Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

@SlowRide

מחקרים מראים ש90% מהתקשורת בין בני אדם היא שפת גוף, רק ה10% הנותרים היא מילולית. תסיק מזה מה שתסיק.

@מרק10

כמובן. לא אמרתי דבר על האינטליגנציה או הנראות. רק על המניעים. אגב, התופעה הזו היא לא אקסולסיבית לנשים. לא חסרים גברים שמהגרים בשביל ויזה במראית עין של אהבה. כפי שניתן לראות בסרטון שהבאתי אליו קישור בדקה 2:00 עם מוחמד היפיוף שביקש להתגרש מאשתו האמריקאית זמן קצר לאחר שקיבל מה שרצה ממנה. והיא כמובן, המומה ושבורה. שבורה אני מבין, אבל למה המומה? הנאיביות אחח..

עריכה אחרונה על ידי TsachiE

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם

בא נשים את על השולחן (ואני אומר את זה בתור קרח בגובה בגובה ממוצע,  עם נתוני פתיחה נמוכים משמעותית מהממוצע)

אם אתה מחפש סטוץ חד פעמי או משהו בסגנון יהיה לך יותר קשה ממישהו עם הופעה מושכת יותר.

אבל אם תחפש מערכת יחסית רצינית, יש הרבה נשים שישימו לב לתכונות האופי ולאישיות שלך, ואז ההופעה הכללית גם אם איננה מלהיבה ממבט ראשון - תשנה פחות.

לאשתי יש חברה שנראית כמו דוגמנית מז'ורנל. היא יוצאת עם מי שבא לה, ו-כ-ו-ל-ם מעיפים אותה אחרי דייט אחד, כי היא דפוקה בראש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

@zvit

כן בהכללה גסה נתוני פתיחה שאמא טבע נתנה לך,  יקנו לך יתרון מסוים.

אבל, נשים אינן מייחסות את אותה החשיבות למראה החיצוני כלפינו,  כמו שאנחנו הגברים מייחסים להן. 

פורסם

נשים רוצות תשומת לב, בגלל היותן מונחות רגש להבדיל מהגברים שמונחים שכלית.

החשיבות של יופי, משתנה ממדינה למדינה וגם בתוך המדינה יכול להיות שבתוך חברה מסוימת הבדלים ביופי ובגישתה וחשיבותה ישתנו בין חברה אחת לאחרת.

שמח שיש לפעמים פה פוסטים שמרימים אנשים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

נשים רוצות תשומת לב, בגלל היותן מונחות רגש להבדיל מהגברים שמונחים שכלית.

גברים מונחים שכלית...

אתה עושה סטנד אפ גם לוועדי עובדים? 

• אהבתי 1
  • מצחיק 7

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 17 דקות, TsachiE כתב:

@zvit

כן בהכללה גסה נתוני פתיחה שאמא טבע נתנה לך,  יקנו לך יתרון מסוים.

אבל, נשים אינן מייחסות את אותה החשיבות למראה החיצוני כלפינו,  כמו שאנחנו הגברים מייחסים להן. 

בוא לשירשור של "למה מכוניות צרפתיות עדיין חרא", ותראה עד כמה גברים מונחים שכלית

נשים הרבה יותר מחושבות מאיתנו

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 דקות, falou כתב:

גברים מונחים שכלית...

אתה עושה סטנד אפ גם לוועדי עובדים? 

בעיקר להסתדרות, רק היום ורק היום יש כרטיסים באשמורת ובקרנות השוטרים מוזמן להזמין

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

יש הנחה לכרטיס של הייטקזון?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 דקות, vadim6385 כתב:

נגיד זה משפט פתיחה שיכול לתת תוצאות 👌

• מצחיק 4
פורסם
לפני 8 דקות, vadim6385 כתב:

רק לנמוכים מקריחים

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

טוב, אני גבוה ועם שיער מלא, אז לא

פורסם
לפני 37 דקות, DareDevil כתב:

שמח שיש לפעמים פה פוסטים שמרימים אנשים.

💪💯

• אהבתי 1

פורסם

הפוסט הזה נראה כמו עוד אחד מהמנטורים בשקל וחצי שצצו בערימות בזמן הקורונה.

לכל בן אדם יש חסרונות,או שאני קירח ונמוך או שאני לא מרוויח טוב או שאני גר עם ההורים.

אי אפשר להתכחש אליהם ולבטל אותם,כמה שלא תנסה הם שם וקיימים וצריך לדעת לחיות איתם.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

תמיד חשוב להראות טוב, זה פותח דלתות בכל מקום. גם כשאתה קונה משהו, גם כשאתה מוכר וגם בדייט שזה קניה ומכירה לכל דבר

אבל יש קלף שמנצח הכל בכל המקרים - כסף

יש לך כסף יהיה לך הכל

בשכונה שאני גר אני מכיר כמה גברים שאף אחת לא הייתה מתקרבת אליהם אם לא היה להם כסף, גם מבחינת גיל וגם מבחינת מראה

אולי הם אנשים טובים והבחורה מגלה את זה עם הזמן, אבל הדבר הראשון שגרם לה להתעלם מהמראה ולתת הזדמנות הכסף.

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
  • תוכן חדש...