אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבת שלום, עם המגרזת הסטנדרתית אין לי גישה לכל פטמות הגירוז באופנוע הישן שלי. מדובר במגרזת רגילה, כזו שמסופקת עם צינור קשיח וגם עם צינור גמיש. הבעיה היא שהראש עבה מדי ולכן אין לי גישה למשל לצלב של גל ההינע, שם יושבת לה בפנים פטמת גירוז קטנה ואין מספיק מרווח לגישה וכו', לעוד מספר מקומות. אשמח לקבל המלצות למגרזות מיני, כלומר כאלה שיש להן צינורית וראש קטן אבל שגם יתאימו לפטמות גירוז סטנדרטיות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת מיכה שטיינמן, -
- 8 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אהלן חברה, אני כבר תקופה מתעניין בתחום וגם מתעסק בזה בזמן הפנוי (בהלחמות הכוונה). ראיתי לאחרונה שיש הרבה הצעות עבודה בתחום הזה או לפחות ככה נראה. מישהו יצא לו לשמוע על המשרות האלה? איך הן? גם מה הרמה הדרושה להתקבל אליהן?תודה
הודעה אחרונה מאת skyle120, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 485 צפיות
שלום. אני רוצה לצלם סיור וירטואלי של דירה לצערי אין לי כרגע מצלמת 360 האם אפשרי לעשות את זה באמצעות טלפון אנדרואיד? נכנסתי לאפליקציה של street view אני רוצה משהו בסגנון הזה אבל שיהיה אפשרי להוריד קובץ של תמונת 360 ושיהיה אפשרי להפעיל אותה כקובץ במחשב שיהיה אפשר לזוז מחדר לחדר בתמונה אם יש דבר כזה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
שלום לכולם, עלתה לי האופציה לרכוש דירה., ואני מתלבט כרגע בין שתי דירות (אחת 4 חדרים והשניה 5 חדרים). דירת ה-4 חדרים היא 88 מטר וה-5 חדרים היא 104 מטר. מדובר בדירות מאוד גדולות בסטנדרטים המקומיים, ובמיקום די מרכזי שהולך ומתפתח מאוד בשנים האחרונות. (פחות משנה לנו 4 או 5 חדרים). בדירה של ה-88 מטר, הסלון די קטן, אבל יש מסדרון שאפשר לנצל בצורה טובה יותר. היא גם זולה ב-150 אלף ש"ח בערך. בדירות הקירות בשחור לא ניתנים להזזה והקירות באפור כן ניתן. מה דעתכם? על מה הייתם הולכים ומה הייתם משנים? האם יש משהו שלדעתכם פוסל את הדירה? דירת ה-5 חדרים דירת ה-4 חדרים
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כשאומרים דוד שמש צילנדר מתכוונים לדוד עם מחליף חום? בבית פרטי עם הסקה, שגם מחממת את המים, יש בהכרח על הגג דוד כזה?
