אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 675 צפיות
שלום לכולם, אני בשלבי סיום של הבית, העירייה הפקיעה לי 2 מטר מהחזית של הבית. כחלק מהבניה כבר הרסתי את החומה ובפועל השטח נראה הציבורי. קבלתי דוח על פסולת בשטח ציבורי ב2 מטר האלו. מבחינה משפטית השטח עוד רשום על שמי בטאבו. (אני בהליך הסדרה של זה). האם יש לי עילה לביטול הדוח מכיוון שהשטח רשום על שמי?
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 540 צפיות
שלומות הו פורום יודע כל. לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה - שלא ברור לי כמה זמן היא הייתה כי רק עכשיו יצא לי להוריד את הגריל מהרמקול ולראות אותה- כשאני שומע תקליטים בפטיפון, הממברנה של הרמקול ממש משתוללת פנימה והחוצה, עם משרעת מאוד גדולה, במיוחד כשאני משווה לאותה הקלטה מנוגנת דרך נגן התקליטורים. זה בולט יותר בתקליטים מסויימים, ואם אני משווה את הווליום (לפי האוזן) אז אני לא שומע משהו יוצא דופן בהשוואה בין התקליט לסידי (חוץ מהעובדה שהרמקול פשוט משתולל... וכמובן ההבדלים הרגילים בין סידי לתקליט) ניסיתי את זה עם שני ראשים שונים, וגם שני פונו-סטייג'ים שונים, התופעה נשארת. החשד שלי הוא משהו שקשור להארקה (שבפטיפון החדש לא קיימת - REGA PLANAR 3), האם יש לי דרך ל…
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 713 צפיות
אני צריך5-10 גזעים לפי מידה בערך 40-60 ס"מ גובה
הודעה אחרונה מאת אורח לרגע, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 797 צפיות
היי, פורסמה כתבה על מישהו שתקף קשיש בן 94, שדד אותו ופצע אותו קשה. אני מעוניין לעקוב אחר המקרה ובפרט בהתפתחות המשפטית. לקרוא את פסק הדין כשיהיה וכדומה. האם יש דרך לעשות זאת? ואן כן, כיצד? מודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 27 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
מחפש את remini לאנדרואיד. תוכנה של תמונות {לא בשבילי, אני עם אייפון 4}
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- 4 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ערב טוב חברים. אני אתן הקדמה קצרה על עצמי כי זה יהיה רלוונטי לשאלות שאני אשאל וגם אני יודע שאם לא אספר בטוח מישהו כבר ישאל את השאלה הזאת. השתחררתי באוקטובר מהצבא לאחר 2.8 שנים, סיימתי עם הצבא תודה לאל. לצערי עליתי בצבא הרבה מאוד במשקל, וכרגע שוקל 150 ק''ג על גובה 180, חזרתי להתאמן סוף סוף ואני התחלתי לרדת גם במשקל(כרגע המטרה זה 100 ק''ג). אני יודע, זה לא בריא וגורם להרבה בעיות ואני מטפל בזה כמו שציינתי. 1-שאלה לבעלי משקל גבוה כמוני, היכן אתם קונים ג'ינסים יפים במידות גדולות/ חולצות יפות שאוכל ללבוש כשאלך לעבוד? 2-מישהו יכול להמליץ על אופניים רגילות/חשמליות למישהו במשקל שלי? לנסיעה בעיר בעיקר לצורך התניידות. מהרגילות לא מצאתי שום דבר שמ…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הי פורום מחפש מקרר באינטרנט בתקציב של 3500 שח בהרבה אתרים מופיע לדוגמה - מחיר 4500 או הגש הצעה החל מ 2200 או משהו בסגנון לא הגיוני שמקרר ימכר בחצי מחיר. אז איך זה עובד? פשוט להגיש הצעות עד שאחת תתקבל? או שזה עובד כמו priceline/hotwire? אנא עזרתכם בהבנת הסוגיה חוץ מזה המלצה למקרר בתקציב הזה בנפח (נטו) של 450-500 ליטר תתקבל בברכה. תודה!
