Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 שעות, TsachiE כתב:

@beastmode

בדיוק. אתרי הכרויות - אזור נוחות. 

יחד עם זאת, אני ממש נגד לצאת החוצה ולהתחיל עם בנות, משתי סיבות:

א. לסביבה יש חוש שישי להריח את ה״רעב״ הזה שלך להכיר. דמיין כלב שמחכה שיזרקו לו חטיף -  ככה בדיוק אתה נראה. וזו אגב, אחת הסיבות העיקריות שאתרי הכרויות נועדו לכישלון. 

עזוב שהדימוי שלך לא נכון כי גם נשים רוצות להכיר בן זוג ואין שום בעיה עם זה ששניהם אומרים אנחנו פנויים ומחפשים אלא שגם בדוגמא שלך העובדה היא שהכלב זוכה להרבה יותר חטיפים מהחתול ששומר על פאסון.

ב. בזבוז זמן. זמן הוא המשאב הכי יקר שלך עליי אדמות, לעולם אל תבזבז אותו על חיפושי כלה.  במקום זאת, תשקיע אותו בעצמך. בקריירה, בקידום עצמי, בחברים הטובים שלך ובמשפחה. כי ברגע שתתמקד בעצמך - תשפר את עצמך, וברגע תשפר את עצמך - הביטחון העצמי יעלה, הביטחון העצמי יעלה -  תקרין זאת לסביבה - הסביבה תגיב בהתאם.

זמן נועד כדי להשתמש בו. אם בא לך כלה ואתה מחפש אחת אז זה לא בזבוז אלא השקעה במשהו שחשוב לך ויעשה לך טוב. גם אם תהיה פרופסור בגיל 35 ומנכ"ל אימפריה בדיל 40 אבל בתול שמערכת היחסים האחרונה שלו היתה בגן אתה תישאר מאוד חסר ביטחון עצמי וכישלון בתחום הזוגיות. בכל תחום הביטחון העצמי שונה וזה שאני מאוד בטוח בעצמי בתחום המקצועי שלי לא אומר שאם תשים אותי מחר באלביט כמנהל מחלקת פיתוח אלגוריתמים יהיה לי ביטחון כלשהו (ואין לי מושג באלגוריתמים בדיוק כמו שלך לא יהיה מושג במערכות יחסים אם תפעל לפי מה שכתבת).

לפני 16 שעות, vadim6385 כתב:

^^

אין בעיה, אני מקבל גם תשלום בביט

התשובה הזו מסבירה הרבה דברים שכתבת בעבר בנושא בנות המין השני.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 17 שעות, avizaz כתב:

כשאתה 1.8 שזה לא גבוה כמו 1.9 אמנם, זה פשוט מוזר להיות עם מישהי פחות מ1.7,

אתה לא נורמאלי, גמדות זה אהבה

• אהבתי 3

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

@Potato

הכל שאלה מה אתה עושה עם הקלפים שאמא טבע נתנה לך,  ואני חושב ש @falou ענה על זה מעולה כאן.

@Night Driver

אם כבר הזכרת חתול, את החיבה והקרבה שלו אתה צריך להרויח. הוא לא יפול על הבטן  ויתמסר אל זר מוחלט כמו כלב.

ואגב, זה לא נכון שכלב זוכה ליותר חטיפים. יצא לך להכיר מגדלי חתולים?

ובעניין השני, אתה מפספס את הנק׳ שלי. לא טענתי שאינך צריך להיות בזוגיות. 

אם הזדמנות נקרית בדרכך ואתה מרגיש את החיבור הראשוני עם הצד השני, תיזום ותחזר. אבל רק אם זה משהו שבא בטבעי, מבלי שחיפשת.

צריך להבין, ברגע שתשקיע בעצמך, תבנה את עצמך ותתמקד בעצמך;  אם בקריירה, בתחביבים ובחברים, אז  זה פשוט יבוא מעצמו, מבלי שחיפשת. 

הביטחון שלך יעלה ככל שתתמקד בעצמך, זה יקרין ממך החוצה, הסביבה תגיב בחיוב והצד השני כבר ישים לב אלייך.