הודעה אחרונה מאת Yondalar, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 27 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי חשבון ספוטיפיי. פרימיום. הבעיה היא שמבחינת הצעות מוסיקליות הוא איבד את הצפון. אם לפני חצי שנה השמעתי לבן שלי בפסח "שמחה רבה", הוא משמיע לי אותו בפלייליסט. כנ"ל לגבי עומר אדם (הבן הגדול רצה לשמוע משהו ספציפי. טעות קשה). איך אפשר לאפס היסטוריה? אם אי אפשר, יש שירות סטרימינג יותר ידידותי? תודה Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
-
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 710 צפיות
כן , הגיעה העת לרכוש מחשב נייד חדש לאחר שזה הקיים החל לנפוח את נשמתו ... מדובר על מחשב עבור הבת הלומדת בתיכון ולעניות דעתי המפרט הבסיסי הנדרש הוא כדלקמן: מסך- מינימום 15.6 מעבד - I5 כמינימום זיכרון פנימי- 8GB כמינימום חיצוני - SSD512 כמינימום אשמח לשמוע על המלצות למחשבים כאשר הרצון הוא להיות בצד הנמום של ה 3500 ש"ח אין לי בעיה עם מחשבים אשר עברו אקטיבציה . קישורים והמלצות יתקבלו בברכה. נ.ב , ראיתי מחשבי שיומי מצוידים במעבדים של AMD , דעת המומחים ? https://www.lastprice.co.il/p/100016775/מחשב-נייד-16.1'-Xiaomi/Xiaomi-RedmiBook-16R516
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ישנן רשויות וכל מיני גופים, שלא השכילו להשתמש בטפסים דיגיטליים. ומצפים ממך להדפיס את הטופס לצלם ולשלוח כשהטופס ממולא בכתב יד. אני מתאר לעצמי שהפונקציה הזו כבר קיימת מזה זמן רב. אין לי לא סורק ולא מדפסת בבית. אתמול התברר לי לראשונה שניתן למלא טפסים בצורה ידידותית דרך קורא ה pdf הבסיסי ולחתום בכתב יד באמצעות העכבר ולשמור. מטרת הפוסט - להעביר את המידע הזה הלאה. אני לא הכרתי זאת, ואני משוכנע שגם רבים אחרים.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 763 צפיות
אהלן חברים ! אני מחפש מחשב נייד ווינדוס עם איכות חומרים מקביל למקבוק שזה אומר גוף מאלומיניום / מתכת והכי חשוב זה איכות מסך, עד היום באמת שלא ראיתי מסך כה ברור וחד כמו שיש במקבוק אייר / פרו. אני מחפש נייד בגודל 14' מבוסס על ווינדוס. עד עכשיו מה שמצאתי שהוא די תואם לדרישות הוא של חברת DELL דגם XPS13 אבל הוא עולה באזור 9K שזה יקר מאוד עבורי וגודל מסך 13.3 שזה קטן בשבילי. דרישות: מסך גודל 14' ,איכות חומרים+מסך מקביל למקבוק+טאצ' פאד גדול, 1T SSD, מעבד I7 דור 10 או 11. תקציב סביב 6K (מסך 13.3 קטן עבורי, מסך בגודל 14 יהיה מושלם בשבילי)
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 798 צפיות
בוקר אור, התחלתי לשחק עם הרעיון לאחרונה בהזמנה של נעלי ריצה מארה"ב, דגם חדש שעדיין לא קיים בארץ של אסיקס אך אין לי ידע מבחינת התעסקות בכל נושא השילוח, מכס וכדומה בגדול, מדובר על הזמנה של 2 זוגות נעליים בשווי של כמעט 300$, משקל של 2 הזוגות עשוי להיות 570 גרם ראיתי אתרים שנותנים שירות כזה כמו BUY2USA, אך לא הבנתי איך זה עובד. אתה מקבל כתובת בארה"ב, שולח לשם והם שולחים לך לארץ? כיצד מונע מהחבילה להיתקל במכס ושלא אספוג חיובים נוספים? יש שירות שנותן את כל החבילה הזאת (שילוח, הימנעות ממכס וכו')? אשמח לפירוט מאלו שהתנסו בכך בעבר --------------- בדקתי עכשיו לכיף על האפשרות דרך UPSHOPS, והמחיר הכולל מע…
