אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 591 צפיות
מה המצב חברים יש לי מחשב נייד דל דגם אינספריון n7100 מקרה מוזר שקורה לי כבר מעל חודש בכל הדלקה של המחשב אני לוחץ על כפתור ההפעלה והוא נתקע לי על המסך השחור עם הכיתוב דל ויש פס הטענה כחול מלא למטה ואפשרות ל f12 ועוד אפשרות שאני לא מכיר וזה נשאר שעות במצב הזה והווינדוס לא עולה .. ובשביל שהווינדוס יעלה אני צריך ללחוץ על כפתור כיבוי והדלקה מספר פעמים עד שהווינדוס עולה כמו שצריך.... יש למישהו מושג מה הבעיה במחשב? יכול להיות שהדיסק הקשיח( אין לי ssd) עומד להידפק? לא מצאתי פתרון ברשת קארמה טובה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש פתרון "משלים" לקוצים שאני מדביק על המזגן וכל איזור החלון, היות ואצל השכנים היונים כל כך אוהבים את האיזור שגם עם קוצים הם ממשיכים למצוא מילימטרים פנויים ולהתיישב שם. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת maxcher, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 541 צפיות
אשמח לעזרתכם, אני עובד בשכר חודשי. שעושה תורנות שישי לפי סבב בשכר נוסף. בחודש האחרון באחד מימי החמישי לא הרגשתי טוב ובכל זאת הגעתי לעבוד. בשישי, פניתי לרופא המשפחה שנתן לי 5 ימי מחלה. קרי משישי ועד שלישי כולל. בשישי האמור לא הייתי אמור לעבוד. בסוף החודש, פונה אלי אחראית השכר ושואלת אם הייתי אמור לעבוד בשישי המדובר. עניתי לה שלא והיא מצידה אמרה שאם כך איני זכאי לקבל מחצית מדמי המחלה על יום ראשון ודמי מחלה מלאים על שני ושלישי אלא הספירה תתחיל מראשון בו לא אקבל דמי מחלה ושני ושלישי אקבל חצי. לפי החוק האם הצדק עמה? מחיפוש ברשת נראה שיש פרשנות לכאן ולכאן אך אין משהו ברור.
הודעה אחרונה מאת samg, -
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
השאלה כמובן מתייחסת לכל האבות המנוסים כאן, ומכיוון שבכל זאת מדובר בפורום רכב - אני בטוח שיהיו כאן המלצות מגניבות! אני מדבר על עגלות משולבות טיולון ואמבטיה. בינתיים הכי קל שראיתי (לפחות לפי הצהרה) זה 5.1 קילו לשלד בלבד לדגם Oyster Zero (למישהו יש נסיון עם הדגם?) לנוחות קיפול גם יתרון משמעותי, וגם לקומפקטיות, יחד עם זאת חשוב שהעגלה תהיה רובסטית ויציבה. התקציב עד 3000 אלף +/-. תודה!!
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 597 צפיות
1. יש לי מחשב נייד ותמיד הייתי משתמש בסמארטפון כנקודה חמה וכך הייתי גולש למשל באוטובוסים או בספסלים בפארקים. קניתי סמארטפון חדש ואני לא מצליח להתחבר דרכו. יש סימן של נק' חמה אבל אין בפועל. מה לדעתכם הבעיה? 2. בלי קשר לסעיף הקודם - התחברתי לווי פיי של אגד וכתוב לי שאני מחובר, אבל משום מה אני לאף פעם לא מצליח לגלוש. שוב, למרות שכתוב שאני מחובר. למה??? 3. אם אין פונקציה פנימית של הקשה על המסך על מנת להעיר את הטלפון, האם זה אומר שאין אפשרות להוסיף את זה לבד על ידי אפליקציה? כי בסמארטפון הקודם הייתי משתמש בזה המון ואני מאוד רוצה שזה יהיה גם בחדש...
הודעה אחרונה מאת guya72, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 689 צפיות
למי שלא מכיר, זה אתר שמאפשר לך לראות את כל מידע שלך ופעולות שבוצעו - רכב,פנסיה יבוא וכו' ממש ממש נוח לדעתי וחבל שלא משווקים את זה יותר. סוףסוף משהו שבוצע כראוי כמובן שניתן גם לבצע העברת בעלות רכב דרך האתר - סוףסוף!!
