אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
הטוב: מחיר זול ו10 תשלומים נוחים אחריות 3 שנים בעוד 200 שקל משקל קל חסין לנוזלים הרע: מעבד מיושן-> יתאים לראות סרטים \ זום \ גלישה בנוחות? SSD של 120 ג'יגה. לא נורא, אפשר לקנות בהמשך 256\512 המחירים זולים מאוד. מיועד לילדה מתבגרת שחייבת מחשב כרגע בשביל פעילות הבית ספר. יצרן: LENOVO דגם: THINKPAD T420 מעבד:: INTEL Core i5 2520 מהירות מעבד: 2.50 Ghz זכרון: 8GB דיסק קשיח: 120GB SSD כרטיס רשת : 1GB מסך: 14" מצלמה : יש רזולוציה:1366X768 כרטיס מסך: INTEL HD כרטיס קול מובנה מצלמת רשת מערכת הפעלה : WINDOWS 10 PRO 2 יציאות USB …
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
עזרה עם אקסל
מאת anonport- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 542 צפיות
אני רושם שעות למשל שעה 11 עד 15. כלומר 15-11, אבל המחשב מתעקש לשנות את מה שכתבתי ל נוב-15. איך מסדרים את זה?
הודעה אחרונה מאת anonport, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מבלי להיכנס לפוליטיקה כל הזמן אני שומע בחדשות "לא עבר תקציב, צריכים להעביר תקציב.." האם עד כדי כך קריטי להעביר אותו?
הודעה אחרונה מאת korola, -
-
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, אני לא יודע מה הסיבה, אבל שמתי לב בזמן האחרון שמישהו (או מישהם) מזיקים לרכב שלי באופן מכוון. אני קם בבוקר ורואה את הרכב שלי עם מתנות שמשאיר שכן קנאי, כמו פליטות רוק משולבות מאכל כולשהו, שפיכה של נוזלים (שוקו/קפה), לא רוצה לחשוב שיש גם שריטות שנגרמו על ידי השכן/שכנים. (יש כמה שריטות באוטו, לא בטוח מה מהם נגרמו על ידי). אני חושב שזה נגרם מקנאה, ואני חושב שאני יודע מי גורם לזה, אבל זה בגדר חשד. כיוון שהחשד שלי נוטה כלפי מישהו שגר איתי בבניין, אני משתדל להחנות את הרכב במעלה הרחוב ולא סמוך לבניין. אבל האמת? זה מבאס. מבאס להחנות די רחוק מהבניין. רציתי לשאול אתכם האם יש דרך לעלות על מי עושה את זה? זה קורה בשעות הערב/לילה. או…
הודעה אחרונה מאת yorng, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 597 צפיות
כותרת, רצוי עם חצובה גם מחו"ל בא בחשבון אם ההפרש במחיר או באיכות מצדיק תודה
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
חיית לילה. סרט מעולה בעיניי. לגילינהול מגיע אוסקר על המשחק שלו בסרט. הרבה זמן לא ראיתי סרט שכ"כ אהבתי. ממליץ.
הודעה אחרונה מאת hans, -
רק למי שראה- כי יש ספויילר... . . . מה זה לעזאזל המסוק שהגיח שם פתאום? האם יש סוף סוף בשורות טובות לסדרה הזאת? האם זאת יחידה מיוחדת שמחפשת אנשים חיים? והשאלה הכי חשובה- מתי הסדרה הזאת תיגמר כבר??
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
סמסונג s10 בן שנה וחצי לא רוצה להטען כבר שבוע דרך מטען רגיל. פעם ביום יומיים הוא כן מסכים, ואז עושה זאת בלי בעיות חיבור. כך שאני פחות חושד בשקע טעינה. בשאר הזמן מסכים להטען בקלות דרך טעינה אלחוטית. חשוב לציין שלפני שבועיים בערך נרטב מעט משלג בשקע הטעינה אמר שהחיבור רטוב (זה מכשיר מוגן מים). אבל אחרי שהתייבש הכל עבד כשורה בלי שום בעיות. רעיונות?
