזית באם לא אמצא את המזור כאן. למישהו יש המלצה לשירות משולחים, שיעמוד בדרישות הבאות (לפי עדיפות): 1. אספקת כל המוצרים (לכל הפחות אפשרות להחליף באחרים אם לא זמין) 2. עמידה בזמנים (לא יותר מחריגה של שעה…
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 853 צפיות
קניתי מפוח עלים סיני נייד + סוללה ומטען באמזון. על האריזה רשום שעובד גם ב220V. על המטען רשום 120V בלבד. נשלח מייל למחלקת השרות. מחכה לתשובה. יש לדעתכם דרך נוספת לדעת? אולי יש למישהו מכם מוצר דומה?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי ביום מקבוק פרו רטינה 15׳ משנת 2014, מחשב מעולה לכל הדעות שלא איכזב אותי מעולם. עלה הרצון לשדרג אותו למקבוק 16׳ החדש שלהבנתי פתר בעיות רבות שהיו בדגמים שלפניו. בעודי עם האצבע על כפתור ההזמנה (דגם הבסיס שאפשר היום למצוא במחירים לא רעים) הבנתי שבעוד כחודש אמור לצאת שדרוג לדגם... ככל הנראה השדרוג לא יהיה מאוד גדול ויכלול מעבר למעבדי דור 10 של אינטל, יתכן ויהיה שדרוג כלשהו במעבד הגרפי ושדרוג למצלמת הרשת (לא מעניין אותי בכלל). השאלה האם לחכות מגיעה מכיוון שהבנתי שיש שדרוג יחסית רציני בין דור 9 לדור 10, מעבר לכח העיבוד יש שדרוג בכרטיס הווייפי ובמעבד הגרפי המובנה. השימושים שלי במחשב הם עיבוד תמונות RAW וקצת עריכת סרטוני 4K. מעבר לזה הכוונה במעבר למ…
הודעה אחרונה מאת shakedi, -
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 873 צפיות
שלום לכולם. אני עושה הליכה/ריצה קלה מס' פעמים בשבוע. 6-7 קמ. משולבת שטח ומדרכה. כיום אני נועל סוקוני. הנעלים גמורות. יש לי כף רגל שטוחה עם מדרסים אורטופדיים. עשיתי גוגל ונתקלתי במושג שלא הכרתי. נעלי ריצה מתקנות. יש בזה משהו? מה מומלץ? זה במקום מדרסים, או בנוסף? תקציב: עד 600 שח למשהו טוב. תודה Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
היי חברים, לאחר שנה א' של מדעי המחשב, כאשר אינפי וליניארית מאחוריי, וכל הקורסים החשובים באמת מלפניי, עולות תהיות. אז מה הבעיה? ובכן, סחבק פה חולה רכב וכל היוצא בזה. להבנתי, אין מקצוע בתחום הזה שיכול להבטיח הכנסה גבוהה. עכשיו, נניח שנשים הכנסה בצד, אז מה? עדיין אין מקצוע בתחום הזה שיגרום לסיפוק. את הסיכון בפתיחת מוסך עצמאי אני לא יכול לקחת ומעבר לכך שבסופו של יום זה ניהול. כמו מסעדה וכמו תחנת דלק. אני חושב שיכול מאוד לעניין אותי לפתוח עסק לייבוא רכבי אספנות, אבל אין לזה שוק יציב בארץ. ומעבר לכך אני מאמין שיש בזה כל כך הרבה קומבינות וללא מכרים הסיכוי שלי אפסי. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה אבל התקווה האחרונה היא להסב את המקצוע שלי להנדס…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
אשמח לניסיון לעזרה- מזגן מיני מרכזי של תדיראן WAVE60 , אחרי שנה התחיל לקצר. מקפיץ את הפחת הראשי. יש ימים שלא מקפיץ בכלל ויש ימים שכמה פעמים מקפיץ ברצף. הזמנו טכנאי שלהם שטען שזה או ניקיון פילטרים (התברר שלא), או זליגת חשמל כללית בבית (חשמלאי טוען שזה 99% זליגת חשמל מהמדחס של המזגן) או להחליף פחת ל 20 אמפר במקום ה 16 אמפר שיש לנו כרגע. כמה מזגניסטים ששאלתי טענו שפחת של 16 למזגן מיני מרכזי זה לא תקני ונמוך מדי. אם נכון הדבר, אני תוהה איך לעזאזל המזגן במשך השנה הראשונה שלו לא הקפיץ אפילו פעם אחת עם אותו פחת של 16 אמפר. בנוסף, הבנתי ש 20 אמפר לבית פרטי זה לא בטיחותי. גם אתר של תדיראן מראה ש3X16 (יושב על התלת פאזי) זה תקני. מישהו יכול לחוות דעה והאם זה ודאי מהמזגן ולא ממשה…
הודעה אחרונה מאת innvision, -
-
