אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,383 נושאים בפורום הזה
-
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אישתי מוטרדת לאחרונה ע"י מטופל שעל הדרך סובל גם מהפרעת התנהגות. לאחר אין ספור צלצולים שלו ממספר חסוי והתעלמות מצידה, הוא החל להתקשר אליה, כאשר על הצג של הנייד שלה מופיעים מספרי נייד של קולגות שלה מהעבודה. בבקשה עזבו את ענין ההטרדה, הנושא בטיפול והכל יסתדר, אני בטוח: אותי מענינת דווקא הדרך - איך עושים זאת? כיצד ניתן להתקשר אל מישהו ולדאוג שיופיע על הצג מספר זיהוי שיחה אחר?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צריך להיות ברחוב הברזל ברמת החייל ב 4 בבוקר. ספציפית במספר 20, ליד הכיכר באמצע הרחוב. בשעות כאלו יש חניה ללא תשלום?
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
-
- 11 עוקבים
- 27 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
שלום חשבתי על קינג ברויל סיגנט 390, אבל מביקורות בחו"ל ראיתי שהרשתות מתפרקות אחרי שנתיים- שלוש. תקציב עד 4000-5000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת yuval1111, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 806 צפיות
ערב טוב אשמח לקבל המלצות מבעלי נסיון עם מזגן נייד , אני רוצה לחמם/לקרר מרפסת מקורה . מזגן עיליי לא אופציה . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
השרשור הזה - גרם לי להודות בפני עצמי שכנראה אני מנודה. על איזה פרסומות ביוטיוב אתם מדברים ? אני נכנס ליוטיוב, רואה כמה סרטים שבא לי, ושום פרסומת. במה חטאתי ? מדוע איני כאחד האדם ? על מה אדבר עם השכנים ? ואם לצטט מהטובים ביותר - "מה אני, עז?". או, אם לצטט מקור פחות נחשב - "ואין ליהודי עיניים? אין ליהודי ידיים, איברים, צורה, חושים, מאוויים, רגשות? ולא כמו הנוצרי מאותו הלחם הוא אוכל, באותם כלי נשק הוא נפצע, באותן מחלות הוא מתייסר, באותן רפואות הוא מתרפא, באותו קיץ חם לו ובאותו חורף קר לו? אם תדקרו אותנו - לא נזוב דם? אם תדגדגו אותנו - לא נצחק? אם תרעילו אותנו - לא נמות? ואם תתעללו בנו - האם לא נתנקם?" אז למה…
הודעה אחרונה מאת yossy, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, יש לי מעל 1000 מיילים. אני רוצה לעשות סדר ולחלק את המילים לפי נושאים כאשר כל נושא יועתק לתיקייה נפרדת שנמצאת על שולחן העבודה. אם אני מעתיק מייל בודד , התאריך שמוצג הוא התאריך המקורי בו המייל התקבל אבל אם אני לוקח כמה מיילים ומעתיק לתיקייה , אני רואה את התאריך של היום ולא את התאריך המקורי . אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא דרך לשמור על התאריך המקורי, חשוב לי מאוד לדעת מתי התקבל המייל . תודה
הודעה אחרונה מאת gbguy, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הסקר כמובן אנונימי אז תרגישו חופשי
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בקר טוב ושבוע טוב לפורום היודע הכל כאמור בכותרת, אני רוצה לבצע את הפרוייקט הנ"ל. אורך 20 מטר, רוחב 10 ס"מ, עומק 30-40 ס"מ. יש בעל מקצוע בפורום בתחום? המלצות שלכם על איש מקצוע? תודה מראש אילן