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 16 עוקבים
- 30 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
הכל ממש יקר בארץ, למה בארץ המדינה מנסה לחנוק את האזרחים בכל דרך אפשרית? מוצרי מזון וצריכה-יקר מאוד רכב-פי 2 מהמחיר בארהב קניית דירה- חלום של הרבה אזרחים שלא יתגשם עקב המחיר המופרח מס הכנסה-נוגס במשכורת ביטוח לאומי-נוגס מס בריאות גם לוקחים. ביטוחים-מופרחים דלק-יקר מאוד תחזוקה של רכב ואגרה-יקרים לדוגמא בנושא של המזון ומוצרי הצריכה- המדינה יכולה לפרק מונופולים אבל הם לא עושים את זה, ולהקל את הייבוא לארץ של מוצרים אחרים. למה הכל ממש אבל ממש יקר כאן והמדינה נוגעת בכיס תמיד? הם באמת רוצים שרוב האזרחים בארץ יקרסו בגלל הנטל הכלכלי הלא אפשרי הזה?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 565 צפיות
היי חברים, לחבר שלי התגלתה סכרת. לאלה המעורים בנושא- מהיכן ניתן למצוא מזון וחטיפים ללא סוכר כלל? שמתי לב כי בהרבה מאוד מוצרים ישנו המשפט "ללא תוספת סוכר" כך שלאו דווקא מדובר במוצר שבאמת ללא סוכר על ידי התבוננות במרכיבים. אשמח להמלצות מכם באשר למוצרים ללא סוכר כלל אשר מאושרים על ידי האגודה הישראלית לסוכרת (איל), מהיכן ניתן לקנות ובאילו רשתות להתמקד. תודה מראש ובריאות לכולנו.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, האם מכון ויצמן נחשב למקום עבודה יציב ומסודר כשם התעשייה אווירית, אלביט, רפאל וכד׳?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 7 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
בדירה פועל תנור חימום על גז, שמספק מים חמים להסקות בחדרים וללברזים (משולב). התנור בן 9 ומראה סימני גסיסה (יש לו כרגע תקלה שע"פ הערכת טכנאי דורשת תיקון בעלות של כ-2000 ש"ח) ואנחנו שוקלים להחליף ולא לתקן. חוץ מ"יונקרס" שמוכר אבל יקר, האם יש למישהו הממלצות תובנות בנושא? חוץ מחברה/דגם מסויים האם יש למישהו נסיון טוב/רע עם החברות נותנות השירות באיזור ירושלים? אני מכיר את "אורן" ו"בנית".
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 552 צפיות
אני מסתובב כל היום עם gps דולק בטלפון. יש לגוגל הרשאה לשמור הסטורית מיקומים. אז למה בtime line שלי אין שום מיקום שנשמר והוא רק מציע לי לראות את 20 המיקומים הכי פופולריים שלי? מה אני מפספס? איך אני יכול לראות בכל יום היכן הייתי? תודה Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמה מילים על מנת לתת את הרקע. אני לא נוצרי, אני לא חוגג את חג המולד, אני לא יודע מי זה "סיליבסטר". כמו אצל כל יוצאי ברית המועצות לשעבר, היום הזה נטול כל הקשר דתי. זו חגיגת השנה החדשה, ראשון לינואר. זהו. הסובייטים בזמנם דאגו להוציא (כמעט) כל זהות דתית מהאזרחים אבל דווקא לא הייתה להם בעיה להשתמש באותם הסמלים בדיוק של חג המולד. וככה זה נתפס אצלנו - חג אזרחי לחלוטין עם עץ אשוח ו"דד מורוז" (סבא כפור) - הגרסה האזרחית של סנטה קלאוס בשנים קודמות בתקופה זו של השנה כמה פעמים קפצתי לחו"ל בשביל להרגיש את אווירת החג אבל השנה לא בדיוק הייתה אופציה כזאת... במקום זה עשינו טיול לגליל העליון. סופרמרקט בגוש חלב: …
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