הודעה אחרונה מאת korola, -
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היינו אז 4 מאבטחים, שאבטחנו משפחות יהודיות בשעות הפנאי באנגליה. כרטיסים להופעה בלתי ניתן היה להשיג (1 ל-20), ועובדי משרדי הכרטיסים היו לא פחות מסגניו של בורא עולם. על מנת להשיג כרטיסים להופעה, הטלנו על ג', שנראה כמו דוגמן מסלול, את משימת חייו - להתחיל עם אחת העובדות במשרד הכרטיסים, שידענו שהיא רווקה. מכיוון שאין מקום עבורו שהוא רחוק מדי (גם בצה"ל וגם כרופא מאוד מוכר), ההצלחה היתה כמעט מידית. ככה מצאנו את עצמנו, 4 מאבטחים בגובה 1.92 מינימום, נוסעים להופעה הטובה בחיינו, באופל קדט 84 קטנטונת, מעשנת ומקרטעת, ששבקה חיים אחרי ההופעה. ו-ג'? נשוי לאותה עובדת ממשרד הכרטיסים, והם גרים במושב שלנו. פורים שמח …
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 8 עוקבים
- 28 תגובות
- 5 אלף צפיות
בהנחה שמרכיב הזמן לא קריטי. מלבד עלות המשלוח משלמים גם מע"מ ומכס?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היי, בבעלותי דירת 4 חד' בר"ג, קומה ראשונה. הבניין מתחילת שנות ה-90, ללא מרפסות (3 קומות, 3 דירה בקומה), ללא ממ"ד עם חניה ומעלית. מתעניין בהוספת מרפסת שמש לדירה (כמובן מעדיף להזרים את שאר הדירות - יכול לחסוך הרבה טרטור וכאב ראש). מישהו יכול לשפוך אור על התהליך? אפשרי להוסיף רק לדירה שלי? במה זה כרוך? מניח שצריך ליווי עו"ד. המטרה כמובן שיפור באיכות החיים (מנגל גז, לשתות קפה ושיהיה כיף לילדים), ולעלות את ערך הדירה. יש במרשתת הרבה מידע, הרוב פרסומי. תודות לעוזרים ☺️
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 9 עוקבים
- 12 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום ב"ה קניתי בית. הבית כבן 30-40 שנה ומעולם לא עבר שיפוץ מה שאומר ריצוף טרצו ישן צנרת מים מברזל מתפוררת ומלאה חלודה. החלטתי לשפץ לבד את האמבטיה והשרותים כולל יחידת הורים מאפס זה אומר לקלף את כל הקירות מהקרמיקה והדבק הישן להרים את כל הריצפה לשבור קיר בשביל להגדיל את היחידת הורים וכמובן לעשות איטום מחדש וצנרת דלוחין ושופכין חדשים וכו'. התוכנית היא לעשות שתי אמבטיות ושלוש שרותים, שרותים אמבטיה ליחידת הורים ושרותים ואמבטיה בבית +שרותים בנפרד בבית (הבית די גדול חמישה חדרים) ממחשבה למעשה התחלתי לשבור ולשבור ולשבור ו..... האמת לא עלה בדעתי כמה עבודה זה השבירות ופינוי הפסולת, ואולי טוב שכך כי אחרת כנראה לא הייתי מתחיל סיימתי אם בערך 150 שקי פסולת 12-13 באלות מפ…
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
פשוט הזוי הזוי הזוי בדרום אין דין ואין דיין, הבדואים גונבים מה שהם רוצים, כמה שהם רוצים, מתי שהם רוצים. בערים הערביות הרצח משתולל בלי הפסקה והמשטרה בקושי עושה משהו - אציין לחיוב שרק ראיתי לאחרונה כמה יח"צ שהם כן עושים משהו. המשטרה מעודדת פשע כן כן , בזה שהיא לא אוכפת את החוק היא אשמה באופן ישיר להתנהלות הזאת. מי שצריך לשבת בכלא לדעתי על מקרה הרצח הזה זה שוטרים שלא מטפלים בגניבות רכבים ורכוש בדרום. הכל מתחיל אבל בצבא עם כמה שזה מצער אותי להגיד. ברגע שבדואים באים לגנוב ציוד צבאי רק כדור בראש. אין פתרון אחר. וברגע שמביאים אותם למשפט הם מקבלים שנה בפנים וחוזרים לגנוב-לרצוח (מערכת משפט מושחתת אין מה להוסיף) חבל שבגלל המשטרה הפרק…
הודעה אחרונה מאת עדי-אל, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
לפעמים אני מקבל שיחות ממספרי טלפון לא חסויים וכאשר אני חוזר אליהם בשיחה אני מקבל הודעה שהקו מנותק או הודעה שלא ניתן לחזור למספר הטלפון ועוד הודעות בסגנון הזה. איך זה עובד ? לדוגמא המספר: 0529489120