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
שלום, כבר יש שרשור לפיצה, סטייקים וואגיו, ואפילו לסחלב. עכשיו אני רוצה לתת את הבמה להמבורגר. (שמישהו יפתח שרשור במקביל על צ'יפס ביתי😶) "המבורגרים, המבורגרים, רק המבורגרים מעניינים אותי!" למישהו יש מתכון ביתי מוצלח להכנת המבורגר? כבר ניסיתי כמה וכמה פעמים להכין לבד, אבל תמיד התוצאה לא קרובה אפילו להמבורגרים עסיסיים שאני אוכל בחוץ. המטרה כמובן היא להגיע להמבורגר כמה שיותר קרוב ל BIG MAC של מקדונלד'ס.. סתם סתם, אני אוהב לאכול בבלאק, יומנגס, והמועדף עליי: בורגר סאלון. את ההמבורגר שלי אני אוהב שיהיה עבה, שומני, טחון גס, מדיום, ובסביבות החצי קילו. מה לבקש מהקצב? איזה נתחים? מה היחס? להוסיף תבלינים…
הודעה אחרונה מאת method, -
אישתי רוצה לעשות קורס QA רציתי לבדוק אם יש דרישה בשוק? מה השכר ההתחלתי? במידה והיא תרצה לעשות יש המלצה על מה לשים דגש מבחינת מה הם מלמדים? מדובר על מישהי ללא רקע או תואר במחשבים
הודעה אחרונה מאת eitanuch, -
כרגע אני עם המאך 3 והוא לא רע אך לא זול במיוחד. הייתי שמח למצוא סכין איכותי שיכול לשרוד שבועיים+ של גילוח יום-יומי ללא ירידה ברמה. אני מעדיף לעשות הזמנה בדואר של חבילת סכינים מאשר להסתובב בחנויות ולא לחוץ בזמן כך שגם קנייה מחו"ל עומדת על הפרק.
הודעה אחרונה מאת dani666, -
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, פניתי לחברה כבר 6 פעמים. התשובה זהה - התקלה לא אצלנו, היא חיצונית. הייתי בשמחה עוזב את הוט, הבעיה שאין משהו טוב יותר (ככל הידוע לי).
הודעה אחרונה מאת dani666, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הבעיה עם האזניות או המכשיר?
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
כבר הרבה זמן אני חושב על הרעיון של מחשב רטרו. המטרה: להריץ ווינדוס 98 ומשחקים מאותה תקופה (או משחקים שרצים ב-DOS) שלא ירוצו על מכונה מודרנית או לא ירוצו כמו שצריך על מכונה מודרנית, בלי להשתמש ב-VM וכו'. ההתלבטות היא בעיקר לאיזה כיוון "ללכת". אני מתלבט אם כדאי ללכת לכיוון של חומרה "מודרנית" יותר (לוח אם תומך AGP 8X, חיבורי SATA, סוקט 775) או לכיוון של חומרה ישנה (פנטיום 3 סוקט 370 למשל). כמובן חובה משהו שנתמך רשמית ב-98. לא רוצה משהו יותר ישן. אני מנסה לשלב חלקים מודרניים ככל הניתן מצד אחד, למשל ספק כוח - עדיף חדש מאשר משהו ישן מאותה תקופה. מארז - אם אוכל לשים את היד שלי על מארז ברוח התקופה (משהו מתחילת שנות ה-2000) בלי להשתגע כלכלית - יכול …
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
״אני נמוך מדי לכן לא רוצות אותי״ ״אני קירח לכן לא רוצות איתי״ ״אני גר אצל ההורים לכן לא רוצות אותי״ ״אין לי מקצוע מספיק נחשב לכן לא הולך לי״ ״הישראליות קשות מדי, לכן לא הולך לי״ כמה פעמים שמעתם את זה כאן בפורום? כמה פעמים שמעתם את זה במקומות אחרים? כל מה שאני שומע זה : ״אני מחפש תירוץ לרחם על עצמי, כי זה יותר נוח״ ״אני מחפש תירוץ להישאר באזור הנוחות שלי , כי זה יותר נוח״ אני חושב שהחתימה שלי למטה יכולה הכי להתאים לרוח הדברים שלי: What worries you, masters you” - Jon locke כל דבר שתתמקד עליו - יהפוך לחלק מהותי מחייך ומי שאתה. לחיוב ולשלילה. תתמקד לדאוג בלהצליח בעבודה, אתה תצליח. תתמקד לה…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
