Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, Potato כתב:

אמא אדמה לא נתנה לך כלום.

אתה בטוח? 

רוב החיים מוכתבים לך על ידי הנסיבות שאליהן נולדת ולא לפי הגובה שלך או התקדמות המפרצים בשיער.

כפי שאמרתי, כל אדם נולד עם קלפים מסוימים, אבל מה שהוא מחליט לעשות איתם  זה כבר בידיים שלו.

רוב האנשים ייצאו פלוס מינוס כמו ההורים שלהם עם סטיות לפה ולשם.

הרבה אנשים בהחלט שואבים דפוסי התנהגות  וחשיבה  מההורים שלהם, אך אם הם מספיק איטיליגנטים  להיות ערים לכך,

גם זה ניתן לשינוי.

אם להורים שלי אין תואר מהארוורד 99% שאין להם כסף לממן לי שם לימודים ולכן גם אני לא אלמד שם,לאותו אחוז שכן ההורים שלו למדו שם כנראה יהיה כסף וגם הילדים ימשיכו וכו'.

להביא דוגמא קיצונית של האליטה של האליטה  שלומדת שם? של האחוז הבודד? איך זה מחזק את הטענה שלך לא הבנתי?

זה קשקוש מארץ הקשקושים.

להגיד קשקוש זה בהחלט נימוק טוב.

לבני אדם יש מסגרות,אם אתה נמצא באותה המסגרת איפה תפגוש אנשים חדשים?

זה כל היופי, ככל שתשקיע זמן בעצמך, בלבנות ולקדם את עצמך, ככה תצליח יותר בחיים,  ותיחשף באופן טבעי ליותר ויותר מסגרות.

אני הולך לעבודה,הולך לחדר כושר,הולך לאימוני אגרוף(סתם זורק,כן?).

בכל המקומות האלה אני נתקל כל יום באותם אנשים.

גם אם אשקיע בעבודה ואשקיע בחדר הכושר אף בחורה לא תיפול עלי משום מקום.

בעבודה יש אותם אנשים,בחדר כושר ברבע ל6 בבוקר יש רק זקנים ובאימוני אגרוף אין נשים.

אתה הולך לעבודה לעבוד ולמכון כושר בשביל להתאמן.  אם ״על הדרך״,  יש קליק עם בחורה שעובדת איתך במסגרות האלה, אז אחלה, אם אין אז גם, אחלה. שוב, לא צריך לחפש את זה בכוח, זה יבוא לבד.

מה שאתה מתאר זה מתכון לכישלון,בכל דבר שאתה רוצה להצליח בו צריך להשקיע.

להתקדם בעבודה,להתאמן, לצבור בטחון עצמי (באימונים).

אתה לא תעלה 30 מתח או תקבל קידום בעבודה אם תשב ותחכה שהוא יגיע.

למה בזוגיות המצב שונה?

אתה מפספס את הנק׳ שלי. זוגיות דורשת השקעה נכון, הזוגיות עצמה, הקשר עצמו, לא החיפוש.

אדם צריך להשקיע קודם כל בעצמו, והזוגיות תגיע באופן טבעי.

אם במקום לבנות את עצמו ישרוף זמן בחיפושים אחרי זוגיות, עלול רק  לעכב את קידומו בחיים, ומכאן שגם עלול להרחיק ממנו את מציאת הזוגיות.

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם
לפני 2 דקות, TsachiE כתב:

הרבה אנשים בהחלט שואבים דפוסי התנהגות  וחשיבה  מההורים שלהם, אך אם הם מספיק איטיליגנטים  להיות ערים לכך,

גם זה ניתן לשינוי.

אני חושב שכמעט כולם שואבים דפוי התנהגות וחשיבה מההורים.

ניתן לשינוי? לא יודע, לא בטוח, תלוי מה.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לפני 11 שעות, itaysamurai כתב:

סליחה, חלק מהטקסט המקורי שלי נעלם.

לא ממש מסכימים, כי אם תהיה עסוק בשיפור הזה, אתה עשוי לפספס לא מעט בדרך.

אתה לא חייב וגם לא תמיד יכול להיות כזה "משופר" וכזה מגובש ולהצליח בדרך הזו

ועוד לצפות שאחרי המסע הזה פתאום כל ההילה הזאת תעשה לך חיים קלים יותר באיתור המיועדת.

המון המון אנשים הכירו דווקא כשלא היו מבושלים מספיק - בצבא, בלימודים, בין לבין,

כשהיו מובטלים וגרו עם ההורים אם נמשיך את ההקשר הסיינפלדי.

נראה לי שאתה מתייחס לחיים כמו תרשים גאנט. זה לא ככה.

אני מסכים איתך סה״כ, כי לא אמרתי שאתה צריך *רק* לשפר ולבנות את עצמך,  בזמן שאתה מתעלם מהזדמנויות להכיר שנקרות בדרכך. ממש לא, אם הזדמנויות באות בזמן הבנייה הזאת של החיים שלך אם בעבודה, בלימודים, בצבא ובטיול בהודו אז לך על זה. אני סה״כ חוזר ואומר - לא לחפש את זה בכח. זה יבוא תוך כדי המסגרות האלה באופן טבעי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, TsachiE כתב:

זה כל היופי, ככל שתשקיע זמן בעצמך, בלבנות ולקדם את עצמך, ככה תצליח יותר בחיים,  ותיחשף באופן טבעי ליותר ויותר מסגרות.

אה? מאיפה הנפצת את זה?

• אהבתי 1
פורסם

יו...! שרשור רווקים...Read them (you) and weep... 

כיף לקרוא ולדעת שממרומי גילנו ונסיוננו עדיין אין דבר אחד חכם להגיד...

• מצחיק 1

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 34 דקות, flytomars כתב:

אה? מאיפה הנפצת את זה?

יש בזה משהו, רק שזה לא בא באופן טבעי. צריך להתאמץ כדי לקדם את עצמך. צריך להשקיע בקריירה ובאיזשהי תכנית לעתיד. במקביל להשקיע בבריאות ובמראה חיצוני כי זה גם נותן הרגשה טובה וגם תורםמלרושם ראשוני. במקביל לנסות ליצור קשרים חברתיים - זה לא פשוט עבור כל אחד. 

