אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
שלום, כמה שבועות אני מחפש מתקן לייבוש כלים שמניחים מעל הכיור. אייס אין, איקאה, כנ"ל, עוד חנויות לאביזרי מטבח, אין. חיפוש בכל האתרים ברשת מובילים לאתרים מחו"ל או מהארץ שאין אפשרות לראות את המוצר כדי לדעת מה האיכות, גודל מדויק שלא ארכוש סתם מוצר שלא ייכנס למקום שיש לי כולל שידות שמצמצמות את הגובה. - תחשבו כמה מקום יכול להתפנות שהמתקן יוצא מהשיש. כאמור כל מה שאני רואה זה רק בהזמנות מקוונות, ולרוב אין להם במלאי את הגודל (סתם מפרסמים) ולא יכול לראות פיזית. זה באמת מוצר כל כך נדיר? מה העניין שלא מייצרים מתקנים כאלה? שיכולים לפנות חלק גדול מהשיש לציוד אחר. (כמו מיקסר במקרה שלי) אם יש מישהו שיודע היכן יש את זה…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום , יש לי תמי 4 מאד ישן (כ 15 שנה ) אבל לגמרי תקין שאני רוצה לבטל בו את מנגנון הנעילת ילדים (כרגע כדי לקבל מים חמים צריך ללחוץ על קרים ואז על חמים ביחד ) . אין במכשיר הזה צג דיגיטלי כלשהו וכשפתחתי אותו אני לא רואה מתג כלשהו בפנים או על הכרטיסים שיש בפנים. מישהו במקרה יודע מה הסוד לביטול המנגנון ? תודה !!
הודעה אחרונה מאת amir_y, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 705 צפיות
מערכת האזעקה שיש בבית היא מתחילת שנות ה2000 והרעיון הוא לשדרג למערכת שניתן לשלוט בה מרחוק (הפעלה/נטרול וכו') באמצעות הסמארטפון. בתוך הבית יש 3 גלאים (2 בקומה הראשונה ועוד גלאי בקומה האמצעית) ו8 גלאים מסביב לבית. כמה שאלות: 1. האם יש צורך להחליף גם את הגלאים ביחד עם הפיקוד או שניתן להחליף רק את הפיקוד? 2. במידה וצריך להחליף את הגלאים, האם ניתן להשתמש בתשתית הקיימת? 3. מה הטווח מחירים של מערכת אזעקה + התקנה ואיזה דגמים מומלצים? מה הטווח מחירים למערכת שמיתן לחבר אליה מצלמות אבטחה? אשמח לקבל המלצות לבעלי מקצוע. תודה!
הודעה אחרונה מאת daniel_18, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתגנב לי חשד "קל" שהגיע הזמן להחליף את המלטשת הישנה והנאמנה שלי. אבל אני לא יודע איך לבדוק אם אני צודק. הסימפטומים: - רטט שלא אמור להיות (כאילו הפלטה לא זזה שטוח מעל החומר אלא עם עילרוד קל) - סימני עיפרון על עץ שאני יודע שהוא עקום עם בטן (רוקד סמבה על השולחן באלכסונים) נעלמים לכל אורך העץ בלי קשר לבטן. והוא נשאר עקום... איך אומרים, פה חשדתי. תודה למייעצים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 987 צפיות
מחפש מדריך הפעלה למייבש כביסה Ocean TR 3320 הפכתי את האינטרנט - אין כלום כי כנראה מדובר במותג מדבקה ישראלי מישהו מכיר? למישהו יש מושג?
הודעה אחרונה מאת om2, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 482 צפיות
ואם כן והוא חיובי, היכן הכי טוב לרכוש? באמזון זה מאד יקר ולא תמיד נישלח לישראל, באיביי די כנ"ל. אליאקספרס - אין. בארץ אין ייבוא מוסדר. החומר הוא המומלץ ע"י יצרן המכונה שלי. האם למישהו יש ניסיון עם תחליף? מהו התחליף? האם כדאי לסמוך על המוצר של סנו, לדוגמא? שמעתי שיש להם משהו דומה. זה החומר המדובר: https://www.google.com/search?q=wpro+washing+machine+anti+grease&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiviL_FgK3tAhXOGuwKHS4UDAEQ_AUoAXoECAYQAw&biw=1920&bih=969
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 726 צפיות
עברנו דירה לאחרונה, ולכן מעבירים את זמננו בחיפוש אחר שטיח לסלון, אהבנו במיוחד את הסגנון המרוקאי. מחפשים שטיחים טובים במחירים סבירים, לא מעוניינים להשקיע יותר מ800-1000 שקל (דירה שכורה). המלצות?