-
איך אני ממיר קואורדינטות חדשות לישנות? האם יש אפליקציה שמבצעת את זה? או ניווט באמצעות קואורדינטות חדשות 1 2
מאת arik100- 7 עוקבים
- 18 תגובות
- 11.7 אלף צפיות
אהלן, יש ברשותי קואורדינטות חדשות - של ישראל- למשל XXXXX/XXXXX, הבעיה כשאני רוצה לנווט עם google maps הוא לא מקבל את הסוג קואורדינטות האלה... https://support.google.com/maps/answer/18539?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en לכן אני צריך להמיר אותם לקואורדינטות אחרות ואז להכניס לשם...מה שאני לא יודע איך עושים. או לחלופין למצוא אפליקציה שתומכת בניווט עם קואורדינטות חדשות... מישהו מכיר? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת taz3k, -
בשכונה של אמא שלי ברחובות מתכננים ומדברים כבר הרבה שנים על פינוי בינוי של שיכוני הרכבת הישנים מאוד (1960 ומשהו). עכשיו יש חוזה שאמא קיבלה לחתום. הרבה חתמו. למעשה אני לא יודע אם זה הרוב ואם כן כמה רוב באחוזים. בכל מקרה, הדירה שייכת לאמא ללא משכנתא/ שיעבודים וכו'... השאלה היא - מה יכול להיות אם אמא חותמת? האם יש משהו שאני מפספס? כי הם מבטיחים שם הרים וגבעות (דמי שכירות לכל התקופה, דירה גדולה במגדל מגורים ועוד ועוד ...) יש לי את החוזה בקובץ PDF אבל הוא מכיל כ46 עמודים וכולל בסופו נספחים מפחידים: * ייפוי כח נויטוריוני למחיקת הערות אזהרה * כתב מינוי * ייפוי כח בלתי חוזר * ועוד.... השאלה היא האם יש טעם לעלו…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
ראיתי כמה סרטונים ברשת ובכולם היה נראה שהמכסה האחורי יוצא במשיכה אחרי פירוק של כמה ברגים. חשבתי שכך יהיה גם במכונה של BEKO. אך נראה שלא. מלבד כמה ברגים להרמת המכסה העליון (לא האחורי). לא מצאתי איך אני מפרק את מאחורה של המכונה? אני צריך להגיע מאחורה אל הפילטר, בכביסה האחרונה הכנסתי פריט שלא היה צריך להכניס (מפת שולחן עם עיטורים שהתפרקה בכביסה וגרמה לסתימה, התוף התמלא במים והיה צריך לרוקן את את כולו ואת שאר המים מהפילטר, וכעת נשארו השאריות תקועות בפילטר). למי שתוהה אי אפשר למשוך את מה שנתקע מבלי לפרק, כי זה מרגיש לי שאני אשבור שם את החלק (התלפף מאוד והסתבך). אולי מישהו פה התנסה ויוכל לכוון אותי איך אני מגיע אל מאחורי הפילטר? 😌 תוד…
הודעה אחרונה מאת super-man, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אפס ופאזה אני מבין. השלישי זה הארקה? לא נשמע לי הגיוני. אשמח להסבר. תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת ESTK, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני רוצה לבנות לחתולה מדף-שיזוף. אני לא יודע איך לוודא שמה שאני מתכנן יהיה חזק ובטיחותי מספיק. אציין, שהמדף ימוקם מעל חמור-כביסה, כך שגם אם ייפול, זה יהיה רק כ-5 ס"מ במקרה הגרוע. אם רק היה מקום לבנות מדף קבוע, מעוגן היטב, לא הייתי שואל פה... השאלות: מהו כח שליפה של דיבל 6 ממ מקיר בטון (+בורג כמובן)? אני חושב להתקין בין 5-6 כאלו על החלק התחתון (המקובע לקיר). האם ציר פסנתר יהיה טוב למטרה? או לקחת 3 צירים עבים בודדים? (דלתות כבדות יחסית תלויות עם 3 צירים) כמובן שהחלק השני, שלא צמוד לקיר, יהיה תמוך עם חבלים מלמעלה במצב הפתוח. תודה למייעצים.