עד גיל 15 בכלל לא נמשכתי לבנות . עד גיל 18 לא גיבשתי זהות מוצקה על עצמי. הייתם שואלים אותי אם אני רוצה להיות גבר או אשה בגיל 6 נראה לכם שהייתי יכול לתת לכם תשובה? הילדות וגיל ההתבגרות אלו שנים שאדם עדיין לא מגובש, לא מעוצב, לא יודע להבדיל בין רצונות אמיתיים שלו לבין רצונות הוריו והחברה שסביבו, ובאים ההורים החולניים האלה, ונותנים hormone blockers לשני ילדיהם. זה נראה יותר כמו יוזמה וגחמה של האמא, לצד אבא חסר עמוד שדרה שנגרר איתה, מאשר רצון אמיתי של ילדיה. טרנסג׳נדרים זו יחסית תופעה די נדירה (שאין לי בעיה איתה, כל עוד האדם בוגר מספיק לבצע את ההחלטה), אז הסיכוי ששני ילדים באותו בית יהיו טרנסג׳נדרים הוא מאוד מאוד לא סביר. מה שמחזק את …
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים, ברשות המשפחה דירה באזור המרכז שהיתה שייכת לקרובים שכבר אינם בחיים. רוב המשפחה בחו"ל ולמשפחתי שבארץ לא היה זמן וחשק להתעסק עם השכרת הדירה וכל הנלווה לכך ולכן הדירה נשארה ריקה המון שנים (סביבות 20 שנה). הדירה נמצאת בבניין ישן שנבנה בסוף שנות ה50 ולפני כשנתיים התקבל מכתב מהעירייה על היותו מבנה מסוכן שמצריך שיפוץ (על חשבון הדיירים בגלל שאין תוכנית לתמ"א או פינוי בינוי כרגע). זמן קצר לאחר מכן, דובר על כך שהוועד יחפש מהנדס כדי לקדם תהליך שיפוץ ולקבל הצעות מחיר להתנעת התהליך אך אז הגיעה הקורונה והכל די נעצר. בינתיים הבניין במצב די רעוע והדירה שברשותנו עדיין עומדת ריקה וחבל לי, אני תוהה מה לעשות כי אני כן רוצה ומוכן לפנות זמן כדי להניב …
הודעה אחרונה מאת Daewoo_Racer, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 21 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מאוד מעניין אותי למה בנקים עובדים עם פקס ולמה מתעקשים על זה. אני יודע שיש חוק שמחייב משרדי ממשלה להפסיק עם הבדיחה הזאת, אבל הוא לא חל על בנקים (ואולי עוד גופים). אז סבבה- מותר להם. זה עדיין לא מסביר לי למה הם מתעקשים על המכשיר הפרימיטיבי הזה? במקשתי פירוט של משהו מהבנק כרגע. האפשרויות הן: דואר ישראל, שליחה לסניף שלי או פקס. יש לציין ששליחה לכתובת או לסניף לוקחת יותר זמן. מה הבעיה שלהם לשלוח באימייל? מה הם מרוויחים מהפקס?
הודעה אחרונה מאת TsachiE, -
-
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
הזמנתי מאמזון מוצר דקורטיבי, עשוי מעץ בחבילה לא קטנה, נאמר 20*40*80ס"מ, מעריך במשקל של 3~4קג. עלות כולל משלוח הסתכמה ב800שח. עלויות נוספות צפויות (מכס) היה רשום 0 בזמן ההזמנה. השולח היה מאוקרינה ושלח באמצעות UPS. קיבלתי הודעה שהמוצר עצר במכס ועלויות שחרור ע"י UPS הם 180שח. נדיר מאוד אם בכלל הזמנתי משהו פעם בסכום כזה, אז אני די קלולס בעניין. דרישת התשלום הזו היא משהו נפוץ? יש לי מה לעשות בעניין חוץ מלשלם? פשוט קצת מופתע.