לבזבז זמן יקר בחיפושים מיותרים, עלול לגרום לתסכול ותוצאה הפוכה. 

באופן אירוני בחיים, דברים טובים מגיעים דווקא שלא חיפשת אותם.

עריכה אחרונה על ידי TsachiE

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם
לפני 1 דקה, TsachiE כתב:

@Potato

הכל שאלה מה אתה עושה עם הקלפים שאמא טבע נתנה לך,  ואני חושב ש @falou ענה על זה מעולה כאן.

אמא אדמה לא נתנה לך כלום.

רוב החיים מוכתבים לך על ידי הנסיבות שאליהן נולדת ולא לפי הגובה שלך או התקדמות המפרצים בשיער.

רוב האנשים ייצאו פלוס מינוס כמו ההורים שלהם עם סטיות לפה ולשם.

אם להורים שלי אין תואר מהארוורד 99% שאין להם כסף לממן לי שם לימודים ולכן גם אני לא אלמד שם,לאותו אחוז שכן ההורים שלו למדו שם כנראה יהיה כסף וגם הילדים ימשיכו וכו'.

לפני 1 דקה, TsachiE כתב:

צריך להבין, ברגע שתשקיע בעצמך, תבנה את עצמך ותתמקד בעצמך, ותחייה את חייך על הצד הטוב יותר, זה פשוט יבוא מעצמו, מבלי שחיפשת. 

זה קשקוש מארץ הקשקושים.

לבני אדם יש מסגרות,אם אתה נמצא באותה המסגרת איפה תפגוש אנשים חדשים?

אני הולך לעבודה,הולך לחדר כושר,הולך לאימוני אגרוף(סתם זורק,כן?).

בכל המקומות האלה אני נתקל כל יום באותם אנשים.

גם אם אשקיע בעבודה ואשקיע בחדר הכושר אף בחורה לא תיפול עלי משום מקום.

בעבודה יש אותם אנשים,בחדר כושר ברבע ל6 בבוקר יש רק זקנים ובאימוני אגרוף אין נשים.

מה שאתה מתאר זה מתכון לכישלון,בכל דבר שאתה רוצה להצליח בו צריך להשקיע.

להתקדם בעבודה,להתאמן, לצבור בטחון עצמי (באימונים).

אתה לא תעלה 30 מתח או תקבל קידום בעבודה אם תשב ותחכה שהוא יגיע.

למה בזוגיות המצב שונה?

• רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• אחראי פורום
פורסם

אני שמח שאנחנו מסכימים

סליחה, חלק מהטקסט המקורי שלי נעלם.

לא ממש מסכימים, כי אם תהיה עסוק בשיפור הזה, אתה עשוי לפספס לא מעט בדרך.

אתה לא חייב וגם לא תמיד יכול להיות כזה "משופר" וכזה מגובש ולהצליח בדרך הזו

ועוד לצפות שאחרי המסע הזה פתאום כל ההילה הזאת תעשה לך חיים קלים יותר באיתור המיועדת.

המון המון אנשים הכירו דווקא כשלא היו מבושלים מספיק - בצבא, בלימודים, בין לבין,

כשהיו מובטלים וגרו עם ההורים אם נמשיך את ההקשר הסיינפלדי.

נראה לי שאתה מתייחס לחיים כמו תרשים גאנט. זה לא ככה.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 6 שעות, Transporter כתב:

תמיד חשוב להראות טוב, זה פותח דלתות בכל מקום. גם כשאתה קונה משהו, גם כשאתה מוכר וגם בדייט שזה קניה ומכירה לכל דבר

אבל יש קלף שמנצח הכל בכל המקרים - כסף

יש לך כסף יהיה לך הכל

רק מוסיף,להראות טוב זה לא בהכרח גנטיקה.

לדעת להתאים בגדים למבנה גוף,שילובי צבעים,נעליים וכו' ואם אתה לא מקריח אז תספורת.

בלי לדבר על הבייסיק של בושם ודאודורנט.

