Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מומחי האופניים - איזה dropper post לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בגזרת האופניים יש לי טראק מרלין 6, שאני מאוד מרוצה מהם, רק שלפעמים הכיסא מפריע והחלטתי להשקיע בדרופר.

הבחירה הטריוויאלית היא בונטריגר, 1300 ש"ח אצל היבואן של טראק, במקום אחר הציעו לי TranzX ב 900 (פער משמעותי) והבטיחו שאין שום הבדל בינו לדרופרים עד 2000 ש"ח, ובמקום שלישי הציעו רוקשוקס ב 1700 ומשהו.

המבחר מבלבל, השמיים הם הגבול, ואני לא יודע מה מדברי המוכרים מדוייק ומה סתם ניסיון למכור את הסחורה שלהם. ברור לי שמדובר ב entry level, אבל גם האופניים שלי הם כאלו, אני לא רוכב מספיק רציני בשביל להוציא אלפי שקלים על שדרוג כזה, אבל כן רוצה משהו שלא יתעקם/ישבר/יפסיק לפעול/יאבד יכולות אחרי חצי שנה.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
פורסם

נתחיל בזה שאין לי ידע או הבנה בעניין, לגבי הבדלים באיכות בין דרופר כזה לאחר. אצלי האופניים באו עם דרופר זול, לא ממותג, והוא... עובד. שנים. בדיעבד אני יכול לאמר שלרכיבת שטח זה שדרוג אדיר (ואני לא נוטה להגזים), ואני ממש מצטער שלא עשיתי אותו קודם. היכולת לקבל חופש תנועה מלא בכל רגע שאתה נעמד, משפרת את השליטה והביטחון מאוד. מאוד.

קודם כל, לא הייתי שם יותר כסף ממה שהיבואן של טרק מוכר אצלו. זו חנות רצינית, עם גב. לגבי הזול יותר, הייתי הולך לחבר גוגל, מחפש פורומים ובודק אם יש איזה גל של תלונות עליו. אם לא, סביר להניח שהייתי חוסך את ה-400 ש"ח האלו, בתנאי שאני יכול לסמוך על החנות שתיתן לי גב. בנוסף, אני מניח מהאופניים שאתה לא בדיוק רוכב שמעניש את הרכיבים עם עומסי יתר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

לא בדיוק רוכב שמעניש את הרכיבים עם עומסי יתר...

עומס היתר היחיד הוא המשקל המיותר שלי - 90 קילו (15 מתוכם מיותרים...) - לא יודע אם יש למשקל השפעה על סוג הדרופר.

תודה על העצות.

• תוכן חדש...