אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא מזמן קיבלתי כרטיס אשראי חדש עם אפשרות תשלום באמצעות NFC, והאמת שאני מזועזע מקלות שבה ניתן לגבות כסף מהכרטיס, אפילו ביחס לכרטיסים הפשוטים עם הפס המגנטי. לא צריך שום קוד ושום כלום. ז"א מספיק שייצמד אליך מישהו עם מכשיר שיודע להתחבר דרך NFC של הכרטיס ויוכל למשוך ממך כסף. אפשר לעשות את זה עם סמארטפון לדעתי - טכנית האפשרות קיימת בכל מכשיר אנדרואיד. עכשיו לשאלה שבכותרת. הבנתי שיש ארנקים שיכולים לחסום את זה. איזה מומלץ לקנות? בדגש על כך שיהיה ארנק דק, ועם מקום לשטרות, מטבעות וכרטיסים נוספים (ז"א money clip לא בא בחשבון). לא צריך משהו מפואר, לא חייב שיהיה עשוי עור, מספיק שיהיה קטן וקומפקטי (ארנק לגבר, כן?). תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת method, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 634 צפיות
האחיין שלי מתענין ואני כמובן הבטחתי לעזור לו בעזרת הפורום המפורסם בביתנו, הכל יכול. מדובר בזה: https://www.amazon.de/Victorinox-Herren-Armbanduhr-Analog-Kautschuk-241688-1/dp/B00NBLN9C6/ref=pd_sbs_241_2?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=SR6D48E4MTJ7JJR6WG93 למישהו יש כזה ויכול לתת חוות דעת כללית ופרטנית? מה הוא רוצה לדעת? הכל. מיועד לשימוש איש צבא. היכן המקום הכי טוב לרכוש אותו, בארץ ובאינטרנט? למישהו יש ניסיון עם השירות בארץ, אם יש בכלל כזה?
הודעה אחרונה מאת electric, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בהנחה שההתערבות אינה על משחקי מזל או על ספורט אלא על יכולת או אתגר שאינו תלוי מזל. האם מבחינת החוק היבש מותר להתערב על כסף בין חברים והאם יש עניין של מס הכנסה? נניח לשם הדוגמא התערבות על סכום של כמה מאות אלפים או מיליון ש״ח. מה אומר החוק ומס הכנסה על העניין?
הודעה אחרונה מאת korola, -
-
בוקר טוב, אני לאחר ייעוץ אצל ד"ר אליה לוינגר בת"א, עתיד לעבור בע"ה ניתוח בשיטת PRK להסרת משקפיים. הבנתי שיש שתי שיטות: PRK ו-LASIK, כאשר בשיטה של השניה (LASIK) אופי ההחלמה קל וקצר יותר, אך הרופא המליץ לי על השיטה השניה. . האם מישהו חווה כאן את הניתוח/שמע על הרופא הנ"ל ויכול להמליץ?
הודעה אחרונה מאת MadCat_LE, -
בהמשך לשירשור של דברים יקרים שכן שווים את הכסף. האם קרה ששילמתם ממיטב כספכם עם מוצר שמתיימר להיות פרימיום, אבל הרגשתם שהוא לגמרי לא שווה את מה ששילמתם עליו? אני אתחיל: נעלי ניו באלאנס 990. דגם שעולה באיזור ה900 ש"ח בדרך כלל, אני עוד קניתי במבצע ב650. אחרי ניסיון חיובי עם כמה וכמה דגמי NB, ה990 היה פשוט מחפיר - מקבל כאבים בכפות רגליים אחרי 5 דק הליכה. אז זה נכון שהן מחזיקות לנצח, אבל מי ירצה לנעול דבר כזה? בלנדרים ידניים של פיליפס ובראון (לא זוכר דגמים). אחרי בלנדר ב100 שקל מהשוק, שמת אחרי 5 שנים, אמא שלי החליטה להשקיע במשהו איכותי. גם פיליפס וגם בראון היו נחותים בביצועים שלהם מאותו בלנדר סיני, ובסוף הוחזרו לחנ…
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
- 11 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
להראות לילדים קצת שלג ולחזור הביתה בשלום. בלי לנסוע רחוק מדי, בלי להתקע בפקקים אינסופיים. חבר המליץ לי על איזור עמוקה (צפת). יש משהו קרוב יותר, מומלץ יותר. גם "שומרון לייט" (לא רמאללה) בא בחשבון אולי.