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש תופעה שמחרפנת אותי במחשב. לא משהו חדש, אבל בהחלט משהו שאני שם לב אליו כבר. כשיש רגע של שקט (סרטון ביוטיוב, סרט או כל דבר שעושה רעש), יש רעש של "פופ" קטן כזה. כמו כשלוחצים על ממברנה של רמקול (לא יודע איך להסביר את זה יותר טוב). שיחקתי עם הגדרות האודיו. שיחקתי עם ההגדרות של REALTEC. במסך הסאונד מוגדר DTS TRUESURROUND. כששיחקתי (ממש עכשיו) בפעם הראשונה עם ההגדרה הזו, והעברתי למצב אחר ("סוראונד: כן" ו"סוראונד: כבוי" הם 2 המצבים הנוספים), הבעייה נעלמת. אבל זה נשמע מאד רע. אודה לכל רעיון, מחשבה ועצה.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אופציה א:  אופציה ב: אופציה ג': אופציה ד':
הודעה אחרונה מאת vxlan, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 693 צפיות
יש לי תכנית... אני צריך לבנות רהיט חדש. יש שרטוט. אני יודע באיזה גודל (בקירוב) כל חלק צריך להיות (חסר לי מידע על עובי החומר). יש את הכלים לבנות, מן הסתם. מקום לנסר לוחות גדולים, אין לי. אשמח להמלצה על נגרייה בחיפה שמחזיקה סנדוויץ' BIRCH עם פורמייקה בגוון אגוז, ושיכולים לחתוך לפי מידה את הפלטה לחלקים השונים. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם. אולי אקבל כאן כיוון לפיתרון של תקלה במדיח כלים שלי. מדיח של דלונגי, בן כ5 שנים אינטגרלי מלא אם זה משנה, לא עשה מעולם תקלה. לפני כיומיים, הייתה הפסקת חשמל גדולה באזור שלנו (ראשון לציון) החשמל נפל וחזר כפעמיים בפרק זמן של כשניה, אני חושד שזה גרם לתקלה במדיח כלים. התופעה: מפעיל את המדיח, אחרי כמה שניות המשאבה מוציאה מים החוצה(לא יודע אם זה נורמלי, אף פעם לא עקבתי על צורת העבודה) וזהו, לא נכנס מים לתוך המדיח, אחרי כמה זמן אני שומע שהוא סיים את הפעולה, הטבליה עדיין שלמה והכלים מלוכלכים. לי בראש הדבר הראשון שעלה זאת משאבת מים, אבל כמו שרשמתי בהתחלה, המים יוצאים מהמדיח החוצה אז אני לא בטוח שקשור. למישהוא יש רעיון? …
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 494 צפיות
אני רואה לא מעט מוצרים, לכל מוצר אפליקציה משלו. יש דרך להתקין מערך של שקעים/נורות וכו' שישלט ע"י ספק תוכנה אחד עם כמה ספקי חומרה?
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 645 צפיות
כבר כמה זמן, כל פעם שיש הפסקת חשמל מעל לכמה שניות האל פסק הוותיק שלי (APC) מפיל עצמו מיד ומודיע על עומס יתר. הסוללות עצמן - טריות, הוחלפו לא מזמן. סחבתי כמה זמן, אבל לקראת החורף הפנמתי שלכל דבר טוב יש סוף ורכשתי אל פסק חדש (armor line) ב KSP. הגעתי, חברתי אותו למחשב, הפעלתי ואז ניתקתי מהחשמל כדי לבדוק, והעסק נפל עם הודעה על ..... עומס יתר. קורה. יש תקלות גם במוצרים חדשים. התקשרתי לבנדא שאשרו מיידית החלפה, שלחו אשור ל KSP ותוך יום/יומיים היה לי אל פסק חדש. הפעלתי ואז ניתקתי מהחשמל כדי לבדוק, והעסק נפל עם הודעה על ..... עומס יתר. בשלב זה הבנתי שהבעייה לא באלפסק אלא בספק הכוח במחשב. הוזמן מאמזון, הוחלף. חובר לאל פסק החדש החשמל נותק - והאל פסק…
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 25 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום, כפי שכתוב בכותרת, אני מחפש סכין סנטוקו איכותית לאחר שמאסתי בסכינים היחסית פשוטים(הכי טוב שיש לי הוא של ארקוס, הם לא רעים אבל לא בליגה הגבוהה) בגדול אני מחפש סכין שתשמש אותי לכל סוגי החיתוך, ירקות בשר/דגים התחלתי לבדוק וראיתי את GLOBAL ו-kai shun האם מישהו התנסה? יכול לתת המלצה עליהם או על מותגים אחרים? תודה.