- 8 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ערב צח, אני מתכנן ליסוע בקרוב לארצות הברית בעז"ה ובדקתי אופציות לשיחות וגלישה משם. בהתחלה כמובן בדקתי את ההצעות של חברות הסלולר הישראליות, אך הן היו די יקרות. אח"כ בדקתי אפשרות לקנות סים 'אמריקאי' - שנמכר פה בארץ - במחיר זול יותר. ראיתי חברה בשם omnitelecom/local 03 (לא ברור לי האם זו אותה חברה) שמוכרים כרטיסים של חברה בשם Lyca (מישהו מכיר?). מכירים? המלצות אחרות? תודה רבה ושבוע נפלא.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
אני לא קונספירטור גדול, אבל הפעם זה עבר אפילו את סף החשדנות שלי, אז הנה הסיפור: לפי כמה חודשים (מתישהו ביולי השנה) מצאתי פתק על הרכב, ניסוח סטנדרטי, אם אתה מעוניין למכור תתקשר אלי וכו'. מכיוון שהרכב שלי חונה בחניה פתוחה לגמרי ונגישה לחלוטין מהרחוב לא ייחסתי לזה חשיבות, חשבתי שאולי זה מישהו שקלט שזו פוקוס טיטניום, הסתכל וראה שהיא גם ידנית והבין על מה מדובר, או סתם מישהו שראה שאני שוטף את הרכב לבד והחליט שהוא בטח שמור נורא, או כל סיבה מוזרה אחרת. באותה תקופה @windsurfer בדיוק מכר את הפוקוס שלו אז נתתי לו את הטלפון, וממה שהבנתי ממנו הבן אדם חיפש משהו זול וכנראה לא הבין באיזה דגם מדובר, ובכל אופן לא היה מעוניין. בסך הכל, סיפור סביר לגמרי. קורה לכולם כל…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 934 צפיות
האם משהו לאחרונה החליף קולט שמש לדוד 120 ליטר ויכול להמליץ בחיפה על מתקין? הכי זול עד עכשיו כרומגן התקנה מעמ פינוי וצינור חדש בין הדוד לקולט 2100 שח. אמישראגז 1800 המחירים סבירים? פעם ראשונה אי פעם שאני מתעסק עם זה
הודעה אחרונה מאת דני 9999, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 569 צפיות
ביום בהיר אחד לפני כחודשיים וחצי הגיע שליח לביתי ומסר לי מכתב רשום שבו צוין שהתנהלה תביעה ייצוגית כנגד מקום העבודה שעבדתי בו לפני 15 שנה ומגיע לי פיצוי , שלחתי את כל המסמכים שביקשו ממני למקום העבודה ומאז נעלמו עקבותם, פניתי אליהם במייל כבר פעמיים וקיבלתי תשובה שהעניין בבדיקה ואם אני באמת זכאי לפיצוי הוא יועבר לחשבוני בתוך חודשיים, עכשיו כבר עברו כמעט חודשיים וחצי והשאלה היא מה אומר החוק בעניין הזה? תוך כמה זמן מהגשת כל המסמכים הם אמורים/חייבים להעביר לי את הכסף לחשבון?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 932 צפיות
שלום לכל חכמי הפורום, לאחרונה חשקה נפשי בכיריים חדשים. אך הפעם, אהיה מעוניין בכיריים אינדוקציה. מאחר ואין לי ידע בתחום, אשמח לדגם עליו אתם ממליצים / יודעים שעל פי המפרט שלו הוא איכותי / חברה ממולצת. אין מגבלה לתקציב כרגע (על גבול הסביר) על מנת לקבל מגוון רחב של אפשרויות ולבחון אותם חשוב שיהיה אך ורק בצבע שחור. 80 ס"מ, קל לניקוי תודה רבה מראש
היי, רוצים לשתף קצת מוזיקה? שירים שאתם אוהבים לשמוע? הרעיון שאפשר לשים פה מה שבא לכם: שיר ישן שנזכרתם, שיר חדש שיצא ואהבתם, משהו שנתקלתם בו ברדיו, משהו שספציפית היום שמעתם ואולי מישהו אחרי ייזכר. אני הרבה פעמים שומע שירים או ביצועים שלא שמעתי טרם מאנשים אחרים ושמח על כך. לעתים אפילו קאברים יפים או זמרים שבכלל לא הכרתי לפני כן. המטרה היא שהשרשור פשוט יתעדכן מדי פעם ע"י אנשים, כל אחד בזמן שהוא שומע משהו טוב ורוצה להמליץ, לשתף. אין כאן הודעות לא טובות וגם חזרה על דברים זה בסדר. כמובן שהכול מכל הסוגים זורם. מקווה שיזרום. קאבר לfireflighs של איזו מוזרה יפה אחת: קאבר מטאל לHELLO של אדל, הבחור סופר מוכשר! נירוואנה בלייב, אחד הביצועים ה…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום, התקנתי את התנור המצורף לפני שנה, והוא כבר מחמם פחות טוב. בנוסף אכלתי חצץ בהתקנה, מכיוון שהחלק שאליו מתחברות הספירלות לא מאפשר למברגה להגיע לחלק שמתחבר לקיר. יש המלצות למשהו שמחמם את הנשמה והלב?