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
אוניברסיטת תל אביב הודיעה שהיא תתחיל החל מהשנה הבאה במהלך שיקח שלוש שנין של העברת 30% מהקורסים למתכונת מקוונת מוקלטת. 900 קורסים מתוך ה 3000 שמוצעים באוניברסיטה. כאשר הקורסים שישארו בקמפוס באוניברסיטה יהיה בעיקר מעבדות וסמינרים. הם מציגים את זה כמעבר לצורת הלימודים של העתיד וכמשהו שיכין את הסטודנטים לעתיד, אבל אם מתעמקים בהודעה שהם שחררו, אז רואים שמדובר בעיקר במהלכים שנועדו לחסוך בכסף. למיטב הבנתי מהכתבה מדובר יהיה בקורסים מוקלטים, מה שדווקא יגרום לנתק בין המרצה לסטודנט. הם טוענים שזה יגרום לסטודנטים להתמקצע בעבודה בקבוצות והבעה בכתב ובעל פה, אבל לא הבנתי מה הקשר בין כל זה לבין צפיה בהקלטות בבית? כבר היום מתכונת הלימוד מבוססת על הרצאה בתוספת של תרגולים בקב…
הודעה אחרונה מאת arik100, -
ספק מומלץ לunlimited? האם ההתקנה היא בתוך הבית גם? האם המעבר בין ספקים פשוט? והאם לקחת מהם ראוטר?
מאת Nakamichi- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
unlimited חיברו את הבניין שלי. מבחינתי זה נס. בואו נקווה שההתקנה גם תעבור חלק ואצליח להנות מאינטרנט שמהירותו מעל ל-15 מ"ב. בכל מקרה, אני יודע שעוד חודש המחירים יורדים. אבל כרגע מה שהם מציעים זה: 015/סלקום/הוט/018. כולם בערך אותו מחיר. אבל 018 לא נותנת חודש ראשון חינם. מצד שני המחיר קבוע לאחר שנה ואצל האחרים עולה (למרות שבפועל עוד חודש תהיה הוזלה ככל הנראה עקב פתיחת הסיבים של בזק). ראוטר ב-199 ש"ח. קנייה. לא יודע איזה דגם. גם לא ממש אכפת לי האמת. פחות בקטע של לחסוך כמה שקלים ולקנות בחוץ ואז לקנפג. התקנה חינם. יש ספק מומלץ יותר? פחות? לגבי ההתקנה - האם הם מעבירים סיב לתוך הבית ועושים נקודה…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 898 צפיות
לאחרונה עזבתי את מקום העבודה, ואני לוקח כמה חודשים מנוחה לפני החיפוש הבא. בינתיים יש כמה נקודות שאני לא יודע מה לעשות לגביהן ואשמח לייעוץ. מתי יש צורך להתחיל להפריש באופן עצמאי לפנסיה, קרן השתלמות וביטוח מנהלים? האם יש משמעות ביטוחית לסכום שאני מעביר, או שניתן לעביר סכום מינימלי רק כדי לשמור על רצף? בתלוש האחרון היה סעיף של "מס פיצויים", קראתי באינטרנט דברים שלא התיישבו לי אחד עם השני, ואני לא בטוח אם במסגרת תיאום מס אני יכול לקבל חלק מהכסף חזרה. תיאום מס אני אוכל לעשות רק בתחילת השנה הבאה? או שיש דרך לעשות אותו עכשיו? (המשכורת האחרונה כללה פדיון ימי חופש ומענק פרישה ויצאה גבוהה יותר מהאחרות, והעבירה אותי למדרגת מס אחרת)
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
תשמעו סיפור יורשי נתבע שהפסיד פנו לבימ"ש שיבטל פס"ד. משום מה ביהמ"ש כתב במערכת נט המשפט שבוצעה מסירה בטלפון (ע"י עובד שלהם). מסירה טלפונית בעל פה וללא שום מסמך או אישור שמסמך כזה אכן התקבל אצל הצד השני. זה יכול להיות חוקי? קודם כל למה בימ"ש מתערב ולוקח על עצמו מסירה משפטית? הרי ברור מאליו שרק הצדדים אחראים. ושנית - האם יש אישור חוקי לבצע מסירות כאלה?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בMIUI החליפו את אפליקצית ה sms בזו של גוגל. לא מצאתי איך לחסום לפי מלות מפתח. לקראת הבחירות הבאות עלינו לטובה התרבו sms spam. לא ניתן להתקין את האפליקציה של MIUI על הגרסה הזו :-@ יש המלצה לאפליקצית sms שיודעת לחסום לפי מילות מפתח ולא מוכרת את נשמתי לשטן?