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
שלום חברים, מאז הפעם ההיא לפני מספר שנים שניסיתי לתקן את מכונת הכביסה של אחי ופירקתי אותה, אני דואג לישטוף את המכונה אצלינו פעם בשנה לפחות בשביל להסיר את הג'יפה שמצטברת על העכביש של התוף וכל פעם אני מופתע כמה ליכלוך מסתתר מאחורי התוף- אז רציתי לדעת האם גם אתם עושים פעולות דומות לשמירה על נקיון התוף? התוף יכול להיראות מנצנץ ונקי אבל מאחור יכול להיראות כמו בתמונה מטה: מה שאני עושה במכונת בוש של הוריי בשביל לנקות זה להפעיל את תוכנית KIDS או תוכנית ארוכה דומה עם מעל שעתיים וחצי שהמכונה ריקה- ולאחר סיום מילוי המים אני מוסיף עוד מים עד כמעט הגובה של מרכז התוף + קצת מלח לימון(במכונת בוש גובה מים של מרכז התוף מפעיל הגנה והמכונה מרוקנת את כל המים), ככ…
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 733 צפיות
שלום לרעייתי יש יום הולדת החודש וחשבתי לקנות לה שעון חדש חכם. כיום יש לה שעון של שיאומי, לא הכי חכם. מישהו התנסה בשעון כזה? חשוב שלא יהיה ענק או אגרסיבי אבל שכן יהיה משוכלל. ראיתי שעונים של סמסונג נראים טוב אבל לא התנסתי איתם. חשוב לומר שאנחנו מתנהלים עם טלפונים של שיאומי לא אייפונים.
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
סוללה 48VOLT לאופניים חשמליות של חברת ONE BIKE. כבר לא מחזיקה מעמד כבעבר. מה האלטרנטיבות?
מאת eladns- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מדובר באופניים שאני מאוד אוהב ונוסע בהם כל יום. בנות 3 שנים. קיבלתי אותם במאי. עד השבוע האחרון היו מספיקות ל40 ק"מ בתוך ירושלים {עליות מעטות אך קשות - ממילא לדוגמא} בחודש האחרון חלה ירידה בהספק. האופניים נוסעות נהדר ומהירות כבעבר. אבל הסוללה מספיקה ל25-30 ק"מ בלבד. אותו המרחק, אותו המשקל {אפילו המשקל שלי ירד מ95 ל85 ואני בדרך ל73 קילו על מטר שמונים} מספר שאלות: 1} מה המכשיר שיכול לבדוק לי קיבולת ותקינות של הסוללה? 2} מה לעשות לגבי קנייה? 3} האם לקנות משומשת מיד 2? 4} האם לקנות מקורית? 5}האם יש מקום שמחדש סוללות? זה לא דחוף. לצערי החורף בפתח ועליי להתנייד ברכב. תודה לעוזרים. …
הודעה אחרונה מאת eladns, -
זוגתי קיבלה את ההצעה הבאה ממקום העבודה שלה: ההנהלה, בשיתוף עם ועד העובדים, החליטה להציע לך להעביר את ההפקדות בגין רכיב "החזר מחצית הניכויים" לפוליסת חיסכון בחברת "תן ת'כסף". ההפקדות שיועברו ("החזר מחצית הניכויים") הן ההפקדות אשר מתווספות לשאר הרכיבים המופקדים לעובד בתקופת העסקתו. כיוון שההפקדות, כפי שבוצעו עד כה (לקופת גמל, לרכיב הפיצויים), עוברות את התקרה של מס הכנסה, שילמת בגין הפקדות אלו מס הכנסה וביטוח לאומי במשכורתך מידי חודש. להלן Q&A שהגיעו יחד עם ההצעה: מהי מהות התכנית? פוליסת ביטוח, שאינה קופת גמל, ללא רכיבים ביטוחים, המיועדת להפקדת כספים לחיסכון. מה ההבדל בין מה שיש היום לבין התוכנית המוצעת? מבחינתך אין הבדלים מהותיים פרט…
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 565 צפיות
בוקר טוב, כבר חודש שני (שלישי?) שאני שם לב שהחיוב ממשיך לרדת בעוד החדר כושר סגור. לפי סמס מהמנהלה, החיוב ימשיך לרדת אבל המנוי בהקפאה. האם יש לי אפשרות חוקית לבטל את הוראת קבע בויזה? האם "השיטה" הזאת מקובלת וחוקית? תודה!