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 523 צפיות
מעוניין לרכוש בר מים (במקום מים מינרליים). אני רגיש מאד לכלור שמוסיפים למי הברז. הדרישה שלי מבר מים שיצליח לנטרל את כל טעמי הלווי של המים. ההעדפה הינה לבר ברכישה חד פעמית והחלפת סננים במחיר סביר (ומכאן שתמי 4 נפסל...).
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 547 צפיות
לפני יומיים שמתי בטפשותי תבנית זכוכית על תחתית התנור. למרות שהתבנית הייתה מחוסמת ומיועדת לשימוש בתנור, היא התנפצה - מה שגרם לדלת לצאת מהמקום שלה. ניתן לראות בתמונות את הרווח שנוצר בעת סגירת הדלת. פירקתי את הדלת אבל לא הבנתי איך אפשר לשחק עם גובה הצירים
-
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מסתכל קצת במודעות יד2 לדירות. בחלקן מצויין שיש אישור/תב״ע להוספת ככה וככה מטרים. מה זה אומר? שאני יכול לצאת החוצה מהבניין ולהוסיף עוד 30 מטר (לדוגמא). שאני יכול לסגור מרפסת? איך אני בודק שזה באמת מאושר? והאם צריך אישורים נוספים (שכנים וכו׳) בשביל זה?
הודעה אחרונה מאת NirLevi, -
ערבא טבא. מבקש את עזרתכם מנסיונכם הטוב: מה הדרך הכי טובה (גם קלה), לאבטח מספר תמונות שנמצאות על מכשיר טלפון נייד ? סוג - גלקסי 8 פלוס. גירסת אנדרואיד - 9. המכשיר מוגן בקוד (האיקס מיקס דריקס). מעדיף אכסון שלא בעננים. עננים מורידים לפעמים גשם (נכון וידוע שמכשיר יכול להגנב, להנזק וכו'. לכן אני משתדל לגבות אותו כל פרק זמן מסויים). גם אם אתם חושבים שזו בקשה מיותרת - הסבירו בבקשה מדוע. תודה.