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מחפש מגדיל טווח לקומה השנייה בבית, מחיפוש שערכתי יש את מערכת ה-MESH של TP LINK, אבל אני לא באמת צריך רמה כזו של פריסה, הבית דיי קטן ויש קליטה של אינטרנט בקומה למעלה, היא פשוט לא חזקה, חשבתי לרכוש את היחידה הבודדת של הMESH אבל הבנתי שאין בזה הגיון. שמתי עין על המגדיל הזה https://ksp.co.il/?uin=126778&appkey=1006, הוא דיי יקר אבל אני מחפש משהו שיעשה את העבודה. עוד אופציה הייתה המוצר שלי שיאומי שהוא זול משמעותית https://ksp.co.il/?select=.263..1318.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=99576&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= המלצות?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 572 צפיות
שבוע טוב, לאחר הרבה הרבה הרבה שנים של תשלומי משכנתא על דירה שנקנתה אי שם בשנות ה- 90, קיבלנו מכתב מהמשכנתא עצמה שבו הם מציעים לבטל אותו בגלל שהסכום של המשכנתא מספיק נמוך עכשיו. האמת, אני לא ממש מבין בזה ולא מצליח להחליט, אנא עזרתכם בהסבר למה הם מתכוונים, מה הם רוצים, מה הם זוממים והמלצות מה הייתם אתם עושים במקומי. אני רק רוצה לבאר שלאחר שהפעלתי את הביטוח פעמיים עקב נזילות מים של צנרת ישנה, הבנתי מה הם שווים ומאז כל תיקון מתבצע על ידי (קבלן חיצוני שמגיע), כלומר מבחינתי הביטוח קיים רק כי הוא היה חייב להיות, בזמנו.
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום כולם, בתקופה האחרונה אני חווה תופעה הזוייה עם האינטרנט הביתי. כל שבת מהבוקר עד מוצ"ש האינטרנט הביתי הופך לאיטי באופן מוגזם - עד לרמה של מהירות הורדה של מקסימום 200 ק''ב ואי אפשר להשתמש בו. החדר ממוקם רחוק מהראוטר (או איך שקוראים לקופסה של סלקום טיוי שמגבירה wifi), אבל בשאר השבוע המהירות סבירה ואין לי תלונות. אם אני פותח נקודת גלישה מהפלאפון המהירות גדלה משמעותית. טכנאי שהיה בבית (ביום חול) לא ידע איך להתמודד. יש רעיונות? דרך אגב, מדובר בשכונה שרוב האוכלוסייה בה דתיים אז לא סביר שזה עומס מקומי, אם יש בכלל דבר כזה היום.