ואז אחרי שמצאת את האחת והתחתנת אתה שולח אותה לעבוד קשה, שם ז' בעבודה ובא כדי להחתים שעון, מפסיק לעשות כושר ומפתח כרס מוואגיו ופיצות, הופך להיות אנטיפט שלא מדבר עם אף אחד אחרי 18:00 ולא עונה לטלפונים בשבתות וחגים, והנה הגעת למנוחה והנחלה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, TsachiE כתב:

אתה בטוח? 

כן.

יצאת ממקום מאוד ספציפי וכל תהליך היווצרות שלך הקנה לך תכונות גנטיות מסוימות כמו נמוך וקירח.

החלק השני הוא החינוך שקיבלת שעיצב את האישיות שלך.

כפי שאמרתי, כל אדם נולד עם קלפים מסוימים, אבל מה שהוא מחליט לעשות איתם  זה כבר בידיים שלו.

זהו שזה לא נכון.

בן אדם שלאבא שלו יש 6 דירות יכול לעשות צעדים שונים מצעדים שיכול לעשות בן אדם כמוני שרואה את ההורים שלו משלמים משכנתא.

אין את הכרית נחיתה שתבלום אותי ולכן כל דבר שאעשה יהיה מאוד מחושב.

ולא רק אני,99% מהאוכלוסיה ככה.

תרוויח נטו 9 או 14,זה אותו הלופ.

גם זה ניתן לשינוי.

זה מאוד קשה לשינוי,בעיקר אם כל הילדות התעצבה לך לפי זה.

בתיאוריה בני אדם יכולים להשתנות,בפועל-פחות.

להביא דוגמא קיצונית של האליטה של האליטה  שלומדת שם? של האחוז הבודד? איך זה מחזק את הטענה שלך לא הבנתי?

הטענה שלך היא שכל אחד יכול לעשות מה שבא לו,והיא לא נכונה.

וזה בדיוק מה שהטענה הזו באה להמחיש.

להורים מנהלים בכירים שלמדו במוסדות טובים יהיה כסף לשלוח לשם את הילדים והילדים יקבלו הזדמנויות על בסיס מה שההורים יכולים לספק להם.

הלכתי לקצה בכוונה,אבל גם ברמת האנשים שאתה מכיר.

לא לכולם יש את התמיכה ללכת ללמוד שנתיים שלוש בלי להרוויח-ואלה שיש להם חד משמעית נמצאים בעמדת ייתרון מול אלה שאין להם.

כשאתה אקדמאי כנראה תרוויח יותר תוכל לאפשר לילדים שלך חינוך.

להגיד קשקוש זה בהחלט נימוק טוב.

לפעמים אין ברירה.

זה כל היופי, ככל שתשקיע זמן בעצמךבלבנות ולקדם את עצמך, ככה תצליח יותר בחיים,  ותיחשף באופן טבעי ליותר ויותר מסגרות.

הגרף של הצלחה בחיים הוא לא לינארי,אתה בסופו של דבר מגיע לאיזה קו מגביל שידוע כ"תקרת זכוכית".

איך אני אחשף ליותר מסגרות?

אתה הולך לעבודה לעבוד ולמכון כושר בשביל להתאמן.  אם ״על הדרך״,  יש קליק עם בחורה שעובדת איתך במסגרות האלה, אז אחלה, אם אין אז גם, אחלה. שוב, לא צריך לחפש את זה בכוח, זה יבוא לבד.

למה עבודה אני צריך להתאמץ לחפש וזוגיות צריכה לבוא על הדרך.

אולי אני אהיה מובטל ואסתובב ברחוב בתקווה שתיפול עלי הצעת עבודה ככה "על הדרך"?

אתה מפספס את הנק׳ שלי. זוגיות דורשת השקעה נכון, הזוגיות עצמה, הקשר עצמו, לא החיפוש.

לחפש עבודה זו עבודה בפני עצמה.

גם לחפש זוגיות זה קשה,לתחזק אותה זה גם קשה אבל הקושי הוא שונה.

אדם צריך להשקיע קודם כל בעצמו, והזוגיות תגיע באופן טבעי.

מאיפה?

אנשים בעבודה הם אותם אנשים,אצלי בעבודה כל ה7 נשים שעובדות נשואות.

לעבור עבודה?מה ההצעות שלך...

אם במקום לבנות את עצמו ישרוף זמן בחיפושים אחרי זוגיות, עלול רק  לעכב את קידומו בחיים, ומכאן שגם עלול להרחיק ממנו את מציאת הזוגיות.

זה נקרא לבנות את החיים האישיים במקביל לבניית הגוף(ספורט) והחיים המקצועיים שלך(עבודה).

לשיטתך בשביל הגוף והקריירה צריך לבצע פעולות אקטיביות אבל החיים האישיים שלי צריכים להיות נגזרת של הנסיבות.למה?

לפני כשעה, SlowRide כתב:

ואז אחרי שמצאת את האחת והתחתנת אתה שולח אותה לעבוד קשה, שם ז' בעבודה ובא כדי להחתים שעון, מפסיק לעשות כושר ומפתח כרס מוואגיו ופיצות, הופך להיות אנטיפט שלא מדבר עם אף אחד אחרי 18:00 ולא עונה לטלפונים בשבתות וחגים, והנה הגעת למנוחה והנחלה.

אנשים בעלי מוסר עבודה תמיד יהיו עם מוסר עבודה(אלא אם ישחקו אותם לגמרי).

אנשים לא משתנים ככה....עצלן תמיד יהיה עצלן.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 9 שעות, Potato כתב:

כן.

יצאת ממקום מאוד ספציפי וכל תהליך היווצרות שלך הקנה לך תכונות גנטיות מסוימות כמו נמוך וקירח.

אמת

לפני 9 שעות, Potato כתב:

החלק השני הוא החינוך שקיבלת שעיצב את האישיות שלך.

אמת חלקית

לפני 9 שעות, Potato כתב:

זהו שזה לא נכון.

בן אדם שלאבא שלו יש 6 דירות יכול לעשות צעדים שונים מצעדים שיכול לעשות בן אדם כמוני שרואה את ההורים שלו משלמים משכנתא.