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
-
- 11 עוקבים
- 19 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
שלום, מבקש עצה בהתנהלות מול ציטה משלוחים, חברה מההזויות שנתקלתי בהן. שני משלוחים מאלי אקספרס, מברגון של בוש ובוסטר התנעה לרכב, 50 ו 70 דולר. הגיעו לארץ בספטמבר, הזמנתי איסוף מהצרכניה במושב שלי, אספתי משם כבר הרבה משלוחים מספקים שונים, באמינות מלאה. מקבל סמס מציטה ללכת לאסוף את שתי החבילות, הולך מבסוט ואין חבילות. בעלי הצרכניה שאני מכיר אישית כבר שנים מראים לי באפליקציה שלהם מול ציטה שהחבילות כלל לא הגיעו אליהם. מקבל מציטה סמס נוסף - תודה שאספת . אי אפשר להשיג אותם בטלפון. המכסימום זה שירות הודעות שמבטיחים לחזור וכמובן לא חוזרים. נכנס לצאט איתם, מקבל תשובה שהחבילות נאספו על ידי. טוען שלהד״ם, מקבל תשובה שבודקים. מעבי…
הודעה אחרונה מאת shais01, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שבוע טוב חברים. אז זהו. ההחלטה התקבלה ואני מתכוון להציע לחברה לבלות איתי כמה עשורים (המכונית תצטרך להפוך לפילגש) אני לפני רכישת טבעת ולאחר חיפושים בגוגל וקריאת מדריכים כאלה ואחרים יצאתי קצת מבולבל. אשמח לקבל הכוונה לגבי חנויות מומלצות באזור השפלה (אשדוד אם אפשר), מה נהוג ומה מקובל, וכמובן ממה להיזהר ולמה לשים לב. התקציב שאני חושב עליו הוא +- 10K, אבל כמובן שאם צריך אפשר לחרוג זה אפשרי, ואם אפשר בפחות גם טוב תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 924 צפיות
היי חבר'ה הגיעה העת להציע נישואין לבת הזוג... ההצעה תהיה כנראה בבית בעקבות הסגר (אנחנו גרים במושב) אזז בלונים של "התנשאי לי" כבר יש + טבעת מכובדת , רק נשאר שתציתו את מוחי עם הצעות איך להציע בתקופת סגר..
הודעה אחרונה מאת AmitGo, -
-
- 5 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום הייתי רוצה להתחיל למכור באייבי מספר מוצרים שיש לי בבית. ואולי בהמשך למכור דברים שאני קונה במיוחד למכירה. השאלה שלי כזאת,המערכת דורשת כרטיס אשראי חייב להכניס כרטיס אשראי בשביל למכור באייבי? בנוסף עמלת פרסום משולמת מראש או רק לאחר המכירה של המוצר? יש הגבלה לכמה מוצרים מוכרים? תודה.
הודעה אחרונה מאת Tair, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז לפני כמה ימים התחברתי לאינטרנט של הוט. במשך כמה ימים עבד מעולה. פתאום אתמול בצהרים נפל האינטרנט ומאז המודם לא מסתנכרן. דיברתי עם הוט והם ישלחו טכנאי. שמעתי גם מאחרים על התופעה. אני בטוח ששום דבר פיזי לא השתנה בבנין בכמה ימים שבהם האינטרנט כן עבד. מה גרם למודם לצאת מסינכרון? מה יעשה פה טכנאי שלא עשה זה שלפניו לפני כמה ימים? מישהו יכול להסביר את ההנדסה שמאחורי המערכת הזו?
הודעה אחרונה מאת liav12,