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ראיתי שמישהו פתח שרשור על ההליכון הנ״ל אך ללא תגובות. אני מחפש לאמי הליכון לתקופה הנוכחית כאשר המטרה העיקרית היא הליכה במהירות של 5.5-6.5 קמ״ש ללא דרישה קריטית לשיפוע. ראיתי את ההליכון הנ״ל ולאור הגודל שלו ויכולת הקיפול שלו הוא נראה כאופציה טובה. האם מישהו רכש אותו ויכול להגיד האם הוא מרוצה/לא מרוצה? ֿבמידה ויש המלצה על הליכון אחר-מחפש הליכון עד סכום של 3,000 ש״ח שניתן לקיפול ועדיפות לכזה שיהיה מנימליסתי ככל הניתן. תודה
הודעה אחרונה מאת stas12, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן חברים, הזמנתי לפני חודשיים מחנות אינטרנטית בארץ (איני נוהג להשמיץ בפומבי, אך אני חושב שטוב אעשה אם אזהיר אתכם על הדרך. שמה ShoesOnline). ההזמנה לא סופקה עד היום, ובמהלך פרק הזמן הזה ניסיתי ליצור קשר עם החנות בכל דרך אפשרית (מיילים, פייסבוק, פניה דרך האתר וכו'). לא קיבלתי שום מענה מהם. לפני שבוע בערך, ניסיתי לבטל את ההזמנה באתר שלהם (על ידי לחיצה על כפתור "ביטול הזמנה"). מאז, ההזמנה בסטטוס: "בקשתך לביטול בטיפול". כרגע אני שוקל מה לעשות כי אני ממש לא מוכן לעבור בשתיקה על דבר כזה. שוקל האם כדי להגיש תביעה קטנה או שיש דרכים פחות מסורבלות ובירוקרטיות להסדיר את העניין. הגשתי תביעה קטנה בעבר, לא משהו שאני לא יכול/יודע לעשות, אבל מעדיף להימנע …
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
-
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני זקוק למחירון לוי יצחק מהחוברת, שנותן גם מועד עלייה לכביש באפליקציה של לוי יצחק זה לא נותן עלייה לכביש יונדאי i35 דגם Supreme יד ראשונה מפרטי מודל 2013 מנוע 1600 עלייה לכביש 10/13 קמ 44,800
הודעה אחרונה מאת stum, -
- 31 עוקבים
- 127 תגובות
- 15 אלף צפיות
אמ;לק: רוצים לקנות דירה, לא יודעים מה הצעד הנכון חוסכים 6K כל חודש. שלום רב, אשמח לשמוע מנסיון ההמון הנפלא כאן לגבי צעד גדול שאני וזוגתי מעוניינים לבצע. רקע קצר, אנחנו בני 28, מתחתנים בעתיד הקרוב אך חושבים על העתיד הרחוק. האישה עובדת במשרד ממשלתי, אני מפתח תוכנה בתחילת דרכי עם משכורת בינונית. כיום אנחנו משכירים דירה של המשפחה, 1800 ש"ח בחודש, דירה קטנה שלא מאפשרת לנו לגדול יותר מדי. אנחנו מרוויחים יחד בין 17-19 נטו כל חודש, ומצליחים לחסוך כבר 4 חודשים (סיימתי את התואר הראשון לפני כמה חודשים) כ-6 אלף כל חודש. אנחנו רוצים לרכוש דירה, אך מתלבטים מה הצעד הנכון? עשינו חישוב קטן, ואנחנו יכולים להשיג הון קטן של 300K, מההורים, מחסכונות עבר של שנינו. אנחנו רוצים לקנות דירה ב…
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 553 צפיות
אני צריך שמיכת פוך זוגית חדשה, 2X2 לפחות, במחיר נורמלי, עד 500 שח, יש המלצה?