הודעה אחרונה מאת or_b7, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
דירה שכורה עם תקרה גבוהה (חלל כפול) בסלון. המזגן (מיני מרכזי) מחמם אבל כל החום עולה למעלה, כך שקרוב לתקרה חום אימים ולמטה קריר. אין אפשרות לכוון את התריס למטה (תריס קבוע). מחפשים אלטרנטיבה לחימום הסלון, שתתן מענה גם לחימום נקודתי (למשל כשיושבים על הספה) וגם לחימום של חלל יותר גדול, למשל של המטבח. מניח שרדיאטור לא ייתן מענה במקרה הזה (גם לוקח זמן להתחמם וגם מתאים יותר לחימום נקודתי), כך שההתלבטות העיקרית הין בין מפזר חום לבין מקרן חום. המלצות או הצעות מניסיון אישי?
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הקבלן נותן כחלק מהמפרט במרפסת, ברז מים, הכנה לגז, וחשמל. זה מספיק למטבח חוץ או שעליי לבקש גם הכנה לחיבור כיור לניקוז?
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 761 צפיות
יש לי כמה צלקות אקנה על הפנים שאני מעוניין להוריד\לטשטש, מישהו יכול להמליץ על מקום איכותי שמתעסק בדברים האלו? ממה שהבנתי זה לייזר\מחטים\חומצה. לא משנה לי כל כך התהליך, רק חשוב לי שזה לא יהיה איזה חאפר שלא יודע מה הוא עושה, ויעשה לי עוד נזק. האם יש סטנדרט\תעודה כדי לתפעל את המכונות האלה או שזה שוק פרוץ וכל אחד עושה מה שבא לו? מעדיף מאזור תל אביב. תודה.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
העברת כסף לסין
מאת fanman- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 662 צפיות
מה הדרך הכי זולה להעביר כסף להונג קונג ? אני צריך להעביר 5500$
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
התחלתי לבחון רכישת מכונת כביסה חדשה וניתקלתי במושג ״דירוג איכות הניקוי״ שאמור להופיע ליד הדירוג האנרגטי ומצויין גם הוא באותיות A - G. אבל מעבר לכך לא מצאתי שום הסבר לדירוג, כיצד הוא נמדד, מבחנים, פרמטרים, נאדה. כאילו, מה מכונת כביסה כבר עושה, מחממת מים, מערבבת עם סבון, מסתובבת, שוטפת. זה לא שיש עכשיו מכונה שמנקה טוב יותר כי בתוך התוף יש ידיים קטנות שעושות עיסוי לבגדים. מתחיל להשמע כמו המצאה ישראלית. למישהו יש מידע? ובנושא אחר, המכונה הנוכחית כנראה עומד לשבוק, מעיון בפורום (אין עליו) המיסב לקראת סוף חייו ואין טעם לתקן (אין לי כוונה לנסות לבד), המכונה בת 20 שנה. יש סיבה לא לחכות למוות מוחלט ולהחליף קודם? מה יקרה אם התוף ישבר באמצע? …
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
שלום לכולם ומתנצל מראש על אורך הפוסט. אמלק: כמה קשה זה לרכוש לפטופ בעלות של קרוב ל10k בארץ? מסתבר שמאוד ושהתחום מלא ברמאים, שקרנים ושירות עלוב ומעליב, גם בחנויות הקטנות וגם אצל היבואנים הגדולים... בהמשך לשרשור שפתחתי פה לא מזמן בו התייעצתי איתכם בנוגע לרכישת מקבוק פרו 16׳ חדש רציתי לשתף אתכם בחווית הרכישה המפוקפקת : לפני כחודשיים החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המקבוק רטינה הוותיק שלי והפור נפל על אחיו הצעיר (המקבוק פרו 16). כמו הרבה צרכנים בארץ בדקתי בזאפ איפה ניתן לקנות את המחשב במחיר המשתלם ביותר, החיפוש הראה שישנה חנות בפתח תקווה (לצורך העניין נקרא לה זול בשבילך) שפרסמה את המחשב ב-9.5k. המחיר היה זול בכ-500 ש״ח מהחנו…
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
יש כאן חובבי תה? 1 2
מאת Benor-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
מכירים תה מומלץ ומעניין? בד"כ שותה תה ירוק פשוט/ארל-גריי או תה צמחים.