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני משתמש המון בזום והחלפתי מצלמה ושמתי לב שעכשיו רואים יותר מהמצלמה הקודמת. אפשר לצמצם את זה באמצעות אפליקציה כלשהי? עריכה: מדובר במצלמת סמארטפון MIMAX3
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מתעד לקנות דירה בתל אביב, חתמתי היום זכרון דברים וגיליתי כמה דברים שאולי תוכלו לי להבין יותר לעומק. 1. הבניין ישן ובתוך הדירה שנמצאת בקומה רביעית ואחרונה, 2. יש עובש ובעיות מנזילות שהיו בנגיעה הקיר לא קר מאוד ולא נראה שהנזילה קיימת. עם זאת המוכר טוען שצבע את הגג. המוכר טוען בנוסף שאף אחד מהבניין לא רצה להשתתף בנושא איטום הגג ועבודת האיטום בוצעה על ידי הדיירים שגרים בקומה האחרונה. את הגג אני לא ראיתי באור יום 3. אין ועד בית, המוכר טוען שהדירה ליד משלמת את החשבון חשמל (לא נשמע הגיוני עבורי בעליל) אף פעם לא שמעתי על דייר אחד שמשלם עבור כולם, האם זה נורמלי? 4. טוענים המוכרים שהועד בית האחרון הפסיק לפני 8 חודשים להיות ועד בית. 5. איך תוקפים את נ…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
צהרא טבא. מבקש עצתכם הטובה כתמיד - מעוניינים להחליף את המטבח (ארונות, כיור + שיש וכו'). מבקש המלצתכם על עסק בתחום המטבחים, או גם נגר שמתעסק בתחום. איזור המרכז / שפלה / שרון יהיה טוב. עוד המלצות וחידודים יתקבלו בברכה (מה כן לעשות ומה לא). תודה.
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 705 צפיות
כמובן שאני מחפש גם בדרכים הקונבנציונליות (לינקדאין וכד') אבל בגלל שהפורום הזה הוכיח את עצמו כל כך הרבה פעמים בנושאים הכי מוזרים בעולם, אני מנסה גם פה. אולי מפה תבוא הישועה. ובכן אנחנו מפתחים מכשיר אקו-לב עבור שוק הרפואה הדחופה והראשונית דא עקא, אנחנו לא באמת מפתחים Device אלא בעיקר תוכנה לחישובים אוטומטיים בחלל הלב העניין הוא שהתוכנה לא מיועדת לרוץ Offline על איזה פאקס, אלא ב RealTime במהלך הבדיקה *ללא שום דיליי* לשם כך נדרשת אינטגרציה מושלמת עם מכשיר של יצרנית כלשהי היצרניות (שמצאנו עד כה) שכן מספקות אוסף API's למפתחים (הם קוראים לזה SDK אבל אני חולק על ההגדרה במקרה הזה) עושות זאת באופן מוגבל מאוד מה שגורם …
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי נתקלתי בבעיה שנמצאת בהתהוות במקום העבודה שלי ורציתי לדעת מה הפתרון אליה אני התחלתי לעבוד לפני שנה וחצי בערך ביולי 19 בעבודה שבעבר עבדתי בה שנה קודם (2018 עבדתי לתקופה קצרה), כשהתחילו עם הסגרים במרץ 20, הסכימו להגיע לעבודה ברכב שעד הקורונה הגעתי לעבודה מדי פעם עם הרכב אבל הרוב בתחבורה ציבורית. הגיעה העת כעת ועכשיו יש בעיה עם מקומות החניה. ורוצים להחזיר את המצב לקדמותו. הבעיה היא שתחבורה ציבורית היום די לוקה בשירות ולי לא בא להתחיל להתנייד בתחבורה ציבורית מאחר ואין שום בטוחה שיהיה לי מקום באוטובוס או בכלל שירות בגלל קפריזה של ביבי. מקום העבודה עצמו לא זז וגם מקום מגוריי לא השתנה. מחייבים כעת את כולם להגיע למקום העבודה. בנוסף לא בטוח שזה יעזור אבל…
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 892 צפיות
אני מחפש משהו יחסית דיסקרטי (לא תנור כחול ענק) למקם בחדר השינה. יש 2 אופציות, משהו בסגנון הזה או משהו כמו סנומט. יש לי יותר תקווה לגבי הסנומט, אך חושש מהשפעות בריאותיות שכן הוא כימי לחלוטין. מישהו יודע כמה חזק הריח/אדים שהוא מפיץ והאם הוא בטוח לשימוש? או לחילופין יכול להמליץ על המכשיר מעליאקספרס?