שוב פעם אתה הולך לקיצון, כמה אנשים שאתה מכיר יש 6 דירות?

לפני 9 שעות, Potato כתב:

אין את הכרית נחיתה שתבלום אותי ולכן כל דבר שאעשה יהיה מאוד מחושב.

שזה לדעתי יתרון על פני אחד שנולד עם כפית של כסף בפה

לפני 9 שעות, Potato כתב:

ולא רק אני,99% מהאוכלוסיה ככה.

מעולה, אם כולם היו עשירים העולם היה דורך במקום

לפני 9 שעות, Potato כתב:

תרוויח נטו 9 או 14,זה אותו הלופ.

תלוי מה תעשה עם הכסף הזה ביד.

לפני 9 שעות, Potato כתב:

זה מאוד קשה לשינוי,בעיקר אם כל הילדות התעצבה לך לפי זה.

שאתה ילד הורייך אלוהים, שאתה בוגר,א תה מבין שגם הם סה״כ בני אדם עם הפגמים שלהם, החוכמה לדעת אילו תכונות לא טובות קיבלת מהם, ולשנות.

לפני 9 שעות, Potato כתב:

בתיאוריה בני אדם יכולים להשתנות,בפועל-פחות.

לא. יש תהליך הפקת לקחים  -  אנשים משתנים. לא כולם, אבל אנשים משתנים ולומדים מטעויות.

לפני 9 שעות, Potato כתב:

הטענה שלך היא שכל אחד יכול לעשות מה שבא לו,והיא לא נכונה.

וזה בדיוק מה שהטענה הזו באה להמחיש.

לא ראיתי המחשה

לפני 9 שעות, Potato כתב:

להורים מנהלים בכירים

שוב, דוגמאות קיצון

לפני 9 שעות, Potato כתב:

הלכתי לקצה בכוונה,אבל גם ברמת האנשים שאתה מכיר.

לא לכולם יש את התמיכה ללכת ללמוד שנתיים שלוש בלי להרוויח-ואלה שיש להם חד משמעית נמצאים בעמדת ייתרון מול אלה שאין להם.

כשאתה אקדמאי כנראה תרוויח יותר תוכל לאפשר לילדים שלך חינוך.

לפעמים אין ברירה.

הגרף של הצלחה בחיים הוא לא לינארי,אתה בסופו של דבר מגיע לאיזה קו מגביל שידוע כ"תקרת זכוכית".

נכון מאוד, מסכים. לא טענתי שהגרף הוא לינארי ולא טענתי שאתה צריך להיכנס לזוגיות רק שהגעת לתקרת הזכוכית. המסע לעולם לא מסתיים, אתה יכול גם להכיר שאתה שבתחילתו, פשוט לא לחפש את זה בכוח. 

לפני 9 שעות, Potato כתב:

איך אני אחשף ליותר מסגרות?

ככל שתשפר את חייך = תגדיל את המסגרות שלך = תיחשף ליותר אנשים

לפני 9 שעות, Potato כתב:

למה עבודה אני צריך להתאמץ לחפש וזוגיות צריכה לבוא על הדרך.

מכמה סיבות:

- חיפוש זוגיות זה השקעת אנרגיה שבאה על חשבון קידום ושיפור עצמי. רק תראה כמה שעות כל מכורי אפליקציות ההכריות שורפים ביום, ואת רובם המוחלט עדיין תראה שם שנה אחרי שנה.

- עצם ההתמקדות בחיפוש עלול לפגוע לך בביטחון העצמי, במידה ולא תגיע לתוצאות רצויות, בטח אם שרפת זמן ואנרגיה.

-  חיפוש עלול לגרום לך להתנהג לא טבעי בדו שיח עם הצד השני, וגם הצד השני יקבל וויב של ״רעב״ ממך שיגרום לו לסלידה.

- כמה שאתה יותר משקיע משהו , כך גם  יותר קשה להתנתק. כך ככל שתשקיע יותר בחיפוש, כך יהייה לך קשה לשחרר ככל       במידה והוא  לא יניב תוצאות רצויות, בדיוק כמו מהמר שהפסיד בקזינו וממשיך להוציא כסף כדי להחזיר את ההפסד הראשוני.

וככה יותר ויותר תישאב לזה על חשבון שיפור וקידום עצמי.וככל שפחות תשפר את חייך בזמן הזה, כך גם יהייה קשה לך יותר להראות יותר אטקרטיבי לצאת השני.

מין מעגל קסמים יותר חיפוש = פחות שיפור עצמי = פחות אטרקטיביות = יותר חיפוש וחוזר חלילה.

ובמקרה הקיצון, התוצאה של זה, כפי שאנחנו רואים מפעם לפעם זה הזמנת כלות מאוקראינה והפיליפינים.

לפני 9 שעות, Potato כתב:

אולי אני אהיה מובטל ואסתובב ברחוב בתקווה שתיפול עלי הצעת עבודה ככה "על הדרך"?

אתה סתם מתחכם עכשיו

לפני 9 שעות, Potato כתב:

לחפש עבודה זו עבודה בפני עצמה.

נכון, וגם כאן כמו במציאת זוגיות, ככל שאתה צובר יותר נתונים בקורות חיים, כך זה פחות ״עבודה״.

לפני 9 שעות, Potato כתב:

גם לחפש זוגיות זה קשה,לתחזק אותה זה גם קשה אבל הקושי הוא שונה.

זה לא קשה אם אתה מוצא את הפרטנר הנכון, יודע להציב גבולות ויודע לא לבטל את עצמך בקשר.

לפני 9 שעות, Potato כתב:

מאיפה?

אנשים בעבודה הם אותם אנשים,אצלי בעבודה כל ה7 נשים שעובדות נשואות.

פשוט תחייה את חייך  and dont stress yourself about it, ושהזדמנות תקפוץ ואתה מרגיש קליק וכימיה ראשונית טובה, לך על זה. כך גם תהייה פחות לחוץ בסיטואציה, ותהייה יותר נינוח וטבעי, כי אתה לא אחרי מסע אלונקה סיזיפתי של חיפושים.