הודעה אחרונה מאת Asfanut, -
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אז ככה, מדובר על מחשב נייח עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 שמותקנת על SSD 240GB לפני כמה ימים הוא נתקע ובוצע כיבוי ידני ומאז התחילה הבעיה. המחשב עולה מהיר ורגיל וברגע שהמערכת הפעלה עולה הוא נתקע לכמה שניות ואם נוגעים בעבר במשהו מופיע מסך שחור לכמה שניות ואז זה חולף והמחשב עובד כרגיל לאחר מכן. מה זה יכול להיות והאם יש דרך לפתור את זה? עשיתי בדיקה לדיסק קשיח (מצרף צילום מסך) תודה.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
חשבתי על לרכוש מכונת קפה+קפסולות אמהמה אני בודק את המחיר וממש קיבלתי הפתעה ממחירי נספרסו, בדיקה קצרה מול חול ומתברר ששוחטים אותנו כאן במחיר... מכונות פה עולות מאות עד אלפי שקלים... ושם גם מחירי הקפסולות יותר זולים וגם אתה לא משלם בכלל על המכונה בהתחייבות לשנה! שלם רק על הקפסולות! תירוצים כאלה ואחרים רק פראיירים יספרו לעצמם שזה בגלל הכשרות וכו' הסיבה היחידה זה העדר הישראלי שיקנה מותגים בכל מחיר.. נכנסתי לקבוצת נספרסו ישראל - יש 2 כאלה זהות בדיוק! בפייסבוק מסתבר שהניהול שם גובר בדיקטטורה ושבח לאדון הנספרסו! כל פוסט שני משבח ומהלל שרק קחו את הכסף שלי אז כן קצת מוציא קיטור שאנשים קונים בלי לחשוב על המחיר בכלל, וחבל ברגע שאתם …
הודעה אחרונה מאת arik100, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
צהריים טובים, שוקל לרכוש מחשב נייח. ידוע כי מחשבי מותג לעולם לא משתלמים וכלכלית נכון יותר להשקיע קצת מחשבה ולהרכיב מחשב לגו. אבל... מה קורה אם משווים הרכבה עצמית(לא באילת) מול מחשב מותג באילת? למיטב הבנתי אי אפשר לעשות הרכבה עצמית ולאסוף מאילת, אך בוודאות אפשר להזמין נייח מותג ולאסוף באילת. אז ככה. מצאי את המחשב הזה: https://www.bug.co.il/brand/hp/color/black/pavilion/gaming/tg01/1014nj/2e8j7ea מחיר באילת 4450ש"ח - ואפשר להזמין אותו לשם, התקשרתי לוודא. מחשב דומה בהרכבה עצמית(לא באילת): https://ksp.co.il/?uin=16014©_comp=289.100057.1,291.101348.1,292.113829.1,1310.71020.1,298.105465.1,…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחובר לאינטרנט דרך תשתית הוט וספק הוטנט, 200 מגה. מנסה להתחבר במחשב לזום. שגיאה - זום מתלונן שאין חיבור אינטרנט. בודק מהירות - 80 מגה (שזה סבבה, בד"כ ה "200 מגה" זה הרבה פחות). מנסה שוב ושוב - עדיין אותה שגיאה, ואותה מהירות. מנסה בשני טלפונים אנדרואיד - אפליקציה לא מתחברת. מחליט לכבות את הוויפי ולהתחבר דרך האינטרנט הסלולרי - מתחבר מייד (בשני הטלפונים). חוזר לוויפי - לא מתחבר. האם יתכן שהוט או הוטנט חוסמים לי את הזום? אם כן, בחיאת זום זום - למה? ומי מהם? אני לא פונה לשירות כי ברור שלא אקבל תשובות.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