הודעה אחרונה מאת BloodFist, -
- 7 עוקבים
- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכל המומחים, אנחנו מחפשים טלוויזיה עבור קרוב משפחה בגודל 82 אינצ' שתיתן את התמורה הטובה ביותר. עד כה, שמתי עין על ה-UE82RU8000 של סמסונג ועל פי המפרט שלה (לא שאני מבין גדול) היא נראית לא רע לגזרת המחירים של הנ"ל בכלל, הלכתי לאיבוד בין QLED, NANOCELL, UHD וכדומה. לא הבנתי מי מתקדם יותר, מי פחות - מה כדאי יותר ומה פחות במקרה הזה הגודל כן חשוב ורצויה טלוויזיה אכן באזור הגדלים הללו אשמח ליד שלכם בנושא
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
כרייה ומנהור
מאת arik100- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לשאול אם יש פה אנשים שמבינים בכרייה ומנהור ברגע שכורים מנהרה או תשתית תת קרקעית - למשל חניון,מרתף או רכבת. כמובן שעושים סקרים מקדימים כדי לראות את החוזק של הקרקע ואת עמידותה בפני לחצים. השאלה שלי היא מהן הפעולות שעושים ברגע שמגיעים לעומק הרצוי ומגיעים לשכבה שהיא חזקה מספיק לעמוד בפני הלחצים - סלע התשתית? ומה עושים אם בעומק הרצוי מגיעים לשכבה חרסיתית/חולית? לא יודע אם זה המקום אבל לא מכיר מקום אחר שאפשר לשאול לגבי זה. תודה
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 607 צפיות
שלום. אחד הנערים במשפחה מתענין לרכוש. רוב מה שמוצג ב- זאפ הוא מייבוא מקביל, ולכן החשש שלו מאחריות מוגבלת. מכשיר עם אחריות היבואן יקר יותר כמה מאות ש"ח, שזה משמעותי לנער (שקונה בעצמו). האם באמת כדאי לפסול מכשיר עם אחריות של ייבוא מקביל או של החנות המוכרת? האם להיצמד רק ליבואן מורשה? יש למה לשים לב מעבר למה ששאלתי כאן? אני בור בנושא והוא לא מומחה ברכישה אינטרנטית.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
לילה טוב חברים, לאחרונה גיליתי שינה בעיה שחוזרת על עצמה בעת הפעלת הוויז ואני ממש אובד עצות ולא יודע כיצד לפתור אותה. כאשר אני מפעיל את האפליקציה אין זיהוי של המקום בו אני נמצא והאפליקציה מראה לי את הכתובת האחרונה שאליה הגעתי בניווט האחרון. כאשר אני מחפש כתובת חדשה ואני מנסה לנווט אליה הניווט מתחיל מאותה הכתובת האחרונה אליה הגעתי ולא מהמקום בו אני נמצא ואז מופיעה התראה באדום שאין קליטת gps ושלא ניתן לקבוע את המיקום. ניסיתי למחוק את האפליקציה ולהתקין והבעיה חזרה. יש לציין שכל ביצוע ״ריסטרט״ למכשיר הבעיה נפתרת, אני מנווט לכתובת הרצויה ולאחר ניווט נוסף האפליקציה שוב ננעלת על הכתובת האחרונה גם לאחר מס׳ ימים ולא מזהה את המיקום שלי. …
הודעה אחרונה מאת yarongti, -
חובבי טיסה/סימולטור טיסה
מאת Guest Mikelt89- 0 תגובות
- 536 צפיות
אז מעבר לחלום להטיס מטוס אמיתי, רציתי להתייחס להקשר הוירטואלי עם יציאתו של fs2020 והרצון הפועם בי להשיג yoke לחווית טיסה קצת אוטנטית, תהיתי היכן ניתן לרכוש אחד במיוחד את ה-honycomb yoke..