זה לא חייב להיות בעבודה, כל מקום שאתה נמצא פה ויש בו אינטרקציות, אפילו בסופר השכונתי או בחתונה של הבן דוד.

לפני 9 שעות, Potato כתב:

לעבור עבודה?מה ההצעות שלך..

ממש לא. ברגע שתעשה את זה, אז אנחנו חוזרים ללופ ההשקעה שתהפוך אותך ליותר לחוץ ומכור לחיפוש.

היה כאן אחד בפורום, שזכור לי שציין שרצה ללמוד תואר סזיפתי של כמה שנים רק בשביל להכיר בנות באוני׳, 

זו לדעתי, גישה נואשת ולא בריאה, שתביא לכישלונות עקב כל הלעיל שציינתי, וגם אם תביא להצלחות, הם עלולות להיות קצרות טווח,  עם מחיר משמעותי.

לפני 9 שעות, Potato כתב:

זה נקרא לבנות את החיים האישיים במקביל לבניית הגוף(ספורט) והחיים המקצועיים שלך(עבודה).

העבודה והספורט הם חלק בלתי נפרד מחייך האישיים. באופן ישיר ועקיף, אתה נבנה ומתעצב מהמסגרות שלך.

לפני 9 שעות, Potato כתב:

לשיטתך בשביל הגוף והקריירה צריך לבצע פעולות אקטיביות אבל החיים האישיים שלי צריכים להיות נגזרת של הנסיבות.למה?

אנשים בעלי מוסר עבודה תמיד יהיו עם מוסר עבודה(אלא אם ישחקו אותם לגמרי).

אנשים לא משתנים ככה....עצלן תמיד יהיה עצלן.

לא ירדתי לסוף דעתך כאן.

פורסם
לפני 37 דקות, TsachiE כתב:

שוב פעם אתה הולך לקיצון, כמה אנשים שאתה מכיר יש 6 דירות?

אני הולך לקיצון בגלל שאי אפשר לתת דוגמה אחרת.

הנקודה הייתה שהורים עם גב כלכלי חזק מאפשרים לילדים שלהם הזדמנויות שהורים עם גב כלכלי בינוני לא יכולים לאפשר והורים בלי גב כלכלי בכלל לא...

שזה לדעתי יתרון על פני אחד שנולד עם כפית של כסף בפה

הוא נולד עם חופש מדאגה כלכלית קיומית.

יש להם מזל ולנו יש פחות.

מעולה, אם כולם היו עשירים העולם היה דורך במקום

אתה מתנדב להיות עני?

שאתה ילד הורייך אלוהים, שאתה בוגר,א תה מבין שגם הם סה״כ בני אדם עם הפגמים שלהם, החוכמה לדעת אילו תכונות לא טובות קיבלת מהם, ולשנות.

כשאתה ילד ואתה שומע את ההורים שלך רבים כל הזמן או כשאתה ילד וההורים רק עובדים ואתה בקושי רואה אותם או 1001 דוגמאות אחרות ללמה ההורים מעצבים לך את האופי.

לא. יש תהליך הפקת לקחים  -  אנשים משתנים. לא כולם, אבל אנשים משתנים ולומדים מטעויות.

משתנים קצת,לא דרסטית ברמה של שינויים קיצוניים בחיים.

ן מאוד, מסכים. לא טענתי שהגרף הוא לינארי ולא טענתי שאתה צריך להיכנס לזוגיות רק שהגעת לתקרת הזכוכית. המסע לעולם לא מסתיים, אתה יכול גם להכיר שאתה שבתחילתו, פשוט לא לחפש את זה בכוח. 

אין מסע.

אתה פחות או יותר יודע איפה תמצא את עצמך על סמך אנשים שעשו זאת לפניך והגיעו לאן שהגיעו.

אתה יכול לפרוש מהלימודים ולקוות שתהיה ביל גייטס,אבל רוב הסיכויים שתלך להפוך המבורגרים במקדונדלס.

ככל שתשפר את חייך = תגדיל את המסגרות שלך = תיחשף ליותר אנשים

זו טענה חסרת כל ביסוס.

אתה הולך לאותה העבודה,לאותו חדר כושר ולאותו סופרמרקט.

המסגרות שלך מוגבלות כי יש לך שגרה שאתה חיי בה.

אני יכול לשפר את חיי על ידי התקדמות מקצועית/ניהולית באותו מקום עבודה ועל ידי שינוי תכנית אימונים באותו חדר הכושר.

איפה המסגרות יגדלו?

מכמה סיבות:

- חיפוש זוגיות זה השקעת אנרגיה שבאה על חשבון קידום ושיפור עצמי. רק תראה כמה שעות כל מכורי אפליקציות ההכריות שורפים ביום, ואת רובם המוחלט עדיין תראה שם שנה אחרי שנה.

"קידום ושיפור עצמי" אלה מילים ריקות מתוכן.

וחוץ מזה,זוגיות קידמה ושיפרה את החיים להמון אנשים.

אתה דוגל בגישה של לבנות את עצמך לבד,למה לא להיבנות ביחד עם מישהי?לקבל תמיכה,מקום לחזור אליו, וכו'.

הגישה שבן אדם מצליח יותר כשהוא לבד לא בהכרח נכונה.

- עצם ההתמקדות בחיפוש עלול לפגוע לך בביטחון העצמי, במידה ולא תגיע לתוצאות רצויות, בטח אם שרפת זמן ואנרגיה.

נכשלתי בקורסים בתואר,שרפתי שעות על נסיעות וזימונים לראיונות עבודה,לקחתי קורסים שחשבתי שיהיו מעניינים ורק שתו לי את הנשמה.

שרפתי זמן,שרפתי אנרגיה,הוצאתי גם לא מעט כסף ולא תמיד הגעתי מייד לתוצאה הרצויה,לפעמים בכלל לא הגעתי אליה.

זה אומר שנכשלתי?שצריך לפרוש?

-  חיפוש עלול לגרום לך להתנהג לא טבעי בדו שיח עם הצד השני, וגם הצד השני יקבל וויב של ״רעב״ ממך שיגרום לו לסלידה.

למה?

לא רואה שום דבר רע בפתיחות.