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
שלום וברכה. אודה לנסיונכם בשימוש בעכבר ארגונומי (לכל מטרה). האם באמת מקל על פרקי ידיכם/ן העדינות ? יש תובנות כלשהן לאחר שימוש ? (מניח שלכ"א יכולה להיות חוות דעת שונה, כמו תגובהשונה לאותה תרופה, אבל בכ"ז - מעניין מאוד יהיה לשמוע) כ"כ - מעוניין בהמלצות למוצר פשוט. לא חייב משהו יקר (אא"כ תאמרו שליקרים מביניהם, יש השפעה מאגית כלשהי...). כ"כ 2 - הנ"ל מיועד לשימוש משרדי ממושך (לא גיימרים וכיו"ב) או בבית וממש לא חייב משהו אלחוטי או BT. תודה מראש ויום פ(ג)ז.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
אם יש משהו שאני אוהב זה מקופלת, אבל מה בזמן האחרון אני מרגיש (או פסיכולוגית) שהמוצר של עלית פשוט מפוצץ בסוכר, מתוק לי מדי בהגזמה עד כדי להקיא. מישהו מכיר איזה מקום לייצור שוקולדים שמייצר עצמאית באיכות טובה ומשוקולד אמיתי? מקום שאפשר להזמין ממנו או לקנות באיזור המרכז.
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כן, שאלה מוזרה. שלושה כלבים בגיל העמידה שחיים בחדר שבו יש קופסת חיבורים של בזק מהארון ברחוב למודם Be בתוך הבית, החליטו שיהיה ממש משעשע לאכול את החיבורים. עקב המצב, היומיום שלי מתבסס על חיבור לאינטרנט, ולצערי הטכנאי של בזק כרגע לא שיתף פעולה, הגיע, הסתכל בארון ברחוב וראה כי טוב, ונסע כי "אין תקלה" מבלי אפילו ללחוץ לי יד (היפוטתית, קורונה וזה). הצלחתי לחבר את החוטים בחזרה כך שאקבל צליל חיוג בטלפון וחיבור אינטרנט. אממה, האינטרנט לא יציב ואיטי נורא. מקבל 15 מגה כשהחבילה 40 (פריפריה וכו'). זכורה לי בהתחלה, כשרק התחברנו לבזק, בעיה דומה ובעקבותיה זכיתי בטכנאי ותיק ומנוסה שהגיע, תיקתק עבודה 5 דק' והלך, כאשר השאיר אחריו תשתית תקינה ואינטרנט עובד. זכור לי גם שהוא אמר שאמנ…
הודעה אחרונה מאת XVSTI, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 24 תגובות
- 5 אלף צפיות
התייעצות, אתמול קניתי אופניים (אחרי חודש חיפושים), השאיפה היתה זנב קשיח עם רכיבי איכותיים, שחזיקו מעמד לכמה שנים טובות. הייתי בלחץ כי בשבוע שעבר האופניים שלי שבקו סופית, והייתי חייב אופנים לנסוע לעבודה. מאחר ואין אופניים בשוק, הייתי מאושר שמצאתי אופניים, אמנם של חברה שנחשבת לאופני כניסה XDS, אבל עם רכיבים מעולים לפי המפרט, כשהעיקר מבחינתי זו מערכת הילוכים SRAM GX Eagle 12 , ולא עוד אלא שיש עליהם מבצע 4900 במקום 5500. הגעתי שמח וטוב לב, ובחנות שמתי לב שהבולם הוא לא בולם של מניטו אלא גנרי של היצרן, שאלתי את המוכר: זה מה שיש, בדקתי את מערכת ההילוכים והיה נדמה לי שזו המערכת שחיפשתי. היום רכבתי לעבודה שמח וטוב לב, אבל החלפת ההילוכים מזייפת, בדרך חזור בדקתי שוב וגיליתי שה…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
כשניגשתי למחשב מצאתי את המסך (מחשב נייח, לא נייד) מגיב ב "אין אות". בסדר, עשיתי ריסטרט. לקח לו המון זמן להגיע ללוגו של המעבד. יותר מדיי זמן. אז עשיתי ריסטרט נוסף... המחשב לא מגיב מאז. המסך תקוע על השלב הראשוני של העלייה של המחשב. האור האדום במחשב שמעיד על "בעבודה" לא דולק. המאווררים עובדים, הכרטיס מסך מאיר כרגיל, אבל זהו. פתיחה, משחק עם הכבלים של הכוננים- לא עזר. ניקוי עם תרסיס אוויר ושואב, כמובן שגם לא עזר אבל בוצע על הדרך. מה ניתן לעשות לפני שאקח אותו לטכנאי? תודה.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 580 צפיות
מבחינת באיזו חברה (אלטורשחם/פניקס/הלמן אדובי וכו') ואיזה מסלול? מחפש משהו שאפשר להרוויח בו ממניות, אבל בסיכון סביר. ולא פחות חשוב - חברה מסודרת. כזו עם שרות לקוחות נורמלי והתנהלות תקינה. חברה שבה כספים נכנסים כמו שצריך, מנוהלים כמו שצריך, וביום שאני ירצה למשוך אותם, הפרוצדורה תהייה קלה ומהירה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 574 צפיות
ערב טוב. כבכותרת - עם איזה אנטי וירוס יש לכם ניסיון טוב בבקשה ויכולים להמליץ עליו ? מתכוון לחינמיים (כאלה שלא ישגעו אותך יותר מדיי ויען כי ישראלים אנו...). חן חן.