(פיווט מהת'רד של הביטקוין) אני מרגיש כאילו חזרנו לשנות ה-90 או תחילת שנות האלפיים. רק חסרה חגיגה בבלוקבאסטר... הסיפור בקצרה - Gamestop היא רשת חנויות אמריקניות למשחקי קונסולה מחשב שנסחרה בעבר הלא כל כך רחוק (2015) במחיר של 40$ למניה. הבעיה? 1. כבר כמעט עשור שלם שכולם מורידים משחקים דרך האינטרנט 2. יש קורונה... אז בכלל אף אחד לא מתקרב לחנויות שלהם. מפאת חוסר ביקוש למניה, התמחור הגיע לרמות שפל של $3-4 דולר בסביבות יוני-יולי, ולאחר מכן בדצמבר ההנהלה הכריזה על סגירת 1000 חנויות עד מרץ 2021. החבר'ה בוולסטריט הריחו הזדמנות לעשות כסף, ופתחו יותר פוזיציות שורט (מכירה בחסר) על המניה - מאשר ישנם מניות מונפקות - בצפיה …
הודעה אחרונה מאת David32, -
שלומות, מתנצל מראש על החפירה, אבל אני מנסה לעזור לאמי הטכנופובית לקבל החלטה ממרחק של כמה אלפי ק"מ, לכן חשוב לי להסביר כאן את כל השיקולים. אפיון הבעיה והמשתמש(ת): אמא דריש גולשת באתרי טקסט/חדשות ורואה קצת יוטיוב וסדרות. אין לה דרישות גבוהות לאיכות וידאו 4K, משחקים וכיו"ב. עיקר השימוש בלפטופ או באייפד על הספה. היא יושבת כבר שנים רבות על תשתית ADSL של בזק, עם בזק בינלאומי בתור ספק. יש לה נתב Netgear כלשהו שהם חילקו/מכרו בזמנו ולאחרונה התחיל לעשות בעיות. אחרי דיאגנוסטיקה שנשמעת רצינית ממה שהיא מספרת, הגיעו למסקנה שהגיע הזמן להחליפו, והשאירו לה נתב בהשאלה תמורת עשרים שקלים בחודש עד שזה יקרה. זה נותן לנו כמה שבועות לעשות סקר שוק…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 10 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
"זכיתי" בדירת מחיר למשתכן. עכשיו, זה פרוייקט שיש שהקבלן הספציפי שלי בונה בו כ-500 יח"ד. יש חוזה שנעשה ע"י עו"ד מטעמו. החוזה קשיח ולא ניתן לשינוי. כל דירה תשלם סך של כ- 5700 ש"ח עבור חתימה על החוזה הזה. זה נשמע לי קצת לא הוגן. כי אם אני הולך אליו עכשיו ורוכש דירה והוא מכין לי חוזה לפי רצוני ועובר עליו ומשנה אותו וכו' - זה אותו מחיר. וכאן שהוא עבד ועמל על החוזה הזה, בואו נניח פי 5 מחוזה רגיל. הוא מקבל פי 500. קיוויתי שיהיה איזה סבסוד לשטות הזאת. עד כאן המרמור. לגבי הייעוץ - החוזה הוא קשיח. כמה חברים בקבוצת וואסטאפ לקחו עו"ד מטעמם שבפועל לא שינתה כלום. אז למה זה טוב?
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 525 צפיות
אז ככה יש לי פוג'י XT20 נהדרת. תמיד ידעתי שיש אפשרות לצילום וידאו לא רע יש גם 4K. רק שלא ממש היה לי מה לעשות עם זה. כרגע אני צריך לצלם סרטונים קצרים (כמה דקות) לתפוצה בקבוצות ווטצאפ. ניסוי קצר הראה לי שלמצלמה יש איכות פנטסטית כבר עם הקיט 18-55 ה"פשוטה" יחסית. ונראה לי שבשילוב מיקרופון דש זה יתן תוצאה כלוללת לא רעה בכלל. אממה גם בצילום על 1080 25FPS במצב דחיסה הקבצים יוצאים במשקל א-ד-י-ר (5 דקות בערך 1.5 GB) וכמובן ווטצאפ לא תומכת במשקל כזה (עד 64 MB אבל זה גם הרבה מאוד) דחיסה אגרסיבית בתוכנות פשוטות כמו פורמט פקטורי כמובן מורידה משמעותית את האיכות (ואז כבר נצלם בפלאפון) יש פיתרון למצב הזה? חוץ משליחת קישור ליוטיוב כמובן. הצפייה…