הודעה אחרונה מאת mm1987, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפשים מתווך/מתווכת דירות באשדוד , רצוי היכרות טובה עם האזורים הדרומיים. לצורך חיפוש בית. רצוי כזה שיודע למצוא נכסים שלא ביד 2 , ושלא צמוד לנוסחת ה-2%+ מעמ. אשמח לשמוע המלצות מיד ראשונה 😃
הודעה אחרונה מאת gadik6, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 עוקבים
- 174 תגובות
- 18.9 אלף צפיות
אני נגד התעללות בבעלי חיים ותמיד היו לי (ועדיין יש לי) כלבים היום פורסם סרטון של איזה שבור שמתעלל בכלב שלו לפי הסיפור המשטרה הגיעה לבית, ראתה שהכל בסדר והלכה אז אזרחים מצאו את הכתובת והחליטו לטפל בו מסתבר שדניס ועוד כמה עלו אליו לדירה ולקחו את הכלב. פתאום הגיעו שוטרים והפרידו
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
-
- 9 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
טוב, אחרי 2 נפילות בעבר (לא מאוד כואב), הגיע הזמן לשאול את יודעי כל. מחפש המלצה למטחנה לפלפל. דרישות: שתהיה טובה, עמידה ותעשה עבודה טובה. תקציב: משהו בגזרת האמצע - נניח סביב 150-200 ש"ח. רעיונות? ראיתי את אלו, האם שוות משהו? https://www.uniqook.co.il/shop/דרימפארם-מטחנת-תבלינים-ortwo/ https://www.uniqook.co.il/shop/מטחנת-פלפל/
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 838 צפיות
בגזרת האופניים יש לי טראק מרלין 6, שאני מאוד מרוצה מהם, רק שלפעמים הכיסא מפריע והחלטתי להשקיע בדרופר. הבחירה הטריוויאלית היא בונטריגר, 1300 ש"ח אצל היבואן של טראק, במקום אחר הציעו לי TranzX ב 900 (פער משמעותי) והבטיחו שאין שום הבדל בינו לדרופרים עד 2000 ש"ח, ובמקום שלישי הציעו רוקשוקס ב 1700 ומשהו. המבחר מבלבל, השמיים הם הגבול, ואני לא יודע מה מדברי המוכרים מדוייק ומה סתם ניסיון למכור את הסחורה שלהם. ברור לי שמדובר ב entry level, אבל גם האופניים שלי הם כאלו, אני לא רוכב מספיק רציני בשביל להוציא אלפי שקלים על שדרוג כזה, אבל כן רוצה משהו שלא יתעקם/ישבר/יפסיק לפעול/יאבד יכולות אחרי חצי שנה.
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 565 צפיות
מה תפקידו של המפסק הבודד בגיטרה החשמלית שנראה כמו מפסק on/off?
הודעה אחרונה מאת מה רע בשביט?, -
- 9 עוקבים
- 28 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
כיסא כבר הזמנתי מצרעה, עכשיו אני אשמח לקבל המלצה לשולחן מחשב פרקטי ונוח. אני מוכן להשקיע קצת (מעדיף לא להתפרע אבל התקציב גג יהיה 1500 ש"ח). אני לא ממש מתמצא בדגמים כרגע יש לי שולחן ישן מתקלף ומתפרק של קיקה. הייתי שמח לשולחן מעט גדול יותר. אני ברמת העקרון אוהב סביבת עבודה נקייה ולא עמוסה בחפצים. הסביבה הנוכחית: *** שולחן המחשב לא יחליף את השולחן הנוכחי, אם זה יעזור להתלבטות אני אצלם בהמשך את סביבת העבודה שאליה אעבור.
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 537 צפיות
אהלן אני מכיר בחלונות, במקבוק, את האופציות להקראת טקסט יש גם את האתר https://www.naturalreaders.com/online/ ודומיו. אני מחפש מקריא טקסט ברמה טובה (הSPEECH במקבוק נהדר) שאפשר להתקין על UBUNTU אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
אהלן! במסגרת הצטיידות במוצרי חשמל לבית רכשתי מקרר 4 דלת של בלומברג. https://blomberg.co.il/shop/קירור/מקררים/kqd-1620-x-העתק/ כעת אחרי בדיקה נוספת שערכתי אני מקבל מגוון דעות שונה מאוד על החברה. יש כאלה שהיו מאוד מרוצים ויש כאלה שלא מפסיקים לקלל את המקררים של החברה הזאת. אני יודע שהמובילים בשוק הם שארפ וLG, אך האם השד כה נורא עם החברה הזאת? אני מאוד מתלבט אם לבטל\לשנות את העסקה... למישהו כאן היה נסיון עם החברה הזאת?
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום לכולם. נכנסתי לדירה חדשה שבה הותקן מזגן אלקטרה EMD 50sq smart מיני מרכזי. האחריות למזגן היא שנה וכעת הסתיימה. הציעו לי במחיר "מבצע" אחריות נוספת לחמש שנים בעלות של כ 2500₪ בערך. אני יודע שזה עניין של הימור, יכולה או לא יכולה להיות תקלה. מה דעתכם, האם מזגנים אלו נוטים להתקלקל? האם אתם מבטחים את המזגן שלכם? ביטוח מבנה דירה להבנתי מכסה גם מזגן, נכון? תודה. Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת קאררה,
-
מי מחובר 73 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 545 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- פעם
- עוזי ל
- SlowRide
- Be roo
- סידן
- פאר האורה
- רפי לין
- Itzik-b
- mcaspi
- zvit
- vigi