היי בוקר טוב. קרובת משפחה, סטודנטית לביולוגיה שנה א, כרגע משתמשת בלפטופ בן 3-4 ומחברות / קלסרים. כשיחזרו ללמוד פרונטלית, בגלל בעיות בריאותיות לא תוכל לסחוב את המחשב והקלסרים כל יום לאוניברסיטה. כרגע יש לה לפטופ דל 15.6 אינצ, שלסחוב אותו עם המטען, וכל הקלסרים מאוד יכבידו עליה. חשבה לקנות אייפד אייר 2020, 64 ג'יגה, ועט דור שני. יעלה 2.5 אלף ש"ח מאילת. מצד שני, יש לה גם אפשרות לקנות מחשב נייד עם מסך מגע, בעלות של כ 4 אלף ש"ח (לא מאילת). במידה ונבחר מחשב נייד, זה כנראה יהיה אך ורק מהמותג HP. השאלה היא, מה עדיף מבחינת איכות, משקל, ונוחות? לינק למחשב לדוגמה: https://ksp.co.il/web/item/102946 כרגע היא לומדת 13 קורסים, ב8 מהם היא …
הודעה אחרונה מאת falou, -
כל שנה שמגיע התאריך שבו אנוכי חוגג עוד שנה על הכוכב אני מרגיש שאנשים עושים טובה הברכות בפייסבוק נותנות תחושה של זיוף ולצאת מידי חובה הברכות בקבוצות הוואט סאפ כנ״ל כל הברכות האלה במדיה מזויפות. מזויפות מזויפות בני דודים ועמיתים מהעבודה שאתה בקושי מחליף איתם מילה כל השנה לפתע מתעוררים לחיים ושולחים לך מזל טוב ? מה הקטע מה ועכשיו אני צריך להרגיש מחוייב לשלוח להם כי הם שלחו לי זה הרבה מעבר ושזה מגיע להיפגש ולחגוג אתה מרגיש שאתה נופל על החברים והמשפחה שלך כאילו שיט אני צריך לפנות ליומהולדת שלו זמן עכשיו? יש לי עבודה וילדים ומה עכשיו הוא נופל עליי גם כן?!! אתה רוצה לנצל את ההזדמנות ולטוס עם חברים שלך לחול לחגוג? שכח מזה יש להם אישה ילדים ו…
אני כיום גר עם המשפחה, אוטוטו בן 27 ולאחרונה התחלתי לחשוב ברצינות לקנות דירה בצורה ש"תשבור" לי את כל החסכונות שיש לי מעצם העובדה שלא היו לי הוצאות כבדות עד עכשיו. בנוסף, כנראה שאצטרך לקחת משכנתא אבל זה בהחלט החזר שאני יכול לעמוד בו. חשוב לי לציין שאני לא מרגיש דחף מצד ההורים לצאת מהבית, ומדובר בדחף אישי שלי. באיזור שבו אני מחפש (חיפה) קיים היצע רחב של דירות בטווח מחירים שאני מסתכל עליו (כמיליון עד מיליון וחצי), ואני רואה את עצמי גר באיזור לטווח של עוד 5 שנים נוספות לפחות (קשה לדעת מה יהיה אחרי 5 שנים). רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים עם יותר ניסיון חיים ממני שאני מניח שיש פה בפורום - האם קניית דירה במצבי זה צעד כלכלי או הוצאה מיותרת? היתרונ…
הודעה אחרונה מאת eitanuch, -
- 7 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הם טוענים שהייצור הוא באירופה, גרמניה, איטליה. מישהו יכול להמליץ או לא על הפינות אוכל שלהם?