-
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
2 חבילות גדולות הוזמנו מפולין בדואר רשום. על פי אתר הדואר הפולני ו 17TRACK, החבילות יצאו מפולין ב 9/11 והשניה ב 21/11... עד לרגע זה לא נראו עקבותיהן והסטטוס תקוע על "נשלח מפולין". פניתי לפניות הציבור בטענה שאני די בטוח שהחבילות כאן בארץ אבל פשוט לא נסרקות. אבל מכיוון שאין לי דרך להוכיח שהן כאן בארץ, אין להם מה לעשות בנידון מול הדואר. פניה לדואר ישראל בפייסבוק. לטענתם על פי המידע המפורט במערכות דואר ישראל בלבד, הפריטים עדיין לא התקבלו בארץ וגם לא נמצאים במכס. כלומר מבחינתם לא נסרק זה לא בארץ. למביני דבר, אשמח אם תדעו להגיד לי: אם כתוב נשלח מפולין. סתם כתוב נשלח מפולין וזה תקוע שם? אין מצב שזה הגיע לארץ ופשוט קבור פה איפשהו עם מלא חבילות מחו…
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
השואב אבק שהורי קנו חודש אחרי העליה אי שם ב97' עדיין חי ובועט. שואב גיבור, אחרי 23 שנות עבודה מתניע בקריאת fur die arbeit, Vuuuuuu! כל הפלסטיקים שלמים, כפתורים עובדים ואפילו מנגנון הגלגול של הכבל עם קצת עזרה מצליח למשוך אותו פנימה עד הסוף. אחלה בחירת קפיץ & מומנט - פאקינג 23 שנות גלגלול ועייפות חומר והוא עדיין שומר על המומנט הנדרש. גם הקפיץ הקטן שפותח את המכסה של האביזרים עושה זאת כל כך מהר שהמכסה הזה נותן כאפה ליד בקריאת schneller!!! כל פעם שפותחים אותו. הצינור מקורי, אביזרים מקוריים, ראש שקע מקורי. איפה הוא לא היה, כמה מעברי דירה הוא שרד, מה הוא לא שאב וטפו טפו טפו.... הדבר היחיד שנשבר הם הלשוניות שאמו…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 886 צפיות
אהלן, כמו שניתן לראות בתמונה אני סובל מריבוי שלטים. משמאל לימין: 1- מקרן קול Samsung 2- טלוויזיה 3- סטרימר mibox האם למישהו יצא לאחד אותם לשלט אוניברסלי שיש בו אופציה לכמה צרכנים? אשמח לשמוע עצות, רוב מי ששאלתי אמר לי תשים פשוט סלסלת שלטים 😭
הודעה אחרונה מאת yaniv572, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 857 צפיות
במטבח יש 2 דלתות שנפתחות למעלה ,הבוכנות במטבח הפסיקו לעבוד , בדקתי את הבוכנות הישנות וכתוב על חלק 50 ניוטון ועל אחת 100 ניטון, השאלה איך אפשר לדעת איזה ניטון יתאים לדלתות הללו? מידות 2 הדלתות שעשויות מסיבית : אורך - 120 ס"מ רוחב - 45 ס"מ עובי - 17 מ"מ
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 535 צפיות
צהריים טובים לחברי הפורום , אם יש דרך להשיג עותק דיגיטלי של עיתון ישן של ידיעות אחרונות ? התאריך הוא 26.03.06
הודעה אחרונה מאת zaf, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 807 צפיות
1. אני מעביר שיעורים ורוצה לדעת סוף סוף איך מבצעים חלוקה לחדרים. לא ברור לי אם צריך להגדיר מראש או ליצור מראש רשימה של הנוכחים. המשתתפים משתנים כל הזמן ואני רוצה לחלק את אותם אנשים שנמצאים איתי באותו רגע. האם זה מסובך או פשוט? 2. האם אפשר להשתיק את הצ'אט? שאף אחד לא יוכל לכתוב שם. 3. האם אפשר להשתיק את כולם עד שאחליט אחרת? נכון לעכשיו אני יכול להשתיק את המיקרופונים אבל כל מי שרוצה יכול ללחוץ עליו ולפתוח אותו 4. יש לוח שאני יכול לכתוב שם משפטים? אני שואל על משהו מובנה בתוך הזום ולא חיצוני