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 529 צפיות
חשבתי לקנות לעצמי ערכה של כמה כלים. רק שאני לא בטוח אם הם טובים או שזה יהיה ברמה של סיני טהור. השימוש לא יהיה מסיבי אלא מדי פעם, אבל גם אם אני אשתמש אז סביר להניח שיהיו עבודות קטנות עד בינוניות, אני לא רואה את עצמי מרכיב דק למרפסת לבד.. המלצה או דיס המלצה? לינק לימי המכירות הקרובים?
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 961 צפיות
השאלה שבכותרת. יש לי כמה הארד דיסקים ניידים של WD. כולם בפורמט של WIN ולא מגיבים בחיבור ל-mac. יש hd / ssd נייד שמאפשר חיבור לוהעברת קבצים בין mac ל-pc (רצוי עם חיבור usb c)? עריכה: חשבתי שמצאתי את התשובה: לפי מה שכתוב פה - לפרמט ל-exFAT או FAT32. הדיסקים שלי בפורמט ntfs שמתאים רק ל-pc. אבל מדובר בפורמטים מיושנים FAT32 is the older version of FAT and can't handle file sizes larger than 4GB. ExFAT is not compatible with computers older than Windows Vista or Mac OS X 10.6.5. יש פתרון אחר?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
היי, אז התקבלתי בקיץ ללימודי מדמח במכללה האקדמית תל אביב יפו על תקן "סטודנט על תנאי", כלומר שנה א' לומדים שני סמסטרים וסמסטר קיץ עם דרישה לציון עובר לפחות בכל קורס ובמידה ולא עומדים בדרישה הזאת נושרים באופן אוטומטי ולא ממשיכים לשנה ב'. שמח מהידיעה התכוננתי לשנת הלימודים הקרובה ולצערי מאז ועד היום קרו לי כמה דברים בדרך שפגעו מאוד ביכולת שלי להתרכז במסלול הקשוח הזה מכל בחינה אפשרית, בריאותית נפשית וכלכלית. בעקבות כך כבר בשבוע הראשון של הסמסטר איבדתי כל יכולת להמשיך בלימודים, בריאותית אני לא מרגיש כשיר לחלוטין (החלמתי מקורונה FWIW), נפשית קורים סביבי המון דברים בחיים שמקשים עליי להתרכז בלימודים ויתרה מכך גורמים לי לראשונה בחיי להתקפי חרדה שגובים ממני מחיר נפשי כבד …
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 633 צפיות
שלום לנמצאים. רכשתי מכונת כביסה ומייבש כביסה עם משאבת חום וקונדנסור של בוש, שניהם מהדגמים היותר גבוהים ולא זולים. במידה והייתם צריכים לעשות ביטוח לאחד מהם, לא משנה כרגע מה עלות הביטוח ולמה, לאיזה מהם הייתם עושים, למכונת הכביסה או למייבש הכביסה עם משאבת חום וקונדנסור? יש למישהו מידע האם אחד מהם פחות אמין מהשני? ההגיון אומר לי שמכונת הכביסה צריכה להיות אמינה יותר. תודה. Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי. הגיע הזמן להגיד שלום להוט(שנה וחצי הספיקו לנו) ולעבור לסיבים שהגיעו לבניין (אנלימיטייד/סלקום). כנראה שאלך על אנלימיטייד 1GB, איזה חיבור עדיף(חייגן או ישיר)? ספק אינטרנט מועדף? השימוש העיקרי הוא טלוויזיה(שידורי ספורט ונטפליקס) שמחוברים קווית ולמידה בזום בעיקר עם wifi ואולי קונסולה של סוני בעתיד הקרוב. אתם משלמים על הראוטר מי שנמצא אצל אנלימטייד? תודה.