הודעה אחרונה מאת om2, -
מתלבט אם לעבור קופת חולים. כל חיי אני באותה אחת, ואני תוהה האם הדשא של השכן באמת ירוק יותר. הבנתי שהפורצדורה יחסית פשוטה. אני כרגע נמצא במכבי וחושב לעבור לכללית. לא הכי מרוצה ממכבי דנט. אשמח לשמוע חוות דעת על כללית ובמיוחד על כללית סמייל.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ברשותי נייד של HP מסדרת PAVILION 6700 בן כ12 שנה. עובד בצורה תקינה אבל איטי. מעבד CORE 2 DUO T5450 1.66GHZ 2GB DDR2 יודע שניתן לשדרג עד 4GB. כונן קשיח 160GB כאשר כ100GB פנויים. מריץ חלונות 10. לשימוש מינימלי של גלישה, קריאת מיילים ומעט עיבוד תמלילים ובמידה שאין ברצוני, כרגע, להחליפו. איזה שדרוג יעניק לו חיים חדשים ויגרום לדברים לרוץ בצורה סבירה+? אני מניח שכדאי לשדרג את הזכרון והכונן הקשיח? אפשר להסתפק רק בזכרון או רק בכונן? לגבי הזיכרון מבדיקה בEBAY מוכרים 2 סטיקים של 2GB כ"א בסביבות ה20$ ולגבי הכונן הקשיח, יש כונני SSD בעלי נפח שלא עולה על 256GB ואפילו קרוב לנפח המקורי שישנו במחשב גם יספיקו האם הם יוכלו לעבוד על …
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 500 צפיות
הי חברים צריך עזרה למסעדה כמו שכתוב בכותרת בגלל שלא כל האורחים חוסנו חייב להיות מרפסת או גינה האם יש כזאת בירושלים או שנצתרך לרדת למרכז ? תודה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת dani12, -
יש לי בעיה - לא מטרידים אותי מספיק. או יותר נכון - מטרידים אותי האנשים הלא נכונים. באופן כללי אני מצליח לקבל סמסים. מקבל מביבי, מקבל מגנץ. לפעמים חברים שעדיין שולחים בטעות במקום בואצאפ. מקבל מקו"ח כללית ודואר ישראל, כרטיסי אשראי, מועדוני צרכנות ועוד. אבל יש חברות מסוימות שלא מצליחות לשלוח. למשל האפליקציה של סונול - נדרש לקבל סמס כדי להרשם, אבל הוא לא מגיע. כנ"ל Truecaller. כנ"ל להרשם לכל מני הצבעות אונליין. אני פשוט לא יכול לעשות את זה, כי הטלפון שלי לא מקבל את סמס ההרשמה. פרטנר טוענים שהבעיה לא אצלם, המספר שלי פתוח לכולם. דברתי עם שירות לקוחות של סונול, אמרו שבודקים את זה ונעלמו. יש מישהו שמבין בטלפוניה ויכול לתת כיוון? Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 16 תגובות
- 12.8 אלף צפיות
לה"ו האם יש אותו למישהו כאן והוא יכול להביא חוות דעת עליו? היה לי שיומי מהדור הקודם והוא היה נחמד. רציתי ושדרגתי לסקוט אייר, כלי מפלצתי אבל לגמרי over kill בשבילי אז מכרתי. בא לי לחזור לקורקינט פשוט יותר ואני שם עליו עין כבר הרבה זמן. השאלה אם באמת כמו שהם טוענים שם בשיומי, הוא עבר שדרוג בטיחותי מסיבי? שדרוג נוחות? מעניין לדעת. Sent from my SM-N975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Mega, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היי, בשעה טובה לקראת מעבר דירה אני וזוגתי מתכוונים לרכוש כמה מוצרי חשמל חדשים ונשמח להמלצות וייעוץ. הראשון הוא מכונת כביסה תוצרת בוש שיש התלבטות קלה בין דגם ביבוא רשמי לדגם ביבוא מקביל. יבוא מקביל - WAN2428MPL, סחיטה 1200 סל"ד, 8 ק"ג - 1660 ש"ח כולל הובלה וכו'. יבוא רשמי - WAN20170IL, סחיטה 1000 סל"ד, 7 ק"מ - 1750~ כולל הובלה וכו' או דגם WAN20051IL עם הבדל מינורי ב150 ש"ח פחות. יש לנו במשפחה נסיון מצויין עם מכונות בוש ביבוא רשמי כולל שני הדגמים הספיציפים ביבוא רשמי, מעולם לא נזקקנו לשירות כך שאין לי שמץ מה טיב השירות של היבואן הרשמי. המכונה ביבוא מקביל קורצת קצת בגלל הנפח והסחיטה העדיפה - זה שיש מדבקה שמסתירה כיתוב בפולנית לא ממש משנה לי, י…
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 642 צפיות
שלום לחברי האוף, מחפש לילד ששימושו העיקרי במחשב הוא משחקים (פורטנייט, מיינקראפט ודומיהם) מסך חדש. התקציב הוא עד 1,200 ש''ח. מעדיף לקנות מאחת הרשתות הגדולות (אייבורי, KSP). מה דעתכם על דגם זה? https://ksp.co.il/web/item/122036 אשמח לכל כיוון או המלצה.
הודעה אחרונה מאת FuriousLift,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 453 אורחים (הצג רשימה מלאה)