הודעה אחרונה מאת anonport, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 21 תגובות
- 20.3 אלף צפיות
היי, אני משתמש כבר די הרבה זמן בדאודורנט ג'ל של ג'ילט - ריח טוב, מחזיק לאורך זמן אבל משאיר המון כתמים לבנים על החולצה באזור בית השחי, ולא רק שם (לפעמים אני מוצא סימנים לבנים גם בחלק התחתון של החולצה). אני תמיד משתדל למרוח דאודורנט לפחות חצי שעה לפני לבישת החולצה, אבל זה לא עוזר. בנוסף, עם הזמן, הכתמים גם לא יורדים לגמרי אחרי כביסה. השתמשתי במשך תקופה בדאודורנט סטיק של Fa - הריח טוב, אבל הוא לא מחזיק לאורך זמן כמו הג'ילט, וגם הוא משאיר כתמים לבנים (פחות, אבל משאיר). יש למישהו המלצה לדאודורנט טוב, שגם מחזיק לאורך זמן וגם לא משאיר כתמים לבנים (או לפחות משאיר בכמות מינימלית), או שיטות להסיר את הכתמים בכביסה, מבלי להרוס את החולצה? תודה.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בעקבות שער הדולר הנמוך ובנק ישראל שהולך לרכוש דולרים על מנת לייצב אותו (שכמובן מדובר במהלך מטומטם מארץ המטומטמים). אם ארכוש 1000 דולר, האם יהיה לי רווח קל של מינימום 200 שקלים בעוד כמה שבועות ? ובהנחה ובנק ישראל בסוף לא יצליח להגיע ל ״שיווי משקל״, הרי שיקח קצת יותר זמן, אבל השער ככל הנראה יעלה כאשר ארה״ב תתחיל לחסן בכמויות יותר גדולות והשוק מעט יתייצב.ֿ אני יודע שאי אפשר לחזות פני עתיד, אבל אני חושב שיש פה סיכון מאוד נמוך לצד רווח קטן אך דיי בטוח, אני צודק?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 733 צפיות
ההחלטה המגוחכת של בנק ישראל לרכוש 30 מיליארד דולר בשנת 2021 כמין אונס השוק היא פשוט מגוחכת. המהלך הזה פשוט לא יעזור בטווח הבינוני והארוך. כל עוד עודף המסחר יימשך וההדפסות הדולריות יימשכו והשוק יהיה סגור לא יעזור שום דבר. השקל יתייסף. בינתיים הוא שורף כסף במקום להדפיס/לקנות רכוש. כל המידע ברור וזמין להסתכל באתר של בנק ישראל הבנק גם רכש ב2020 כ45 מיליארד, פשוט מגוחך לחשוב ש30מילארד יספק את השוק https://www.boi.org.il/he/NewsAndPublications/PressReleases/Pages/7-1-21.aspx?fbclid=IwAR1LGMZ3PSbDA2rRHJXdBzPLQ1WFR8xVhdiZdgQwEgLyLuPGBoreJtejDQg
הודעה אחרונה מאת yor2, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 591 צפיות
סיימתי עכשיו את ארבע העונות של הסדרה, אני מניח שלתושבי בריטניה יש עליה ביקורת כמו שלנו יש על שעת נעילה. הסדרה מספרת את סיפור בית המלוכה האנגלי, לאורך האירועים ההסטוריים במשך עשרות שנים. היא 'נשענת' על אירועים אמיתיים, אבל היא אינה סדרה דוקומנטרית. מצאתי אותה מרתקת ומעניינת. המכוניות בסדרה, מהממות ביופיין. מרתק לראות איך עם התקדמות הסדרה גם כלי הרכב המוצגים בה, בין אם של 'פשוטי העם' ובין אם של בני בית המלוכה, מתעדכנים בהתאם לתקופה. היה מצחיק לראות באחד הפרקים שמביאים למלכה לנדרובר אחר כי זה שלה התקלקל, והשחקן אומר משהו בסגנון של 'יש איתם בעיות כל הזמן' . ראיתי וישר חשבתי לעצמי, זה לא הגורו המתחלף בישראל שלא מצליח לתקן את הגרוטאות ה…
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 819 אורחים (הצג רשימה מלאה)