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 8 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אז אל תצחקו עלי אבל אני צריך תיקון לעכבר שלי. ל G700 ישנם יותר מ 7 כפתורים נוספים (למעט השניים הראשיים) הניתנים לתיכנות (לכל אפליקצייה בנפרד, משהו שראיתי רק בלוג'יטק) ואחרי כל כך הרבה זמן שהתרגלתי אילו אני אפילו לא יכול לחשוב על להחליף אותו בשימוש ביתי. (בעבודה אני משתמש ב G600 (10 כפתורים נוספים + SHIFT) לכתיבת קוד ודיבוג, לא זכור לי מתיי השתמשתי פעם אחרונה במקשי הפונקציות בקיבורד) שאלתי ב hwzone אבל כל מה שיכלו להציע לי שם הוא לקנות עכבר חדש מדגם אחר. בכל מקרה, אני משתמש ב G700s של לוג'יטק יותר מעשר שנים וזה העכבר השני שלי מאותו דגם. העכבר כשלעצמו מצויין (למעט הסוללה הנטענת המג'וייפת שמגיעה איתו) מבחינת שימושים אבל הסוויטיצ'ים איתם הוא מגיע דפוקים והכפתורים …
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח לשמוע המלצות לגבי שני ההצעות שכאן. אני ממש שובר את הראש.. הדירה היא 4 חד, גודל 96מר, קומה 5 במרכז הצעה 1: VRF תדיראן מעבה BTU76400 סלון/מטבח יחידה BTU38200, 2 יחידות נסתרות לחדרים BTU9600 יחידה נסתרת לחדר הורים BTU12300 שרשורי 8צול תריסי דקור 15סמ לנסתרים סלוט/דקור חצוב למטבח ולסלון תריס אוויר חוזר 54/54 מחיר : 38400 כולל התקנה וגבס הצעה 2: תדיראן SENSE WAVE INVERTER 50 מערכת דאמפרים על כל היציאותTAC910 שרשורי 8 צול תריסי דקור 80סמ לחדרים סלוט/דקור חצוב לסלון ומטבח תריס ממד עגול כפול תריס אוויר חוזר 54/54 מחיר: 26500₪ מה יו…
הודעה אחרונה מאת stas12, -
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 19.1 אלף צפיות
שלום חברים, אני מבקש המלצה לנעלי עבודה אורטופדיות איכותיות. לעבודה בשטח מוסך ולעמידות/הליכות רבות בשטח העבודה. מבקש את הכי טוב שאתם מכירים. תקציב לא מוגבל.
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 815 צפיות
אני מחפש במספר מקומות דלתא וכל הרשתות הרגילות בארץ (אני בדרך כלל קונה בדלתא בסוף עונה) מכנסיים פשוטות מ100% כותנה, זהו זה הדרישה ושיהיה עדיף עם גומי במותניים ושיהיה במחיר הגיוני לא 150 למכנס כמו שיש בTERMINAL X המכנסיים לא צריכות להיות ממותגות , שיהיו נוחות עמידות וזולות זה מה שחשוב אז איפה קונים מכנסיים קצרות בחורף?
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 29 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי חברים, אני פונה לאנשים שעובדים/עבדו בתחום ההייטק, בדגש על מוצרי SaaS, סיימתי תהליך מיון והתקבלתי לחברת הייטק בינונית, וותיקה ונחמדה, בתפקיד CSM. מביקורות שקראתי ב Glassdoor, הועלתה טענה מאחד האנשים(מנהל מוצר) שהמוצר מאוד בינוני ובפיגור טכנולוגי של שנתיים. אני כיום עובד בחברה שמספקת מוצר לא טוב ולכן אני מבין את המשמעויות, אמנם בשוק אחר לגמרי ומוצר בתחום שונה לגמרי, אבל עדיין, המוצר לא טוב. הייתם פוסלים על הסף תפקיד בחברה שכזו? נ.ב באתר Glassdoor כחלק מחוות הדעת שיש שם, עלה כמה פעמים נושא ההנהלה, טוענים שם (מס' ביקורות) שההנהלה מסרסת ומונעת מאגו, האם הייתם לוקחים טענה זו בחשבון? או שמא מדובר בעובדים מרירים שלא צלחו את התפקיד? תו…
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 765 צפיות
אני רוצה לקנות סוללה עבור מחשב נייד ישן יחסית. הבנתי שאי אפשר לייבא סוללות באופן עצמאי (אלא רק כחלק ממוצר שלם) . מישהו ייבא לאחרונה סוללות מחו"ל?