הודעה אחרונה מאת electric, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
האם זה חור בלי מכולת לחלב, או איזור טוב לגדל ילדים? אשמח לשמוע חוות דעת מתושבי האיזור. יש פרוייקט מגורים חדש ממש ליד, בשם צל אורנים, הדירות על הנייר מתאימות, אך תוהים איך האיזור.
הודעה אחרונה מאת vxlan, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חברים, אז השאלה בעיקרון בכותרת. מחפש מכשיר לא מסובך מדי להפעלה עבור אמא שלי לכבוד יום ההולדת שלה. היא לא זקוקה למכשירים החדישים ביותר מאחר והיא לא מנצלת חצי מהתכונות. אני רוצה לרכוש לה סמארטפון תוצרתסמסונג והפיינליסטים הם שני המכשירים הנ"ל. מאחר ואני חובב מושבע של אפל אין לי אף מושג בכל מה שקשור למכשירי אנדרואיד וכאן אני זקוק לעזרתכם. מהו ההבדל העיקרי בין המכשירים?
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 734 צפיות
שלום, אני מחפש לרכוש טאבלט לצרכי גלישה באינטרנט והרצה של מס׳ אפליקציות כגון YouTube, TikTok ומשחקים כאלו ואחרים של ילדים. הטאבלט הולך לשמש ילדה קטנה, כך שכדאי שיהיה עמיד בפני נפילות. כלומר רצוי שיגיע עם מגן טוב. חשבתי להתחיל לחפש באמזון, כיוון שבדר״כ המחירים בארץ גבוהים. מצד שני, האם לא תהיה בעיה אם אי פעם תצוץ תקלה ואצטרך לממש אחריות? נוסף על כך, אני מתקשה להחליט אילו תכונות כדאי שיכלול הטאבלט ועל אילו מוטב לוותר. התקציב הוא בין 1,000 ל-1,200 ש״ח. * חשוב לי לציין שעד כה השתמשנו ב-TAB E של סמסונג. תחילה עבד נהדר, אבל ככל שחלף הזמן, פחתו ביצועיו של המכשיר. לא בטוח אם זה קשור למידת הזבל שהצטבר בו במהלך הזמן או …
האם למישהו יש נסיון עם Switcher V2 או יכול להמליץ על חלופה? מצד אחד המחיר שלו ירד אל מתחת ל-200 ש"ח, מצד שני ראיתי מוצרים דומים בעלי אקספרס, עם המלצות (גם מישראלים) בפחות מ-1/3 מחיר (למשל זה: https://www.aliexpress.com/item/33032606776.html). ההגיון שלי אומר שאם אין הבדל פונקציונלי משמעותי, ובכל מקרה אני בעצם קונה פה שירות ולא מוצר (כי אם מחר חברת Switcher נסגרת והאפליקציה שלה מפסיקה לתפקד, המפסק החכם הזה לא שווה כלום, לא?) עדיף ללכת על הפתרון הזול יותר...
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
https://www.medi-link.co.il/index.php/catalog/product/view/id/52/s/מד-חום-לאוזן-irt4520/ היי חברים, זה המד חום. הוזמן מאי ביי לפני 5 שנים. פתאום התאורה לא עובדת יותר. והלחצן של ההסטוריה ו״מדידת חום לפי גיל״ לא מגיבים. מה שכן- זה עדיין מודד חום. קרה למישהו? יש מה להתאמץ ולתקן? (מי היבואן בארץ בכלל) או שפשוט לרכוש שוב ב 200₪ מאיביי?