"אני נמצא במקום טוב בחיים,אבל חסרה לי זוגיות".

זה לא משדר עליבות ולא נואשות.

אף אחד לא מושלם.

- כמה שאתה יותר משקיע משהו , כך גם  יותר קשה להתנתק. כך ככל שתשקיע יותר בחיפוש, כך יהייה לך קשה לשחרר ככל       במידה והוא  לא יניב תוצאות רצויות, בדיוק כמו מהמר שהפסיד בקזינו וממשיך להוציא כסף כדי להחזיר את ההפסד הראשוני.

למה לשחרר,יש המון נשים בעולם,בסוף אני אמצא מישהי שמתאימה לי.

ולמצוא אותה דורש זמן,מאמץ,השקעה וגם קצת הוצאה כספית.

וככה יותר ויותר תישאב לזה על חשבון שיפור וקידום עצמי.וככל שפחות תשפר את חייך בזמן הזה, כך גם יהייה קשה לך יותר להראות יותר אטקרטיבי לצאת השני.

אה?

שוב חזרנו לקשקוש של שיפור וקידום עצמי?

מין מעגל קסמים יותר חיפוש = פחות שיפור עצמי = פחות אטרקטיביות = יותר חיפוש וחוזר חלילה.

ובמקרה הקיצון, התוצאה של זה, כפי שאנחנו רואים מפעם לפעם זה הזמנת כלות מאוקראינה והפיליפינים.

התוצאה היא גם המון אנשים שפגשו את זו שחיפשו.

ן, וגם כאן כמו במציאת זוגיות, ככל שאתה צובר יותר נתונים בקורות חיים, כך זה פחות ״עבודה״.

זה לא נכון.

מעבר בין עבודות(מבחירה) מתבצע כדי לקדם את עצמך מקצועית/כלכלית ולכן כל מעבר יתרום לך משהו.

הזוגיות אתה לא משפר עמדות.

זה לא קשה אם אתה מוצא את הפרטנר הנכון, יודע להציב גבולות ויודע לא לבטל את עצמך בקשר.

זה קשה.

לא מכיר אף זוג שלא חווה משברים,ריבים,בעיות.

אין לך איך לברוח מזה,באינטראקציה כל כך צמודה עם בן אדם אחר יהיו היתקלויות.

פשוט תחייה את חייך  and dont stress yourself about it, ושהזדמנות תקפוץ ואתה מרגיש קליק וכימיה ראשונית טובה, לך על זה. כך גם תהייה פחות לחוץ בסיטואציה, ותהייה יותר נינוח וטבעי, כי אתה לא אחרי מסע אלונקה סיזיפתי של חיפושים.

שוב,כמות עצומה של בולשיט.

זה לא חייב להיות בעבודה, כל מקום שאתה נמצא פה ויש בו אינטרקציות, אפילו בסופר השכונתי או בחתונה של הבן דוד.

אז לפגוש מישהי בתור לגבינות זו סבבה אבל להכיר את אותה אחת האפליקצית היכרויות זה פסול ורע?

ממש לא. ברגע שתעשה את זה, אז אנחנו חוזרים ללופ ההשקעה שתהפוך אותך ליותר לחוץ ומכור לחיפוש.

אתה יכול להגיד את זה על כל דבר.

העבודה והספורט הם חלק בלתי נפרד מחייך האישיים. באופן ישיר ועקיף, אתה נבנה ומתעצב מהמסגרות שלך

ועדיין,העבודה היא אותה עבודה,האנשים אותם אנשים.

זה לא מפריע לי להנות מהעבודה ומחברת האנשים,אבל אין קשר בין הדברים.

פורסם (נערך)
לפני שעה, TsachiE כתב:

מה ששמתי לב אליו, באפליקציות, זה שבחורות שרואים שם שנה אחרי שנה אלה בחורות שהן או בקצה התחתון של הסקאלה, או, לרוב, בקצה העליון, 8-10 מתוך 10.

בחורות שהן באמצע הסקאלה, לא נשארות שם להרבה זמן. בחורה סבירה שלא עפה על עצמה, מכירה בחור סביר ואם יש קליק, מתקדמת איתו.

בחורה שניראית פחות טוב, לרוב מודעת לזה, ומשתדלת לפצות על זה בתחומים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

בטח היא ממצמצת מטורף.

פורסם
לפני 8 שעות, Potato כתב:

אני הולך לקיצון בגלל שאי אפשר לתת דוגמה אחרת.

הנקודה הייתה שהורים עם גב כלכלי חזק מאפשרים לילדים שלהם הזדמנויות שהורים עם גב כלכלי בינוני לא יכולים לאפשר והורים בלי גב כלכלי בכלל לא...

הוא נולד עם חופש מדאגה כלכלית קיומית.

אוקיי, אבל אין לו נסיון ושפשוף מהחיים האמיתיים והקשוחים בחוץ, ואני חושב שזה חיסרון משמעותי.

לפני 8 שעות, Potato כתב:

יש להם מזל ולנו יש פחות.

יש להם מזל עם כסף, ופה זה נגמר. זה בטח  לא אומר שהכל קשת בענן אצלהם.

לפני 8 שעות, Potato כתב:

אתה מתנדב להיות עני?

אצלך זה או עשיר או עני? אין אמצע?

לפני 8 שעות, Potato כתב:

כשאתה ילד ואתה שומע את ההורים שלך רבים כל הזמן או כשאתה ילד וההורים רק עובדים ואתה בקושי רואה אותם או 1001 דוגמאות אחרות ללמה ההורים מעצבים לך את האופי.

ההורים הם חלק משמעותי אך לא היחיד בעיצוב האופי שלך. יש עוד הרבה גורמים שמעצבים את אישיותך.

לפני 8 שעות, Potato כתב:

משתנים קצת,לא דרסטית ברמה של שינויים קיצוניים בחיים.

לא צריך שינוי קיצוני. שינויים קטנים ועקביים דרך עקומת למידה ונסיון חיים, אפקטביים מספיק.

לפני 8 שעות, Potato כתב:

אין מסע.