הודעה אחרונה מאת eladns, -
הגעת משלוחים מסין 1 2
מאת ד ו ד- 10 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מתקשה במצב שבחרתי של פסק-זמן בהזמנת פריטים מסין מהסיבה שאקבל אותם בעוד חודשים אם בכלל. מעניין אם שיניתם בקצב ההזמנות ומה משך הזמן פחות או יותר שהמשלוחים שלכם מתעכבים עד לקבלתם בתקופה האחרונה
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מדובר במדיח שיושב על השיש שקניתי לפני שנים ביד 2. הוא עבד מעולה עד עכשיו. שמתי לב לבעיה בימים האחרונים, הבחור לא ממש שואב מים. עושה קולות של שואב, אבל שפותחים אותו אין מים בפנים. בדקתי את הצינור, אין סתימה. רציתי לפרק את המכסה כדי להסתכל בפנים, לא שאני מבין גדול אבל אולי משהו יקפוץ, אבל אני לא מצליח להבין איך להסיר את המכסה. הדגם הוא bosch skt5102, לא יודע אם זה הדגם המדוייק אבל בתמונות הוא נראה דומה מאוד מאוד למה שיש לי. אני מצרף גם תמונה של משהו מוזר בכיסוי שנראה שמחזיק אותו ומפריע לי בפרוק. אם מישהו יכול לעזור אשמח, מעדיף לא להזמין טכנאי בימים אלו, וכבר התרגלתי שמדיחי שוטף את הכלים, לא בא לי לחזור לתקופת האבן. עדכון. טיפש שכמותי. אלו …
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 598 צפיות
מתכנן לעלות להורים ברביעי לפני החשיכה. אלו שעות בהם שלג לא ירד... אבל אם ירדו פתיתים בין שלישי לרביעי אתם חושבים שיחסמו את הגישה? יש כאן אולי מישהו ממתנ"א שיודע מה מתכננים?
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמות הצעצועים בבית הגיע לשיא חדש. יש לנו סט אקדחי לייזר, כל אחד 4 בטריות AA והילדים טוחנים אותם. יש למישהו ניסיון עם בטריות נטענות מאלי? יוצא בערך 1$ לסוללה. כמו כן, האם כאן בתמונה העליונה המספרים של הקיבולת הגיוניים? 9800mAh?! שימו לב, למעלה זה אלקליין ולמטה NI-MH
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בגלל הקורונה אישתי כבר כמה זמן נמצאת בחל"ת והבנו שלמקום העבודה הקודם לא תוכל כבר לחזור. דמי האבטלה יסתיימו בקרוב ולא נוכל להרשות לעצמינו שהיא תישאר ללא עבודה ולכן החליטה לחפש מקום עבודה אחר. היא התחילה תהליך מיון מתיש במקום שהיא מאוד הייתה רוצה לעבוד בו וכבר הגיעה לשלב הלפני אחרון ונשאר עוד תהליך אחד אחרון לפני שיחת שכר. אך עדיין לא התקשרו להודיע מה קורה עם זה. במקביל, כדי לא לשים את כל הביצים בסל אחד, היא התחילה תהליך מיון במקום עבודה אחר פחות נחשק מבחינתה לעומת מקום העבודה הראשון. קבלת ההחלטות במקום העבודה השני, עובדת מהר יותר ממקום העבודה הראשון וממידע שקיבלנו, כנראה שהיא הצליחה להתקבל אליו. (עדיין אל וודאי 100% אבל רוב הסיכויים שכן) התל…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 857 צפיות
שלום חברים, כפי שכתוב בכותרת, המייבש שלנו החליט לאחרונה להפסיק את עבודתו באמצע תהליך הייבוש ולהציג קוד תקלה E2 הבדגים יוצאים לחים ואינני מוצא שום פרט בנושא באינטרנט, האם יש כאן מישהו שמבין בזה קצת? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת yairw, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאחרונה העתקתי את המחסן שלי למתחם חדש ועשיתי שער שנפתח רק עם טלפון אני רוצה לעשות שהטלפון יקבל הוראה קולית ויפתח את השער איך אני עושה את זה? איך אני מגדיר לטלפון לחייג למישהו (ששמור באנגלית) לפי בקשה שלי? איך אני מגדיר לטלפון לפתוח אפליקציה לפי בקשה שלי? בינתיים האפליקציה היחידה שהצלחתי לפתוח זה ספוטיפי ואפילו לחייג מספר הוא לא נותן רק אנשי קשר וגם זה אחרי חפירות הדלקתי את ה OK GOOGLE אני יכול פשוט להגדיר לו שההוראה OPEN DOOR תגרום לו להתקשר לטלפון או לפתוח אפליקציה ?
הודעה אחרונה מאת Blaz00r, -
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 819 אורחים (הצג רשימה מלאה)