Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אני מעביר שיעורים ורוצה לדעת סוף סוף איך מבצעים חלוקה לחדרים. לא ברור לי אם צריך להגדיר מראש או ליצור מראש רשימה של הנוכחים. המשתתפים משתנים כל הזמן ואני רוצה לחלק את אותם אנשים שנמצאים איתי באותו רגע. האם זה מסובך או פשוט?

2. האם אפשר להשתיק את הצ'אט? שאף אחד לא יוכל לכתוב שם.

3. האם אפשר להשתיק את כולם עד שאחליט אחרת? נכון לעכשיו אני יכול להשתיק את המיקרופונים אבל כל מי שרוצה יכול ללחוץ עליו ולפתוח אותו

4. יש לוח שאני יכול לכתוב שם משפטים? אני שואל על משהו מובנה בתוך הזום ולא חיצוני

פורסם

1. חפש ביוטוב. יש עשרות מדריכים בעברית.

2. כן. תוך כדי שיחה יש אפשרות ללחוץ על אבטחה ולהוריד רת הוי מהצאט

3. שאתה משתיק את כולם, תוריד את הוי שמאפשר להם לפתוח מיקרופון

4. לא מכיר. שתף מסך ורשום בוורד.

.

פורסם

מספר הערות: הצלחתי לחלק לחדרים :) הצלחתי גם להשתיק את כולם.

יש לי 2 חשבונות - אחד בייסיק  והשני של העבודה. לצערי עשיתי טעות והקישור הקבוע הוא מהחשבון של הבייסיק וזה מוגבל בזמן. האם ההגבלה היא מהרגע שאישרתי את המשתתף הראשון או מהרגע שפתחתי את האפליקציה?

פורסם

הסתדרתי בחלק מהשאלות הקודמות אבל יש עוד משהו שלא הבנתי.

1. אם אני רוצה לחלק לחדרים ולתת לכל חדר אחד משימה - האם הם עדיין יכולים לראות קובץ שאני משתף במסך או שברגע שאני מחלק זה  מפסיק לשתף? אם יש רעיון אחר אשמח לשמוע. הרעיון הוא שכל חדר יקבל משימה שונה ואני רוצה שהפרטים יהיו מול העיניים שלהם.

2. איך אני מונע מהם לקשקש על הקובץ השיתופי? אני משתף קובץ וורד והם מקשקשים עליו ואני נאלץ למחוק או לבקש שימחקו. עדיף שלא יוכלו בכלל לקשקש עליו אבל אני לא יודע איך.

3. והדבר הכי חשוב - איך אני מקבל רשימה עם כל המשתתפים במפגש? ועדיף שיכלול מתי נכנסו ואם יצאו לפני הזמן

פורסם

ממה שאני יודע:

1. אני חושב שמחלקים זה מפסיק את שיתוף המסך.

2. לא זוכר בדיוק. אבל מין הסתם הרבה מורים מתמודדים עם זה כך שגוגל יתן את התשובה 

3. אפשרי רק בגרסאות פרו (או דרך מכללות/משרד החינוך)

.

• תוכן חדש...