הודעה אחרונה מאת adidas1, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, המפסק של הדוד הפסיק לעבוד מה שחשבתי שהחלפת מפסק תפתור את הבעיה. התקנתי לבד מפסק חדש שמקפיץ את הפקק בכל הפעלה. איש מקצוע טוען שמדובר בגוף חימום כי במפסק הכל נראה תקין. לא זהיתי נזילה כלשהיא מהדוד, מה גם שהוא נרכש ב 2018. ובכל זאת, אלך על החלפת פלאנג׳ קומפלקט בשביל לשלול את זה. האם דוד של אמקור מצריך פלאנג׳ יעודי או שהכל אותו דבר חוץ מכרומגן? אשמח להכוונה תודה
הודעה אחרונה מאת innvision, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 474 צפיות
מישהו מכיר סנדלר טוב באזור תל אביב? רכשתי זוג מגפיים עם עקב וסוליה מעור עגל, והבנתי שאפשר לשים סוג של גומי\מגן שגם ימנע מהסוליה להישחק, וגם למנוע החלקות. עכשיו אני לא רוצה סתם ללכת לסנדלר שלא מבין כי זה זוג שעלה לי הרבה. להבנתי צריך לשייף את הסוליה ולהדביק את הגומי, ואז בזהירות לחתוך. מישהו יכול להמליץ על סנדלר טוב שיכול לעשות את זה באזור תל אביב\המרכז? תודה!
הודעה אחרונה מאת Turbulence, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 478 צפיות
היי, חמי הגיע לגיל פנסיה (67). הגשנו עבורו בקשה לקצבת זקנה והוא ממשיך לעבוד בעבודתו במתכונת קצת מצומצמת על מנת לא לפגוע בזכאות. הוא רוצה להתחיל למשוך גם את קצבת הפנסיה מ- "ביטוח המנהלים". אם הוא מבקש להתחיל למשוך קצבה, האם המעסיק עדיין מחוייב להמשיך להפריש לו לפנסיה ופיצויים או שכבר לא? בנוסף, איך מתחשבנים בנושא פיצויי הפיטורין? הרי חלק מהם בתוך הקרן ויהוו חלק מהקצבה שלו, וחלק מהם על המעסיק להשלים. יש למישהו מושג מה עושים? תודה,
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 476 צפיות
שלום, אני עובד בחברה גלובאלית שמתנהלת באנגלית (בעיקר במיילים) ויש הרבה עבודה מול לקוחות בחו"ל בגדול , האנגלית שלי סבירה, אין לי בעיה עם נושאים שקשורים בעבודה אבל הייתי רוצה לפתח את ה יכולת ל SMALL TALK ובכלל פחות להיתקע בזמן הדיבור מישהו יודע להמליץ איזה קורס מתאים ? האם עדיין בתי הספר כמו ברליץ או וולסטריט נותנים את הפתרון הכי טוב ? תודה
הודעה אחרונה מאת jaguarr, -
נימנע בבקשה מהברור מאליו- "צא מהבית ותתחיל לרוץ". לא תופס מבחינתי לתקופת הקורונה, ואני רוצה לנסות לשמור על כושר ככל האפשר. לעניין: תקציב סביב 5K. דרישת סף: למתאמנים במשקל 130 ק"ג לפחות. אני עוד לא שם, אבל 120 זה צפוף מדיי לטעמי האישי. דרישות נוספות: ? מה לבדוק בכלל? מצא חן בעיניי המפלץ הזה. האם הגדרת "משקל המשתמש" היא בדיחה שיווקית כלשהי? רוב המתקנים מוצהרים 120 או 130 ק"ג. זה 140. עוד מצא חן, אחריות 10 שנים על המנוע. למה עוד עליי לשים לב? תודה לממליצים.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 20 תגובות
- 27.6 אלף צפיות
בוקר טוב. לאחרונה המנוע לא מצליח להסתובב, למרות שהוא מנסה (מזמזם. אני כמובן מיד מכבה אותו במצב כזה). ביצעתי כיול מחדש לאביזר הלישה (השליטה על עומק הטבילה שלו לתוך הקערה) אבל זה לא עוזר: כאשר אין אביזר מחובר - על ריק - המנוע מסתובב היטב. כאשר הוא מסובב אביזר בתוך הקערה, הוא מתחיל אבל אז נעמד, מזמזם. כאילו נתקע, כאילו המנוע קיבל חלוש'ס. מה יכולה להיות הסיבה? היכן להסתכל? אגב - יצא כבר מתקופת האחריות. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