לפני 6 שעות, Transporter כתב:

בשכונה שאני גר אני מכיר כמה גברים שאף אחת לא הייתה מתקרבת אליהם אם לא היה להם כסף, גם מבחינת גיל וגם מבחינת מראה

אולי הם אנשים טובים והבחורה מגלה את זה עם הזמן, אבל הדבר הראשון שגרם לה להתעלם מהמראה ולתת הזדמנות הכסף.

מה רע בזה?

יש להם ייתרון על מישהו שנראה בול כמוהם אבל בלי כסף.

חוץ מזה,מסכים עם כל מילה.

פורסם

יש! עוד שרשור זוגיות, הרבה זמן לא היה כזה! טרנספורטר כבר פה, עכשיו רק חסר את אושריקו ונקבל שרשור שיעבור בכמות התגובות את שרשור הקורונה

• מצחיק 1
  • מעניין 2
פורסם
לפני 34 דקות, TsachiE כתב:

אם כבר הזכרת חתול, את החיבה והקרבה שלו אתה צריך להרויח. הוא לא יפול על הבטן  ויתמסר אל זר מוחלט כמו כלב.

ואגב, זה לא נכון שכלב זוכה ליותר חטיפים. יצא לך להכיר מגדלי חתולים?

מכיר כמה כולל שכן שמאכיל 12 חתולים בחצר של הבנין (ולכל הדיירים זה סבבה לחלוטין. זה נחמד להגיע הביתה והם שם). למרות שהם סופר ידידותיים לשכנים ומתקשרים יופי עדיין כשאחד הכלבים בבנין נמצא למטה הוא יזכה לחטיף לפניהם.

לפני 34 דקות, TsachiE כתב:

ובעניין השני, אתה מפספס את הנק׳ שלי. לא טענתי שאינך צריך להיות בזוגיות. 

אם הזדמנות נקרית בדרכך ואתה מרגיש את החיבור הראשוני עם הצד השני, תיזום ותחזר. אבל רק אם זה משהו שבא בטבעי, מבלי שחיפשת.

צריך להבין, ברגע שתשקיע בעצמך, תבנה את עצמך ותתמקד בעצמך;  אם בקריירה, בתחביבים ובחברים, אז  זה פשוט יבוא מעצמו, מבלי שחיפשת. 

הביטחון שלך יעלה ככל שתתמקד בעצמך, זה יקרין ממך החוצה, הסביבה תגיב בחיוב והצד השני כבר ישים לב אלייך.

לבזבז זמן יקר בחיפושים מיותרים, עלול לגרום לתסכול ותוצאה הפוכה. 

באופן אירוני בחיים, דברים טובים מגיעים דווקא שלא חיפשת אותם.

זו שאלה של סדר עדיפויות ובטח לא אחד על חשבון השני. תשקיע בעצמך בקריירה אבל תשקיע בעצמך גם בזוגיות.

להגיד לבזבז זמן יקר בחיפושים זה כמו להגיד לבזבז זמן יקר על תואר שני.

לגבי מתי דברים מגיעים מסכים שהם הרבה פעמים מגיעים גם כשלא חיפשת אותם (חלק מבנות הזוג שלי כולל את אשתי הכרתי במקומות הכי לא צפויים) אבל הדווקא במשפט הזה ממש לא נכון. פשוט על כל האחרים אתה לא שומע כי אף אחד לא יבוא ויגיד תשמע איזה קטע, התחלתי עם בחורה בפאב ואנחנו יוצאים עכשיו אבל יבואו ויגידו לך תשמע איזה קטע, אבא שלי היה מאושפז וכשהייתי לידו דיברתי עם הבת של זה ששכב במיטה ליד וקבענו לצאת.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, Potato כתב:

אם להורים שלי אין תואר מהארוורד 99% שאין להם כסף לממן לי שם לימודים ולכן גם אני לא אלמד שם,לאותו אחוז שכן ההורים שלו למדו שם כנראה יהיה כסף וגם הילדים ימשיכו וכו'.

והם גם כנראה לא הורישו לך מטען גנטי שיביא אותך לרמת ה-IQ הנדרשת.

לפני כשעה, Potato כתב:

רק מוסיף,להראות טוב זה לא בהכרח גנטיקה.