אוקיי

לפני 8 שעות, Potato כתב:

אתה פחות או יותר יודע איפה תמצא את עצמך על סמך אנשים שעשו זאת לפניך והגיעו לאן שהגיעו.

אתה יכול לפרוש מהלימודים ולקוות שתהיה ביל גייטס,אבל רוב הסיכויים שתלך להפוך המבורגרים במקדונדלס.

שוב פעם שחור ולבן. מיליארדר או הופך המבוגרים במקדונלס. אין אמצע.

לפני 8 שעות, Potato כתב:

זו טענה חסרת כל ביסוס.

אתה הולך לאותה העבודה,לאותו חדר כושר ולאותו סופרמרקט.

המסגרות שלך מוגבלות כי יש לך שגרה שאתה חיי בה.

ככל שתמשיך להתקדם בחיים ולבנות את עצמך, כך גם המסגרות שלך ישתנו ואף יתרחבו.

לפני 8 שעות, Potato כתב:

אני יכול לשפר את חיי על ידי התקדמות מקצועית/ניהולית באותו מקום עבודה ועל ידי שינוי תכנית אימונים באותו חדר הכושר.

איפה המסגרות יגדלו?

כל חייו של אדם סובבים סביב עבודה ומכון כושר?

לפני 8 שעות, Potato כתב:

"קידום ושיפור עצמי" אלה מילים ריקות מתוכן.

למה?

לפני 8 שעות, Potato כתב:

וחוץ מזה,זוגיות קידמה ושיפרה את החיים להמון אנשים.

לא טענתי אחרת

לפני 8 שעות, Potato כתב:

אתה דוגל בגישה של לבנות את עצמך לבד,למה לא להיבנות ביחד עם מישהי?לקבל תמיכה,מקום לחזור אליו, וכו'.

הגישה שבן אדם מצליח יותר כשהוא לבד לא בהכרח נכונה.

שוב, לא אמרתי את הדברים האלו. כל מה שאני חוזר ואומר מתחילת השרשור הם שני דברים:

- לא לקטר 

- להשקיע בעצמך והשאר כבר יגיע

כמובן שאם זוגיות ה מגיעה בזמן שאתה סטודנט ואתה מקבל תמיכה ובנייה מהזוגיות שתורמת לך במהלך התואר זה מצויין.

לפני 8 שעות, Potato כתב:

נכשלתי בקורסים בתואר,שרפתי שעות על נסיעות וזימונים לראיונות עבודה,לקחתי קורסים שחשבתי שיהיו מעניינים ורק שתו לי את הנשמה.

שרפתי זמן,שרפתי אנרגיה,הוצאתי גם לא מעט כסף ולא תמיד הגעתי מייד לתוצאה הרצויה,לפעמים בכלל לא הגעתי אליה.

זה אומר שנכשלתי?שצריך לפרוש?

למה?

לא רואה שום דבר רע בפתיחות.

"אני נמצא במקום טוב בחיים,אבל חסרה לי זוגיות".

זה לא משדר עליבות ולא נואשות.

אף אחד לא מושלם.

אחלה

לפני 8 שעות, Potato כתב:

למה לשחרר,יש המון נשים בעולם,בסוף אני אמצא מישהי שמתאימה לי.

בסוף ? למה בסוף? זה לא מסע לפסגת האוורסט.

לפני 8 שעות, Potato כתב:

ולמצוא אותה דורש זמן,מאמץ,השקעה וגם קצת הוצאה כספית.

המאמץ והזמן  הוא בעצמך, לא במציאת הזוגיות. מציאת זוגיות טובה צריכה להיות תוצר של השקעה בעצמך.

לפני 8 שעות, Potato כתב:

אה?

שוב חזרנו לקשקוש של שיפור וקידום עצמי?

יש לי תאוריה: שאנשים שמשתמשים במילים שטויות וקשקוש לפסול דבריו של אחר, עושים זאת, כי אין להם באמת דרך טובה לתת טיעון נגד. בוא נעשה נסיון להוכיח את התאוריה שלי, ואני ישמח לגלות שאני טועה, בוא תסביר לי למה שיפור עצמי הוא קשקוש ומה לדעתך האלטרנטיבה לשיפור עצמי ולהתקדמות בחיים?

לפני 8 שעות, Potato כתב:

התוצאה היא גם המון אנשים שפגשו את זו שחיפשו.

לא אמרתי שאם תחפש לא תמצא, השאלה מה תמצא באיזה מחיר.

לפני 8 שעות, Potato כתב:

זה לא נכון.

מעבר בין עבודות(מבחירה) מתבצע כדי לקדם את עצמך מקצועית/כלכלית ולכן כל מעבר יתרום לך משהו.

אין בעיה לעבור עבודה, כל עוד זה נעשה מהסיבות הנכונות.

לפני 8 שעות, Potato כתב:

לא מכיר אף זוג שלא חווה משברים,ריבים,בעיות.

נכון. תמיד יהיו בעיות, השאלה מה חומרתם ובאיזו תדירות. 

לפני 8 שעות, Potato כתב:

אין לך איך לברוח מזה,באינטראקציה כל כך צמודה עם בן אדם אחר יהיו היתקלויות.

אמת

לפני 8 שעות, Potato כתב:

שוב,כמות עצומה של בולשיט.

אז לפגוש מישהי בתור לגבינות זו סבבה אבל להכיר את אותה אחת האפליקצית היכרויות זה פסול ורע?

כל עוד זה לא משהו מתוכנן, שבא טבעי משני הצדדים, לדעתי כן.

לפני 8 שעות, Potato כתב:

אתה יכול להגיד את זה על כל דבר.

ועדיין,העבודה היא אותה עבודה,האנשים אותם אנשים.

זה לא מפריע לי להנות מהעבודה ומחברת האנשים,אבל אין קשר בין הדברים.

שוב בפסקה האחרונה לא נפלתי לסוף דעתך

לסיכום:

עד כה נתת טיעוני נגד, סה״כ עניינים ומנומקים,  לאני מאמין שלי, אבל לא ממש קראתי את האני מאמין שלך.

אני ישמח(בלי ציניות) לקרוא את האני מאמין שלך, מה לדעתך בחורים צריכים לעשות כדי למצוא זוגיות טובה?