-
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 950 צפיות
שלום לכולם לקראת כניסה לבית חדש, הוכנה תשתית cat6a למצלמות אבטחה- סהכ עד 10 מצלמות: 8 בחוץ לחצר, שביל גישה לדלת הכניסה והחניה ו-2 בתוך הבית. לגבי nvr: טכנאי המתח הנמוך ממליץ על מכשיר של הייקויז׳ן: https://www.goldtop.co.il/product-details.aspx?proid=57357 אגב, זאת לאחר שהדגש ששמתי הוא שהמכשיר יהיה onivf כדי לא לקשור עצמי למותג מצלמות ספציפי 1. דעתכם על המכשיר (המחיר שאשלם 2900 שח). 2. האם אני צודק עם ה-onivf? 3. למכשיר מתג Poe מובנה. האם הוא מסוגל באמת להחזיק כ-10 מצלמות מבחינת חשמל? לגבי המצלמות: ימוקמו : 2 בפנים הבית (הכיוון כיפה גם מבחינת אסתטיקה), 7-8 בחוץ (2 בחניה, 4 בחצר, 1-2 בשביל הגישה מהחניה לבית) …
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 812 צפיות
אהלן מעוניין בדשא סינטטי ברמה גבוהה לגינה. , תקציב: עד 70 שח למר. חשיבות למגע נעים, ועדיף צבע ירוק בהיר. הרשת מלאה היצרנים שונים אך לא מצאתי השוואה ביניהם. אשמח לעזרה..
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 797 צפיות
לאחר ביצוע התקנה של כמה מוצרי חשמל, הומלץ לי להפעיל את הצרכנים הכבדים(מייבש,מדיח) אחרי השעה 22. לטענת המתקין זה משמעותית חסכוני יותר מבחינת עלות קוט"ש. דבר אחד לא הצלחתי להבין מהאתר של ח"ח, האם זה גנרי לכל משתמשי החשמל בישראל? או שנדרש להתקין מונה מיוחד על לוח החשמל שלי בדירה? האם מישהו עשה דבר כזה אצלו בבית? האם זה אכן חוסך כסף?
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
יש אין ספור מידע וסרטונים, לדוגמא: הם אפילו קנו את תנובה ... קונספירציה? אמת? מה ה Master Plan?
הודעה אחרונה מאת borsood, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 526 צפיות
ניסיתי לקנות מהם מצלמה לרכב. בגלל שאני לא מת עליהם, אני רוצה לשלם ב-PAYPAL בשביל שתהיה לי איזשהי הגנה נוספת. הבעיה שכשעושים צ'ק אאוט עם פייפאל אי אפשר להכניס קופון. מישהו יודע איך?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 664 צפיות
https://www.ynet.co.il/news/article/SJ2F3B11tw#autoplay אם באמת אין הפרדה אז כל אירוע גשם "קיצוני" יביא אותנו למצב הזה..
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
אהלן. יש לי מחשב מהעבודה. לא מבין בגיימינג. האם הנ"ל מספיק להריץ משחקים מודרניים? בדרישות שמופיעות באתרי המשחקים רשומים כרטיסים גרפיים אחרים ואני לא יודע להשוות. המחשב הוא דל OptiPlex 7060 כרטיס גרפי UHD Graphics 630 architecture RAM: 16 מעבד:
הודעה אחרונה מאת hwgeek,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 936 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- osheri
- Fluffy
- amann
- o.r
- mitsugli
- Tal7
- nglancer
- Pavlik
- איציק נ.
- IsraCar
- yd b-4