לדעת להתאים בגדים למבנה גוף,שילובי צבעים,נעליים וכו' ואם אתה לא מקריח אז תספורת.

אסתטיקה זה בהחלט משהו שאפשר לעבוד עליו.

מעבר לזה, כשאתה מטופח, אתה גם משדר משהו אחר לסביבה. הבגדים, במידה כזו או אחרת, עושים את האדם.

באותה מידה, להיות בכושר טוב משפר את העמידה והביטחון העצמי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 2 דקות, falou כתב:

והם גם כנראה לא הורישו לך מטען גנטי שיביא אותך לרמת ה-IQ הנדרשת.

לא הבנתי אם זה נאמר כעקיצה או ברצינות,אבל אני מסכים.

לפני 2 דקות, falou כתב:

• מצחיק 1

פורסם

זו לא עקיצה בכלל, זו עובדה קיומית, ואפילו אחת כואבת ומתסכלת.

יכולת קוגנטיבית היא בבסיסה יכולת מולדת, וככזו, תלויה בגנטיקה. כמו שלא כל אחד יכול להיות שחקן NBA, לא חשוב כמה הוא ייתאמן, לא כל אחד יכול ללמוד בהרווארד. זה דורש מכלול תכונות, שחלקן לא נרכשות (שלא יהיה ספק, מנת משכל מתאימה זה לא מספיק, אבל זה מחייב).

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

התשובה הזו מסבירה הרבה דברים שכתבת בעבר בנושא בנות המין השני.

מסביר שזה לא בעדיפות גבוהה אצלי.

חוץ מזה - היא רוצה להציע סקס במקום כסף?

סבבה, לוקח אותה לאיציק, ושישגל אותה תמורת זיכוי על וואגיו.

לפני שעה, Potato כתב:

יש להם ייתרון על מישהו שנראה בול כמוהם אבל בלי כסף.

ואז אם קורה משהו, והיתרון היחיד שלהם נעלם, נעלמת הבחורה. No money - no honey.

אני ממש לא הייתי רוצה להיות עם מישהי שרואה בי כספומט או גרין קארד. אם אלה הדברים היחידים שאני יכול להציע, אני מעדיף שלא להציע כלום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 9 דקות, vadim6385 כתב:

לפני 13 דקות, vadim6385 כתב:

נשים נהנהות מסקס לפחות כמו גברים(ולפעמים יותר).

אתה לא בן 16 שמחכה שחברה שלך סוף סוף "תיתן" לך.

מדובר בצורך/רצון אנושי והדדי.

בת זוג מציעה הרבה יותר מסקס,והסיבה הכמעט אחרונה מבחינתי להכנס למערכת יחסים זה בגלל סקס.

יש כל כך הרבה יתרונות אחרים.

ואז אם קורה משהו, והיתרון היחיד שלהם נעלם, נעלמת הבחורה. No money - no honey.

ו...מה?

אנשים מקריחים,משמינים,מאבדים את העבודה, מפסידים כסף.

אני ממש לא הייתי רוצה להיות עם מישהי שרואה בי כספומט או גרין קארד. אם אלה הדברים היחידים שאני יכול להציע, אני מעדיף שלא להציע כלום.

אף אחת לא תראה בך כספומט,זה סוג מאוווד ספציפי של בחורות וצריך להיות חסר מזל כדי ליפול על כמה כאלה ברצף.

פורסם
לפני 23 דקות, vadim6385 כתב:

מסביר שזה לא בעדיפות גבוהה אצלי.

זה סבבה ולגיטימי ב 1000%. מכיר כמה אנשים שמעדיפים לחיות לבד ולא עם בת זוג.

לפני 23 דקות, vadim6385 כתב:

סבבה, לוקח אותה לאיציק, ושישגל אותה תמורת זיכוי על וואגיו.

אחת כזו בניגוד למה שרואים בסרטים בדרך כלל עדיף שתשלם ולקחת את הואגיו אפילו אצל איציק.

פורסם

אחחח איזה מזל שאשתי התחילה איתי. אפילו מצאתי לפני כמה ימים תמונה של שנינו מהרגע שהיא התחילה.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• תוכן חדש...