פורסם

אוקיי, אבל אין לו נסיון ושפשוף מהחיים האמיתיים והקשוחים בחוץ, ואני חושב שזה חיסרון משמעותי.

זה כל הקטע של מעמדות מודרניים.

אני הלכתי למלצר בשביל שטויות ודמי כיס,מישהו הלך למלצר כדי לכלכל את הבית ומישהו אחר רק ישב כל היום במסעדות כי יש לו הכל מהבית.

אין שום חסרון להיוולד למעמד כלכלי גבוה יותר.

הלוואי ואוכל לתת לילדים שלי חופש ורווחה כלכליים.

יש להם מזל עם כסף, ופה זה נגמר. זה בטח  לא אומר שהכל קשת בענן אצלהם.

כסף מגדיר את המקום שאתה גר בו,שזה החינוך שתקבל,היחידה שתגיע אליה בצבא,ההזדמנויות קריירה שיזדמנו לך בגלל אותם קשרים שיצרת בצבא או בלימודים.

זה לא רק כסף,אלא הרבה מעבר.

אצלך זה או עשיר או עני? אין אמצע?

יש אמצע,הוא לא מעניין.

שוב פעם שחור ולבן. מיליארדר או הופך המבוגרים במקדונלס. אין אמצע.

יש באמצע גם מורה שירוויח X,רואה חשבון שירוויח Y,ומהנדס אלקטרוניקה שירוויח Z.

סבבה?

ככל שתמשיך להתקדם בחיים ולבנות את עצמך, כך גם המסגרות שלך ישתנו ואף יתרחבו.

זה לא בהכרח נכון.

יכול לתת את עצמי כדוגמה, עבדתי בתאגיד ועכשו עברתי לחברה קטנה(8 אנשים קטנה).

התקדמתי מאוד מקצועית וכלכלית אבל מעגל האנשים שלי הצטמצם משמעותית.

כל חייו של אדם סובבים סביב עבודה ומכון כושר?

לא.

אבל תן לי דוגמאות אחרות.

כל הביטויים שלך הם באוויר "התקדמות","השקעה" וכו'.

כולם אוהבים להגיד את זה,אין בן אדם שתגיד לו משהו על התקדמות והוא יגיד לך שזה רע.

להתקדמות יש קונוטציה חיובית,אין משהו רע להגיד על התקדמות כקונספט.

שוב, לא אמרתי את הדברים האלו. כל מה שאני חוזר ואומר מתחילת השרשור הם שני דברים:

- לא לקטר 

- להשקיע בעצמך והשאר כבר יגיע

אז אני שואל שוב.

למה השקעה בעבודה היא לגיטימית אבל השקעה במציאת זוגיות היא לא?

כמובן שאם זוגיות ה מגיעה בזמן שאתה סטודנט ואתה מקבל תמיכה ובנייה מהזוגיות שתורמת לך במהלך התואר זה מצויין.

ואם היא מגיעה כשאני בדיוק מקודם למשרה ניהולית ואוכל את כל הקקה שהקודם בתפקיד השאיר?

בסוף ? למה בסוף? זה לא מסע לפסגת האוורסט.

בסוף החיפוש,שבשלב שכלשהו ייגמר כי אני אתמקד.

המאמץ והזמן  הוא בעצמך, לא במציאת הזוגיות. מציאת זוגיות טובה צריכה להיות תוצר של השקעה בעצמך.

עובדתית,זה לא עובד ככה.

כרגע אני מרגיש שחסרה לי זוגיות בחיים,טוב לי בעבודה,אני בכושר,יש לי זמן לתחביבים אבל זה מה שחסר.

מאיפה אני אמור להכיר אותה? קבוצת מדפסות תלת מימד?

יש לי תאוריה: שאנשים שמשתמשים במילים שטויות וקשקוש לפסול דבריו של אחר, עושים זאת, כי אין להם באמת דרך טובה לתת טיעון נגד. בוא נעשה נסיון להוכיח את התאוריה שלי, ואני ישמח לגלות שאני טועה, בוא תסביר לי למה שיפור עצמי הוא קשקוש ומה לדעתך האלטרנטיבה לשיפור עצמי ולהתקדמות בחיים?

התיאוריה שלך נכונה רק כאשר הצד השני רושם טענות בעלות תוכן.

אני מצטער,אבל לא נתת אף דוגמה לאיך בן אדם יכול לשפר את עצמו ולהתקדם.

אני לעומתך נצמדתי לדוגמאות גנריות של עבודה וחדר כושר.

כולם בעד כל מה שטוב ונגד כל מה שרע.

אף אחד לא יגיד לך שהוא בעד לקפוא באותו המקום בגיל 23 ועד הפנסיה.

כולם בעד שיפור והתקדמות,כמות העצות הפרקטיות ששמעתי ממך מסתכמות ב-0.

לא אמרתי שאם תחפש לא תמצא, השאלה מה תמצא באיזה מחיר.

מה מחיר?

אין בעיה לעבור עבודה, כל עוד זה נעשה מהסיבות הנכונות.

פיטרו אותי?הבוס על הפנים?מקום עם יותר כסף?קרוב לבית?

לא חסר סיבות...

נכון. תמיד יהיו בעיות, השאלה מה חומרתם ובאיזו תדירות. 

שאלה שמה התשובה אליה?

לסיכום:

עד כה נתת טיעוני נגד, סה״כ עניינים ומנומקים,  לאני מאמין שלי, אבל לא ממש קראתי את האני מאמין שלך.

אני ישמח(בלי ציניות) לקרוא את האני מאמין שלך, מה לדעתך בחורים צריכים לעשות כדי למצוא זוגיות טובה?

אין לי אני מאמין.הוא לא קיים.

בכל צומת בחיים האישיים שלי אני מקבל את ההחלטה שנראית לי המתאימה ביותר.

לפעמים אני פוגע,לפעמים פחות.

אני לא מונע על ידי עקרונות חזקים כלשהם,בעיקר מנסה לנצל הזדמנויות שמגיעות אלי.

אין לי זוגיות טובה(או זוגיות בכלל) אז לא יודע.

