Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשכונה של אמא שלי ברחובות מתכננים ומדברים כבר הרבה שנים על פינוי בינוי של שיכוני הרכבת הישנים מאוד (1960 ומשהו).

עכשיו יש חוזה שאמא קיבלה לחתום. הרבה חתמו. למעשה אני לא יודע אם זה הרוב ואם כן כמה רוב באחוזים.

בכל מקרה,

הדירה שייכת לאמא ללא משכנתא/ שיעבודים וכו'...

השאלה היא - מה יכול להיות אם אמא חותמת? האם יש משהו שאני מפספס? כי הם מבטיחים שם הרים וגבעות (דמי שכירות לכל התקופה, דירה גדולה במגדל מגורים ועוד ועוד ...)

יש לי את החוזה בקובץ PDF אבל הוא מכיל כ46 עמודים וכולל בסופו נספחים מפחידים:

* ייפוי כח נויטוריוני למחיקת הערות אזהרה

* כתב מינוי

* ייפוי כח בלתי חוזר

*  ועוד....

השאלה היא האם יש טעם לעלות לכאן את החוזה הארוך והמתיש.....

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהחלט, זה הדבר הראשון שגם אני הייתי עושה, ועשיתי. (נמצא בנקודה דומה, אך זה לא סגור עדיין)

פורום זה מקום נחמד לפטפט (יש כאלה שיותר, ויש שפחות) עדיין ייעוץ מאדם שמתמחה בתחום, שווה אלף דפים כאן. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

במה שקשור לנדל"ן, אף אחד לא מספיק עשיר בשביל להתנהל בלי עו"ד.

בטח אם זו דירת מגורים יחידה של אמך.

וחשוב שיהיה עו"ד עם נסיון בנדלן ובתמ"א.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כדאי להתייעץ עם עו״ד, ולהבין מה קורה אם הקבלן קורס, למשל, במהלך הבניה. מניח שזה מוסדר חוקית.

מעבר לזה, כדאי לזכור שדירות גדולות יותר בבניין חדש וגבוה יותר יביאו איתן גם עליה בהוצאות על המגורים - מעלית, ארנונה, אולי עוד הוצאות נלוות.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

קח את עו"ד השמתמחה בנדל"ן ובמיוחד בפינוי בינוי. ועדיף אחד טוב עם ניסיון.

יש כל כך הרבה דברים שיכולים להשתבש. כך שכל שקל השקעה שם לא סתם.

.

פורסם

חברת א.נ.י. אדם שוסטר - היא זאת שמובילה את הפרויקט

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אצלנו הבנק נתן ערבות בשווי הדירה.

אני אגיד לך את האמת? חלק בי מקווה שהפרויקט יכשל ופשוט נקבל את הכסף במקום, גם ככה הדירה תוצע למכירה. 

הבניין נהרס לפני שנה ונותרו 3 להשלמת הבנייה.

במקרה שלנו היה עורך דין אחד שייצג את כל הדיירים מכיוון שלכולם הייתה פחות או יותר את אותה דירה ואף אחד לא התמקח באופן אישי מול היזם כדי לא לתקוע את הפרויקט.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

העניין הוא לא להתמקח אלא להבטיח את הזכויות שלך במידה והדברים לא מסתדרים.
עו"ד שעוסק בנדלן ידע לחפש את המוקשים ולהבטיח את הזכויות שלך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שכבר כתבו, עו"ד.

מה בנוגע להיטל השבחה? הסבירו לאמא מי משלם את זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אומרים כאן לא להתמקח אבל בטח שצריך להתמקח

יש לי נכס שקבלתי בת"א שכבר כמה שנים מנסים לעשות בו פינוי בינוי

אם אני לא מקבל שם דירה יותר שווה (כלומר קומר יותר גבוהה, עוד חדר, מרפסת יותר גדולה) אין לי מה להכנס להרפתקאה הזאת

זה ממש לא "תן לעורך דין של כולם לטפל בזה ואל תפריע"

ההפך

תדאג לאינטרסים שלי בטאקט. לעורך דין של כולם יש אינטרס לתקתק הכל  ולא באמת אכפת לו אם היית בקומה 3 ותשאר בקומה 3 עם אותם  תנאים

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם כל העורך דין צריך להסביר לך מה אומרת ההצעה שמציעים לך, כדי שלא תצטרך לקרוא 46 עמודים של חירטוטים משפטיים ותסתבך עוד יותר. אחרי זה אתה מחליט אם זה מקובל עליך או לא ולפי זה העו"ד פועל. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, avizaz כתב:

אני אגיד לך את האמת? חלק בי מקווה שהפרויקט יכשל ופשוט נקבל את הכסף במקום

אתה טועה.

הבנק יכול למנות כונס נכסים מתאמו.

אתם תוסיפו כסף. 

עדיף שתקבלו דירה כמה שמהר ולמכור.

• רעיון טוב! 2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

יש לזה תקדים?

להבנתי ניתנה לנו ערבות ונקבל אותה במידה והפרויקט לא יצליח והבנק ישאר עם השטח וכל שאר הדברים שנבנו שם?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...