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
- 5 עוקבים
- 26 תגובות
- 5 אלף צפיות
אז החלטתי לרכוש דירה ובקרוב אני חותם על החוזה. המצב שלי כרגע. בן 32, ללא ילדים, חזרתי מדצמבר לגור אצל אמא שלי, עקב המוות הפתאומי של אבי היקר, כי קשה לה להיות לבד. החלטתי ללכת על רכישה של 3 חדרים ולא 4, מכיוון שכבר כמה שנים ההפרש בין 3 ל-4 עומד על כ-150-200 אלף שקלים, ואני מאמין שבעתיד יהיה יותר קל לגייס את ההפרש ל-4 חדרים, מאשר לקחת יותר משכנתא מעכשיו וגם למצוא את עצמי מחזיר יותר מהמשכנתא. אני כרגע מצליח לחסוך בממוצע כ-5000 שקלים בחודש (אצל ההורים אין הרבה הוצאות), מרויח כרגע כ-8500 שקלים בעבודה, ואמא שלי מוכנה לשמש "לווה תומכת" - כי הבנק מוכן שאחזיר רק שליש מהמשכורת ואני מעדיף להחזיר כ-3500 בחודש, את ההפרש שאמי תשלם אני אחזיר לה. מחיר הדירה הוא 1.08 מיליון, …
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
זה נשמע קצת מצחיק כשחושבים על זה אבל זו בעיה דיי רצינית. לא מזמן עברתי דירה, ושמתי לב שתמיד הפחי זבל מלאים ויוצא מצב שכמעט תמיד כשאני בא לזרוק זבל, הפח מפוצץ עד אפס מקום ואין כלכך מקום לזרוק את הזבל. בבנין יש 6 דירות ו3 פחי זבל(סטנדרטים לא כפולים), כמו שאפשר להבין זה דיי והיותר עבור כמות הדיירים בבנין. התופעה הזאת נראתה לי ממש מוזרה, עד ששמתי לב שדיירים מהבניין ליד זורקים את הזבל שלהם בפחים של הבניין שאני גר בו. לא יודע אם כל הדיירים של הבניין השני אשמים אבל לא מדובר באחד או שניים אלא נראה שזו תופעה רחבה הרבה יותר. מה אפשר לעשות בנושא? חייב להגיד שזה לגמרי מסוג הבעיות שמעולם לא העלתי על דעתי שאתקל בהן. - למשל אתמול בבוקר שישי כבר הפחים…
הודעה אחרונה מאת avizaz, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 480 צפיות
היי לאחר ששברתי את שיא המשקל העצמי ועכשיו אני נושק למועדון ה3 ספרות (98.7 על 1.67 גיל 30)....... הגיע הזמן לעשות עם זה משהו וריצה/הליכה זו התחלה טובה אציין שלפני 8 שנים השלתי 25 ק"ג ממשקלי ע"י דיאטה וריצה קלה של 5-6 ק"מ ביום. כיום ממש לא בא לי לצאת מהבית בשביל זה והליכון או מסלול ריצה יתנו לי מענה לפחות ל15 ק"ג הראשונים. אממה מסלולי ריצה אמיתיים תופסים המון מקום ויקרים למדיי. המטרה שלי כרגע שיפור כושר ומדדי לחץ דם (תקין אבל כבר מראה סימני עליה) וכמובן הורדה במשקל. לא בכיוון של תחביב ריצה. השאלה אם הנ"ל שבמבט ראשון נראה צעצוע יכול לתת מענה . יקר הוא לא וגם עם מידות צנועות. השאלה המרכזית 10 קמ"ש זה מספיק לרי…
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
פשוט אין בשום מקום. שילמתי מקדמה עוד בתחילת אוק' למחסני חשמל ועד עכשיו לא יצרו איתי קשר. יש לי תחושה שלפני אפריל לא אראה את הקונסולה אצלי בבית. יש בעיה עולמית של מחסור וכתוצאה מכך ספסרות . ספסרים מוכרים את הקונסולה במחירים הזויים ואנשים מוכנים לשלם כל מחיר. הקונסולה עולה 2000 ואנשים מוכרים אותה ב6 אלף ויותר.
הודעה אחרונה מאת TsachiE,