אבל בגדול,תחפש,תצא לדייטים(ותדאג להנות מהם),תהיה פתוח ולא ביישן ובסוף מתישהו זה יסתדר.

כמובן לא מעצמו,אבל בסוף אתה "תתפשר" על מישהי שתעשה לך טוב.

פורסם
לפני 3 שעות, Potato כתב:

זה כל הקטע של מעמדות מודרניים.

אני הלכתי למלצר בשביל שטויות ודמי כיס,מישהו הלך למלצר כדי לכלכל את הבית ומישהו אחר רק ישב כל היום במסעדות כי יש לו הכל מהבית.

אוקיי

לפני 3 שעות, Potato כתב:

אין שום חסרון להיוולד למעמד כלכלי גבוה יותר.

לכל דבר בחיים יש חסרון ויתרון. אין דבר בחיים שמגיע עם יתרונות בלבד.

לפני 3 שעות, Potato כתב:

הלוואי ואוכל לתת לילדים שלי חופש ורווחה כלכליים.

רק תדאג שלא יצאו מפונקים מדי ובלי יכולת להתמודד עם אתגרים שהחיים יציבו בפניהם

לפני 3 שעות, Potato כתב:

יש אמצע,הוא לא מעניין.

רב המדינה היא מעמד ביניים

לפני 3 שעות, Potato כתב:

יש באמצע גם מורה שירוויח X,רואה חשבון שירוויח Y,ומהנדס אלקטרוניקה שירוויח Z.

סבבה?

סבבה

לפני 3 שעות, Potato כתב:

זה לא בהכרח נכון.

סבבה

לפני 3 שעות, Potato כתב:

יכול לתת את עצמי כדוגמה, עבדתי בתאגיד ועכשו עברתי לחברה קטנה(8 אנשים קטנה).

התקדמתי מאוד מקצועית וכלכלית אבל מעגל האנשים שלי הצטמצם משמעותית.

זה שהתקדמת לא העלה ביטחון עצמי שלך בעצמך?

אתה לא חושב שאתה מקרין יותר ביטחון כלפיי חוץ?

אתה לא חושב שהסביבה מגיבה אלייך יותר בחיוב?

ולמה לדעתך המעגל שלך הצטמצם?  

לפני 3 שעות, Potato כתב:

למה השקעה בעבודה היא לגיטימית אבל השקעה במציאת זוגיות היא לא?

כבר עניתי על זה לאורך כל השרשור

לפני 3 שעות, Potato כתב:

ואם היא מגיעה כשאני בדיוק מקודם למשרה ניהולית ואוכל את כל הקקה שהקודם בתפקיד השאיר?

מעולה, אז היא זו שתתמוך בך בזמן הזה. 

לפני 3 שעות, Potato כתב:

בסוף החיפוש,שבשלב שכלשהו ייגמר כי אני אתמקד.

עובדתית,זה לא עובד ככה.

לא הבנתי

לפני 3 שעות, Potato כתב:

כרגע אני מרגיש שחסרה לי זוגיות בחיים,טוב לי בעבודה,אני בכושר,יש לי זמן לתחביבים אבל זה מה שחסר.

מאיפה אני אמור להכיר אותה? קבוצת מדפסות תלת מימד?

בכל מקום, פתח את העיניים ותרים את הראש

לפני 3 שעות, Potato כתב:

התיאוריה שלך נכונה רק כאשר הצד השני רושם טענות בעלות תוכן.

אני מצטער,אבל לא נתת אף דוגמה לאיך בן אדם יכול לשפר את עצמו ולהתקדם.

אני לעומתך נצמדתי לדוגמאות גנריות של עבודה וחדר כושר.

כולם בעד כל מה שטוב ונגד כל מה שרע.

אף אחד לא יגיד לך שהוא בעד לקפוא באותו המקום בגיל 23 ועד הפנסיה.

כולם בעד שיפור והתקדמות,כמות העצות הפרקטיות ששמעתי ממך מסתכמות ב-0.

אני לא צריך לתת עצות פרקטיות, חוץ מהבסיס שנתתי בתחילת השרשור - לא לקטר ולשנות גישה.

אתה צריך לדעת בעצמך מה יקדם אותך,  אלו החיים שלך.

תשווה את עצמך לאדם שהיית אתמול ולא לאחרים. השאיפה שלך להיות כל יום קצת יותר טוב מאתמול.

לפני 3 שעות, Potato כתב:

מה מחיר?

פיטרו אותי?הבוס על הפנים?מקום עם יותר כסף?קרוב לבית?

סיבות ראויות, כן. 

לפני 3 שעות, Potato כתב:

אין לי אני מאמין.הוא לא קיים.

גאולה תגיע צדיק, תאמין.  משיח בדרך.

לפני 3 שעות, Potato כתב:

בכל צומת בחיים האישיים שלי אני מקבל את ההחלטה שנראית לי המתאימה ביותר.

לפעמים אני פוגע,לפעמים פחות.

אני לא מונע על ידי עקרונות חזקים כלשהם,בעיקר מנסה לנצל הזדמנויות שמגיעות אלי.

גישה מעניינת, מקבל.

לפני 3 שעות, Potato כתב:

אין לי זוגיות טובה(או זוגיות בכלל) אז לא יודע.

כרגע או בכלל לא הייתה? (לא חייב לענות)

לפני 3 שעות, Potato כתב:

אבל בגדול,תחפש,תצא לדייטים(ותדאג להנות מהם),תהיה פתוח ולא ביישן ובסוף מתישהו זה יסתדר.

כמובן לא מעצמו,אבל בסוף אתה "תתפשר" על מישהי שתעשה לך טוב.

אני לא בעד, אבל זו גם דרך.

לפני 14 שעות, vadim6385 כתב:

מה ששמתי לב אליו, באפליקציות, זה שבחורות שרואים שם שנה אחרי שנה אלה בחורות שהן או בקצה התחתון של הסקאלה, או, לרוב, בקצה העליון, 8-10 מתוך 10.

בחורות שהן באמצע הסקאלה, לא נשארות שם להרבה זמן. בחורה סבירה שלא עפה על עצמה, מכירה בחור סביר ואם יש קליק, מתקדמת איתו.

איך אתה יודע?

• תוכן חדש...