הודעה אחרונה מאת HybridBoy, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי חברים כמו שכתוב בכותרת וכי בפורום יש הרבה אנשים שונים שחלקם גם אולי עברו לחול. מחפש עורך דין שבעזרתו להתחיל את התהליך . אם מישהו מכיר כזה אשמח להמלצה כי הרשת מלאה בפרסומות אבל מחפש מישהו עם המלצות .
הודעה אחרונה מאת אורח לרגע, -
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי, הזמנתי לאחרונה את קניית הסופר השבועית שלי דרך שופרסל אונליין. לא ממש שמתי לב למחירים, אבל השירות הזה כן מספק נוחות (והאמת- אפילו הופתעתי לטובה מתאריכי פג תוקף של מוצרי החלב והירקות שהגיעו יפים). מישהו יודע במקרה כמה גדולים הבדלי המחירים בסל הקניות בין הסופר השכונתי הממוצע לבין הזמנה אונליין? לצורך העניין, אני לא קונה באושר-עד או סופרזול, את הקנייה השבועית שלי אני עושה ב "שופרסל שלי" שנחשב יקר (כי זה פשוט מתחת לבית, וזה הכי נוח). כמה אני משלם יותר על שירות האונליין? תודה!
הודעה אחרונה מאת BloodFist, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי. לאחרונה אני נתקל בפרסומת של כלי עבודה נטענים עם ראשים מתחלפים. יש גוף שאתה יכול לחבר אליו מברגה , אימפקט , מסור ועוד.וכל התענוג הזה במחיר של פחות מאלף שקל. בעברי עבדתי בחנות כלי עבודה ויש לי ניסיון מר בכלים סיניים שהם לא מותג . ההבדל בין מקיטה / דה וולט וכד' לבין מותג סיני זה שמיים וארץ. מצד שני יש את המותג American eagle שיש לי מוצרים שלהם והם טובים מאוד. השאלה אם זה יהיה ככה גם בכלי העבודה שלהם?. מה דעתכם? שווה לרכוש את הערכה?
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 772 צפיות
אני לא מבין הרבה בתחום הנדל"ן, אך לאחרונה התחלתי לחשוב ברצינות על קניית דירה להשקעה. אני מתעניין בדירה בבניין שנמצא במתחם שכולו עתיד לעבור פינוי בינוי (כך לפי החברה, next urban בחיפה), בחברה טוענים שחתומים בין 70 ל60 אחוזים. מבחינת עלות, הדירה היום משווקת במחיר סביר גם אם הפרויקט לא יצא לפועל (קניה עם כ30-35 אחוז הון עצמי, היתר במשכנתא עם תשלום חודשי שאמור להיות מכוסה ברובו מהשכירות). אני תמים ואין באמת אפשרות "לתפוס" דירה שעשויה לעבור פינוי-בינוי? מה עליי לדעת מבחינת כל עניין הפינוי-בינוי העתידי? מה הוודאות שהוא יצא לפועל? אם כן, מה טווחי הזמנים הרלוונטיים? מה קורה לבעלי הדירות בזמן שבין הפינוי לאכלוס? מקבלים שכ"ד מהקבלן?
הודעה אחרונה מאת vogel, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
הזמנתי לפני חודשיים מוצר בעליאקספרס והם האריכו את המועד בלי לשאול אותי אפילו. מאחר ועבר יותר מדי זמן פניתי למוכר והוא הציע שאשלח לו את חשבון פייפאל שלי. בדקתי ואכן פתחתי ממזמן ולא השתמשתי בו מעולם. בקיצור אין לי מושג איך קוראים לחשבון שלי ומה לשלוח לו. בנוסף האם הכוונה שהכסף יגיע לחשבון הזה? ומה אני אעשה מאותו רגע?
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 819 אורחים (הצג רשימה מלאה)